Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εσείς που ξέρετε από τώρα ότι θα γεννήσετε με καισαρική και πότε, πως γίνεται αυτό; Μην με παρεξηγείτε, από άγνοια ρωτάω... Εγώ νόμιζα ότι η καισαρική είναι απόφαση τελευταίας στιγμής

συνηθως ετσι γινεται οσες ειναι να κανουν προγραμματισμενη καισαρικη και εχουν γεννησει ηδη με καισαρικη δε τις αφηνουν να φτασουν στην τελικη ημερομηνια 2-3 βδομαδες νωριτερα γεννανε.....

μακαρι να μπορουσα να εβρισκα γιατρο και να πηγαινα για φυσιολογικο, ο γιατρος μου δεν αναλαμβανει οποτε.....:?:???::?:???:

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ προσωπικά μόνο που τα διάβασα αγχώθηκα! Έχετε πολύ τρέξιμο και έξοδα αλλά τα αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει! Για την καθαριότητα θα σου πρότεινα αν δεν μπορούν να βοηθήσουν οι γονείς σας να πάρεις καμιά κοπέλα. Εγώ το καλοκαίρι που θα βάψουμε αυτό έχω σκοπό να κάνω. Όπως και για τις χοντρές δουλειές (παντζούρια, κουρτίνες κ.τ.λ.) Θα την πάρω 2 μέρες και εγώ θα κάθομαι να της δίνω οδηγίες! χαχα Καλό κουράγιο λοιπόν σου εύχομαι και καλά μαστορέματα!

Αχ! μαναρι μου το ξερω οτι θα μου βγει ο πατος για να μην πω τιποτα αλλο:mad::mad:

και εγω θα παρω γυναικα οταν ερθει η ωρα της φασινας,με δυο παιδια και την κοιλια τουρλα δεν παιζει αλλο σεναριο.τα λεφτα που θα χρειαστουμε ειναι αλλη πικρη ιστορια,τετοια ωρα ειμασταν για χοντρα εξοδα?? δεν ξερω ρε κοριτσια με τοση κουραση που περναω πραγματικα φοβαμαι μην γεννησω προωρα τελικα.σημερα παλι ξεσκιστηκα στην κουραση...:evil:τωρα εκατσα απο τις 7.30 το πρωι.το πρωι ξεκινησα με σουπερ μαρκετ,μετα μαγειρεμα,μετα πλυντηρια,μετα μπαλκονι(2 ωρες) γιατι ηρθε το απογευμα η κουμπαρα μου και κατσαμε εξω στο μπαλκονι.ο συζυγος ητανε με τον κουμπαρο και πινανε καφεδακι και εγω με τα παιδια να τα προσεχω και να περιποιουμε την κουμπαρα.ακουσε μετα εναν εξαψαλμο ο συζυγος που με αφησε μονη μου...:evil::evil: εχεις δικαιο μου λεει μετα,ε!τι να το κανω εγω το δικαιο τωρα ποναει η κοιλια μου και η μεση μου αφορητα.και οσο σκεφτομαι οτι εχω βουνο να ανεβω,ωχ αμαν να πανε ολα καλα μεχρι τελους παρακαλαω....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

συνηθως ετσι γινεται οσες ειναι να κανουν προγραμματισμενη καισαρικη και εχουν γεννησει ηδη με καισαρικη δε τις αφηνουν να φτασουν στην τελικη ημερομηνια 2-3 βδομαδες νωριτερα γεννανε.....

μακαρι να μπορουσα να εβρισκα γιατρο και να πηγαινα για φυσιολογικο, ο γιατρος μου δεν αναλαμβανει οποτε.....:?:???::?:???:

Μακαρι να γενναγα φυσιολογικα και ας γενναγα και στις 40 βδομαδες! Οπως λεει η χρυσαδημητρα ειναι,οταν εχεις κανει μια φορα καισαρικη μετα ξαναγεννας με καισσαρικη 15-20 μερες πριν την Πητ σου για να μην παθεις ρηξη μητρας μεχρι την τελικη ημερομηνια.Εγω την πρωτη φορα γεννησα με καισσαρικη γιατι ητανε ισχιακη προβολη ο γιος μου,την δευτερη φορα το ιδιο 18 μερες νωριτερα περιπου απο την Πητ μου,γιαυτο λεω τωρα οτι με βλεπω για τελη Ιουλη!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ! μαναρι μου το ξερω οτι θα μου βγει ο πατος για να μην πω τιποτα αλλο:mad::mad:

και εγω θα παρω γυναικα οταν ερθει η ωρα της φασινας,με δυο παιδια και την κοιλια τουρλα δεν παιζει αλλο σεναριο.τα λεφτα που θα χρειαστουμε ειναι αλλη πικρη ιστορια,τετοια ωρα ειμασταν για χοντρα εξοδα?? δεν ξερω ρε κοριτσια με τοση κουραση που περναω πραγματικα φοβαμαι μην γεννησω προωρα τελικα.σημερα παλι ξεσκιστηκα στην κουραση...:evil:τωρα εκατσα απο τις 7.30 το πρωι.το πρωι ξεκινησα με σουπερ μαρκετ,μετα μαγειρεμα,μετα πλυντηρια,μετα μπαλκονι(2 ωρες) γιατι ηρθε το απογευμα η κουμπαρα μου και κατσαμε εξω στο μπαλκονι.ο συζυγος ητανε με τον κουμπαρο και πινανε καφεδακι και εγω με τα παιδια να τα προσεχω και να περιποιουμε την κουμπαρα.ακουσε μετα εναν εξαψαλμο ο συζυγος που με αφησε μονη μου...:evil::evil: εχεις δικαιο μου λεει μετα,ε!τι να το κανω εγω το δικαιο τωρα ποναει η κοιλια μου και η μεση μου αφορητα.και οσο σκεφτομαι οτι εχω βουνο να ανεβω,ωχ αμαν να πανε ολα καλα μεχρι τελους παρακαλαω....

Πώς αντέχεις μωρέ μπράβο σου τι να πω εγώ γυναίκα είχα σήμερα και την βοηθούσα και εγώ και κουράστηκα ποναγε η μέση μου και εσύ πως αντέχεις από το πρωι..Όσο για τους άντρες δεν καταλαβαίνουν ούτε πρόκειται να καταλάβουν οπότε να κοιτάς και εσύ τον εαυτό σου και να μην εξαντλεις τον εαυτό σου...τα λέω σε σένα για να τα ακούω και εγώ..

ewKwp3.png

Κοριτσια γεια σας κι απο μενα.Χρονια πολλα,να χαιρομαστε τις οικογενειες μας και με το καλο να μεγαλωσουν.Κι εμεις περασαμε πολυ ωραια καξ χορταστικα αλλα τωρα δε μπορουμε να μαζευτουμε.Πολλα μπραβο στα κοριτσια που εκαναν τη β επιπ κι ειδαν τα τσουπωτα μωρακια τους.Την τεταρτη παμε κι εμεις για β επιπ μαζι τη μαχη και τη habibi αν δεν κανω λαθος.Ευαγγελια πολλες απανωτες επισκεψεις βρε πουλακι μου.Μα ολοι την ιδια περιοδο μπορουσαν να ρθουν?Νινακι περαστικα για την ιωσουλα,ελπιζω να μην μπλεξεις με ζαχαρο και να ναι ολα καλα.Κι εγω την παρασκευη θα παω για εξετασεις.Νοβεμπερ ωραια ακουγονται τα σχεδια για το σπιτι αν και κουραστικα.Παντως παρολο που δε σας ξερω προσωπικα ειχα χαρει οταν ελεγες οτι θα νοικιαζατε και θα φευγατε μακρια απ τα βασανα σας αλλα εσεις ξερετε καλυτερα.Θελω να σχολιασω κι αλλα αλλα δε μπορω.Απο αυριο θα μπαινω κι εγω συχνοτερα και θα τα λεμε.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

πηρα την ενδοκρινολογο μου να της πω τις μετρησεις που ειχα κανει για το ζαχαρο την προηγουμενη εβδομαδα και μου ειπε οτι εχω θεματακι με τις πρωινες μετρησεις...ετσι αρχιζει το ζαχαρο κυησης....μου ειπε πριν κοιμηθω να τρωω 2 φρυγανιες και να ξαναμετρηθω για 4 ημερες και να τις πω παλι τις μετρησεις και αν τυχον ειναι ανεβασμενες να κανω την αλλη εβδομαδα την καμπυλη και οχι τελος του μηνα....και αν εχουμε θεμα αρχιζει νεο προγραμμα με ιδικη διατροφη που θα μου δωσουν για το ζαχαρο και θα μου φτιαξουν το προγραμμα η ενδοκρινολογος και η διατροφολογος. :cry:

οσο για τα ρουχαλακια...και εγω εχω αρχισει να κοιταζω τι θα της παρω οταν βγει απο το νοσοκομειο...η Νεφελη θελει να της παρουμε κατι με φραουλιτσες πανω γιατι ετσι την λεει :tongue:

Επισης πρεπει τον αλλό μηνα να βγαλω της Νεφελης τα ρουχα να δω τι εχω γιατι εκεινη ηταν γεννημενη τελη Γενναρη και σιγουρα θα χρειαστω κατι ψηλα λογω αλλης εποχης!Παντως το καλο ειναι οτι τωρα θα θελουν πολυ λιγοτερα ρουχαλακια απο τα μωρακια που γεννηθηκαν χειμωνα λογω ζεστης ;)

lucy1980...με το καλο το κοριτσακι σας....!!!φουσκιτσα την κοβω :tongue:

mommy to be...με το καλο το αγορακι σου!!!

Ελπίζω οι επόμενες μετρήσεις να είναι καλύτερες και να τη γλιτώσεις!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αρχίσαμε να ξαναμαζευόμαστε μετά τις γιορτές, ωραία!:PΚαλημέρα σε όλες!Βροχούλα, κάνε κράτει (με δουλειές κλπ) γιατί σε περιμένουν μετά τη γέννα κι άλλα ζόρια και δε θέλω να μαλώνεις συνέχεια με το συζυγούλη σου!Γιατί πίστεψέ με, μετά τη γέννα με την κούρασή σου και τα ξενύχτια...θα παίρνεις φωτιά με το παραμικρό....;) Εμένα ο ανήρ αυτή τη βδομάδα έχει άδεια και κάθεται τα πρωινά ως τις 3 με τα τρία παιδιά σπίτι(την προηγούμενη βδομάδα καθόμουν εγώ).Χθες βράδυ ήταν τόσο κουρασμένος που κλασικά θυμήθηκε όλα όσα τον ενοχλούν...Που έρχομαι στη δουλειά και δεν παίρνω αναρρωτική (είμαι κατά των ψεύτικων αναρρωτικών), που δεν είχα μαγειρέψει για σήμερα....κλπ.Δεν απάντησα, τον ρώτησα τι θέλει να φτιάξω για σήμερα ήρεμα κι αφού τα είχε πει κι είχε ξεθυμάνει μου είπε τίποτα, έχει ακόμη το χθεσινό,έβγαλα και κάτι για μας τους μεγάλους που γίνεται σε 5 λεπτά και σήμερα πριν φύγω συμμάζεψα όλο το σπίτι...Μην απαντάτε, μην τους μαλώνετε για κάτι που κάνουν τόσα χρόνια και τώρα σας πειράζει....Καταλαβαίνω πόσο ζορίζεστε με κοιλιά και παιδιά, αλλά ο άντρας μας αυτός ήταν και πριν, δεν άλλαξε τώρα, έτσι δεν είναι?Επιπλέον, όλες αυτές οι ουσίες που εκκρίνονται όταν ανεβάζουμε τους τόνους μόνο κακό κάνουν στο μωρουλίνι....Τελοσπάντων, μη με παρεξηγείτε, μπορεί να είμαι εγώ λάθος....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αρχίσαμε να ξαναμαζευόμαστε μετά τις γιορτές, ωραία!:PΚαλημέρα σε όλες!Βροχούλα, κάνε κράτει (με δουλειές κλπ) γιατί σε περιμένουν μετά τη γέννα κι άλλα ζόρια και δε θέλω να μαλώνεις συνέχεια με το συζυγούλη σου!Γιατί πίστεψέ με, μετά τη γέννα με την κούρασή σου και τα ξενύχτια...θα παίρνεις φωτιά με το παραμικρό....;) Εμένα ο ανήρ αυτή τη βδομάδα έχει άδεια και κάθεται τα πρωινά ως τις 3 με τα τρία παιδιά σπίτι(την προηγούμενη βδομάδα καθόμουν εγώ).Χθες βράδυ ήταν τόσο κουρασμένος που κλασικά θυμήθηκε όλα όσα τον ενοχλούν...Που έρχομαι στη δουλειά και δεν παίρνω αναρρωτική (είμαι κατά των ψεύτικων αναρρωτικών), που δεν είχα μαγειρέψει για σήμερα....κλπ.Δεν απάντησα, τον ρώτησα τι θέλει να φτιάξω για σήμερα ήρεμα κι αφού τα είχε πει κι είχε ξεθυμάνει μου είπε τίποτα, έχει ακόμη το χθεσινό,έβγαλα και κάτι για μας τους μεγάλους που γίνεται σε 5 λεπτά και σήμερα πριν φύγω συμμάζεψα όλο το σπίτι...Μην απαντάτε, μην τους μαλώνετε για κάτι που κάνουν τόσα χρόνια και τώρα σας πειράζει....Καταλαβαίνω πόσο ζορίζεστε με κοιλιά και παιδιά, αλλά ο άντρας μας αυτός ήταν και πριν, δεν άλλαξε τώρα, έτσι δεν είναι?Επιπλέον, όλες αυτές οι ουσίες που εκκρίνονται όταν ανεβάζουμε τους τόνους μόνο κακό κάνουν στο μωρουλίνι....Τελοσπάντων, μη με παρεξηγείτε, μπορεί να είμαι εγώ λάθος....

Αχ Μαρούσκαγια μακάρι να ήμουν τόσο ζεν όσο εσύ!!!ο άντρας ήταν αυτός και πριν και γω που ήμουν πριν μια προσωπικότητα την έχω αλλάξει, την έχω προσαρμόσει στα νέα δεδομένα. Και γω μαζί σου για την ηρεμία στο σπίτι μας πάνω από όλα, αλλά η αμοιβαία κατανόηση νομίζω είναι ο στόχος και η κοινή συμπόρευση, δεν μπορεί μόνο ο ένας να προσπαθεί και ο άλλος να είναι ακόμα στην κοσμάρα του!!! Αχ τα πα κ γω και ξεθύμανα... αυτά με αφορούν κατά διαστήματα όταν ο άντρας μου αναφέρεται σε γήπεδο, καφέδες, και άλλα χόμπυ,,,τα δικά μου χόμπυ????ΟΕΟ? Ανυγουει, γενικά μιλάω...τροφή για εκτόνωση!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Αχ Μαρούσκαγια μακάρι να ήμουν τόσο ζεν όσο εσύ!!!ο άντρας ήταν αυτός και πριν και γω που ήμουν πριν μια προσωπικότητα την έχω αλλάξει, την έχω προσαρμόσει στα νέα δεδομένα. Και γω μαζί σου για την ηρεμία στο σπίτι μας πάνω από όλα, αλλά η αμοιβαία κατανόηση νομίζω είναι ο στόχος και η κοινή συμπόρευση, δεν μπορεί μόνο ο ένας να προσπαθεί και ο άλλος να είναι ακόμα στην κοσμάρα του!!! Αχ τα πα κ γω και ξεθύμανα... αυτά με αφορούν κατά διαστήματα όταν ο άντρας μου αναφέρεται σε γήπεδο, καφέδες, και άλλα χόμπυ,,,τα δικά μου χόμπυ????ΟΕΟ? Ανυγουει, γενικά μιλάω...τροφή για εκτόνωση!!!

Αχ κοριτσάκι μου...και ποιος σου είπε ότι εγώ ήμουν πάντα ζεν?;)Έχω ρίξει ομηρικούς καβγάδες με τον άντρα μου, ειδικά μετά τη γέννηση του μικρού μας και τα χίλια μύρια που μας έβγαζε κάθε μήνα με τα αυτιά του...Τι κέρδισα?Τίποτα...Άντε και τα λες και ξεθυμαίνεις, οκ, και μετά τι?Αλλάζει κάτι?Μόνο η πίκρα σου μένει...Για τους άντρες δεν είναι τόσο εύκολη η αλλαγή, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνουν πέρα τον εγωισμό και τα θέλω τους...ή θα το δεχτούμε κι έτσι θα πορευτούμε ή θα σκοτωνόμαστε με ό,τι συνέπειες έχει αυτό στη σχέση, στην οικογένεια κλπ... Εγώ πάλι 9 χρόνια παντρεμένη πια βλέπω ότι όταν είναι ο μπαμπάς χαρούμενος είμαστε όλοι καλύτερα...Αν αυτό σημαίνει εξτρα κόπο για μένα οκ, χίλιες φορές παρά οι καβγάδες, κουράστηκα τους καβγάδες!;) Και χαρούμενος μπαμπάς =μπαμπάς που βοηθά περισσότερο, χαχα...;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ κοριτσάκι μου...και ποιος σου είπε ότι εγώ ήμουν πάντα ζεν?;)Έχω ρίξει ομηρικούς καβγάδες με τον άντρα μου, ειδικά μετά τη γέννηση του μικρού μας και τα χίλια μύρια που μας έβγαζε κάθε μήνα με τα αυτιά του...Τι κέρδισα?Τίποτα...Άντε και τα λες και ξεθυμαίνεις, οκ, και μετά τι?Αλλάζει κάτι?Μόνο η πίκρα σου μένει...Για τους άντρες δεν είναι τόσο εύκολη η αλλαγή, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνουν πέρα τον εγωισμό και τα θέλω τους...ή θα το δεχτούμε κι έτσι θα πορευτούμε ή θα σκοτωνόμαστε με ό,τι συνέπειες έχει αυτό στη σχέση, στην οικογένεια κλπ... Εγώ πάλι 9 χρόνια παντρεμένη πια βλέπω ότι όταν είναι ο μπαμπάς χαρούμενος είμαστε όλοι καλύτερα...Αν αυτό σημαίνει εξτρα κόπο για μένα οκ, χίλιες φορές παρά οι καβγάδες, κουράστηκα τους καβγάδες!;) Και χαρούμενος μπαμπάς =μπαμπάς που βοηθά περισσότερο, χαχα...;)

Nαι ναι ναι, ισχύει όταν ο μπαμπάς είναι ήρεμος, όλα πάνε πολύ καλύτερα... Ναι ναι ναι εξτρα κόπος για μας, ισχύει! όχι άλλους καυγάδες όντως... Η πίκρα μένει και δε φεύγει και εύκολα... Μακάρι να ήταν αλλιώς αλλά ετσι είναι.......................

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας κι απο μενα.Χρονια πολλα,να χαιρομαστε τις οικογενειες μας και με το καλο να μεγαλωσουν.Κι εμεις περασαμε πολυ ωραια καξ χορταστικα αλλα τωρα δε μπορουμε να μαζευτουμε.Πολλα μπραβο στα κοριτσια που εκαναν τη β επιπ κι ειδαν τα τσουπωτα μωρακια τους.Την τεταρτη παμε κι εμεις για β επιπ μαζι τη μαχη και τη habibi αν δεν κανω λαθος.Ευαγγελια πολλες απανωτες επισκεψεις βρε πουλακι μου.Μα ολοι την ιδια περιοδο μπορουσαν να ρθουν?Νινακι περαστικα για την ιωσουλα,ελπιζω να μην μπλεξεις με ζαχαρο και να ναι ολα καλα.Κι εγω την παρασκευη θα παω για εξετασεις.Νοβεμπερ ωραια ακουγονται τα σχεδια για το σπιτι αν και κουραστικα.Παντως παρολο που δε σας ξερω προσωπικα ειχα χαρει οταν ελεγες οτι θα νοικιαζατε και θα φευγατε μακρια απ τα βασανα σας αλλα εσεις ξερετε καλυτερα.Θελω να σχολιασω κι αλλα αλλα δε μπορω.Απο αυριο θα μπαινω κι εγω συχνοτερα και θα τα λεμε.Φιλια

Καλημερα στις ομορφες εγκυουλες!!

Μην νομιζεις κοριτσακι μου οι σχεσεις με την καρακαξα πεθερα παραμενουν το ιδιο ασχημες και ουτε εχω σκοπο να αλλαξει κατι,απλα σπιτι δεν βρισκουμαι ετσι οπως θελουμε και καποια αλλα ειναι πολυ ακριβα, ο χρονος αρχιζει να μας πιεζει δεν θελω Ιουνιο-Ιουλιο να κανω μετακομισεις μεσα στο καλοκαιρι συν του οτι φοβαμαι μην παθω τιποτα,ηδη εχω αρχισει και ρεταρω απο το απογευμα και μετα και θελω να εχω ενα μηνα μπροστα μου γεματο να τακτοποιησω με ησυχια τα πραγματα μου,του μωρου και να ξεκουραστω λιγο γιατι μετα θα πεσει πολυ πιεση και κουραση και πρεπει να εχουμε γεματες τις μπαταριες και οχι να σερνομαι απο τις πρωτες μερες.κουραστηκα να πιεζομαι και να αγχωνομαι να γινονται ολα τελευταια στιγμη,θελω χρονο.....Πολυ απλα θα κοιταξω το σπιτακι μας,γιατι δικα μας ειναι και τα δυο που θα ενωσουμε,και θα κανω πως δεν υπαρχει η "αλλη". Και οντως για μενα δεν υπαρχει πλεον.εσεις που βρισκεστε απο θεμα μετακομισης?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμενα προσωπικα marouskaki δεν ητανε ετσι οταν τον γνωρισα,ητανε διαφορετικος γιατι πολυ απλα οταν γνωριστηκαμε μεναμε και οι δυο Αθηνα μακρια απο γονεις και συμπεθερια.Μειναμε Δυο χρονια εκει και ειχα γνωρισει τον αντρα που ηθελα να παντρευτω.Αλλαξε το σκηνικο οταν πηραμε μεταθεση και μετακομισαμε διπλα στα πεθερικα μου.Και ο συζυγος μου ειχε τωρα δυο γυναικες να τον κανακευουν,αν η μια δεν το εκανε το εκανε η αλλη.Αρα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.Αν τον εβλεπα να κανει πραγματα που εκανε οταν ειχαμε πρωτογνωριστει τοτε θα εκανα πασο,τωρα ομως μου εχει ξεφουρνισει τα τελευταια χρονια μια συμπεριφορα που δεν ειχα γνωρισει,γιαυτο και μου ειναι πρωτογνωρο και αντιδρω.Πιστευω πως αν ζουσαμε μονοι μας μακρια απο γονεις θα ειμασταν τελειως διαφορετικα.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εδω θα συμφωνησω και εγω!!ξερεις ποσες φορες μου λεει ο αντρας μου ποσες "θυσιες" εχει κανει απο τοτε που καναμε παιδια,τα χομπυ του που εχει παραμελησει,το γυμναστηριο,τις βολτες με τη μηχανη τις εκδρομες,το μπασκετ κλπ κλπ.εγω???:confused:εγω δηλαδη δεν ειχα τιποτα πριν τα παιδια?δεν υπηρχα?και οταν του λεω οτι και εγω εχω παραμελησει το εγω μου και την παλια ζωη μου εκει δεν εχει να μου δωσει απαντησεις.το θεωρει δεδομενο οτι ο ρολος μου ειναι να μεγαλωνω παιδια,αδιαμαρτυρητα.....Παλιοτερα ειχα πει οτι εμεις οι γυναικες ειμαστε αδικημενες απο τη φυση μας και ειχα παρεξηγηθει.κατι τετοιο εννοουσα,οτι ειμαστε φτιαγμενες μονο για τα παιδια μας και οχι για το εγω μας???γιατι ετσι μας βλεπουνε οι αντρες....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πώς αντέχεις μωρέ μπράβο σου τι να πω εγώ γυναίκα είχα σήμερα και την βοηθούσα και εγώ και κουράστηκα ποναγε η μέση μου και εσύ πως αντέχεις από το πρωι..Όσο για τους άντρες δεν καταλαβαίνουν ούτε πρόκειται να καταλάβουν οπότε να κοιτάς και εσύ τον εαυτό σου και να μην εξαντλεις τον εαυτό σου...τα λέω σε σένα για να τα ακούω και εγώ..

Μα σου λεω απο το απογευμα και μετα ειμαι χαλια.ποναω παντου και φοβαμαι μην παθω και τιποτα.Και εγω θα παρω γυναικα την επομενη φορα,θα κανω κατι ψηλα μονη μου,σκονες σκουπα και οταν πω οτι θα σηκωσω χαλια,κουρτινες και πατζουρια,πορτες θα φερω γυναικα για 2-3 μερες,ε! αη σιχτηρ ουτε οι Αλβανιδες δεν κουραζονται τοσο(δεν εχω κατι με αυτες,χαρην λογου τις ανεφερα)χιχιχι

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμενα προσωπικα marouskaki δεν ητανε ετσι οταν τον γνωρισα,ητανε διαφορετικος γιατι πολυ απλα οταν γνωριστηκαμε μεναμε και οι δυο Αθηνα μακρια απο γονεις και συμπεθερια.Μειναμε Δυο χρονια εκει και ειχα γνωρισει τον αντρα που ηθελα να παντρευτω.Αλλαξε το σκηνικο οταν πηραμε μεταθεση και μετακομισαμε διπλα στα πεθερικα μου.Και ο συζυγος μου ειχε τωρα δυο γυναικες να τον κανακευουν,αν η μια δεν το εκανε το εκανε η αλλη.Αρα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.Αν τον εβλεπα να κανει πραγματα που εκανε οταν ειχαμε πρωτογνωριστει τοτε θα εκανα πασο,τωρα ομως μου εχει ξεφουρνισει τα τελευταια χρονια μια συμπεριφορα που δεν ειχα γνωρισει,γιαυτο και μου ειναι πρωτογνωρο και αντιδρω.Πιστευω πως αν ζουσαμε μονοι μας μακρια απο γονεις θα ειμασταν τελειως διαφορετικα.

Αχ βρε κορίτσι μου, εσύ έχεις κι αυτό το μέτωπο ανοιχτό, της πεθεράς...Μεγάλη πληγή....Μα δεν καταλαβαίνω, ακόμη και τώρα που φτάσατε να μη μιλιέστε μαζί της τον επηρεάζει τόσο??:confused::confused::confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...