Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ωχ βρε μαρουσκακι περαστικα.Φανταζομσι την τρομαρα που πηρες στα καλα καθουμενα.Ξεκουρασου τωρα οσο μπορεις να ρθεις στα ισα σου.Εχεις και το ραντεβου μεθαυριο οποτε θα βεβαιωθεις συντομα οτι το σπορακι ειναι μια χαρα.Και μεις χθες πηγαμε σε ενα χριστουγ χωριο κι ενας κυριος επεσε πανω στη μελινα την εριξε κατω και της πατησε το χερακι και μου λεει συγνωμη ουτε που την ειδα.Τι να πεις?Αura εφτασε ο καιρος για τον γιατρο ε?Ειναι και το πρωτο σου,θα τρελαθεις.Εγω κοριτσια δε ζυγιζομαι.Ξερω οτι ξεκινησα 57 και θα ζυγιστω μολις κλεισω το τριμηνο.Τρωω παντως πολυ.Τον καφε φοβομουν οτι δε θα μπορουσα να κοψω αλλα δεν τον εχω ορεξη και μπυ φαινεται πολυ παραξενο.Με τα μαλλια τι κανετε?Εγω τα χα βαψει τελευτ φορα πριν μαθω για το μπεμπε και σε λιγο καιρο σκεφτομαι γι ανταυγειες.Οι κοιλιτσες σας εχουν φουσκωσει καθολου?Εγω απο σωματοτυπο παντα ειχα λιγη κοιλιτσα,ποτε δεν ηταν πλακα ουτε στα πιο αδυνατα μου.Τωρα μου φαινεται ελαφρως πρησμενη αλλα ο αντρας μου λεει οτι το βλεπω μονο εγω.

Αχ μην μιλατε για κιλακια,γιατι κρατιεμαι πως και πως!Δεν πολυζυγιζομαι,το αποφευγω.Εγω ξεκινησα 58 πρεπει να εχω παρει κιλακι σιγουρα,μην σου πω 1,5 κιλο:evil:

Τα μαλλια τα ειχα βαψει πριν μεινω εγκυος,οποτε αρχιζει να βγαινει ριζα.αλλα δεν βλεπω συντομα να το επιχειρω.Μετα τον 4 ο μαλλον.Απο κοιλια το πρωι ειμαι καλα , απτο μεσημερι και μετα εγκυος 5 μηνων:mrgreen::mrgreen::mrgreen:και δεν το βλεπω μονο εγω......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mrouskaki περαστικά. Δεν θα έχει πάθει τίποτα το σποράκι σου απλά κοίτα τον αυχένα σου μην το αφήσεις γιατί όπως ξέρεις καλά όσο θα προχωράει η εγκυμοσύνη θα επιβαρύνεται όλο το μυοσκελετικό σου...Κοριτσάκι κι εγώ πάω Δευτέρα πρωί πρωί ΙΑΣΩ για υπέρηχο κι αν είναι όλα καλά θα κάνω και τις πρώτες εξετάσεις!!! Έχω πολύ αγωνία πάντως η κοιλίτσα μου έχει φουσκώσει αρκετά και έχω έντονα συμπτώματα από το γαστρεντερικό... Όλο ανακατεύομαι και μου βρωμάνε τα πάντα

:cool:

Μια απτα ιδια ! Ολα να βρωμανε ρε παιδι μου??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

α οποτε εχεις καιρο ακομη.κι εγω απο χθες δεν αναγουλιαζω τοσο αλλα σε σχεση με αυτο που επαθα σημερα...πηγαμε στα χιονια οπου εγω εννοειται δεν εκανα τιποτα αλλα...επεσε πανω μου ενα ελκηθρο με ενα παιδακι πανω με αποτελεσμα να με ριξει κατω και να χτυπησω κεφαλι και σπονδ.στηλη.ποναω σε κεφαλι και αυχενα κι ειμαι ξαπλα.ελπιζω το σπορι να ειναι καλα:|

ωχ περαστικα κοριτσι μου!!!! ειμαι σιγουρη οτι το σπορακι ειναι καλα,αλλα πηγαινε σε εναν γιατρο να σε δει!

79o6p3.png

καλημερα ναι ειμαι καλυτερα!!!με ξεκουρασαν παρα πολυ κ ακομη η μαμα μου δε εχει φυγει παροτι δουλευει.....εμεις μενουμε πατρα και οι γονεις μου αρτα.....εχω τον επομενο υπερηχο την ερχομενη πεμπτη που νομιζω θα μου δωσει να κανω και τις κλασικες εξετασεις που κανουμε στις αρχες...εχω φοβερες αναγουλες και επειδη πραγματικα δε μπορω να φαω τιποτα εχω χασει και 2 κιλα....!

Μπραβο,κουκλα μου!!!!! υπομονη τωρα μεχρι την πεμπτη να δεις το σπορακι σου!!! Εγω εχω ακομα μεχρι τελος ιανουαριου........ μου εδωσε και παραταση για την αυχενικη μαλλον θα την κανω αρχες φεβρουαριου θελει να εχω κλεισει και την 13η εβδομαδα

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα!

Εμείς την πρωτοχρονιά την περάσαμε μόνοι μας με τον άντρα μου. Εμφανίστηκε το σύμπτωμα της υπνηλίας, οπότε δεν ήμασταν για πολλά πολλά. Αφού για να καταλάβετε, εγώ κοιμήθηκα κατά τις 10 και με ξύπνησε ο άντρας μου 12 παρά ίσα ίσα για την αλλαγή του χρόνου και ξαναπήγα για ύπνο. Οι καούρες συνεχίζονται ακάθεκτες. Η ζυγαριά επίσης μειώνεται. Μέχρι στιγμής -1,5 κιλό. Προσπαθώ γενικά να τρώω και παρότι λιγουρεύομαι κάποια φαγητά, όταν σκέφτομαι τις καούρες που με περιμένουν μετά λέω άσε. Καλύτερα να μείνω νηστική! Αυτά από εμένα. Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Marianthi μου εσύ χάνεις κιλά.. Αχ εγώ πάλι αν και έχω φουσκώματα όταν τρώω, η όρεξή μου δεν παίζεται.. Πρέπει να χω βάλει 2 κιλάκια σίγουρα μέσα στις γιορτές. Πρέπει από δω και στο εξης να συγκρατηθώ γιατί αρχίζω και νιώθω σαν μπαλόνι :) :) Γιατί είμαι ήδη αρκετά κιλάκια χθες ζυγίστηκα (άντε θα σας το πω, αν και ντρέπομαι..66,5) αχ αχ αχ..και είμαι και κοντούλα πανάθεμά με (155cm) αλλά όπως σας έλεγα είχα τα κιλάκια μου από πριν.. τι να κάνουμε;

Marouskaki εύχομαι σήμερα να σαι καλύτερα. ΠΗΤ δεν σου έχω δώσει γιατί θέλω πρώτα να πάω στο γιατρό μου και μετά. Πάντως 27/8 που μου έβαλες στο πινακάκι μου έβγαλαν κι εμένα στο internet τα διάφορα site για τον υπολογισμό εβδομάδας κύησης, ΠΗΤ αλλά επειδή αυτά διαφέρουν από την πραγματικότητα περιμένω τη γνώμη του γιατρού μου.

November Rain όσο για το τσιγάρο..αν και πραγματικά δεν κάνω υπερβολές.. θα το σκεφτώ αυτό που λες πολύ σοβαρά. Με τον καφέ τι κάνετε; Εγώ πινω 1 espresso τη μέρα αραιωμένο λίγο.

Όσο για τη "γυμναστική" ..ούτε εμείς κάνουμε ακόμη.. περιμένουμε να δούμε τι θα μας πει ο γιατρός αν και νομίζω ότι το σποράκι μας είναι προστατευμένο είναι περισσότερο δικές μας αγωνίες αυτές.. Διάθεση πάντως υπάρχει...κι από τις δύο πλευρές :);)

Κορίτσια εσείς από Αθήνα από ποιά περιοχή είστε; Εμείς μένουμε στα Νότια, Αργυρούπολη.

Τι κανετε κοριτσια?Μαρουσκακι πως εισαι σημερα?Θα πας τελικα νοσοκομειο η εισαι καλυτερα?Κοριτσια οσες εχετε αναγουλες,καουρες και ναυτιες περνατε δυσκολα.Εγω για κσμια εβδομαδα ενιωθα κατι απροσδιοριστες στομαχικες ενοχλησεις κι ειχα ξενερωσει.Δυσκολο πραγμα.Το μονο καλο ειναι τα κιλα που δεν παιρνετε.Κι εγω υποψιαζομαι οτι θα τσιμπησα κανα δικιλο κι ειναι πολυ νωρις.Το πρωι πηγαμε ωραια βολτα Συνταγμα και μετα Ζαππειο για καφε.Βρε κοπελες ενω η μελινα ειναι γενικως πολυ καλο παιδακι κανει ωρες ωρες η καλυτερα μερες μερες κατι βλακειες...Σημερα τρεις φορες στυλωσε τα ποδια της και δεν περπαταγε γιατι δεν πηραμε ποπ κορν κι οταν γυρισαμε σπιτι μου ειπε πρωτη φορα οτι ειμαι χαζη.Αυτο πτοερχεται σιγουρα απ το σχολειο.Ξερω φαση ειναι απλως μου κακοφανηκε.Μετα μου ζητησε συγνωμη το μωρο μου και μου ειπε οτι δε θα με ξαναστεναχωρησει.Αura κι εγω για το τσιγαρο συμφωνω με τη Νονember.Απο καφε εγω πινω εναν αλλα οχι καθε μερα γιατι καποιες μερες δεν τον εχω καθολου ορεξη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Τι κανετε κοριτσια?Μαρουσκακι πως εισαι σημερα?Θα πας τελικα νοσοκομειο η εισαι καλυτερα?Κοριτσια οσες εχετε αναγουλες,καουρες και ναυτιες περνατε δυσκολα.Εγω για κσμια εβδομαδα ενιωθα κατι απροσδιοριστες στομαχικες ενοχλησεις κι ειχα ξενερωσει.Δυσκολο πραγμα.Το μονο καλο ειναι τα κιλα που δεν παιρνετε.Κι εγω υποψιαζομαι οτι θα τσιμπησα κανα δικιλο κι ειναι πολυ νωρις.Το πρωι πηγαμε ωραια βολτα Συνταγμα και μετα Ζαππειο για καφε.Βρε κοπελες ενω η μελινα ειναι γενικως πολυ καλο παιδακι κανει ωρες ωρες η καλυτερα μερες μερες κατι βλακειες...Σημερα τρεις φορες στυλωσε τα ποδια της και δεν περπαταγε γιατι δεν πηραμε ποπ κορν κι οταν γυρισαμε σπιτι μου ειπε πρωτη φορα οτι ειμαι χαζη.Αυτο πτοερχεται σιγουρα απ το σχολειο.Ξερω φαση ειναι απλως μου κακοφανηκε.Μετα μου ζητησε συγνωμη το μωρο μου και μου ειπε οτι δε θα με ξαναστεναχωρησει.Αura κι εγω για το τσιγαρο συμφωνω με τη Νονember.Απο καφε εγω πινω εναν αλλα οχι καθε μερα γιατι καποιες μερες δεν τον εχω καθολου ορεξη.

μολις γυρισα απο το νοσοκομειο.φυσικα χωρις ακτινες λιγο δυσκολο να καταλαβει αν εχω καταγμα μου ειπε ο ορθοπεδικος.οποτε κολλαρο λεει κι αν αρχισουν να μουδιαζουν τα χερια( ισον καταγμα) να ξαναπαω:| meldan τα αγορια ειναι βαζελοι λογω μαμας κ παππου, λιβερπουλ λογω μπαμπα, μπαρτσελονα ο μεγαλος λογω μπαμπα και ρεαλ οι μικροι λογω παππου.οτι θελετε για μπαλα ρωτηστε:mrgreen: μελινα ετων τρισημισι...υπομονη...τιποτε αλλο...ο Ανδρεας ειναι τεσσερα παρα λιγες μερες αλλα τοσο δυσκολος που τι να σου πω...μονο υπομονη και να της βαζεις ορια που θα κρατας.εμας αυτο μας εφαγε οχι εγω ναι οαντρας μου για ναμην ακουει τη γκρινια

με αποτελεσμα ενα τριτο παιδι σα μοναχοπαιδι...:evil:. Οσο για κιλα τολμησα να ζυγιστω χθες το βραδυ 56,7 στις 9 εβδομαδες ακριβως.ουδεν σχολιον....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εμενα που μου βρωμαει ο αντρας μου??? τι να πω?????? δεν τον αφηνω να με πλησιασει! :mrgreen::mrgreen:

α το δολιο..αναγουλες με τον καφε ςχω ακουσει με το κρεας επισης με το συζυγο...πρωτη φορα:tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Geia sas kai apo emena. Kalh xronia na exoume eimai 6.5 evdomadwn alla ksapla logw mikrhs apokolisis elpizw na pane ola kala kai na eimai kai egw manoula ton augousto

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Περαστικά σου και πολύ ξεκούραση! Ελπίζω να γίνεις σύντομα καλά και να συνεχίσεις μαζί μας αυτό το όμορφο ταξίδι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εμένα ο γιατρός μου είπε μέχρι 2 καφέδες. Παλιά έπινα έναν φίλτρου περίπου την ημέρα. Ας πούμε 4 την εβδομάδα, γιατί δεν έπινα και κάθε μέρα. Από τότε που έμεινα έγκυος έχω πιει μόνο 2 καφέδες που τους λαχτάρισα πολύ. Τις υπόλοιπες φορές που έπινε ο άντρας μου, εγώ απλώς ευχόμουν να μην κάνω εμετό από την μυρωδιά!

Αχ τι παράξενη που είναι ρε κορίτσια αυτή η εγκυμοσύνη! Ενώ αντικειμενικά το σπίτι μοσχοβολάει από τον καφέ με γεύση φουντούκι ή καραμέλα, εμένα μου προκαλεί αηδία!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...