Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

πηρα την ενδοκρινολογο μου να της πω τις μετρησεις που ειχα κανει για το ζαχαρο την προηγουμενη εβδομαδα και μου ειπε οτι εχω θεματακι με τις πρωινες μετρησεις...ετσι αρχιζει το ζαχαρο κυησης....μου ειπε πριν κοιμηθω να τρωω 2 φρυγανιες και να ξαναμετρηθω για 4 ημερες και να τις πω παλι τις μετρησεις και αν τυχον ειναι ανεβασμενες να κανω την αλλη εβδομαδα την καμπυλη και οχι τελος του μηνα....και αν εχουμε θεμα αρχιζει νεο προγραμμα με ιδικη διατροφη που θα μου δωσουν για το ζαχαρο και θα μου φτιαξουν το προγραμμα η ενδοκρινολογος και η διατροφολογος. :cry:

οσο για τα ρουχαλακια...και εγω εχω αρχισει να κοιταζω τι θα της παρω οταν βγει απο το νοσοκομειο...η Νεφελη θελει να της παρουμε κατι με φραουλιτσες πανω γιατι ετσι την λεει :tongue:

Επισης πρεπει τον αλλό μηνα να βγαλω της Νεφελης τα ρουχα να δω τι εχω γιατι εκεινη ηταν γεννημενη τελη Γενναρη και σιγουρα θα χρειαστω κατι ψηλα λογω αλλης εποχης!Παντως το καλο ειναι οτι τωρα θα θελουν πολυ λιγοτερα ρουχαλακια απο τα μωρακια που γεννηθηκαν χειμωνα λογω ζεστης ;)

lucy1980...με το καλο το κοριτσακι σας....!!!φουσκιτσα την κοβω :tongue:

mommy to be...με το καλο το αγορακι σου!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Ευχαριστα νεα και απο τις νέες αυχενικές μας, αντε με το καλό τα μωράκια μας.

Μαρουσκάκι που ησουν εσυ βρε και χάθηκες!

Λοιπον, για να μαζευτουμε ολες πλεον, τα κεφάλια μεσα! Γιορτές τέλος και βλέπω όλες το φαγαμε το φαγακι μας. Εγώ οχι λόγω Πασχα αλλά λόγω φιλοξενούμενων! Εχουν και παιδια και γεμισε το σπιτι σοκολατες και μερέντες, κι εμενα αυτα ειναι ο διαολός μου. Αμα ξερω οτι υπαρχουν τριγύρω θα τα χτυπήσω αλύπητα. Ημουν +3 κιλά την τελευταία φορά που ζυγίστηκα και απο τοτε περασαν και 3-4 μέρες, ποιος ξέρει αν χτύπησα και κανενα κιλάκι ακόμα. Εν τω μεταξύ προσπαθώ να μαγειρεύω υγιεινά να τρώνε και τα παιδιά κανενα λαχανικο, και βλεπω εδω τι τα ταιζουν και φρίττω. Μα τηγανητό μπεικον και τηγανητά αυγά για πρωινο? Και καπάκι μερέντες και ψωμια. Είναι οι οικογένεια του άντρα μου και είναι ξένοι και εχω παθει πλάκα με τις διατροφικές τους συνήθειες!

Εν τω μεταξύ λενε "εμείς δεν είμαστε πολύ των φρούτων, δεν αρέσουν στα παιδιά". Ε πως να αρέσουν, αμα δεν τους έχεις δώσει ποτέ! Οταν τους έκοψα μια πιατέλα φραουλιτσες, μπανάνες και μηλαράκια με κανέλα τα έφαγαν όλα και ζήτησαν κι άλλο!

Κατά τα άλλα εγώ καλά αν και λίγο κουρασμένη. Είμαστε 11 άτομα στο σπίτι αλλά ευτυχως αυριο φεύγουν οι μισοί και θα μείνει μόνο η κουνιάδα μου με την οικογενεια της μεχρι Κυριακή. Όχι ότι κάνω τίποτα ιδιαίτερο, γιατί φεύγω το πρωί για μαθήματα Γερμανικών, γυρίζω μεσημεράκι και αυτοι εκείνη την ώρα φεύγουν για βόλτες. Οπότε τους βλέπω απόγευμα ξανά, και το μόνο που κάνω είναι να μαγειρέψω. Τα πιάτα τα αναλαμβάνουν άλλοι. Αλλά και μόνο το τραπέζι για 11 άτομα καθε βραδυ και τόσος κόσμος γύρω γύρω είναι κουραστικό. Πάλι καλά που με βοηθάνε ολοι, και αμέσως μετά το φαγητό τα παρατάω όπως είναι και αποσύρομαι στα ιδιαιτερα μου!

Με τη δυσκοιλιότητα έχω κι εγώ μια μακρά ιστορία. Η μαμά μου ελεγε ότι απο μωρό είχα πρόβλημα, μου έδινε καμια κρεμα μπανάνα και ζοριζομουν! Είχα φτάσει όμως μετά απο πολλά χρόνια να το ρυθμίζω καπως με διατροφή και είχε βρει ένα ρυθμό τελος πάντων. Τώρα με την εγκυμοσύνη παραδόξως πάω σχεδόν κάθε μέρα, και χωρίς να ζορίζομαι! Λες και περίμενε να μείνω έγκυος για να στρώσει. Το πρόβλημά μου είναι όμως ότι εβγαλα αιμορροίδα και με ενοχλει. Και απορώ γιατί, αφου το εντεράκι μου λειτουργει μια χαρα! Και επειδη περπατάω και αρκετά καθε μερα δεν λεει να φύγει, έχω μια αιμορροίδα μόνιμα για παρεα :(

c8i6p2.png

Γεια σας κοριτσακια μου,Χριστος Ανεστη !! Γυρισαμε απο το εξοχικο στη Χαλκιδα και πραγματικα αναζωογονηθηκα,αλλαξα παραστασεις και συνεχιζουμε τον αγωνα προς την....λευτερια ☺☺☺ Ειδα τους γονεις μου,την αδερφη μου και τα ανηψακια μου και τα παιδια μας περασανε καταπληκτικα!!!γιαυτο και μονο ειμαι πολυ χαρουμενη'.....

Λοιπον στα δικα μας τωρα.Δυσκοιλιοτητα!:mad::mad:μπλιαχ μπλιαχ....ευτυχως ποτε δεν ειχα γιατι αν ειχα θα ειχα μεγαλο προβλημα το ξερω.Ειναι απο τα χειροτερα της εγκυμοσυνης και αυτο.Μια φορα μου ετυχε στον 3ο μηνα να μπλοκαρω παρολο που δεν εχω θεμα και ειπα εδω θα πεθανω πανω απο την λεκανη!ασε που φοβηθηκα μην γεννησω απο το σφιξιμο.με ελουσε κρυος ιδρωτας απο τον πονο και το ζορι μου:(καντε τα ολα κοριτσια,καφεδες,ακτινιδια,τα παντα ολα τι να πω!!!!!

Λοιπον εμεις εχουμε νεα με το σπιτι που σας ελεγα πριν κανα διμηνο.Σπιτι δεν βρεθηκε και θα ενωσουμε το δικο μας με μια γκαρσονιερα που εχει διπλα απο το σπιτι μας ο αντρας μου,δηλαδη θα ενωσουμε το τριαρακι μας με την διπλανη γκαρσονιερα που τα ενωνει ενας τοιχος.δηλαδη γκρεμισματα και μαστορους απο βδομαδα θα εχουμε.Και ετσι θα εχουμε 4 υπνοδωματια:D κουζινα σαλονι αυτο που ειχαμε,και δυο μπανια!! Να δουμε λεφτα που θα βρουμε να τα διαμορφωσουμε δεν ξερω:-P:razz::-Pτωρα κοιταζω κατι ταπετσαριες για παιδικα δωματια,θα ηθελα του γιου μου να μην βαψω τοιχο αλλα να του βαλω μια ταπετσαρια σε ολον τον εναν τοιχο αλλα και στης κορης μου το ιδιο.Την κορουλα μου σκεφτομαι να την βαλω με την μπεμπουλα μαζι σε ενα δωματιο και ο γιος μονος του.Το τεταρτο δωματιο θα το αφησω για αποθηκη για ασιδερωτα,σιδερωστρες,ντουλαπες και ισως χωνω και τα παιχνιδια τους εκει που τωρα τα παταμε...:twisted:πω πω κοριτσια μου απο που να προλαβω να ξεκινησω?και οσο σκεφτομαι τα χαλια τον αλλο μηνα να βγαλω,καθαριοτητα γενικη λογω των μαστορεματων κλπ κλπ μετα να φρεσκαρω τα μωρουδιακα ρουχαλακια(κατσε να τα βρω πρωτα) κουραζομαι απο τωρα.....εγω εντωμεταξυ το τριτο δεκαημερο του Ιουλη θα γεννησω,πρωτα ο Θεος,λογω καισσαρικης,οποτε εχω κανα τριμηνο και κατι ακομα.....Να αγχωθω λιγακι η' ειναι νωρις ακομα???χιχιχιχιχι :tongue:

Εγώ προσωπικά μόνο που τα διάβασα αγχώθηκα! Έχετε πολύ τρέξιμο και έξοδα αλλά τα αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει! Για την καθαριότητα θα σου πρότεινα αν δεν μπορούν να βοηθήσουν οι γονείς σας να πάρεις καμιά κοπέλα. Εγώ το καλοκαίρι που θα βάψουμε αυτό έχω σκοπό να κάνω. Όπως και για τις χοντρές δουλειές (παντζούρια, κουρτίνες κ.τ.λ.) Θα την πάρω 2 μέρες και εγώ θα κάθομαι να της δίνω οδηγίες! χαχα Καλό κουράγιο λοιπόν σου εύχομαι και καλά μαστορέματα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλα!!! πέρασαν πολλές μέρες!!! Από ότι διαβάζω όλα καλά τα μπεμπάκια μας!! Κ του χρόνου μαζί τους!!

Εμείς περάσαμε όμορφα οικογενειακά, πρώτη φορά πήγαμε με το μεγάλο μου σε Ανάσταση, αλλά δεν άντεξε τελικά ο καημενούλης, λίγο πριν καταρρεύσει ήταν... κριιιιιιμα τον λυπήθηκα... αλλά γυρίσαμε όσο πιο γρήγορα γινόταν!

Κορίτσια να σας πω ότι σας καταλαβαίνω με τη δυσκοιλιότητα, ψέματα θα πω, το σύστημα μου είναι τόσο τέλεια ρυθμισμένο που να μην πω άλλα και το ματιάσω...Αλλά από ότι ακούω είναι οδυνηρό!!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι πήρα πολλά κιλά ήδη (12...) και φοβάμαι 1ον μη βρεθεί κανένα ζάχαρό όταν θα κάνω την καμπύλη ζαχάρου, και 2ον μη χαλάσω το όνειρο του φυσιολογικού τοκετού...το παιδί προβλέπεται κι αυτό μεγάλο... εντω μεταξυ ανησυχώ γιατί η κοιλιά έχει μεγαλώσει πολύ, άπλωσα που λένε... και με ρωτούν αν κοντεύω... όταν λέω Αύγουστο εκπλήσσονται,,,και γώ μαζί... είμαι μόνον 6 μηνών και μοιάζω για 8!... νομίζω όταν θα αρχίσω γυμναστικούλα και διατροφούλα,,,δε με βλέπω να την παλεύω μέχρι τέλους... ήδη λαχανιάζω στις σκάλες... πάω για νέο ρεκόρ... ΑΧ , το Πάσχα δεν έφαγα κρέατα πολλά, αλλά χτύπησα πίτες, τυριά, ψωμιά, αλοιφές,,,,ΑΧ ΞΑΝΑ...φιλιά κορίτσια...

Περπάτημα μισή ώρα την ημέρα και αργότερα κολύμπι! Θα σε σώσει!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα!!!κι εγω καθε πρωι δε νιωθω εγκυος οταν αρχιζω και τρωω ομως γιατι πειναω συνεχεια φουσκωνω και νιωθω θα εκραγω....κι εγω γυρω στα 4 με 5 κιλα εχω παρει παροτι τρωω συνεχεια και τα παντα...

και εγω λογω καισαρικης τελη ιουλιου κοβω να γενναω...

Εσείς που ξέρετε από τώρα ότι θα γεννήσετε με καισαρική και πότε, πως γίνεται αυτό; Μην με παρεξηγείτε, από άγνοια ρωτάω... Εγώ νόμιζα ότι η καισαρική είναι απόφαση τελευταίας στιγμής

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

ψωνίσατε μωρουδιακά? οι πρωτομανούλες...δεν μπορεί όλο και κάτι θα πήραν για τα μωράκια τους!!! εγώ κοιτάω στο ιντερνετ για το φορμάκι που θα πάρω όταν θα βγούμε με το καλό από την κλινική!!!! τώρα που θα κατέβω Θεσ/νικη αρχές Μαίου...θα αλωνίσω την αγορά!!!

Εγώ μετά τα νέα της Μέλι το πήρα πολύ κατάκαρδα και είπα ότι μέχρι τον 8ο δεν θα πάρω τίποτα... Βέβαια οι δυο γιαγιάδες από την πρώτη εβδομάδα που μάθαμε ότι είμαι έγκυος πήγαν και πήραν 2-3 φανελάκια έτσι για το καλό. Αλλά μέχρι εκεί. Παρότι τρελαίνομαι να πάω για ψώνια, λέω να κάνω υπομονή...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Είμαι από τις μέλλουσες μανούλες, για α' φορά, του Σεπτεμβρίου, στην αρχή του 5ου μήνα και περιμένουμε αγοράκι!

Διαβάζω την όμορφη παρέα σας, μιας και προηγείστε και μου λύνετε απορίες για το τι έρχεται στη συνέχεια!

Ευτυχώς μεγάλη δυσκοιλιότητα δεν έχω ακόμα και ελπίζω να μην κάνω, αλλά θα έχω κατά νου τις συμβουλές σας για παν ενδεχόμενο...

Όσο για τα κιλά, έχω ήδη πάρει 7 και πρέπει κι εγώ να μαζευτώ άμεσα με περπάτημα και λιγότερο φαγητό...

Εύχομαι σε όλες μια τελειόμηνη, υπέροχη εγκυμοσύνη και να κρατήσουμε με το καλό τα παιδάκια μας στην αγκαλιά μας!:)

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Με το καλό να πάνε όλα και σύντομα να αγκαλιάσεις το νινί σου! Όποτε θες να μπαίνεις να μας ρωτάς. Όχι ότι συμφωνούμε πάντα, αλλά όσο μπορούμε θα σε βοηθάμε

SJqRp2.pngPvhnp2.png

πηρα την ενδοκρινολογο μου να της πω τις μετρησεις που ειχα κανει για το ζαχαρο την προηγουμενη εβδομαδα και μου ειπε οτι εχω θεματακι με τις πρωινες μετρησεις...ετσι αρχιζει το ζαχαρο κυησης....μου ειπε πριν κοιμηθω να τρωω 2 φρυγανιες και να ξαναμετρηθω για 4 ημερες και να τις πω παλι τις μετρησεις και αν τυχον ειναι ανεβασμενες να κανω την αλλη εβδομαδα την καμπυλη και οχι τελος του μηνα....και αν εχουμε θεμα αρχιζει νεο προγραμμα με ιδικη διατροφη που θα μου δωσουν για το ζαχαρο και θα μου φτιαξουν το προγραμμα η ενδοκρινολογος και η διατροφολογος. :cry:

Κουράγιο. Ελπίζω τελικά να μην εμφανίσεις ζάχαρο και όλα να πάνε καλά

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Εγώ σήμερα έκανα την β' επιπέδου μου. Όλα απολύτως φυσιολογικά. 473γρ. η μικρή, αρτιμελής και υγιής. Βέβαια μας ζόρισε λίγο γιατί είχε γυρισμένη πλάτη οπότε χρειάστηκε να πάω κανένα μισάωρο να περπατήσω για να αλλάξει μεριά. Ευτυχώς όλα καλά. Μετρήσαμε και τον τράχηλο, φυσιολογικός με ελάχιστες πιθανότητες για πρόωρο τοκετό.

Έπειτα πήγαμε με τον αντρούλη μου μια βόλτα στην αγορά και βγήκαμε έξω να φάμε, έτσι να το γιορτάσουμε!

Marouskaki αν θέλεις ξανανάλαβε το πινακάκι! Το κατέχεις καλύτερα από μένα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγώ μετά τα νέα της Μέλι το πήρα πολύ κατάκαρδα και είπα ότι μέχρι τον 8ο δεν θα πάρω τίποτα... Βέβαια οι δυο γιαγιάδες από την πρώτη εβδομάδα που μάθαμε ότι είμαι έγκυος πήγαν και πήραν 2-3 φανελάκια έτσι για το καλό. Αλλά μέχρι εκεί. Παρότι τρελαίνομαι να πάω για ψώνια, λέω να κάνω υπομονή...

Μπράβο Μαριάνθη μου άντε τέλεια η Β επιπέδου όλα Καλά να πάνε σε όλες μας μέχρι τέλους...Και εγώ δεν έχω Πάρει τίποτα ακόμη ούτε πρόκειται ακόμα ας φτάσουμε με το καλό μέχρι τον 8Και μετά ,ούτε καν δεν έχω σκεφτεί πως θα φτιάξω το δωμάτιο της μπεμπουλας..Δεν ξέρω φοβάμαι να ψωνίσω από τώρα μπορεί να είναι κολημα του κεφαλιού μου...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Aχ κουράστηκα μόνο που τα διάβασα!Μην αγχώνεσαι βέβαια, όλα θα γίνουν...Σκέψου το σπιτάκι σου καθαρό και τελειωμένο ε?Ωραία εικόνα ε?;) Για πότε λες τα πλυσίματα?Εγώ κατά τον 8ο λέω...

Καλημέρα κορίτσια!

Και εγω τον Ιουνιο λεω,μετα τις 15-20 Ιουνιου,προς το τελος του μηνα για να ειναι φρεσκοπλυμενα!!Αχ ανυπομονω.....:):):)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κι εγω δεν εχω παρει τπτ...ειχα που ειχα , και εχω τον φοβο για τις χαλια εξετασεις μας....με το Μελακι πελαγωσα τελειος! θα παρω μετα τον μεγαλο υπερηχο πρωτα ο θεος να ειναι ολα καλα.. τοσους μηνες πιεσμενη ψυχολογικα..να μην μπορω να χαρω ..... αντε μια εβδομαδα εμεινε :rolleyes:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Εγώ σήμερα έκανα την β' επιπέδου μου. Όλα απολύτως φυσιολογικά. 473γρ. η μικρή, αρτιμελής και υγιής. Βέβαια μας ζόρισε λίγο γιατί είχε γυρισμένη πλάτη οπότε χρειάστηκε να πάω κανένα μισάωρο να περπατήσω για να αλλάξει μεριά. Ευτυχώς όλα καλά. Μετρήσαμε και τον τράχηλο, φυσιολογικός με ελάχιστες πιθανότητες για πρόωρο τοκετό.

Έπειτα πήγαμε με τον αντρούλη μου μια βόλτα στην αγορά και βγήκαμε έξω να φάμε, έτσι να το γιορτάσουμε!

Marouskaki αν θέλεις ξανανάλαβε το πινακάκι! Το κατέχεις καλύτερα από μένα

Συγχαρητηρια κοριτσι μου για την Β :D !!!!! Αφου περπατησες αλλαξε μερια το μωρακι σου? Και πως μετρησατε τον τραχηλο? με τον κοπλικο υπερηχο ?

mI14p3.png

vEpEp3.png

Κι εγω δεν εχω παρει τπτ...ειχα που ειχα , και εχω τον φοβο για τις χαλια εξετασεις μας....με το Μελακι πελαγωσα τελειος! θα παρω μετα τον μεγαλο υπερηχο πρωτα ο θεος να ειναι ολα καλα.. τοσους μηνες πιεσμενη ψυχολογικα..να μην μπορω να χαρω ..... αντε μια εβδομαδα εμεινε :rolleyes:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου όλα Καλά θα πάνε θα δεις όλες στην ίδια φάση είμαστε εγώ έχω ραντεβου την άλλη Τετάρτη να πάω να με δει υπέρηχο έχω και θα μου γράψει αιματολογικές και τέτοια άσε που έχω πάρει 9κιλακια και φοβάμαι μην μου βγει τίποτα ανεβασμένο το ζάχαρο...τέλεια θα είναι η Β επιπέδου σου θα το δεις

..

ewKwp3.png

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου όλα Καλά θα πάνε θα δεις όλες στην ίδια φάση είμαστε εγώ έχω ραντεβου την άλλη Τετάρτη να πάω να με δει υπέρηχο έχω και θα μου γράψει αιματολογικές και τέτοια άσε που έχω πάρει 9κιλακια και φοβάμαι μην μου βγει τίποτα ανεβασμένο το ζάχαρο...τέλεια θα είναι η Β επιπέδου σου θα το δεις

..

Ευχαριστω Μαχη μου:)! λιγες μερουλες ακομη... αν τρομαζουν οι κοπελες με καλη αυχενικη διαφανεια...τι να πω κ εγω... που ακομη κ ο γιατρος μου περιμενει την Β! Με τον ζαχαρο κ εγω θα εχω θεματακι θα πιεστουμε θα το στρωσουμε κ αυτο κ ολα! (παλευω και με τον θυροειδη μου , ποσο κουραστικο!χαπια ..εξετασεις ταχυκαρδιες)αρκει αυτα τα ζουζουνια μας να ειναι υγειεστατα! :rolleyes::rolleyes:

Περιμενουμε μαζι την Τεταρτη λοιπον :-P

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...