Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Χριστος Ανεστη ! Καλο Πασχα κοριτισια μου να εχουμε ολες... του χρονου με τα μωρουλια μας αγκαλιτσα ! <3

(εγω 2 μερες με πυρετο ειμαι και πολυ ασχημη διαθεση λογο υγειας ποναει το κεφαλι τα αυτια τα ματια οι αμυγδαλες τα κοκαλα... με εκνευριζουν ολοι οσοι δεν με καταλαβαινουν κ θεωρουν δεδομενο ...Πασχα οπως και να εχει θα σηκωθεις θα κανεις τραπεζι κ θα θα θα θα... κ εγω σερνομαι . Μονο οι εγκυες καταλαβαινονται μεταξυ τους , ευχαριστω τα κοριτσια που ειχαν απαντησει στις αποριες μου. )

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστος Ανεστη ! Καλο Πασχα κοριτισια μου να εχουμε ολες... του χρονου με τα μωρουλια μας αγκαλιτσα ! <3

(εγω 2 μερες με πυρετο ειμαι και πολυ ασχημη διαθεση λογο υγειας ποναει το κεφαλι τα αυτια τα ματια οι αμυγδαλες τα κοκαλα... με εκνευριζουν ολοι οσοι δεν με καταλαβαινουν κ θεωρουν δεδομενο ...Πασχα οπως και να εχει θα σηκωθεις θα κανεις τραπεζι κ θα θα θα θα... κ εγω σερνομαι . Μονο οι εγκυες καταλαβαινονται μεταξυ τους , ευχαριστω τα κοριτσια που ειχαν απαντησει στις αποριες μου. )

χρονια πολλα!!!αληθως ο κυριος!!!περαστικα σου ευχομαι ....μη δινεις σημασια εσυ οτι νιωθεις οτι μπορεις κανε....ουτε εγω πηγα χθες στην ανασταση πηγε ο αντρας μου με τη κορη μου....:?

uAVIp3.png

sWUop3.png

Χρόνια πολλά κοριτσάκι χριστος ανέστη να χαίρεσαι την οικογένεια σου..Ούτε εγώ έκανα τίποτα ούτε καν στην εκκλησία δεν πήγα...Καλά μην περιμένεις να καταλάβει κανείς όλοι το κοντό τους και το μακρύ τους οπότε μην δίνεις σημασια

ewKwp3.png

Xρονια πολλα κοριτσια μου! Νομιζα αληθεια μονο εγω δεν εκανα κανονικο Πασχα ! ε μααααα .... αχ κοριτσια αποτομα πεταχτηκε η κοιλιτσα μου πλεον φαινεται κανονικα η εγκυμοσυνη :)

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Xρονια πολλα κοριτσια μου! Νομιζα αληθεια μονο εγω δεν εκανα κανονικο Πασχα ! ε μααααα .... αχ κοριτσια αποτομα πεταχτηκε η κοιλιτσα μου πλεον φαινεται κανονικα η εγκυμοσυνη :)

Όχι παιδί μου εμείς τώρα δεν ειμαστε για πολλά πολλά και όποιος θέλει ας καταλάβει..Εγώ ούτε καν πήγα στην ανάσταση δεν μπορούσα να περιμένω με πήρε ο ύπνος και πήγαμε για φαγητό στην μητέρα μου και δεν έκανα απολυτως τίποτα...Και εμένα φενεται πλέον η κοιλίτσα μου έντονα και επίσης η ζουζουνα μου είναι υπερκινητικη και όλη την ώρα την αισθανομαι και τρελενομαι από την χαρά μου...Αχ θεέ μου τι ευλογια είναι αυτή...

ewKwp3.png

Όχι παιδί μου εμείς τώρα δεν ειμαστε για πολλά πολλά και όποιος θέλει ας καταλάβει..Εγώ ούτε καν πήγα στην ανάσταση δεν μπορούσα να περιμένω με πήρε ο ύπνος και πήγαμε για φαγητό στην μητέρα μου και δεν έκανα απολυτως τίποτα...Και εμένα φενεται πλέον η κοιλίτσα μου έντονα και επίσης η ζουζουνα μου είναι υπερκινητικη και όλη την ώρα την αισθανομαι και τρελενομαι από την χαρά μου...Αχ θεέ μου τι ευλογια είναι αυτή...

Η μανουλες μονο μας νιωθουν! Χαιρομαι οταν γραφεται ετσι για το ζουζουνι σας, κ εγω εκει που ξεχνιεμαι τσουπ αρχιζει το αγορακι μου να δινει σημεια ζωης ... και αμεσως νιωθω χαρα!Ευλογια :rolleyes: το νιωθω κατα την διαρκεια της ημερας αλλα οταν ειναι νυχτα και δεν κοιμαμαι ως συνηθως τοτε πραγματικα τον αισθανομαι πολυ καθαρα και στην επιφανεια αν εχω το χερι μου στην κοιλιτσα :):)

mI14p3.png

vEpEp3.png

Habibi: Περαστικά! Εύχομαι να γίνεις καλά σύντομα!

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη! Εύχομαι ότι καλύτερο στην καθεμία προσωπικά και του χρόνου να τσουγκρίσουμε αυγά με τα μωράκια μας!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου και χρόνια πολλά σε όλες!

Με υγεια για εσάς και τα μωράκια σας και όλη την οικογενειά σας!

Εγώ μετά απο μια πολύ όμορφη αν και αρκετά κουραστική εβδομάδα, σήμερα περιμένω τους επισκέπτες νο2 και δεν ξεκινησε καλά η μέρα. Χάλασε το στεγνωτήριο και δεν προλαβα να πλύνω τις χρησιμοποιημένες πετσέτες και σεντόνια! Τι θα κάνω με 11 άτομα στο σπιτι δεν ξερω..

Τα πήρα και με τον άντρα μου γιατί δεν έκανε ολες τις δουλειες που υποσχέθηκε να κανει, τα πηρα και με το στεγνωτήριο που χάλασε τη χειρότερη στιγμή, τα πήρα και με το μετρό που άργησε, γενικώς τα πήρα με όλους και με όλα, μεσα στα νεύρα είμαι σημερα!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κορίτσια. Χριστός Ανέστη. Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας. Εγώ Μ.Βδομάδα δεν νήστεψα.... και χθές το ξεφτύλισα με το φαγητό ειδικά με κάτι γλυκά... και τό χω τύψεις. Απο σήμερα αποτοξίνωση...

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Χριστός Ανέστη!Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια, εύχομαι να περάσατε όμορφα τις άγιες αυτές μέρες!Εμείς αν εξαιρέσουμε τους εμετούς και τις διάρροιες τη Μεγ. Τετάρτη (μαμά, μεγάλος γιος και μπαμπάς) και τις διάρροιες (μεγάλος γιος) ανήμερα το Πάσχα...καλά περάσαμε:P:p:p:p Επανήλθα δριμύτερη...Ο μισόκιλος μπέμπης μας σας χαιρετά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Αυγούστου 2015

-Marouskaki 2/8 ☺ αγοράκι! Β' επιπέδου

-mom to be 3/8☺αγοράκι!

-Ninakimou 3/8☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-lonestar 5/8☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Mάχη84 5/8 ☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Crochetmania 5-8/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Novemberrain 9/8 ☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Loveisintheair 9/8 ☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 ☺κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-stella27 15/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Elafi 16/8 ☺κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Marianthi27 18/8 ☺ κοριτσάκι!

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-ARCA 19/8☺κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 ☺κοριτσάκι!

-Meldan 20/8 ☺κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 24/8 ☺κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 ☺αγοράκι!

-habibi 26/8 ☺αγοράκι!

-litsaballet 27/8☺αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-AnthiP. 28/8 ☺κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 ☺ αγοράκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 ☺αγοράκι!

- audette17 ☺κοριτσάκι!

Μαριανθάκι, μπορείς να συνεχίσεις με τη λίστα μανάρι μου, απλώς έβγαλα το μελάκι, αν τυχόν μπει κάποια στιγμή δε θέλω να δει το όνομά της και να ...κατάλαβες.....

Μελάκι μου, σε σκέφτομαι....:|

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια μου και χρόνια πολλά σε όλες!

Με υγεια για εσάς και τα μωράκια σας και όλη την οικογενειά σας!

Εγώ μετά απο μια πολύ όμορφη αν και αρκετά κουραστική εβδομάδα, σήμερα περιμένω τους επισκέπτες νο2 και δεν ξεκινησε καλά η μέρα. Χάλασε το στεγνωτήριο και δεν προλαβα να πλύνω τις χρησιμοποιημένες πετσέτες και σεντόνια! Τι θα κάνω με 11 άτομα στο σπιτι δεν ξερω..

Τα πήρα και με τον άντρα μου γιατί δεν έκανε ολες τις δουλειες που υποσχέθηκε να κανει, τα πηρα και με το στεγνωτήριο που χάλασε τη χειρότερη στιγμή, τα πήρα και με το μετρό που άργησε, γενικώς τα πήρα με όλους και με όλα, μεσα στα νεύρα είμαι σημερα!

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω... Και εγώ τα πήρα πασχαλιάτικα με τον άντρα μου για παρόμοιους λόγους. Δώσε τόπο στην οργή τέτοιες μέρες που είναι και προσπάθησε να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριανθάκι, μπορείς να συνεχίσεις με τη λίστα μανάρι μου, απλώς έβγαλα το μελάκι, αν τυχόν μπει κάποια στιγμή δε θέλω να δει το όνομά της και να ...κατάλαβες.....

Μελάκι μου, σε σκέφτομαι....:|

Ναι ρε marouskaki, δίκιο έχεις... Χαζομάρα μου που δεν το σκέφτηκα τόσο καιρό...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...