Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

μολις γυρισαμε απο το γιατρο ρωτησα πολλα.....

οι συσπασεις υπαρχουν απο την αρχη αλλες γυναικες τις αντιλαμβανονται και αλλες οχι....δηλαδη οταν η μητρα μεγαλωνει κανει εναν φυσιολογικο αριθμο συσπασεων ....

εγω τις αντιλαμβανομαι και σαν ενοχληση και μου ειπε παλι οτι δε πρεπει να εχουν ρυθμο κ να μην ξεπερνουν τις 4 την ωρα....κατα τα αλλα ολα καλα ειμαστε 550 γρ..!!!μου ειπε οτι θα μου δωσει τον αλλο μηνα για καμπυλη ζαχαρου στη κορη μου ειχα κανει νωριτερα αλλα ενταξει....πονανε πολυ τα ισχυα μου ρε κοριτσια πολυ ομως.....

Συγχαρητήρια! Τελικά η δική μου μικροκαμωμένη θα βγει...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περιττό να σου πω ότι ο μεγάλος μου όταν το ανακοίνωσα κοιτούσε για καμιά ώρα το ταβάνι. Εντάξει η μικρή χάρηκε και πολύ περισσότερο μόλις έμαθε ότι θα είναι κορίτσι. Για τα παιδιά λες? Εμένα ρώτα που δεν το είχα καν στο πρόγραμμα....

Χαχα. Σωστό κι αυτό!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλησπερα κοριτσια, χρονια πολλα, χριστος ανεστη. περασαμε και εμεις τελεια στης γιορτες αν εξαιρεσεις μια κριση πανικου που με επιασε απο την φασαρια και τον κοσμο την κυριακη το βραδυ.

arka μου περαστικα σου κουκλα μου και μην ανυσηχεις με τα φαρμακακια, αντιπηκτικα περνουν πολλες γυναικες στην εγκυμοσυνη τους οπως και εγω.

chrimai ειναι λες και περιγραφης τον αντρα μου, και εγω δεν διαφωνω με τις δουλειες αλλα ωρες ωρες εκνευριζομαι που ειναι τοσο υποχονδριος ρε παιδακι μου. μια ωρα να ισιωσει ενα τασακι πχ να ειναι σε συγκεκριμενο σημειο ουτε χιλιοστο πιο περα

34lep3.png

hSuPp3.png

ααα πηγαμε και στον γιατρο την τεταρτη και το μωρακι μου ειναι 625γρ, δεν ειναι λιγο θρεφταρι? ο πλακουντας μου βεβαια κοριτσια σε χαλια κατασταση και τον ανησυχη γιατι ειμαι απο κρεβατι σε καναπε και τουμπαλιν και τωρα μου ειπε μονο τουαλετα να πηγενω για να μην με κρατησει στο νοσοκομειο. εχω πιαστει ολοκληρη και πονανε ολα μου τα κοκκαλα στο κρεβατι δεν παλευετε η κατασταση.

34lep3.png

hSuPp3.png

ααα πηγαμε και στον γιατρο την τεταρτη και το μωρακι μου ειναι 625γρ, δεν ειναι λιγο θρεφταρι? ο πλακουντας μου βεβαια κοριτσια σε χαλια κατασταση και τον ανησυχη γιατι ειμαι απο κρεβατι σε καναπε και τουμπαλιν και τωρα μου ειπε μονο τουαλετα να πηγενω για να μην με κρατησει στο νοσοκομειο. εχω πιαστει ολοκληρη και πονανε ολα μου τα κοκκαλα στο κρεβατι δεν παλευετε η κατασταση.

Τρώει καλά το μικρό! Χαχα. Περαστικά σου ρε συ. Εύχομαι σύντομα να είναι όλα εντάξει με τον πλακούντα και να μπορέσεις να ξανασηκωθείς

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια, χρονια πολλα, χριστος ανεστη. περασαμε και εμεις τελεια στης γιορτες αν εξαιρεσεις μια κριση πανικου που με επιασε απο την φασαρια και τον κοσμο την κυριακη το βραδυ.

arka μου περαστικα σου κουκλα μου και μην ανυσηχεις με τα φαρμακακια, αντιπηκτικα περνουν πολλες γυναικες στην εγκυμοσυνη τους οπως και εγω.

chrimai ειναι λες και περιγραφης τον αντρα μου, και εγω δεν διαφωνω με τις δουλειες αλλα ωρες ωρες εκνευριζομαι που ειναι τοσο υποχονδριος ρε παιδακι μου. μια ωρα να ισιωσει ενα τασακι πχ να ειναι σε συγκεκριμενο σημειο ουτε χιλιοστο πιο περα

Κανεις αντιπηκτικες?

MYfKp3.png

καλησπερα ευχομαι ολα να σου πανε τελεια....μια απο τα ιδια ποναει το κορμι απο το κατω και την ξαπλα ....τι σου ειπε ο γιατρος για τον πλακουντα παιζει ρολο η θεση του αν ειναι χαμηλος ας πουμε??

uAVIp3.png

sWUop3.png

Κανεις αντιπηκτικες?

αρκα μου τωρα δεν κανω γιατι περνω το σαλοσπιρ και για αλλο λογο και δεν χρειαζεται προς το παρον να κανω βελονες, αλλα πιο μετα ναι, στην κορη μου ομως εκανα απο τον 5ο μεχρι και που μπηκα στον μηνα μου (μετα περπατουσα και δεν χρειαζοταν) ειναι ακινδυνες για το μωρο, ισα ισα βοηθανε στην σωστη κυκλοφορεια της μηρτιαιας αρτηριας που συνδεεται με τον πλακουντα και δεν κινδυνευει το μωρακι σου απο τυχον θρομβο, οποτε κανει καλο και σε εσενα και στο μικρακι σου

34lep3.png

hSuPp3.png

καλησπερα ευχομαι ολα να σου πανε τελεια....μια απο τα ιδια ποναει το κορμι απο το κατω και την ξαπλα ....τι σου ειπε ο γιατρος για τον πλακουντα παιζει ρολο η θεση του αν ειναι χαμηλος ας πουμε??

εμενα ειναι χαμηλος, οριακος βασικα αλλα ο γιατρος θελει να αναβει κι αλλο για να παμε παλι φυσιολογικα και να μην κινδυνεψουμε, το θεμα ομως ειναι με τα αιματωματα που ειναι αρκετα μεγαλα και μπορει να φταιει ενα ινομυωμα που ειχα μικρο απο πριν και να εχει μεγαλωσει και να ζοριζει τον πλακουντα, αλλα δεν μου ειπε οτι εχει σχεση αυτο με το οτι ειναι χαμηλος

34lep3.png

hSuPp3.png

ωχ ρε συ τι τραβας! Ευχομαι καλη υπομονή και κουράγιο, να περάσουν γρηγορα οι τελευταίοι μήνες και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μικράκι σου και να ξεχάσεις και την ταλαιπωρία και όλα

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Περιττό να σου πω ότι ο μεγάλος μου όταν το ανακοίνωσα κοιτούσε για καμιά ώρα το ταβάνι. Εντάξει η μικρή χάρηκε και πολύ περισσότερο μόλις έμαθε ότι θα είναι κορίτσι. Για τα παιδιά λες? Εμένα ρώτα που δεν το είχα καν στο πρόγραμμα....

Καλώς μας ήρθες! Με το καλό και το τρίτο σου νινάκι.

Κεραμμύδα σου ήρθε φαντάζομαι ε? Αμα δεν το περίμενες και έσκασε μύτη από το πουθενά! Πως αντιδράσατε εσύ και ο άντρας σου?

c8i6p2.png

εμενα ειναι χαμηλος, οριακος βασικα αλλα ο γιατρος θελει να αναβει κι αλλο για να παμε παλι φυσιολογικα και να μην κινδυνεψουμε, το θεμα ομως ειναι με τα αιματωματα που ειναι αρκετα μεγαλα και μπορει να φταιει ενα ινομυωμα που ειχα μικρο απο πριν και να εχει μεγαλωσει και να ζοριζει τον πλακουντα, αλλα δεν μου ειπε οτι εχει σχεση αυτο με το οτι ειναι χαμηλος

εμενα σ αυτη την εγκυμοσυνη ειναι προσθιος υψηλος....στην αρχη ηταν αρκετα χαμηλος ομως οπως μου ειχε πει και ο γιατρος ανεβαινει οσο προχωραει η εγκυμοσυνη και ευτυχως ανεβηκε γιατι οσο πιο χαμηλος ειναι τοσο πιο δυσκολα....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Τωρα απλα λιποθυμια κ τιναγμα στα χερια σαν σπασμους.Τα συμπτωματα ειναι εμετος και εντονος πονοκεφαλος τα οποια 1 χρονο πριν οταν πηγα στο νοσοκομείο για αυτο το λογο διεγνωσαν κριση πανικου κ μ εδωσαν ηρεμιστικά χωρις εξετασεις.Μου είπαν οτι το μωρο δεν κινδυνευει αλλα φοβαμαι λιγο τα φαρμακα.Με λιγα λογια η εγκυμοσυνη μου εσωσε τη ζωη.

Σημερα εκλεισα ραντεβου με εναν γυναικολογο στο Αττικο.Θα γεννησω εκει αν πανε ολα καλα.

Πω πω σοκαριστικό!

Σου έκαναν κάποια διάγνωση τώρα? Προφανώς προυπήρχε, δεν είναι κάτι που δημιουργήθηκε με την εγκυμοσύνη. Τι το προκαλέι σου ειπαν!

Ευχομαι να είναι κάτι περαστικό, να το ξεπεράσεις γρήγορα, και η εγκυμοσύνη να ήταν η αφορμή για να το βρεις και να το θεραπεύσεις μια και καλή

c8i6p2.png

Εμένα ο άντρας μου δουλείες δεν κάνει...άλλα πολύ θα μου άρεσε να κάνει!!!!Δε θα με χάλαγε και ίσα ίσα θα μου άρεσε.δειχνει ότι είναι και ανεξάρτητος και μπορεί να τα καταφέρει και μόνος σε αυτό τον τομέα.και ναι μια χαρά αφροδισιακά θα λειτουργούσε...από τη στιγμή που η γυναίκα τρέχει σαν τρελλή δεν υπάρχουν αντρικές και γυναικείες δουλειές.Δηλαδή αμα βάλει σκούπα θα είναι λιγότερο άντρας?

Δε μου άρεσει να τρέχει ένας...είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα!

Συμφωνω κι εγώ μαζί σου! Αλλωστε πολλοι άντρες μένουν μόνοι τους πριν παντρευτούν. Δηλαδή όσο μένουν μόνοι τους το να κάθονται να βρωμίσουν η να φωνάζουν τη μανούλα τους να τους καθαρίσει είναι αντρίλα?

Εγω εκτιμώ πολύ το γεγονός οτι ο άντρας μου βοηθάει, με τους ρυθμούς του μεν, αλλά δεν υπάρχει δουλειά που δεν θα κάνει.

Και το εκτιμώ ακόμα περισσότερο μετά την προηγούμενη μεγάλη μου σχέση, ο κλασικός Ελληνάρας. 5 χρονια μαζι δεν έπλυνε ούτε ένα πιάτο, δεν μαγείρεψε ούτε μισή φορά! Γυριζα από απανωτές βάρδιες, νυχτερινές και διπλοβάρδιες, και εβρισκα τα πιάτα στοίβα να συσσωρεύονται. Και αν του ζητούσα να τα κάνει ώστε οταν γυρίσω απο τη δουλειά να μη χάσω χρόνο για το μαγείρεμα (να βρω φαι ετοιμο ουτε στα όνειρά μου), μου απαντούσε χαρακτηριστικά "ε σιγά, ποση ώρα θα σου πάρει να τα πλύνεις".

Στον καναπέ τον άφηνα, στο ίδιο σημείο τον έβρισκα!

Αργησα, αλλά το έφαγε το σούτι του.

c8i6p2.png

Πω πω σοκαριστικό!

Σου έκαναν κάποια διάγνωση τώρα? Προφανώς προυπήρχε, δεν είναι κάτι που δημιουργήθηκε με την εγκυμοσύνη. Τι το προκαλέι σου ειπαν!

Ευχομαι να είναι κάτι περαστικό, να το ξεπεράσεις γρήγορα, και η εγκυμοσύνη να ήταν η αφορμή για να το βρεις και να το θεραπεύσεις μια και καλή

Ναι φυσικα προυπηρχε! Η διαγνωση ειναι θρομβωση φλεβων εγκεφαλου.Τωρα θα κανω τακτικα μαγνητικες και τριπλεξ καρωτιδας κ θα ακολουθω αγωγη.Ελπιζω να διαλυθει ο θρομβος.Βεβαια μια ζωη θα πρεπει να ειμαι πολυ προσεκτικη κ αν δε διαλυθει θα παιρνω αντιπηκτικα συνεχεια.Α!!!!Και τσιγάρο ουτε να το αναπνεω!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...