Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπερα Κοριτσακια τι κανετε?

Arca Υπομονη δεν ειναι τπτ τετοιες εκανε και η κουμπαρα μου εγκυος στην κορη της,μη ζοριστεις να κανεις τις ενεσεις αμα νομιζεις οτι δεν μπορεις οταν εσυ νιωσες\ις ετοιμη!

Εκανα και εγω ενεσουλες Ινσουλινης Βεβαια στις 2 προηγουμενες εγκυμοσυνες! πολλες φορες χτυπουσα νευρο και μελανιαζα αλλα οκ το συνηθισα,θελει ολη η βελονιτσα να μπει μεσα και να την αφησεις και 4 δευτερα αφου κανεις ολη την δοση γιατι παντα στο τελος τρεχει λιγο. Νομιζω στον Εβδομο μπαινουμε 27 εβδομαδων 31 εβδομαδων ογδοος και 36 εβδομαδων Ενατο τουλαχιστον ετσι λεει το βιβλιο της εγκυμοσυνης

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

24η εβδομάδα κλείνουμε τον 6ο και μπαίνουμε στον 7ο

28η εβδομάδα κλείνουμε τον 7ο και μπαίνουμε στον 8ο

32η εβδομάδα κλείνουμε τον 8ο και μπαίνουμε στον 9ο

36η εβδομάδα κλείνουμε τον 9ο και περιμένουμε να γεννήσουμε μέχρι την 40η εβδομάδα

μετράω κάτι λάθος???????????????

Οχι καλε! 36 εβδομαδα Μπαινουμε στον 9ο

79o6p3.png

Οχι καλε! 36 εβδομαδα Μπαινουμε στον 9ο

http://mariasmother.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6781.html

http://www.iatropedia.gr/articles/read/7750

γι'αυτό μετράς εβδομάδες και δεν μπερδεύεσαι....

η λες κατευθειαν πότε γεννάς!!!Ε μα πια...

8NkSp3.png

Για να μη μπερδευεστε....αλλαζουμε μηνα με βαση την ΠΗΤ.δηλαδη εγω εχω 2/8 καθε 2 του μηνα αλλαζω μηνα.η μελνταν πχ εχει 20/8 καθε 20 αλλαζει μηνα,αρα σημερα μπαινει εκτο!!!! Οι βδομαδες κ τα τριμηνα τωρα....1-12 πρωτο τριμηνο 13-24 δευτερο τριμηνο 25-τελος τριτο τριμηνο συμφωνα με το παρεντς.δεν ξερω γτ δεν εχουν ολα ιδια διαρκεια..φανταζομαι η 12η ειναι σταθμος μιας κ σταματουν συνηθως εμετοι αναγουλες και κάνουμε την αυχενική.η 24η δεν ξερω γτ ειναι σταθμος...μηπως επειδη ως τοτε γινεται ο β επιπεδου;καλημερες!Ευαγγελια καλως τους αποχαιρετισες χαχα!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!! Μπερδεψαμε τα μπουτια μας με τις εβδομαδες χαχαχα

Εγω οταν μπω στον μηνα μου θα κανω τα τρελα γλεντια,τωρα οτι και να λεω ειναι λιγο.....

Εμεις χθες πηγαμε στους νονους του γιου μου μια ωρα μακρια απο την πολη μας, μας εκαναν το τραπεζι το μεσημερι,καφε μετα,τα παιδια ξεσαλωσαν με τα παιδια των κουμπαρων,πηγανε για παγωτο στην πλατεια μετα,γιατι σε χωριουδακι μενουνε και φυγαμε 8 το βραδυ απο τις 12 το μεσημερι:shock::shock:.Κατσικωθηκαμε ολη μερα,αλλα ολο πιαναμε κουβεντα και δεν σταματαγαμε ποτε....ητανε πολυ ωραια παντως, γιατι τωρα να δουμε ποτε θα τα ξαναπουμε.Θα πιαστουμε με το σπιτι και τρεχα γυρευε...μετα εγω με τις γεννες.....καλα Χριστουγεννα!!!!! Κοριτσια ξεκιναω καμια δουλεια στο σπιτι γιατι εχει αραχνιασει χιχιχι:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Για να μη μπερδευεστε....αλλαζουμε μηνα με βαση την ΠΗΤ.δηλαδη εγω εχω 2/8 καθε 2 του μηνα αλλαζω μηνα.η μελνταν πχ εχει 20/8 καθε 20 αλλαζει μηνα,αρα σημερα μπαινει εκτο!!!! Οι βδομαδες κ τα τριμηνα τωρα....1-12 πρωτο τριμηνο 13-24 δευτερο τριμηνο 25-τελος τριτο τριμηνο συμφωνα με το παρεντς.δεν ξερω γτ δεν εχουν ολα ιδια διαρκεια..φανταζομαι η 12η ειναι σταθμος μιας κ σταματουν συνηθως εμετοι αναγουλες και κάνουμε την αυχενική.η 24η δεν ξερω γτ ειναι σταθμος...μηπως επειδη ως τοτε γινεται ο β επιπεδου;καλημερες!Ευαγγελια καλως τους αποχαιρετισες χαχα!!!!!

εεε ναι πανω κατω το ιδιο πραγμα λεμε εσυ 2-8 κλεινεις τον 6ο και μπαινεις στον 7ο θα εισαι 27 εβδομαδων το ιδιο και εγω στις 5 του μηνα!

79o6p3.png

Καλώς μας ήρθες! Με το καλό και το τρίτο σου νινάκι.

Κεραμμύδα σου ήρθε φαντάζομαι ε? Αμα δεν το περίμενες και έσκασε μύτη από το πουθενά! Πως αντιδράσατε εσύ και ο άντρας σου?

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και σε εσένα εύχομαι με το καλό!!! Κεραμίδα και από την καλή μάρκα... Ο άντρας μου ήταν σίγουρος ότι είναι λάθος το αποτέλεσμα αφού να σκεφτείς έπαιρνα αντισυλληπτικά για χρόνια μετά την κόρη μου δηλαδή περίπου 8 χρόνια και μετά από επίσκεψη στο γιατρό μου είπε να κάνω ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί ο οργανισμός μου για περίπου 6 μήνες. Και έμεινα έγκυος στο δεύτερο μήνα??? Τι να σκεφτώ και πώς να αντιδράσω?? Δε μου έμεινε ψυχικό απόθεμα...

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και σε εσένα εύχομαι με το καλό!!! Κεραμίδα και από την καλή μάρκα... Ο άντρας μου ήταν σίγουρος ότι είναι λάθος το αποτέλεσμα αφού να σκεφτείς έπαιρνα αντισυλληπτικά για χρόνια μετά την κόρη μου δηλαδή περίπου 8 χρόνια και μετά από επίσκεψη στο γιατρό μου είπε να κάνω ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί ο οργανισμός μου για περίπου 6 μήνες. Και έμεινα έγκυος στο δεύτερο μήνα??? Τι να σκεφτώ και πώς να αντιδράσω?? Δε μου έμεινε ψυχικό απόθεμα...

Εγώ πάλι στη θέση σου γιατί θα έκανα τούμπες από τη χαρά μου αν το μάθαινα κι είχαν μεγαλώσει τα παιδιά μου???:oops: Γιατί το πήρες τόσο βαριά?Να δεις που η μικρή θα σας ανανεώσει, να δεις!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εεε ναι πανω κατω το ιδιο πραγμα λεμε εσυ 2-8 κλεινεις τον 6ο και μπαινεις στον 7ο θα εισαι 27 εβδομαδων το ιδιο και εγω στις 5 του μηνα!

ναι, το ίδιο λέμε πάνω κάτω, μόνο που 2-8 κλείνω τον 9ο άμα έκλεινα τον 6ο θα αυτοκτονούσα χαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue:Τρεις μήνες εξτρα έγκυος!:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

χιχιχιχχιι σα να ακουω και να βλεπω εμενα ειναι οταν ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος στο τριτο,κοιτουσα και ξανακοιτουσα το τεστ! οχι οτι δεν ηξερα οτι ειχαμε κανει την κουτσουκελα μας αλλα δεν περιμενα με 1 φορα να μεινω παλι εγκυος!!! (ετσι βεβαια επιασα και το δευτερο)

Ο συζυγος δε αστο ειχε και την ευκολη λυση μιλουσε και για εκτρωση αλλα εγω δεν το σκεφτηκα ουτε στιγμη!

τωρα ποια απλα πεταω απο ευτυχια και περιμενω τον μπεμπη πως και πως! ευλογια ρε κοριτσια! αλλα εκανα συμφωνια με τον Θεο να σταματησει εδω χχιχιχιχιχι :D

79o6p3.png

Διαφημίσεις

ναι, το ίδιο λέμε πάνω κάτω, μόνο που 2-8 κλείνω τον 9ο άμα έκλεινα τον 6ο θα αυτοκτονούσα χαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue:Τρεις μήνες εξτρα έγκυος!:D

χιχιχιχχι εχεις δικιο :tongue::tongue: εννοουσα 2-5 η χαζη και εγω

79o6p3.png

χιχιχιχχιι σα να ακουω και να βλεπω εμενα ειναι οταν ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος στο τριτο,κοιτουσα και ξανακοιτουσα το τεστ! οχι οτι δεν ηξερα οτι ειχαμε κανει την κουτσουκελα μας αλλα δεν περιμενα με 1 φορα να μεινω παλι εγκυος!!! (ετσι βεβαια επιασα και το δευτερο)

Ο συζυγος δε αστο ειχε και την ευκολη λυση μιλουσε και για εκτρωση αλλα εγω δεν το σκεφτηκα ουτε στιγμη!

τωρα ποια απλα πεταω απο ευτυχια και περιμενω τον μπεμπη πως και πως! ευλογια ρε κοριτσια! αλλα εκανα συμφωνια με τον Θεο να σταματησει εδω χχιχιχιχιχι :D

Καλά...κι εγώ τρία παιδιά ήθελα πάντα!Κάτσε να μεγαλώσει ο τρίτος σου και τα ξαναλέμε!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εσύ πάλι αφού πιάνεις παιδιά στον αέρα έπρεπε να το περιμένεις το τρίτο χαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue:Εγώ πάλι χωρίς καθυστέρηση απλώς περίμενα να δω το σταυρό, τόσο σίγουρη ήμουν ότι ήμουν (αν και ακόμη σήμερα δεν το πιστεύω ότι ο Θεός με άκουσε)....:oops::oops::oops::oops:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια.Επισημως στον εκτο σημερα,το πολυ σε τεσσερις μηνες αλλη μια ζουζουνα θα προσγειωθει στην αγκαλιτσα μου.Κροκετ μαζι με τη συμφωνια με το θεο προτεινω να κανεις και μια συμφωνια με τον αντρα σου αν δε θες τεταρτο χι χι.Κι εγω ετσι λεω αλλα αφηνω και μια χαραμαδα της πορτας ανοιχτη.Η μικρη μου ειναι παλι αρρωστη με πυρετο.Μεδα στη γκρινια κι ολη μερα αγκαλια.Δεν την παλευω απ τη μεση μου.Ευτυχως η μελινα λειπει μαζι με τον μπαμπα για εξωτερικες δουλειες.Να σας πω τωρα κοριτσια κατι σοβαρο.Οταν η μελινα ηταν δυομιση μου εκανε ενα λιποθυμικο επεισοδιο.Αυτη η μερα μ εχει στιγματισει γιατι νομιζα οτι μου μεινε στα χερια και μεχρι να συνελθει πραγματικα σκεφτηκα να πεσω απ το μπαλκονι.Τελικα νοσηλευτηκαμε και μετα απο πολλες εξετασεις βηκαμε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο,απλως οταν φοβηθει πολυ η αηδιασει με κατι της πεφτει η πιεση,ζαλιζεται και το εκδηλωνει.Εκεινη τη συγκεκριμ ημερα προσπαθησα να της βαλω μια κρεμα με το ζορι γιατι την ειχαν τσιμπησει κουνουπια και το παθε.Απο κει και περα μου το χεθ κανει αλλη μια φορα.Επεσε και χτυπησε πολυ το κεφαλι της και μολις ειδε αιμα παλι τα ιδια.Χθες στο παρτυ καθομασταν σε ενα κιοσκι και ξαφνικα (οπως νομιζα εγω) μου λεει "μαμα δε μπορω"και το ξαναπαθαινει.Κοριτσια πως δε γεννησα,νομιζσ οτι πρωτη φορα το παθε χωρις αιτια και το μυαλο μου πηγε σε επιληψια.Κοντεψα να λιποθυμησω μαζι της.Μετα καταλαβα οτι ενα παιδακι διπλα μας χτυπησε μεσα στα αγκαθια κι ετρεχε αιμα κι αυτη ειδε ολο το σκηνικο.Το ποσο ανακουφιστηκα το καταλαβαινετε.Το παθαινει καποιο παιδακι σας αυτο η ακομη και σεις?Μια μαμα μου πε οτι η ιδια το παθαινε απο μικρη μεχρι ταδεκαοκτω της.Σκιαζομαι καθε φορα αλλα αν τουλαχιστον ξερω οτι ειναι μονο αυτο κι οχι κατι σοβαρο το αντιμετωπιζω.Το χω πει και στο σχολειο.Αυτα τα ολιγα...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσια.Επισημως στον εκτο σημερα,το πολυ σε τεσσερις μηνες αλλη μια ζουζουνα θα προσγειωθει στην αγκαλιτσα μου.Κροκετ μαζι με τη συμφωνια με το θεο προτεινω να κανεις και μια συμφωνια με τον αντρα σου αν δε θες τεταρτο χι χι.Κι εγω ετσι λεω αλλα αφηνω και μια χαραμαδα της πορτας ανοιχτη.Η μικρη μου ειναι παλι αρρωστη με πυρετο.Μεδα στη γκρινια κι ολη μερα αγκαλια.Δεν την παλευω απ τη μεση μου.Ευτυχως η μελινα λειπει μαζι με τον μπαμπα για εξωτερικες δουλειες.Να σας πω τωρα κοριτσια κατι σοβαρο.Οταν η μελινα ηταν δυομιση μου εκανε ενα λιποθυμικο επεισοδιο.Αυτη η μερα μ εχει στιγματισει γιατι νομιζα οτι μου μεινε στα χερια και μεχρι να συνελθει πραγματικα σκεφτηκα να πεσω απ το μπαλκονι.Τελικα νοσηλευτηκαμε και μετα απο πολλες εξετασεις βηκαμε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο,απλως οταν φοβηθει πολυ η αηδιασει με κατι της πεφτει η πιεση,ζαλιζεται και το εκδηλωνει.Εκεινη τη συγκεκριμ ημερα προσπαθησα να της βαλω μια κρεμα με το ζορι γιατι την ειχαν τσιμπησει κουνουπια και το παθε.Απο κει και περα μου το χεθ κανει αλλη μια φορα.Επεσε και χτυπησε πολυ το κεφαλι της και μολις ειδε αιμα παλι τα ιδια.Χθες στο παρτυ καθομασταν σε ενα κιοσκι και ξαφνικα (οπως νομιζα εγω) μου λεει "μαμα δε μπορω"και το ξαναπαθαινει.Κοριτσια πως δε γεννησα,νομιζσ οτι πρωτη φορα το παθε χωρις αιτια και το μυαλο μου πηγε σε επιληψια.Κοντεψα να λιποθυμησω μαζι της.Μετα καταλαβα οτι ενα παιδακι διπλα μας χτυπησε μεσα στα αγκαθια κι ετρεχε αιμα κι αυτη ειδε ολο το σκηνικο.Το ποσο ανακουφιστηκα το καταλαβαινετε.Το παθαινει καποιο παιδακι σας αυτο η ακομη και σεις?Μια μαμα μου πε οτι η ιδια το παθαινε απο μικρη μεχρι ταδεκαοκτω της.Σκιαζομαι καθε φορα αλλα αν τουλαχιστον ξερω οτι ειναι μονο αυτο κι οχι κατι σοβαρο το αντιμετωπιζω.Το χω πει και στο σχολειο.Αυτα τα ολιγα...

Εγώ εχω να σου πω ότι σαν νοσηλεύτρια εχω δει άντρες ολόκληρα γομάρια να λιποθυμούν με το που δουν τη συριγγα, στη σκέψη και μόνο ότι θα τους τρυπήσω. Και μου έχει τύχει άπειρες φορές, τόσες που πλεον ούτε καν αντιδρώ, απλά περιμένω να συνέλθουν.

Προφανώς η κόρη σου έχει μεγάλη φοβία στα ιατρικά, ακόμα και σε μια απλή αλοιφή! Πιστεύω θα το ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό όταν της έρθει περιοδος και συνηθίσει λίγο τη θέα του αίματος.

c8i6p2.png

Εγώ εχω να σου πω ότι σαν νοσηλεύτρια εχω δει άντρες ολόκληρα γομάρια να λιποθυμούν με το που δουν τη συριγγα, στη σκέψη και μόνο ότι θα τους τρυπήσω. Και μου έχει τύχει άπειρες φορές, τόσες που πλεον ούτε καν αντιδρώ, απλά περιμένω να συνέλθουν.

Προφανώς η κόρη σου έχει μεγάλη φοβία στα ιατρικά, ακόμα και σε μια απλή αλοιφή! Πιστεύω θα το ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό όταν της έρθει περιοδος και συνηθίσει λίγο τη θέα του αίματος.

Τι σου είναι το ψυχολογικό....Μάλλον όπως τα λες είναι, με την περίοδο θα το ξεπεράσει (μετά το πρώτο μεγάααααλο σοκ).Έχεις ρωτήσει γιατρό γι' αυτό, Αντωνία?Πού είναι οι ψυχολόγοι μας να μας πούνε μια γνώμη:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:???

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...