Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Αρκά μην είσαι κότα!!!χαχχαχχαχχα!Μπορείς!!!

Τρία τέσσερα δάχτυλα από το αφαλο και λίγο πιο πάνω...μέχρι μέσα η βελόνα.Αν βάλεις τη μύτη μετα δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Δεν γίνεται να την κάνεις λάθος.Αν την κάνεις λάθος απλά θα κάνεις μια μελανια...στο τέλος μην το τρίβεις με το οινοπνευμα απλά ακούμπησε το βαμβάκι

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τρία τέσσερα δάχτυλα από το αφαλο και λίγο πιο πάνω...μέχρι μέσα η βελόνα.Αν βάλεις τη μύτη μετα δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Δεν γίνεται να την κάνεις λάθος.Αν την κάνεις λάθος απλά θα κάνεις μια μελανια...στο τέλος μην το τρίβεις με το οινοπνευμα απλά ακούμπησε το βαμβάκι

Χαχαχχαχαχ!!!!

Καποια στιγμη θα το προσπαθησω!!!!!

MYfKp3.png

ARCA μου για να σου δώσω θάρρος....

εγώ κάνω στο γιό μου εδώ και ενάμισι χρόνο ενέσεις για το διαβήτη

αλλά η βελόνα είναι ίδια περίπου με αυτές των ενέσεων ηπαρίνης

επειδή είναι μικρούλης παίρνουμε τις πιο λεπτές των 4mm

και επειδή στη κοιλιά ακόμα δεν έχει λίπος τις κάνουμε στα μπράτσα ή ψηλά πίσω στους γλουτούς ή στα μπούτια πιο σπάνια....

κάνει 8-10 τέτοιες κάθε μέρα!!!

τους τις κάνουμε εμείς ή μόνος του με την επιβλεψή μου

και είναι 4 χρονών!!!

2 στις 10 μπορεί να πετύχουμε νεύρο και να βγάλει αίμα ή να μελανιάσει

αλλά γενικά δεν πονάει (αν δεν πετύχεις νεύρο)

από φίλες μου που κάνουν τέτοιες ενέσεις στην εγκυμοσύνη

μου λένε ότι πιο πολύ τσούζει το υγρό όταν μπαίνει μέσα

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Κοριτσια πιο πολυ νομιζω οτι ειναι το ψυχολογικο που μερικοι δεν μπορουν να κανουν ενεσεις μονοι τους στον εαυτο τους.δεν ειναι περιεργο,απλα η arca νομιζω θελει τον χρονο της για να το επεξεργαστει.και εμενα μου φερνει αποστροφη η ιδεα του να τρυπιεμαι και σιγουρα θα ηθελα λιγο χρονο να το τολμησω.Σιγα σιγα ολα γινονται.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

ARCA μου για να σου δώσω θάρρος....

εγώ κάνω στο γιό μου εδώ και ενάμισι χρόνο ενέσεις για το διαβήτη

αλλά η βελόνα είναι ίδια περίπου με αυτές των ενέσεων ηπαρίνης

επειδή είναι μικρούλης παίρνουμε τις πιο λεπτές των 4mm

και επειδή στη κοιλιά ακόμα δεν έχει λίπος τις κάνουμε στα μπράτσα ή ψηλά πίσω στους γλουτούς ή στα μπούτια πιο σπάνια....

κάνει 8-10 τέτοιες κάθε μέρα!!!

τους τις κάνουμε εμείς ή μόνος του με την επιβλεψή μου

και είναι 4 χρονών!!!

2 στις 10 μπορεί να πετύχουμε νεύρο και να βγάλει αίμα ή να μελανιάσει

αλλά γενικά δεν πονάει (αν δεν πετύχεις νεύρο)

από φίλες μου που κάνουν τέτοιες ενέσεις στην εγκυμοσύνη

μου λένε ότι πιο πολύ τσούζει το υγρό όταν μπαίνει μέσα

Ναι δεν ποναει ενεση και το φαρμακο το εχω συμσυνηθίσει πια... αλλα αφου ακομα κι ο γιος σου τις κανει μονος του ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου και περαστικα σου arca μου.μακαρι ολα να τελειωσουν οσο πιο ανωδυνα γινεται.και παντα το μωρακι σου να ειναι γερο!! Εγω σημερα σπιτι,δεν εχω ορεξη για πολλα πολλα,ενα φαγητο εκανα σημερα(γιουβαρλοσουπα) και κατι ψιλα δεξια και αριστερα,και σχεδιαζουμε το σπιτι που θα ενωθει με το δικο μας πως θα το διαμορφωσουμε και εχω παθει κοκομπλοκο:?:???: β α ρ ι ε μ α ι......

Οι αλλαγές στο σπίτι είναι πάντα μια δύσκολη υπόθεση... Πόσο μάλλον η δική σας που περιλαμβάνει και γκρεμίσματα! Κουράγιο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα σε ολες μας και καλη κυριακη.Πινω καφεδακι και κουλουρακια μπαλκονατη κι εγω και σε λιγο πρεπει βα σηκωθουν ολοι να ετοιμαστουμε γιατι εχουμε παιδικο παρτυ,σε εξωτερικο χωρο καφετεριας μεσα σε παρκο οποτε θα ναι ωραια.Βλεπω εφτιαξε ο καιρος κι εφτιαξε και η διαθεση μας ε?Μαρουσκακι ανεβασμενη σε ακουω.Ρουφηξες και μωρουδιλα και πηρες τη δοση σου.Νοβεμπερ μου παρτο ζεστα.Μη βαριεσαι,ισα ισα ειναι πολυ δημιουργικη φαση να ανανεωνεις τοσι πολυ το σπιτακι σου.Τι ψωνισες τελικα προχθες στα παιδια?Χριστινακι καθε αρχη και δυσκολη.Να σου δειξει ο γιατρος το σωστο τροπο να μην παιδευεσαι αδικα.Εκανα κι εγω εξετασεις γενικες και πιο ειδικες την παρασκευη κι αυριο περιμενω αποτελεσματα.Αυριο μπαινω και στον εκτο!!!!!Καλημερααααααα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα σε ολες μας και καλη κυριακη.Πινω καφεδακι και κουλουρακια μπαλκονατη κι εγω και σε λιγο πρεπει βα σηκωθουν ολοι να ετοιμαστουμε γιατι εχουμε παιδικο παρτυ,σε εξωτερικο χωρο καφετεριας μεσα σε παρκο οποτε θα ναι ωραια.Βλεπω εφτιαξε ο καιρος κι εφτιαξε και η διαθεση μας ε?Μαρουσκακι ανεβασμενη σε ακουω.Ρουφηξες και μωρουδιλα και πηρες τη δοση σου.Νοβεμπερ μου παρτο ζεστα.Μη βαριεσαι,ισα ισα ειναι πολυ δημιουργικη φαση να ανανεωνεις τοσι πολυ το σπιτακι σου.Τι ψωνισες τελικα προχθες στα παιδια?Χριστινακι καθε αρχη και δυσκολη.Να σου δειξει ο γιατρος το σωστο τροπο να μην παιδευεσαι αδικα.Εκανα κι εγω εξετασεις γενικες και πιο ειδικες την παρασκευη κι αυριο περιμενω αποτελεσματα.Αυριο μπαινω και στον εκτο!!!!!Καλημερααααααα.

Kαλημέρα, ανεβασμένη είμαι πάντα όταν έχω καθαρίσει το σπίτι κι έχει ήλιο χαχα!Σήμερα ξύπνησα, έστειλα τα μεγάλα με την ομάδα ποδοσφαίρου στο τουρνουά,μαγείρεψα κι έκατσα σπίτι με το μικρό αφού ο μπαμπάς μας είναι τέζα από τη μέση του ο δόλιος! Έκτος Αντωνίτσα ε?Άντεεεεεεε, περνάει ο καιρός!!!Εγώ σήμερα μπήκα στο τρίτο τρίμηνο (25η εβδομαδα ντε!) και ακόμα δεν το πιστεύω,μόνο όταν θα γεννήσω θα το πιστέψω μου φαίνεται!:oops::oops::oops: Σε λίγο καιρό τελειώνω κι από το γραφείο και θα είμαι σπίτι να διαβάζω και να ετοιμάζω!!!:P:p:p Καλή Κυριακή σε όλες σας.... Μαράκι, ούτε να το σκέφτομαι που το μικρό σου αγοράκι κάνει μόνο του τις ενέσεις το πουλί μου....Είναι απίστευτο πόσο δυνατοί είμαστε και δεν το ξέρουμε μέχρι να χρειαστεί....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερα κοριτσάκια μου! Πως περασατε το σκ σας?

meldan πως πήγε το πάρτυ? Τι καιρό σας κανει στην πατριδα? Γιατί εδω μας τα χάλασε λίγο.

μαρουσκακι, καλέ μπήκες στον 7ο δηλ? Πότε μπαίνουμε γιατί μπερδεύτηκα, νόμιζα είναι όταν μπούμε εβδομάδα 27.

Σήμερα εφυγε το τσούρμο και παλεύω να φέρω το σπίτι σε μια τάξη. Ανέλαβα πλυντήρια, κουζίνα και μπάνια και ο άντρας μου μαγείρεμα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα.

Επιτελους θα μείνουμε και λίγο μόνοι!

c8i6p2.png

Kαλημέρα, ανεβασμένη είμαι πάντα όταν έχω καθαρίσει το σπίτι κι έχει ήλιο χαχα!Σήμερα ξύπνησα, έστειλα τα μεγάλα με την ομάδα ποδοσφαίρου στο τουρνουά,μαγείρεψα κι έκατσα σπίτι με το μικρό αφού ο μπαμπάς μας είναι τέζα από τη μέση του ο δόλιος! Έκτος Αντωνίτσα ε?Άντεεεεεεε, περνάει ο καιρός!!!Εγώ σήμερα μπήκα στο τρίτο τρίμηνο (25η εβδομαδα ντε!) και ακόμα δεν το πιστεύω,μόνο όταν θα γεννήσω θα το πιστέψω μου φαίνεται!:oops::oops::oops: Σε λίγο καιρό τελειώνω κι από το γραφείο και θα είμαι σπίτι να διαβάζω και να ετοιμάζω!!!:P:p:p Καλή Κυριακή σε όλες σας.... Μαράκι, ούτε να το σκέφτομαι που το μικρό σου αγοράκι κάνει μόνο του τις ενέσεις το πουλί μου....Είναι απίστευτο πόσο δυνατοί είμαστε και δεν το ξέρουμε μέχρι να χρειαστεί....

Γιατί τρίτο τρίμηνο ρε συ; Μήπως εννοείς στον 6ο μήνα;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσάκια μου! Πως περασατε το σκ σας?

meldan πως πήγε το πάρτυ? Τι καιρό σας κανει στην πατριδα? Γιατί εδω μας τα χάλασε λίγο.

μαρουσκακι, καλέ μπήκες στον 7ο δηλ? Πότε μπαίνουμε γιατί μπερδεύτηκα, νόμιζα είναι όταν μπούμε εβδομάδα 27.

Σήμερα εφυγε το τσούρμο και παλεύω να φέρω το σπίτι σε μια τάξη. Ανέλαβα πλυντήρια, κουζίνα και μπάνια και ο άντρας μου μαγείρεμα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα.

Επιτελους θα μείνουμε και λίγο μόνοι!

Εδώ (Καβάλα) χάλια ο καιρός. Κρύο και ψιλοβρόχι... Και εγώ από την 27η εβδομάδα ήξερα ότι μπαίνουμε στον 7ο... Να απολαύσετε την μοναξιά σας!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγω να φανταστειτε ουτε καν την κοιταω την ενεση!!!

Φραουλίτσες που τις κανεις?

Τη βελονα την βαζεις μεχρι τερμα η λιγο???

Με το αριστερό πιάνω την κοιλια και με το δεξί βάζω την βελόνα σε γωνία 45 μοιρών μέχρι μέσα.Μετά αφήνω την κοιλιά που την κρατάω με το αριστερό και σπρώχνω το έμβολο με το αριστερό (αν το κάνεις με το δεξί κάνεις μελανια).Εχω έτοιμο το βαμβακι με το οινόπνευμα το βάζω με το δεξί και τραβάω έξω την ένεση..

Η αδερφή μου τις κάνει ψηλά στο πόδι..ειναι κ αυτη έγκυος στην 21 εβδομάδα

Χαμηλα η ψηλα στην κοιλια? Κι αν την κανω λαθος?Πρεπει να μαθω κ εγω να μαθω να τις κανω μονη μου...Τη βελονα τη βαζουμε μεχρι τερμα μεσα????

Κοριτσια πιο πολυ νομιζω οτι ειναι το ψυχολογικο που μερικοι δεν μπορουν να κανουν ενεσεις μονοι τους στον εαυτο τους.δεν ειναι περιεργο,απλα η arca νομιζω θελει τον χρονο της για να το επεξεργαστει.και εμενα μου φερνει αποστροφη η ιδεα του να τρυπιεμαι και σιγουρα θα ηθελα λιγο χρονο να το τολμησω.Σιγα σιγα ολα γινονται.....

Αρκουλι ειλικρινα σου μιλάω ήμουν ακριβως ίδια περίπτωση με σένα! Ουτε που ήθελα να κοιτάξω την ώρα που έμπαινε η βελόνα! Ειναι ψυχολογικό, αυτο που λέει η November rain και θελει το χρόνο του να το συνηθισεις! Κι εμένα μου πήρε αρκετό καιρο για να το κάνω μονη μου!

Η διαδικασία ειναι αυτη ακριβως που περιέγραψε η φραουλιτσες! Σε γωνία 45μοιρων, μπαίνει ολη η βελόνα μεσα και την κανεις σε απόσταση 3 δάκτυλα απο τον αφαλο σου! Α και το οτι δεν τριβεις μετα με οινόπνευμα την περιοχή(αυτο το έμαθα κι εγω πρόσφατα αι εχω γλιτώσει πολλες μελανιες)

Σιγα σιγα και οπότε νιώσεις έτοιμη!μην πιέσεις τον εαυτο σου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλησπέρα κορίτσια μου σήμερα είχε τόσο ωραία μέρα όλη την ημέρα έξω ήμουν Γιατί ο άντρας μου δούλευε ανεβαζουν μια παράσταση και έχει πολύ δουλειά..Έτσι και εγώ πήγα με την φίλη μου για καφέ φαγητό γλυκό όλα τα κάναμε και τώρα τηλεόραση..Εγώ έχω μπερδευτεί με αυτούς τους μήνες..Τελικά από ποια εβδομάδα και μετά μπαίνουμε στον 7;Ά ξέχασα να σας πω έβαλα μια Vaseline σε λάδι που είναι στην κοιλιά μου και έβγαλα κοκκινιλες καΙ μικρά σπιθουρακια μου Σπάσε τα νεύρα...

ewKwp3.png

24η εβδομάδα κλείνουμε τον 6ο και μπαίνουμε στον 7ο

28η εβδομάδα κλείνουμε τον 7ο και μπαίνουμε στον 8ο

32η εβδομάδα κλείνουμε τον 8ο και μπαίνουμε στον 9ο

36η εβδομάδα κλείνουμε τον 9ο και περιμένουμε να γεννήσουμε μέχρι την 40η εβδομάδα

μετράω κάτι λάθος???????????????

8NkSp3.png

24η εβδομάδα κλείνουμε τον 6ο και μπαίνουμε στον 7ο

28η εβδομάδα κλείνουμε τον 7ο και μπαίνουμε στον 8ο

32η εβδομάδα κλείνουμε τον 8ο και μπαίνουμε στον 9ο

36η εβδομάδα κλείνουμε τον 9ο και περιμένουμε να γεννήσουμε μέχρι την 40η εβδομάδα

μετράω κάτι λάθος???????????????

Εγώ ξέρω ότι τον 6τον κλείνουμε Αφού κλείσουμε την 26 εβδομάδα Τον 7 Αφού κλείσουμε την 30 βδομάδα τον 8 Αφού κλεισουμε την 35 και μετά 9..Δεν ξέρω έτσι διάβασα καπου..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...