Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερουδια μανουλιτσες :) , μολις σας διαβασα ολες και δεν αντεξα θα μοιραστω κ εγω με τις ανησυχιες μου....

Παιρνω τα περισσοτερα φαρμακα απο οσες γραψανε εδω...και δεν παιρνω καν μαγνησιο και ασβεστιο ακομη!Ειμαι μες το αγχος κ ολο μετραω ωρες απο το καθε φαρμακο.. ο γιατρος μου απο τον 7ο μηνα δινει τον ασβεστιο , για το μαγνησιο που γραφατε ανησυχησα πολυ! Εχω κραμπες συσπασεις κ κατι σαν ρευματα τραβηγματα με αποτελεσμα πολυ απλα να ειμαι συνεχεια στο κρεβατι , βολτες ουτε για πλακα...την τελευταια φορα που βγηκα λιγο κοντα στο σπιτι επαθα ενα πετρωμα κ λυγισα και ειχα κατσει καπου .... το ραντεβου μου αργει ... τον εχω ζαλισει τον γιατρο μου με αλλα θεματα υγειας κ χαπια που παιρνω και ρωταω ..

β επιπεδου επιτελους κοριτισια μου 22 του μηνος..μεγαλη μερα για μας...οσες καταλαβατε... θα κριθουν πολλα ...

Θελω να πω συγχαρητηρια και στις υπολοιπες μανουλες που καναν την β και πηγαν ολα καλα! Σας διαβαζω κ ανακουφιζω! πραγματικα!

Και τωρα αποριεςςςς μιας κ δεν εχω κανεναννννν να ρωταω....

εγω εχω στο σοι μου ατομα που μια ζωη πασχουν απο το σακχαρο ... εγω εχω προβλημα με θυροειδη (ειπε ο ενδοκρινολογος οτι εμεις εχουμε προδιαθεση για διαβητη)

και αναρωτιεμαι... εγω ποτε θα κανω την καμπυλη σακχαρου? πρεπει εγω να το πω? αργισα? διαφωτιστε με..και επισης ειναι τοσο δυσκολη εξεταση????

Και κατι ακομη ..μιας κ λογο θυροειδη εχω μεγαλο προβλημα ταχυκαρδιας..κ εμαθα οτι απο το μαγνησιο η κατι που δινουν για συσπασεις μας κανουν ταχυκαρδιες... ισχυει κοριτσια μου εσεις που παιρνετε?

<3

καλημερα!εγω κανω εξετασεις αιματος και θυροειδη καθε μηνα...τους 2 τελευταιους μηνες ο θυροειδης μου χαλασε και μου αυξησε το χαπι...επισης το ζαγχαρο κυησης δεν εχει να κανει με την κληρονομικοτητα αλλα με τις ορμονες της εγκυμοσυνης!Στην μεγαλη μου κορη δεν ειχα καθολου και ετρωγα πολλα γλυκα...τωρα που η διατροφη μου ειναι προσεγμενη ειναι λιιιιγο τσιμπημενο γι αυτο και το ελενχω καθε μηνα...αυτο το μηνα μου ειπε η ενδοκρινολογος να το μετρησω 4 ημερες πρωι μεσημερι να δουμε πως παει και να της πω τις τιμες μου.απ οτι βλεπω το πρωι που ξυπναω ειναι λιγο ψηλο ενω μετα το φαγητο οχι και λεω μπας και ειναι επειδη ειμαι πολλες ωρες νηστικη.Αυριο θα της πω τις τιμες.

Η καμπυλη ζαχαρου δεν ειναι δυσκολη εξεταση...βαρετη ειναι...σου περνουν αιμα πρωτα μετα πινεις την γλυκοζη (σαν γλυκος χημος ειναι) σου ξαναπερνουν και μετα ξανα απο μια ωρα...απλα πρεπει να καθεσαι σε αυτο το διαστημα και να μην φας ή πιεις τιποτα και.

Οσο αφορα τις ταχυκαρδιες εγω τις ειχα λογω θυροειδη αλλα απο τοτε που τον εχω ρυθμησει με το χαπι δεν εχω και ουτε το μαγνησιο που πινω μου προκαλει κατι!

Καλα αποτελεσματα σου ευχομαι πανω απ ολα στην β!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολες!

crochet ....συχηαρητηρια για την β επιπεδου!!!Ζωηρουλης ο μπεμπουλης σου...μαλλον το εχουν τα Αυγουστιατικα μωρακια :tongue:

Απο χαπια εγω περνω το πρωι του θυροειδη μαζι με το φυλικο και τα 2 χαπια μαγνησιου...μετα στις 11 περνω σιδηρο το μεσημερι ασβεστιο και το απογευμα παλι σιδηρο...

η β επιπεδου γινεται μεταξυ 21 και 23 εβδομαδων ...αρα οσα κοριτσια την εχετε στις 22 + ειναι μια χαρα

joe καλος ηρθες και με το καλο το μωρακι σου....μικρομανουλα....μπραβο σου!!!

chrimai...και εγω η διαιτα που εχω απο την διατροφολογο ειναι σχεδον ιδια με την δικη σου ακομη και στις ποσοτητες!εγω ειμαι στα +5 κιλα και ειμαι σουπερ ευχαριστημενη σχετικα με την πρωτη μου εγκυμοσυνη

μαγειριτσα....κοκορετσια και κοντοσουβλια...ουτε εγω φετος...καλυτερα να τα αποφυγω απ οτι μου ειπε ο γιατρος και δεν διακινδυνευω με τιποτα το στομαχι μου

Η κορη μου ειναι καλυτερα...ευτυχως μονο κοκκινα λαιμα ειχε αλλα χτες δεν εκανε καθολου πυρετο...μακαρι να μην ξανακανει!

Χτες βαψαμε και τα αυγουλακια μας και τωρα ετοιμαζομαστε για μια μικρη βολτα στον ηλιο!

φιλακια σε ολες

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

καλημερα!!!χθες το βραδυ δε μπορουσα να βολευτω πουθενα στο κρεβατι....πονουσαν τα ποδια μου και οι αστραγαλοι δε ξερω γιατι γενικα τωρα που αρχιζει να μεγαλωνει και η κοιλια....στη κορη μου ειχα 3 μαξιλαρια για να με παιρνει ο υπνος....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Mαριάνθη μου κι εσυ το μαγνησιο λογω συσπάσεων το παίρνεις?

Εγώ Ευαγγελία μου δεν έχω ιδέα γιατί παίρνω τα χάπια! Βόσκω καθημερινά (μεσημέρι και βράδυ) γιατί λατρεύω τις πράσινες σαλάτες, ο σίδηρός μου είναι πολύ καλός και συσπάσεις δεν ένιωσα ποτέ ποτέ... Υποθέτω προληπτικά αλλά δεν το ξέρω και στα σίγουρα. Καμιά φορά αναρωτιέμαι μήπως οι γιατροί πληρώνονται από τις φαρμακοβιομηχανίες για να προωθούν τα χάπια τους. Στην αρχή νόμιζα πως όλες οι εγκυμονούσες τα παίρνουν απλώς και μόνο επειδή είναι έγκυες. Αλλά τώρα βλέπω ότι πολλές κοπέλες έχουν τα χ προβλήματα και τα παίρνουν. Άρα εγώ γιατί; Μυστήριο...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

joe μου το μαγνησιο το περνουν μονο οσες εχουν συσπασεις καλη μου δεν το δινουν προληπτικα. μια απορια ομως εχω, μονο σιδηρο σου εχει δωσει? εγω ξερω οτι αυτο που ειναι το στανταρ και το πρωτο φαρμακα που περνουν ολες ειναι το φυλλικο. ας με διορθωση καποια αν ειμαι λαθος :?

Εγώ δεν είχα ποτέ συσπάσεις και όμως παίρνω μαγνήσιο...!!! Πράγματι, το φυλικό το παίρνουν όλες από την αρχή

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια μανουλιτσες :) , μολις σας διαβασα ολες και δεν αντεξα θα μοιραστω κ εγω με τις ανησυχιες μου....

Παιρνω τα περισσοτερα φαρμακα απο οσες γραψανε εδω...και δεν παιρνω καν μαγνησιο και ασβεστιο ακομη!Ειμαι μες το αγχος κ ολο μετραω ωρες απο το καθε φαρμακο.. ο γιατρος μου απο τον 7ο μηνα δινει τον ασβεστιο , για το μαγνησιο που γραφατε ανησυχησα πολυ! Εχω κραμπες συσπασεις κ κατι σαν ρευματα τραβηγματα με αποτελεσμα πολυ απλα να ειμαι συνεχεια στο κρεβατι , βολτες ουτε για πλακα...την τελευταια φορα που βγηκα λιγο κοντα στο σπιτι επαθα ενα πετρωμα κ λυγισα και ειχα κατσει καπου .... το ραντεβου μου αργει ... τον εχω ζαλισει τον γιατρο μου με αλλα θεματα υγειας κ χαπια που παιρνω και ρωταω ..

β επιπεδου επιτελους κοριτισια μου 22 του μηνος..μεγαλη μερα για μας...οσες καταλαβατε... θα κριθουν πολλα ...

Θελω να πω συγχαρητηρια και στις υπολοιπες μανουλες που καναν την β και πηγαν ολα καλα! Σας διαβαζω κ ανακουφιζω! πραγματικα!

Και τωρα αποριεςςςς μιας κ δεν εχω κανεναννννν να ρωταω....

εγω εχω στο σοι μου ατομα που μια ζωη πασχουν απο το σακχαρο ... εγω εχω προβλημα με θυροειδη (ειπε ο ενδοκρινολογος οτι εμεις εχουμε προδιαθεση για διαβητη)

και αναρωτιεμαι... εγω ποτε θα κανω την καμπυλη σακχαρου? πρεπει εγω να το πω? αργισα? διαφωτιστε με..και επισης ειναι τοσο δυσκολη εξεταση????

Και κατι ακομη ..μιας κ λογο θυροειδη εχω μεγαλο προβλημα ταχυκαρδιας..κ εμαθα οτι απο το μαγνησιο η κατι που δινουν για συσπασεις μας κανουν ταχυκαρδιες... ισχυει κοριτσια μου εσεις που παιρνετε?

<3

Αυτό για το ζάχαρο είναι στο βασικό ιατρικό ιστορικό που δίνουμε στον γιατρό από την αρχή της εγκυμοσύνης και το γράφει στο ατομικό μας βιβλιάριο εγκυμοσύνης. Αν το ξέρει, τότε θα σε ενημερώσει αυτός πότε χρειάζεται να κάνεις την εξέταση. Αν δεν του το έχεις, η γνώμη μου είναι να τον ενημερώσεις άμεσα. Μαζί με όποια άλλα προβλήματα μπορεί να υπάρχουν.

Όσο για το μαγνήσιο, εμένα δεν μου προκαλεί κανένα πρόβλημα. Αλλά βέβαια δεν έχω θυρεοειδή! ;););):P:p:p

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πολύ άγχος βλέπω ξαφνικά στην ομάδα μας ή μου φαίνεται; Που είναι η marouskaki να μας επαναφέρει! Χαχα

Εγώ από χτες άρχισα να νιώθω έγκυος... Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο αλλά θα σας εξηγήσω. Το δέρμα στην κοιλιά μου τεντωνόταν συνεχώς, ενώ ένιωθα ένα βάρος και ένα εξόγκωμα. Μέχρι τώρα αντιλαμβανόμουν το μωρό σαν μέρος του σώματός μου. Από χτες άρχισε να είναι κάτι ξένο που με τραβάει προς τα έξω και με ζορίζει. Λαχάνιασα για πρώτη φορά ανεβαίνοντας δέκα σκάλες! Και με έπιασε απίστευτος πόνος στην μέση. Δεν ήξερα πως στο καλό να βολευτώ! Το βάρος και το τέντωμα της κοιλιάς συνεχίζεται και σήμερα. Η μέση ευτυχώς μετά από ένα δεκάωρο ύπνου ηρέμησε...

Επιτέλους κορίτσια μπορώ να σας νιώσω! χαχα Απλά μου φαίνεται απίστευτο γιατί μέχρι τώρα δεν είχα αλλάξει απολύτως τίποτα στην καθημερινότητά μου. Εντάξει, έπειτα από συχνές παρατηρήσεις σταμάτησα να σηκώνω βάρη πάνω από 3 κιλά. Αλλά μέχρι εκεί! Και το χθεσινό μου φάνηκε πρωτόγνωρο!

Και μέσα σε όλα αυτά να έχω και το Αναστασάκι να κουνιέται σαν τρελό! Ειδικά όταν μιλούσα, του έδινε και καταλάβαινε! Το μωρό μου μεγάλωσε πια (!) και ανταποκρίνεται!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Μαριανθη, βάλε με στο πινακάκι!!!Έχω κάνει επιπέδου!όλα καλά!

Εγώ κάνω καθημερινά 2 ενέσεις κλεξαν για την θρομβοφιλία, παίρνω ένα φελισίν, σίδηρο, ασβέστιο τώρα ξεκίνησα, βιταμίνη D3 και μισό γλουκοφάζ κάθε βράδυ γιατί έχω αντίσταση στην ινσουλίνη.

Το μωράκι μου το νιώθω και εγώ να κάνει πέρα δώθε στη κοιλιά μου!!!Έχει πολύ πλάκα!

Καλή Ανάσταση σε όλες εύχομαι και καλά να περάσετε!!!

8NkSp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Εγώ κάνω καθημερινά 2 ενέσεις κλεξαν για την θρομβοφιλία, παίρνω ένα φελισίν, σίδηρο, ασβέστιο τώρα ξεκίνησα, βιταμίνη D3 και μισό γλουκοφάζ κάθε βράδυ γιατί έχω αντίσταση στην ινσουλίνη.

Το μωράκι μου το νιώθω και εγώ να κάνει πέρα δώθε στη κοιλιά μου!!!Έχει πολύ πλάκα!

με το καλο το μωρακι!!!επισης καλη ανασταση με υγεια!!!;)

uAVIp3.png

sWUop3.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Διορθώθηκε! Καλή Ανάσταση και σε εσένα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια Καλή ανάσταση...Υγεία ευτυχία σε σας και στις οικογένειές σας..να χαίρεστε τα παιδάκια σας και του χρόνου να κάνουμε Πάσχα με τα αγγελούδια μας....Καλά να περάσετε...

ewKwp3.png

Καλημερα σε ολες καλη ανασταση να εχουμε με υγεια αγαπη και του χρονου με το καλο να εχουμε τα μωρουλινια μας αγγαλιτσα... να περασετε ολες ομορφα..😙😙😙😙😙😙

UstLp3.png

Καλημερα σε ολες καλη ανασταση να εχουμε με υγεια αγαπη και του χρονου με το καλο να εχουμε τα μωρουλινια μας αγγαλιτσα... να περασετε ολες ομορφα..😙😙😙😙😙😙

UstLp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου! καλη ανασταση να εχουμε καλο Πασχα με υγεια!

Να χαιρομαστγε τις οικογενειες μας και με το καλο τα μωρακια μας! καλα να περασατε φιλακια πολλα!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...