Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μα σου λεω απο το απογευμα και μετα ειμαι χαλια.ποναω παντου και φοβαμαι μην παθω και τιποτα.Και εγω θα παρω γυναικα την επομενη φορα,θα κανω κατι ψηλα μονη μου,σκονες σκουπα και οταν πω οτι θα σηκωσω χαλια,κουρτινες και πατζουρια,πορτες θα φερω γυναικα για 2-3 μερες,ε! αη σιχτηρ ουτε οι Αλβανιδες δεν κουραζονται τοσο(δεν εχω κατι με αυτες,χαρην λογου τις ανεφερα)χιχιχι

Καλά πλάκα κάνεις?Εννοείται δεν σηκώνεις χαλιά, δεν κατεβάζεις κουρτίνες και δεν πλένεις εσύ παντζούρια!Να το βράσω το σουπερ καθαρό σπίτι αν είναι να γεννήσω πριν την ώρα μου από την παστρικοθοδωρίασή μου!!!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά πλάκα κάνεις?Εννοείται δεν σηκώνεις χαλιά, δεν κατεβάζεις κουρτίνες και δεν πλένεις εσύ παντζούρια!Να το βράσω το σουπερ καθαρό σπίτι αν είναι να γεννήσω πριν την ώρα μου από την παστρικοθοδωρίασή μου!!!;)

Σιγά να μην σηκώσω χάλια πριν μείνω έγκυος τα έκανα όλα μόνη μου σαν το μαλακά..μου άρεσε να τα κάνω μόνη μου μου έβγαινε η Παναγία ούτε είχα πάρει ποτέ γυναίκα και η πεθερά μου ποτέ δεν βοηθάει μόνο η μαμά μου..Και τώρα μπροστά στο παιδί μου τα γραφω όλα και γυναίκα θα πάρω αλλιώς θα τα αφήσω να βρωμισουν..

ewKwp3.png

Αχ βρε κορίτσι μου, εσύ έχεις κι αυτό το μέτωπο ανοιχτό, της πεθεράς...Μεγάλη πληγή....Μα δεν καταλαβαίνω, ακόμη και τώρα που φτάσατε να μη μιλιέστε μαζί της τον επηρεάζει τόσο??:confused::confused::confused:

Τωρα πλεον δεν ξερω τι συζητανε αλλα μου την σπαει που ακουω τη φωνη της, που ξερω οτι μενει απο κατω μας,γενικα μου την σπαει η παρουσια της κοντα μου και η φατσα της που τυχαινει να ερθουμε τετ α τετ πολλες φορες στην αυλη και εμαθα οτι ειπε στον κουνιαδο μου οτι αυτη μας βοηθουσε σε ολα ενω εγω ημουνα η αχαριστη:confused:δεν θα σχολιασω αλλο γιατι αξια της δινω.Την αφηνω να βραζει στο ζουμι της :cool::cool:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τωρα πλεον δεν ξερω τι συζητανε αλλα μου την σπαει που ακουω τη φωνη της, που ξερω οτι μενει απο κατω μας,γενικα μου την σπαει η παρουσια της κοντα μου και η φατσα της που τυχαινει να ερθουμε τετ α τετ πολλες φορες στην αυλη και εμαθα οτι ειπε στον κουνιαδο μου οτι αυτη μας βοηθουσε σε ολα ενω εγω ημουνα η αχαριστη:confused:δεν θα σχολιασω αλλο γιατι αξια της δινω.Την αφηνω να βραζει στο ζουμι της :cool::cool:

Βρε αυτή ας κάνει κωλοτούμπες, μη δηλητηριάζεις άλλο το νινί σου για χάρη της!;) Α,κι εμένα η κουνιάδα τελικά δεν ήταν έγκυος, την είδα το Πάσχα, άλλο ήταν το μυστικό που μας έκρυβαν (αγνοώ ποιο, αλλά χ@στηκ@ κιόλας!).....χαχαχα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Βρε αυτή ας κάνει κωλοτούμπες, μη δηλητηριάζεις άλλο το νινί σου για χάρη της!;) Α,κι εμένα η κουνιάδα τελικά δεν ήταν έγκυος, την είδα το Πάσχα, άλλο ήταν το μυστικό που μας έκρυβαν (αγνοώ ποιο, αλλά χ@στηκ@ κιόλας!).....χαχαχα...

Δεν σου ειπε τιποτα για την εγκυμοσυνη σου?δεν σου ευχηθηκε?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Δεν σου ειπε τιποτα για την εγκυμοσυνη σου?δεν σου ευχηθηκε?

E ήταν κι άλλοι εκεί κι εύχονταν, δε γινόταν αλλιώς!;)Αλλά δε ρώτησε τίποτα, μέχρι και πότε γεννάω ο άντρας της ρώτησε...:confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Συγχαρητηρια κοριτσι μου για την Β :D !!!!! Αφου περπατησες αλλαξε μερια το μωρακι σου? Και πως μετρησατε τον τραχηλο? με τον κοπλικο υπερηχο ?

Περπάτησα και έφαγα γερό πρωινό, βασικά, γιατί ένιωσα μια αδυναμία. Όχι δεν γύρισε αλλά τουλάχιστον άνοιξε την μια γροθιά της και είδαμε ολοκάθαρα τα δάχτυλα. Το πρόσωπό της προφίλ δεν μπορέσαμε να δούμε, αλλά λέει η γιατρός πως δεν μας πειράζει γιατί παρόλα αυτά μπόρεσε να κάνει τις μετρήσεις που ήθελε.

Τον τράχηλο ενδοκολπικά τον μέτρησε με υπέρηχο. Είναι ακίνδυνος και για την μητέρα και για το μωρό

SJqRp2.pngPvhnp2.png

συνηθως ετσι γινεται οσες ειναι να κανουν προγραμματισμενη καισαρικη και εχουν γεννησει ηδη με καισαρικη δε τις αφηνουν να φτασουν στην τελικη ημερομηνια 2-3 βδομαδες νωριτερα γεννανε.....

μακαρι να μπορουσα να εβρισκα γιατρο και να πηγαινα για φυσιολογικο, ο γιατρος μου δεν αναλαμβανει οποτε.....:?:???::?:???:

Νομίζω πως είχα διαβάσει κάτι σχετικό. Στο εξωτερικό πάντως δεν είναι αποδεκτό ότι μετά από καισαρική ακολουθεί απαραιτήτως και δεύτερη καισαρική.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

γεια σας κοριτσια χριστος ανεστη!

ωραια περασαμε στις γιορτες τωρα πισω στα ιδια

εγω ειχα φοβερο προβλημα δυσκοιλιοτητας το οποιο βελτιωθηκε πολυ τρωγοντας λαδερα.επισης εχω παρατηρησει οτι οταν τρωω πολυ φαγητο παω πιο συχνα και πιο ανετα τουαλετα.

ninaki μα τι τιμες σακχαρου νηστειας(τηρεις το 12ωρο νηστειας προ αιμοληψιας?) εχεις και σε εχουν βαλει σε καθημερινες μετρησεις? πανω απο 93?γιατι εμενα ο γιατρος μου με 93 τελευταιο σακχαρο δε μου πε τιποτα.και τωρα ξανακανα κι ειχα 94.γιατι πανω απο 93 οριζεται ο διαβητης κυησης.

ειχα κανει βεβαια καμπυλη στον τριτο καλη με λιγο αυξημενο νηστειας 96 το οποιο επισης δεν τον προβληματισε

εχεις ιστορικο απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη?

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Ωραια σογια βρε κοριτσια,τι να πω.Κι ο αντρας μου με τη μια του αδελφη εχει απομακρυνθει πολυ λογω του αντρα της.Ειναι ο ανυρας μαγκια-κλανια και πολυ βαρυς κι ασηκωτος.Φανταστειτε οτι ο αντρας μου που ειναθ της φιλοσοφιας οποιος σε ενοχλει απλως γραψτον,δεν αντεξε.Γι αυτο λεω καμια φορα καλυτεροι οι φιλοι.Μαρουσκακι συμφωνω ως προς το οτι οταν κρατιεμαι ξ

και δεν γκρινιαζω ειμαστρ καλυτερα αλλα δε μπορω να το κανω παντα.Αν με βγαλει εκτος εαυτου τα ακουει κανονικα.Δε μπορω να πω σε σχεση με τις ωρες που δουλευει βοηθαει με τα παιδια κι εχει παρατησει κι αυτος ολα τα αλλα.Εμεις εκει που εχουμε προβλημα ειναι με την τσαπατσουλια του στι σπιτι,στο αυτοκινητκ,στα ρουχα του που εγω πλεον τη μεταφραζω σε αναισθησια.Βεβαια σ αυτο το θεμα ειναι η αληθεια οτι ετσι τον "παρελαβα"αλλα ηλπιζα οτι θα αλλαζε εστω και λιγο αλλα μπα...Ετσι εχω κι εγω εδω και δεκα χρονια τη λυση της γυναικαε αλλα και παλι κανω παρα πολλα μονη μου.Μετα το πασχα μου βγηκε πολυ μεγαλη σωματικη κουραση αλλα οπως κι η μαγδα τα παρκα και οι κουνιες πανε κι ερχονται.Σκεφτομαι οτι αφου σε λιγους μηνες εκ των πραγματων οι μικρες θα τα στερηθουν,τουλαχιστον ας τα χαρουμε τωρα.Νοβεμπετ απ ολα τα σπιτια που ειδαμε μονο ενα μας εχει κανει κλικ.Δεν το κλεισαμε γιατι εχει καποια μειονεκτημ και συνεχιζ το ψαξιμο ομως τα περιθωρια στενεψαν.Θα δουμε.Εσυ αν μπορεις να αγνοεις την πεθερα κανεις την καλυτερη δουλεια,απλως πριν τις γιορτες ειχες ακουστει τοσο συγχυσμενη και στεναχωρημενη που σκεφτομουν οτι δεν την παλευες αλλο.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εμένα ο άντρας μου δεν ήταν και πολύ της καθαριότητας, προ εγκυμοσύνης. Όχι ότι δεν ήθελε. Απλά έκανε λίγο αυτός το κορόιδο, ήθελα και εγώ λίγο να γίνονται όλα όπως τα θέλω και συμβιβαζόμασταν. Από τότε που μάθαμε ότι είμαι έγκυος, επειδή φοβάται πολύ για την υγεία της μικρής, το 80% των δουλειών το κάνει αυτό! Θεωρητικά εγώ είμαι προνομιούχα, αλλά δεν μου αρέσει! Νοσταλγώ τις εποχές προ εγκυμοσύνης που γύριζα το σπίτι ανάποδα και δεν καταλάβαινα τίποτα! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εμένα ο άντρας μου δεν ήταν και πολύ της καθαριότητας, προ εγκυμοσύνης. Όχι ότι δεν ήθελε. Απλά έκανε λίγο αυτός το κορόιδο, ήθελα και εγώ λίγο να γίνονται όλα όπως τα θέλω και συμβιβαζόμασταν. Από τότε που μάθαμε ότι είμαι έγκυος, επειδή φοβάται πολύ για την υγεία της μικρής, το 80% των δουλειών το κάνει αυτό! Θεωρητικά εγώ είμαι προνομιούχα, αλλά δεν μου αρέσει! Νοσταλγώ τις εποχές προ εγκυμοσύνης που γύριζα το σπίτι ανάποδα και δεν καταλάβαινα τίποτα! χαχα

Κοίτα, μετά που θα γεννήσεις θα επιστρέψετε στο πώς ήσασταν (από άποψη δουλειάς στο σπίτι εννοώ)...Κι εμένα θα βάλει πλυντήριο πιάτων και ρούχων, αλλά δε γουστάρω να τον βλέπω και να απλώνει παράδειγμα, θέλω ο άντρας να κρατά το ρόλο του σε κάτι τέτοια...;) Κι εμένα σαν της Αντωνίας είναι τσαπατσούλης, θα αφήσει τις βρώμικες κάλτσες πάνω στον καναπέ, τα ρούχα στο πάτωμα, αλλά έτσι ήταν από πάντα....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...