Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια Καλημέρα σας εγώ σήμερα έχω καθαριότητα Αφού έχω ρεπό έχω φωνάξει μια γυναίκα και την κυνηγάω από πίσω πολύ αρπακολα βρε παιδί μου η εγώ είμαι τόσο περίεργη...μα να μην μπορώ να βρω μια γυναίκα τώρα που την χρειάζομαι να την περνώ που και που...Τέλος πάντων και εγώ έχω πάρει αρκετά κιλά γύρω στα 9 δεν έχω βέβαια μεγάλη κοιλιά...Όσο για την μπέμπα μου την αισθάνομαι και την καταλαβαίνω όλη την ώρα ήθελα να ξερά τι κάνει εκεί μέσα δεν κοιμάται υπερκινητικότητα το μωρό μου...

αΧ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΌ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΆς ΑΠΌ ΠΊΣΩ ΣΥΝΕ΄ΧΕΙΑ, ΑΠΑΠΑ!:evil::evil::evil:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα κοριτσια.....

χαλια τα λαιμα μου...πυρετο δεν εχω αλλα δεν μπορω να καταπιω....φοβαμαι οτι αν δεν δω καποια καλυτερευση ισως χρειαστω αντιβιωση :( παντως κανω οτι γιατροσοφι βρισκω!

Οσο για τα κιλα...δεν ανεβαινω καν στην ζυγαρια....ασε να περασει αυτη η βδομαδα με τα ψητα ψαρακια μου το κοτοπουλακι και κανενα λαδερο και εννοειται την γυμναστικουλα μου να ισιωσω γιατι αυτο που ταραξα δεν ηταν τοσο το φαγητο οσο τα πασχαλινα σοκολατενια αυγα της κορης μου :rolleyes:

Σημερα το μενου εχει σαρδελιτσα ψητη με βραστα κολοκυθακια και μπροκολο :tongue:

Οσο για την κοιλια...παρολο που ειναι δευτερη εγκυμοσυνη δεν φαινεται τοσο η κοιλιτσα μου....οσοι με ξερουν νομιζουν οτι ειμαι ακομη στο 4ο και οσοι δεν με ξερουν στις φωτο που με βλεπουν δεν το παίρνουν χαμπαρι....μετα τον 7ο ομως θα αρχισει να μεγαλωνει αποτομα! :D

Επισης η μπουμπουκα μου η μικρη ειναι υπερκινητικη και μου αρεσει που την αισθανομαι συνεχεια...εγω τελος του μηνα εχω καμπυλη ζαχαρου + γενικες εξετασεις και γιατρο!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

χρόνια πολλά σε όλες !!!!!!!

τι κάνετε? καιρό έχω να μπω...λόγω των ημερών...πήρα και μια μινι αδειούλα...και όλα σουπερ!!!!

επιτέλους έχει φτιάξει και ο καιρός...και όσο να 'ναι σου ανεβάζει την ψυχολογία!!!!

chrimai .. θα προσπαθήσω να τηρήσω το πρόγραμμα διατροφής σου ...από περιέργεια μήπως και δω φως στο τούνελ....διότι η ζυγαριά μου το πρωί έδειξε +9!!!!

όσο για το θέμα της δυσκοιλιότητας...βάλτε και εμένα μέσα...και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά και σε αυτή υποφέρω...ακόμα δεν είδα αίμα αλλά τις νιώθω...

μου πρότειναν να πιω κεφίρ..αλλά αυτά που δοκίμασα δεν πίνονται...

θα δοκιμάσω από μια γνωστή μας που φτιάχνει σπίτι της....

τα ακτινίδια και οι σαλάτες...δεν κάνουν τπτ πλέον....τις 5 μέρες ανευ τουαλέτας τις έχω χαλαρά...

και εγώ θα φωνάξω τη γυναίκα για το σπίτι...απλά περιμένω να ανοίξει λίγο ακόμα ο καιρός...ευτυχώς η δικιά μου είναι τελειομανής...δεν την κυνηγάω...μάλλον με κυνηγάει!!!

marouskaki...εσύ πώς έφτασες στον Ιούλιο???? νόμιζα ότι είμαστε μαζί στις 8-9/8!!!

εγώ θα κάνω καμπύλη ζαχάρου στις 8/5 ..και το έχω ένα άγχος!!! γιατί τα κιλά μου τα τσούπωσα πολύ εύκολα!!!!και φυσικά να μην ξεχνιόμαστε...έχουμε και τον θυροειδή!!!

και εμένα τις προάλλες με ρώτησαν 2 άτομα..πότε μπαίνω στο μήνα μου.....τραγικό...για τελειόμηνη τους φαίνομαι!!!!!!

november και εγώ έχω ξεκινήσει να σκέφτομαι τα χρώματα και την διακόσμηση για το δεύτερο υπνοδωματίο!!! στο ιντερνετ έχει κάτι τέλεια βρεφικά δωμάτια!!!!! λεφτά να έχεις..και χρόνο..και όλα γίνονται!!!

ψωνίσατε μωρουδιακά? οι πρωτομανούλες...δεν μπορεί όλο και κάτι θα πήραν για τα μωράκια τους!!! εγώ κοιτάω στο ιντερνετ για το φορμάκι που θα πάρω όταν θα βγούμε με το καλό από την κλινική!!!! τώρα που θα κατέβω Θεσ/νικη αρχές Μαίου...θα αλωνίσω την αγορά!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

χρόνια πολλά σε όλες !!!!!!!

τι κάνετε? καιρό έχω να μπω...λόγω των ημερών...πήρα και μια μινι αδειούλα...και όλα σουπερ!!!!

επιτέλους έχει φτιάξει και ο καιρός...και όσο να 'ναι σου ανεβάζει την ψυχολογία!!!!

chrimai .. θα προσπαθήσω να τηρήσω το πρόγραμμα διατροφής σου ...από περιέργεια μήπως και δω φως στο τούνελ....διότι η ζυγαριά μου το πρωί έδειξε +9!!!!

όσο για το θέμα της δυσκοιλιότητας...βάλτε και εμένα μέσα...και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά και σε αυτή υποφέρω...ακόμα δεν είδα αίμα αλλά τις νιώθω...

μου πρότειναν να πιω κεφίρ..αλλά αυτά που δοκίμασα δεν πίνονται...

θα δοκιμάσω από μια γνωστή μας που φτιάχνει σπίτι της....

τα ακτινίδια και οι σαλάτες...δεν κάνουν τπτ πλέον....τις 5 μέρες ανευ τουαλέτας τις έχω χαλαρά...

και εγώ θα φωνάξω τη γυναίκα για το σπίτι...απλά περιμένω να ανοίξει λίγο ακόμα ο καιρός...ευτυχώς η δικιά μου είναι τελειομανής...δεν την κυνηγάω...μάλλον με κυνηγάει!!!

marouskaki...εσύ πώς έφτασες στον Ιούλιο???? νόμιζα ότι είμαστε μαζί στις 8-9/8!!!

Μαζί ήμασταν, εγώ ήμουν και πιο πίσω στις 10/8, αλλά ο β επιπέδου έβγαλε το μπέμπη 8 μέρες μεγαλύτερο (σύλληψη 8η μέρα βλέπεις, νωρίς νωρίς!) οπότε πάμε για 2/8 ΠΗΤ, αλλά εγώ λέω Ιουλιάτικος θα είναι σαν τη μαμά του!:tongue::tongue::tongue:

εγώ θα κάνω καμπύλη ζαχάρου στις 8/5 ..και το έχω ένα άγχος!!! γιατί τα κιλά μου τα τσούπωσα πολύ εύκολα!!!!και φυσικά να μην ξεχνιόμαστε...έχουμε και τον θυροειδή!!!

και εμένα τις προάλλες με ρώτησαν 2 άτομα..πότε μπαίνω στο μήνα μου.....τραγικό...για τελειόμηνη τους φαίνομαι!!!!!!

november και εγώ έχω ξεκινήσει να σκέφτομαι τα χρώματα και την διακόσμηση για το δεύτερο υπνοδωματίο!!! στο ιντερνετ έχει κάτι τέλεια βρεφικά δωμάτια!!!!! λεφτά να έχεις..και χρόνο..και όλα γίνονται!!!

ψωνίσατε μωρουδιακά? οι πρωτομανούλες...δεν μπορεί όλο και κάτι θα πήραν για τα μωράκια τους!!! εγώ κοιτάω στο ιντερνετ για το φορμάκι που θα πάρω όταν θα βγούμε με το καλό από την κλινική!!!! τώρα που θα κατέβω Θεσ/νικη αρχές Μαίου...θα αλωνίσω την αγορά!!!

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί παίρνετε ειδικό φορμάκι για το που θα βγει το μωρό από την κλινική-νοσοκομείο...Ειδικά για μωρό που γεννιέται καλοκαίρι, τι θα της πάρεις δηλαδή??:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.....

χαλια τα λαιμα μου...πυρετο δεν εχω αλλα δεν μπορω να καταπιω....φοβαμαι οτι αν δεν δω καποια καλυτερευση ισως χρειαστω αντιβιωση :( παντως κανω οτι γιατροσοφι βρισκω!

Οσο για τα κιλα...δεν ανεβαινω καν στην ζυγαρια....ασε να περασει αυτη η βδομαδα με τα ψητα ψαρακια μου το κοτοπουλακι και κανενα λαδερο και εννοειται την γυμναστικουλα μου να ισιωσω γιατι αυτο που ταραξα δεν ηταν τοσο το φαγητο οσο τα πασχαλινα σοκολατενια αυγα της κορης μου :rolleyes:

Σημερα το μενου εχει σαρδελιτσα ψητη με βραστα κολοκυθακια και μπροκολο :tongue:

Οσο για την κοιλια...παρολο που ειναι δευτερη εγκυμοσυνη δεν φαινεται τοσο η κοιλιτσα μου....οσοι με ξερουν νομιζουν οτι ειμαι ακομη στο 4ο και οσοι δεν με ξερουν στις φωτο που με βλεπουν δεν το παίρνουν χαμπαρι....μετα τον 7ο ομως θα αρχισει να μεγαλωνει αποτομα! :D

Επισης η μπουμπουκα μου η μικρη ειναι υπερκινητικη και μου αρεσει που την αισθανομαι συνεχεια...εγω τελος του μηνα εχω καμπυλη ζαχαρου + γενικες εξετασεις και γιατρο!

καλά κάνεις και δεν ανεβαινεις...και εγώ που ανέβηκα τι κατάλαβα??? ισα ισα έγιναν τα νεύρα μου κρόσια πρωί πρωί!!!!!!

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί παίρνετε ειδικό φορμάκι για το που θα βγει το μωρό από την κλινική-νοσοκομείο...Ειδικά για μωρό που γεννιέται καλοκαίρι, τι θα της πάρεις δηλαδή??:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ααα!!! τώρα κατάλαβα!!!!!είπα και εγώ....;)

βρε εσύ...αφού δεν θα του πάρω ρουχαλάκια...να μην του πάρω ένα για το καλό...αυτό που θα πρωτοβάλει...να είναι δικό του...οχι μεταχειρισμένο!!!!

μη φανταστείς υπερπαραγωγή...αλλά να είναι όμορφο!!!

τη μικρή εκείνη τη μέρα...της φόρεσα...ενα φορμάκι.....χάλιααα...πιο χάλια δεν γινόταν...είχε ίκτερο και με πρήξανε να είναι κίτρινο το φορμάκι...ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω!!!!

ααα!!! τώρα κατάλαβα!!!!!είπα και εγώ....;)

βρε εσύ...αφού δεν θα του πάρω ρουχαλάκια...να μην του πάρω ένα για το καλό...αυτό που θα πρωτοβάλει...να είναι δικό του...οχι μεταχειρισμένο!!!!

μη φανταστείς υπερπαραγωγή...αλλά να είναι όμορφο!!!

τη μικρή εκείνη τη μέρα...της φόρεσα...ενα φορμάκι.....χάλιααα...πιο χάλια δεν γινόταν...είχε ίκτερο και με πρήξανε να είναι κίτρινο το φορμάκι...ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω!!!!

Άλλη ερώτηση... το πρώτο δεν είναι αυτό που θα του βάλουν μετά τη γέννα καλέ?:confused::confused::confused::confused: Καλά ε, το γράφω και δεν το πιστεύω ότι θα γεννήσω πάλι...:oops::oops::oops::oops: Εγώ είχα πάρει ένα υπέροχο στον δεύτερο κίτρινο από τα όρκεστρα, υπέροχο (ο ένας γεννήθηκε τέλη άνοιξης αρχές καλοκαιριού κι ο δεύτερος καταχείμωνο οπότε δεν βολεύανε τα ρούχα)...Λες γι' αυτό να ήταν ο μόνος που δεν ανέβασε ίκτερο????

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Άλλη ερώτηση... το πρώτο δεν είναι αυτό που θα του βάλουν μετά τη γέννα καλέ?:confused::confused::confused::confused: Καλά ε, το γράφω και δεν το πιστεύω ότι θα γεννήσω πάλι...:oops::oops::oops::oops:

στην κλινική ..τα ντύνουν αυτοί όλα τα μωρά (αγορια κορίτσια)...με κάτι..φαντάσου το ...σαν μεγάλες φανέλες...!!!! στην κλινική τα κάνουν όλα αυτοί...ντύσιμο-πλύσιμο-άλλαγμα...οπότε...την μέρα που φεύγεις..στο φέρνουν να το ντύσεις για να πάει σπίτι του!! για αυτό είναι θεωρητικά το πρώτο του φορμάκι!!!

στην κλινική ..τα ντύνουν αυτοί όλα τα μωρά (αγορια κορίτσια)...με κάτι..φαντάσου το ...σαν μεγάλες φανέλες...!!!! στην κλινική τα κάνουν όλα αυτοί...ντύσιμο-πλύσιμο-άλλαγμα...οπότε...την μέρα που φεύγεις..στο φέρνουν να το ντύσεις για να πάει σπίτι του!! για αυτό είναι θεωρητικά το πρώτο του φορμάκι!!!

Οκ κατάλαβα, στο νοσοκομείο φοράνε τα δικά μας που φέρνουμε με το που γεννιούνται, οικονομία και ανακύκλωση, κατάλαβες...;) Άντε, καλά ψώνια τότε στη Σαλόνικα χαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Είμαι από τις μέλλουσες μανούλες, για α' φορά, του Σεπτεμβρίου, στην αρχή του 5ου μήνα και περιμένουμε αγοράκι!

Διαβάζω την όμορφη παρέα σας, μιας και προηγείστε και μου λύνετε απορίες για το τι έρχεται στη συνέχεια!

Ευτυχώς μεγάλη δυσκοιλιότητα δεν έχω ακόμα και ελπίζω να μην κάνω, αλλά θα έχω κατά νου τις συμβουλές σας για παν ενδεχόμενο...

Όσο για τα κιλά, έχω ήδη πάρει 7 και πρέπει κι εγώ να μαζευτώ άμεσα με περπάτημα και λιγότερο φαγητό...

Εύχομαι σε όλες μια τελειόμηνη, υπέροχη εγκυμοσύνη και να κρατήσουμε με το καλό τα παιδάκια μας στην αγκαλιά μας!:)

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κορίτσια καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Είμαι από τις μέλλουσες μανούλες, για α' φορά, του Σεπτεμβρίου, στην αρχή του 5ου μήνα και περιμένουμε αγοράκι!

Διαβάζω την όμορφη παρέα σας, μιας και προηγείστε και μου λύνετε απορίες για το τι έρχεται στη συνέχεια!

Ευτυχώς μεγάλη δυσκοιλιότητα δεν έχω ακόμα και ελπίζω να μην κάνω, αλλά θα έχω κατά νου τις συμβουλές σας για παν ενδεχόμενο...

Όσο για τα κιλά, έχω ήδη πάρει 7 και πρέπει κι εγώ να μαζευτώ άμεσα με περπάτημα και λιγότερο φαγητό...

Εύχομαι σε όλες μια τελειόμηνη, υπέροχη εγκυμοσύνη και να κρατήσουμε με το καλό τα παιδάκια μας στην αγκαλιά μας!:)

Με το καλό το γιοκαρίνι σου, να μπαίνεις κι εδώ, κι εμείς επισκεπτόμαστε τους γειτονικούς μήνες, να δούμε τι έρχεται παρακάτω χαχα!:D:D:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Μετά από 2 μήνες περίπου τα κατάφερα να ξαναμπώ στο φόρουμ, αν και περιστασιακά διάβαζα τα νέα σας. Είχα πάρα πολύ τρέξιμο με τον μικρούλη μου, ο οποίος μαθαίνει να περπατάει και θέλει όλη την ώρα να τον κρατάμε για να κάνει βηματάκια! Επίσης, είχα τρελή υπνηλία, που τώρα μου πέρασε κάπως και έψαχνα γιατρό για να γεννήσω στο Αλεξάνδρα.

Σήμερα έκανα την β΄επιπέδου και όλα είναι μια χαρά! Μάθαμε επιτέλους ότι έχουμε κοριτσάκι!!! Είναι 504 γραμμάρια στην 22η εβδομάδα + 3 ημ.

Οπότε βάψτε με ροζ!!!! Θα προσπαθήσω να φτιάξω και τικεράκια, αν και με αυτά που διαβάζω από πολλά κορίτσια μου φαίνεται δύσκολο...

Μαριάνθη27 τώρα είδα το μνμ σου και σου απάντησα. Σε ευχαριστώ πολύ!!

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Μετά από 2 μήνες περίπου τα κατάφερα να ξαναμπώ στο φόρουμ, αν και περιστασιακά διάβαζα τα νέα σας. Είχα πάρα πολύ τρέξιμο με τον μικρούλη μου, ο οποίος μαθαίνει να περπατάει και θέλει όλη την ώρα να τον κρατάμε για να κάνει βηματάκια! Επίσης, είχα τρελή υπνηλία, που τώρα μου πέρασε κάπως και έψαχνα γιατρό για να γεννήσω στο Αλεξάνδρα.

Σήμερα έκανα την β΄επιπέδου και όλα είναι μια χαρά! Μάθαμε επιτέλους ότι έχουμε κοριτσάκι!!! Είναι 504 γραμμάρια στην 22η εβδομάδα + 3 ημ.

Οπότε βάψτε με ροζ!!!! Θα προσπαθήσω να φτιάξω και τικεράκια, αν και με αυτά που διαβάζω από πολλά κορίτσια μου φαίνεται δύσκολο...

Μαριάνθη27 τώρα είδα το μνμ σου και σου απάντησα. Σε ευχαριστώ πολύ!!

Συγχαρητήρια για τον υπέροχο β επιπέδου!Μια χαρά η κοράκλα, μισό κιλό φτου φτου φτου!Θύμισέ μου λίγο ΠΗΤ για να φτιάξω το πινακάκι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Αυγούστου 2015

-Marouskaki 2/8 ☺ αγοράκι! Β' επιπέδου

-mom to be 3/8☺αγοράκι!

-Ninakimou 3/8☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-lonestar 5/8☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Mάχη84 5/8 ☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Crochetmania 5-8/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Novemberrain 9/8 ☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Loveisintheair 9/8 ☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 ☺κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-stella27 15/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Elafi 16/8 ☺κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-lucy1980 16/8 ☺κοριτσάκι!Β' επιπέδου

-Marianthi27 18/8 ☺ κοριτσάκι!

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-ARCA 19/8☺κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 ☺κοριτσάκι!

-Meldan 20/8 ☺κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 24/8 ☺κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 ☺αγοράκι!

-habibi 26/8 ☺αγοράκι!

-litsaballet 27/8☺αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-AnthiP. 28/8 ☺κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 ☺ αγοράκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 ☺αγοράκι!

- audette17 ☺κοριτσάκι!

14-16, lucy η ημερομηνία σωστή είναι?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...