Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ναι φυσικα προυπηρχε! Η διαγνωση ειναι θρομβωση φλεβων εγκεφαλου.Τωρα θα κανω τακτικα μαγνητικες και τριπλεξ καρωτιδας κ θα ακολουθω αγωγη.Ελπιζω να διαλυθει ο θρομβος.Βεβαια μια ζωη θα πρεπει να ειμαι πολυ προσεκτικη κ αν δε διαλυθει θα παιρνω αντιπηκτικα συνεχεια.Α!!!!Και τσιγάρο ουτε να το αναπνεω!

Αρκούλι μου, τωρα διάβασα τα νεα σου! Περαστικα να ειναι κορίτσι μου!

Κατι αντίστοιχο έπαθε η κουμπαρα μου! Έπαθε θρομβωση στην 1 απο τις 2 αρτηριες απο τις οποίες οξυγονωνοταν και τρεφοταν το μωρακι! Μια μερα μουδιασε το χέρι της και ανέβασε πίεση 20!!! Πήγε στο νοσοκομείο και ετσι το διαπίστωσαν! Τωρα κάνει τις αντιπηκτικες και ολα καλα!

Δεν ειναι κατι οι ενεσουλες, κι εγω τις κανω απο την αρχη της εγκυμσυνης και μεχρι και 40 μέρες αφου γέννησω! Σκεψου οτι εγω σαν άνθρωπος τρεμω οτι εχει να κάνει με βελόνα και παρολαυτα τις κανω μονη μου!;)

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρκούλι μου, τωρα διάβασα τα νεα σου! Περαστικα να ειναι κορίτσι μου!

Κατι αντίστοιχο έπαθε η κουμπαρα μου! Έπαθε θρομβωση στην 1 απο τις 2 αρτηριες απο τις οποίες οξυγονωνοταν και τρεφοταν το μωρακι! Μια μερα μουδιασε το χέρι της και ανέβασε πίεση 20!!! Πήγε στο νοσοκομείο και ετσι το διαπίστωσαν! Τωρα κάνει τις αντιπηκτικες και ολα καλα!

Δεν ειναι κατι οι ενεσουλες, κι εγω τις κανω απο την αρχη της εγκυμσυνης και μεχρι και 40 μέρες αφου γέννησω! Σκεψου οτι εγω σαν άνθρωπος τρεμω οτι εχει να κάνει με βελόνα και παρολαυτα τις κανω μονη μου!;)

Ευχαριστώ κοριτσακι μου!Αχ πως τα καταφερνεις κ τις κανεις μονη σου?Που τις κανεις?Εγω τωρα που βγηκα απο το νοσοκομειο ερχεται μια κοπελιτσα κ μου τις κανει.

MYfKp3.png

Ευχαριστώ κοριτσακι μου!Αχ πως τα καταφερνεις κ τις κανεις μονη σου?Που τις κανεις?Εγω τωρα που βγηκα απο το νοσοκομειο ερχεται μια κοπελιτσα κ μου τις κανει.

Arca μου να μαθεις να τις κάνεις μόνη σου, είναι απείρως πιο βολικό και ευκολο. Πες στην κοπελίτσα να σου δείξει.

Αυτες οι ενεσούλες είναι υποδόριες, γίνονται δηλαδή στο λίπος, στο ψαχνό. Βάζεις οινόπνευμα στο σημείο με ένα βαμβακάκι, τσιμπάς με το αριστερό χέρι το δερμα να κάνει βουναλάκι να έχει μπόλικο κρεατάκι και με το άλλο κανεις την ένεση. Η βελονίτσα είναι παρα πολύ λεπτή, ειδικά γι αυτή τη δουλειά, και για να μην πονάει

c8i6p2.png

Καλημερα κοριτσια.Πολλες ταλαιπωριες ακουω.Χριστινα μου περαστικα.Ευτυχως που ειστε και οι δυο καλα.Μια φιλη μου που εχει θρομβοφιλια τις κανει μονη της.Να μαθεις κι εσυ,μου λεει οτι ειναι απλο.Κοριτσια εσεις που μενετε στο κρεβατι περνατε δυσκολα.Ειδικα οταν υπαρχει κι αλλο παιδι ειναι πακετο.Η αδελφη μου ειχε επιπωματικο πλακουντα,ηταν δηλ πανω στο πωμα του τραχηλου.Αν εφευγε το πωμα τελος και το μωρο.Την εβγαλε στι κτεβατι μεχρι να γεννησει.Δυσκολο πραγμα.Μου λεει τους πονους της γεννας τους ξεχασα,την ταλαιπωρια της εγκυνοσυνης οχι.Ελαφινα καλωσηρθες.Φανταζομαι το σοκ σας οταν συνειδητοποιησατε τι συμβαινει.Κι εγω θα θελα ο αντρας μου να κανει ολες τις δουλειες και να του αρεσει η ταξη.Ειμαι κι εγω ετσι και το σπιτι θα ελαμπε,πραγμα που θα μ εφτιαχνε απιστευτα.Οχι μονο πονηρα αλλα απο αποψη διαθεσης.Ο αντρας μου μπορεξ βα ζει στο χαος κι οχι μονο να νην τον ενοχλει αλλα να μην το καταλαβαινει καν.Η πεθερουλα μου εκανε καλη δουλεια στον τονεα αυτο,οπως αλλωστε κι η μαμα μου με τον αδελφο μου....Τουλαχιστον το χει πολυ με τα παιδια.Τωρα τις πηγε και τις δυο παιδοτοπο κι εχω την ησυχια μου.Ποσο μου αρεσει ο λιγις χρο ος με τον εαυτο μου.Φιλια σε ολες

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μια ιδέα ειναι ολα αγαπη μου! Κι εγω στην αρχη ετρεμα, δεν μπορούσα με τιποτα! Μου τις εκανε ο αντρας μου καθε πρωι! Μια μερα ομως έφυγε το πρωι για τη δουλεια και ξεχάσαμε την ενεση! Τωρα;;;;; Δεν υπήρχε κανεις αλλος να μου την κανει! Ε βουτάω κι εγω την ενεση και τη χτυπάω μονη μου! Και μετα αναρωτιόμουν γιατι τοσο καιρο εξαρτώμαι απο τους άλλους για κατι τοσο ευκολο! Στην κοιλια τις κανω και η διαδικασία εινσι αυτη ακριβως που περιέγραψε η evangelia πιο κατω!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου και περαστικα σου arca μου.μακαρι ολα να τελειωσουν οσο πιο ανωδυνα γινεται.και παντα το μωρακι σου να ειναι γερο!! Εγω σημερα σπιτι,δεν εχω ορεξη για πολλα πολλα,ενα φαγητο εκανα σημερα(γιουβαρλοσουπα) και κατι ψιλα δεξια και αριστερα,και σχεδιαζουμε το σπιτι που θα ενωθει με το δικο μας πως θα το διαμορφωσουμε και εχω παθει κοκομπλοκο:?:???: β α ρ ι ε μ α ι......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.Για να ευθυμήσουμε λίγο...Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο όπου επισκέφτηκα το 3 ημερών μωρό μιας δεύτερης ξαδέρφης μου!Αχ μου φάνηκε τόσο μικρούλικο, αν και γεννήθηκε 51 εκατοστά και 3350 γραμμάρια!Αχ κορίτσια, μας περιμένει μεγάλος έρωτας το καλοκαίρι!Αρκούλι μου, κοίτα να μάθεις κι εσύ να τις κάνεις τις ενεσούλες, όλα στο μυαλό μας είναι τελικά....Βροχούλα, θα γίνουν όλα, με πρόγραμμα και υπομονή το καλοκαίρι θα έχεις το σπιτάκι σας σένιο για τη μπεμπούλα!Πήγα κουρεύτηκα χθες, ανανεώθηκα, τα παιδιά παίζουν έξω, γυάλισα όλο το σπίτι σήμερα και σιδέρωσα 3-4 πλυντήρια, όλα λάμπουν!:P:p:pΣας φιλώ γλυκά, καλό υπόλοιπο σκ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ARCA, περαστικά σου!!!Εγώ κάνω ενέσεις από την αρχή της εγκυμοσύνης πρωί βράδυ.Στην αρχή φοβόμουν και δεν τις έκανα μόνη μου!Ε την τρίτη μέρα πήρα θάρρος και την έκανα μόνη μου και διαπίστωσα ότι οι άλλοι με πονούσαν πιο πολύ!Μια ιδέα είναι μη φοβάσαι...

8NkSp3.png

καλησπερα σε ολες κ απο μενα!!!!κι εγω σπιτι στο μπαλκονι πινω το καφεδακι μου!!!

ευτυχως ανοιξε κ ο καιρος αλλιως δε θα την παλευα αλλο...

ενεσεις αντιπηκτικες εκανε κ η συνυφαδα μου κ η κολλητη μου μονες τους νομιζω πως ειναι συνηθεια.....

υπομονη κοριτσια θα περασει ο καιρος!!!!

uAVIp3.png

sWUop3.png

Μια ιδέα ειναι ολα αγαπη μου! Κι εγω στην αρχη ετρεμα, δεν μπορούσα με τιποτα! Μου τις εκανε ο αντρας μου καθε πρωι! Μια μερα ομως έφυγε το πρωι για τη δουλεια και ξεχάσαμε την ενεση! Τωρα;;;;; Δεν υπήρχε κανεις αλλος να μου την κανει! Ε βουτάω κι εγω την ενεση και τη χτυπάω μονη μου! Και μετα αναρωτιόμουν γιατι τοσο καιρο εξαρτώμαι απο τους άλλους για κατι τοσο ευκολο! Στην κοιλια τις κανω και η διαδικασία εινσι αυτη ακριβως που περιέγραψε η evangelia πιο κατω!

Εγω κανω 2 τη μερα στα μπρατσα.Δεν μπορω στην κοιλια ανατριχιάζω... Δεν εχεις γεμισει μελανιες??? Απο την προηγουμενη Παρασκευη τις ξεκινησα κ τα μπράτσα μου ειναι κ τα 2 μαυρα... Ας πανε ολα καλα να παρω τη μπουμπου μου αγκαλια και χαλαλι της!!!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Εγω να φανταστειτε ουτε καν την κοιταω την ενεση!!!

Φραουλίτσες που τις κανεις?

Τη βελονα την βαζεις μεχρι τερμα η λιγο???

Στην κοιλιά τις κάνω.Μου έδειξε ο γιατρός και από τότε δεν κάνω μελανιές!!!!Η κοιλιά είναι πιο μαλακή και μου φαίνεται πιο εύκολο!4

8NkSp3.png

Εγω να φανταστειτε ουτε καν την κοιταω την ενεση!!!

Φραουλίτσες που τις κανεις?

Τη βελονα την βαζεις μεχρι τερμα η λιγο???

Με το αριστερό πιάνω την κοιλια και με το δεξί βάζω την βελόνα σε γωνία 45 μοιρών μέχρι μέσα.Μετά αφήνω την κοιλιά που την κρατάω με το αριστερό και σπρώχνω το έμβολο με το αριστερό (αν το κάνεις με το δεξί κάνεις μελανια).Εχω έτοιμο το βαμβακι με το οινόπνευμα το βάζω με το δεξί και τραβάω έξω την ένεση..

Η αδερφή μου τις κάνει ψηλά στο πόδι..ειναι κ αυτη έγκυος στην 21 εβδομάδα

8NkSp3.png

Στην κοιλιά τις κάνω.Μου έδειξε ο γιατρός και από τότε δεν κάνω μελανιές!!!!Η κοιλιά είναι πιο μαλακή και μου φαίνεται πιο εύκολο!4

Χαμηλα η ψηλα στην κοιλια? Κι αν την κανω λαθος?Πρεπει να μαθω κ εγω να μαθω να τις κανω μονη μου...Τη βελονα τη βαζουμε μεχρι τερμα μεσα????

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...