Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ναι ρε marouskaki, δίκιο έχεις... Χαζομάρα μου που δεν το σκέφτηκα τόσο καιρό...

Γι' αυτό θέλει δυο άτομα να κρατάνε τη λίστα, καλημέρα κοριτσάκι μου, χαδάκια στη μπουμπού!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια Χρόνια πολλά και του χρόνου να έχουμε όλες τα μωράκια στην αγκαλιά μας!!!:)

Θέλω βοήθεια!!!

Άρχικά να ζητήσω συγγνώμη για αυτά που θα γράψω .....

Αντιμετωπίζω τρομερο πρόβλημα δυσκιλιότητας( έτσι ήμουν πάντα ) αλλά τωρα έχει γίνει τρομερο...Το πρωί που λέτε πήγα για τσισάκια και γέμησε αίμα η λεκάνη...σοκ...σκουπίζομαι και ευτυχώς 100% ήταν απο πίσω..κοκκινο και καθαρό...βλέπω μια αιμορ...δα!!Κορίτσια μου τι θα κάνω φοβάμαι να πάω τουαλέτα....Νερά πινω,φρούτα τρωω όλα τα κάνω..:oops::oops::oops:

Και ακόμα είμαι στην 20η εβδομάδα...μετά τι θα γίνει?

LMb5p2.png

καλημέρα κορίτσια Χρόνια πολλά και του χρόνου να έχουμε όλες τα μωράκια στην αγκαλιά μας!!!:)

Θέλω βοήθεια!!!

Αντιμετωπίζω τρομερο πρόβλημα δυσκιλιότητας( έτσι ήμουν πάντα ) αλλά τωρα έχει γίνει τρομερο...Το πρωί που λέτε πήγα για τσισάκια και γέμησε αίμα η λεκάνη...σοκ...σκουπίζομαι και ευτυχώς 100% ήταν απο πίσω..κοκκινο και καθαρό...βλέπω μια αιμορ...δα!!Κορίτσια μου τι θα κάνω φοβάμαι να πάω τουαλέτα....Νερά πινω,φρούτα τρωω όλα τα κάνω..:oops::oops::oops:

καλημερα!ειναι ενα θεμα η δυσκοιλιοτητα σε αυτη τη φαση...εμενα με βοηθαει το πρωι που πινω με το σιδηρο φυσικο χυμο πορτοκαλι και τρωω και κανενα δαμασκηνο ξερο....σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν αντιμετωπιζω θεμα τετοιο στη πρωτη ομως ηταν μαρτυριο....υπομονη!!!!

uAVIp3.png

sWUop3.png

Θέλω βοήθεια!!!

Πίστεψέ με σίγουρα δεν είσαι η μόνη. Και εγώ τραβάω τα πάνδεινα...!!! :oops::oops::oops: χαχαχα. Δεν ξέρω εγω θεωρώ οτι φταίει και ο σίδηρος που πέρνουμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Πάντως όποια είχε αιμοροίδες, ξέρει πόσο χειρότερο είναι το θέμα... :oops: Υπομονή... (Εγώ τρώω δαμάσκηνα και ακτινίδια και κάνει λίγο δουλειά πάντως)

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Έλα να γίνουμε πολλές...κι εγώ τις περισσότερες φορές υποφέρω....όσο νήστευα με τα σαλατικά και τα χορταράκια ήταν καλύτερα τα πράγματα...βέβαια δεν έχω φτάσει σε τέτοιο επίπεδο να ματώσει αιμορροίδα, ίσως να ρωτήσεις το γιατρό σου γι' αυτό...κι εγώ δεν ξέρω κάτι άλλο πλην διατροφής για να σε βοηθήσει....υπομονή...πόσες φορές φοβήθηκα μην γεννήσω πάνω από μια τουαλέτα από το σφίξιμο....:oops::oops::oops::oops:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

κοριτσια ειμαι χαλια με το στομαχι μου απο χθες το βραδυ....καουρα και δυσπεψια....και νιωθω και ζαλαδα ελπιζω να μη περασω καμια γαστρεντεριτιδα.....βεβαια του εδωσα και καταλαβε αυτες τις μερες επαθε σοκ ο οργανισμος....

uAVIp3.png

sWUop3.png

κοριτσια ειμαι χαλια με το στομαχι μου απο χθες το βραδυ....καουρα και δυσπεψια....και νιωθω και ζαλαδα ελπιζω να μη περασω καμια γαστρεντεριτιδα.....βεβαια του εδωσα και καταλαβε αυτες τις μερες επαθε σοκ ο οργανισμος....

Ελπίζω να είναι βαρυστομαχιά από τα κατσικάκια κι όχι γαστρεντερίτιδα ...Περαστικά σου, όλος ο κόσμος κάπως έτσι είναιμετά τα φαγοπότια, πόσο μάλλον οι εγκυούλες...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Θέλω βοήθεια!!!

Εγώ θα σε συμβούλευα να πας αρχικά στον γιατρό σου για την αιμοροϊδα, μήπως σου δώσει καμιά αλοιφή. Και όσον αφορά την δυσκοιλιότητα, το είχα αναρτήσει παλαιότερα το ξανακάνω και τώρα: κεικ για μωρά, το θαυματουργό! Μια δυο μέρες να φας και θα επανέλθει το έντερό σου! \

http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/04/blog-post_3984.html

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Ελπίζω να είναι βαρυστομαχιά από τα κατσικάκια κι όχι γαστρεντερίτιδα ...Περαστικά σου, όλος ο κόσμος κάπως έτσι είναιμετά τα φαγοπότια, πόσο μάλλον οι εγκυούλες...[

σε ευχαριστω μακαρι να ναι απο την ολη κατασταση ....παντως τις τελευταιες μερες τρωω λιγο και φουσκωνω....

παροτι εχω την εμπειρια μιας εγκυμοσυνης αυτη ειναι πολυ διαφορετικη απο την προηγουμενη....:cool::oops:

uAVIp3.png

sWUop3.png

Θέλω βοήθεια!!!

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Με έναν πόνο εύχομαι κορίτσια!

Μαντατα δοκίμασε να φας ταχίνι...εμένα με βοήθησε!Τόσο πολύ που το τρώω μόνο βράδυ!!!

8NkSp3.png

Εγώ θα σε συμβούλευα να πας αρχικά στον γιατρό σου για την αιμοροϊδα, μήπως σου δώσει καμιά αλοιφή. Και όσον αφορά την δυσκοιλιότητα, το είχα αναρτήσει παλαιότερα το ξανακάνω και τώρα: κεικ για μωρά, το θαυματουργό! Μια δυο μέρες να φας και θα επανέλθει το έντερό σου! \

http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/04/blog-post_3984.html

Τον πήρα τηλέφωνο και μου έδωσε μια κρέμα!!Χάπια κρέμες..αχ τι τραβαμε οι μανούλες!!Ας είναι καλα τα μωράκια και όλα θα περάσουν...

Πήρα τη συνταγή και ελπίζω να γίνει δουλίτσα!!! :P

LMb5p2.png

Περαστικά. Μακάρι να είναι βαρυστομαχιά. Πάντως έχω προσέξει ότι κάθε φορά που είμαι κοντά στην αλλαγή του μήνα, κάτι παράξενο θα συμβεί. Την προηγούμενη φορά πονούσε η μήτρα μου. Τώρα νιώθω την κοιλιά μου να τεντώνεται και να είναι έτοιμη να σκάσει. Άρα μήπως κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε εσένα;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

χρονια πολλα κοριτσακια μου...Χριστος Ανέστη!!!

Να χαιρομαστε τα παιδακια μας και με το καλο τα μωρουλια μας να ερθουν και με εεεεεεεναν πονο ;)

Εμεις τελικα δεν πηγαμε πουθενα...η μικρη μου επαθε ρηξη τυμπανου στο αυτακι της γι αυτο μου εκανε συνεχεια δεκατα και αρχισαμε αντιβιωση...ολο το Σαββατο εγω ετρεχα τουαλετα αλλα δεν νομιζω να ηταν γαστρεντεριτιδα αλλα κατι με πειραξε απο την Παρασκευη το βραδυ που φαγαμε σε μια ταβερνα μετα τον επιταφειο...επισης χτες το πρωι αρχισαν να με πονανε τρωμερα τα λαιμα μου και τα κοκαλα μου και εκανα μεχρι 37.8 οποτε δεν πηγα σημερα ουτε γραφειο....σημερα δεν ποναει το σωμα μου αλλα τα λαιμα μου ειναι χαλια και δεν μπορω να καταπιω...μονο χαμομηλακι γαργαρες με λεμονι και νερο και με νερο και αλατι...πηρα και κατι καραμελες του κορε....και ευχομαι να ειναι τα τελευταια που περναμε....καποιοι μας γλωσσοτρωνε :rolleyes:

madata80...και γω εχω ιδιο προβλημα...εκτος τα κλασικα....δημητριακα ολικης..σαλατες..ακτινιδια...δαμασκηνα...ταχινι με μελι και γιαουρτι activia...εγω αν δεν παω ανα 2η ημερα βαζω ενα υποθετακι γλυκερινης που δεν πειραζει πουθενα και βρισκω την υγεια μου....;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...