Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Expand  

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

joe92 είπε:
Τα ουτροτζεσταν γι πιο λόγο είναι ? Εγώ μόνο σίδηρο πίνω από την αρχή. Μου είπε ότι είναι κατά να δίνει μαγνήσιο από την αρχή βέβαια δεν έχω καταλάβει το λόγο εφόσον κάνει καλό.

Καλώς ήρθες με το καλό ο μπεμπουλης σου και εμένα μαγνήσιο δεν μου έχει δώσει...Δεν χρειάζεται μου είπε...οσο για το άγχος και εγώ μια από τα ίδια πολύ άγχος από την αρχή και τι είναι το ένα και τΙ το άλλο άσε που διάβαζα χίλια δυο forum και αγχωνομουν πιο πολύ και όλο τηλ τον έπαιρνα σχεδόν κάθε μέρα μέχρι που μου φώναξε ο άνθρωπος με την καλή έννοια με ψιλομαλωσε και άρχισα σιγά σιγά να χαλαρώνω ..εδώ είμαστε κάνουμε παρεούλα λέμε τις γνώμες μας και τις εμπειρίες μας αλλά ο ειδικός είναι ο γιατρός σου να τον περνεις έστω και αν αυτό που σκεφτεσαι να τον ρωτήσεις είναι και χαζομάρα μόνο τον γιατρό σου ...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

joe92 είπε:
Τα ουτροτζεσταν γι πιο λόγο είναι ? Εγώ μόνο σίδηρο πίνω από την αρχή. Μου είπε ότι είναι κατά να δίνει μαγνήσιο από την αρχή βέβαια δεν έχω καταλάβει το λόγο εφόσον κάνει καλό.

Γεια σου κι από μένα πες μου ότι είσαι κι εσύ γεννημένη το 92 κι εγώ 23 είμαι και ανήκω στις μανούλες Ιανουαρίου του 2015 με το καλό να δεχθείς το αγοράκι σου ότι θες ρώτα με πολύ χαίρομαι που βρίσκω συνομιληκη μου και μανούλα 2015 κιόλας :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

joe92 είπε:

joe μου το μαγνησιο το περνουν μονο οσες εχουν συσπασεις καλη μου δεν το δινουν προληπτικα. μια απορια ομως εχω, μονο σιδηρο σου εχει δωσει? εγω ξερω οτι αυτο που ειναι το στανταρ και το πρωτο φαρμακα που περνουν ολες ειναι το φυλλικο. ας με διορθωση καποια αν ειμαι λαθος :?

34lep3.png

hSuPp3.png

Ναι και εγώ αυτό το λάθος δυστυχώς έκανα και καμία φορά και τώρα κάνω διαβάζω ότι να ναι σκόρπιες πληροφορίες τις οποίες δεν τις αξιόλογα σωστά και νομίζω ου Όνομα θα συμβούν σε εμένα. Άμα με ενοχλεί όντως κάτι η έχω κάτι εννοείται θα Επικοινωνήσω μαζί του αλλά για μικροπράγματα ντρέπομαι. Ασ που με δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τι είναι οι συσπάσεις και γι τι προκαλούνται από τώρα αλλά τι να του πω θα με περάσει για χαζή άμα τον πάρω πασχαλιατικα. Δεν ξέρω αν το έχει καμία Εγώ έχω μεγάλο θέμα με το έντερο όλη μέρα κάνουν θόρυβο .

Διαφημίσεις

joe92 είπε:
Ναι και εγώ αυτό το λάθος δυστυχώς έκανα και καμία φορά και τώρα κάνω διαβάζω ότι να ναι σκόρπιες πληροφορίες τις οποίες δεν τις αξιόλογα σωστά και νομίζω ου Όνομα θα συμβούν σε εμένα. Άμα με ενοχλεί όντως κάτι η έχω κάτι εννοείται θα Επικοινωνήσω μαζί του αλλά για μικροπράγματα ντρέπομαι. Ασ που με δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τι είναι οι συσπάσεις και γι τι προκαλούνται από τώρα αλλά τι να του πω θα με περάσει για χαζή άμα τον πάρω πασχαλιατικα. Δεν ξέρω αν το έχει καμία Εγώ έχω μεγάλο θέμα με το έντερο όλη μέρα κάνουν θόρυβο .

joe μην ανχωνεσε κοπελα μου πιστεψε με αν ειναι κατι που πρεπει να παρεις τον γιατρο σου θα το καταλαβεις αλλα ας μην το βλεπεις ετσι, μην γεμιζεις το κεφαλακι σου με ασχημες σκεψεις να σκεψου μονο το πλασματακι στην κοιλιτσα σου και την στιγμη που θα το παρεις αγκαλιτσα... αν δεν εχεις ασχημη εγκυμοσυνη κοιτα να την χαρεις καλη μου, και οτι θελεις εμεις εδω ειμαστε ε?

( ε ρε.. δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκρατεις)

34lep3.png

hSuPp3.png

joe92 είπε:
Ρε κορίτσια θα σκάσω οι συσπάσεις από τι προκαλούνται? Ναι νομίζω είναι δυο σε ένα εννοώ έχει και σίδηρο και φύλλικο μαζί

Εμένα αυτό που πίνω είναι μια άμπούλα fysiofol λέγεται που είναι σίδηρος ασβέστιο και φυλλικο μαζί αυτή πίνω μια τέτοια την ημέρα...οι συσπάσεις δεν ξέρω απο τι προκαλούνται ούτε νομίζω ότι έχω καταλάβει..Αυτό που μου είπε εμένα ο γιατρός είναι ότι όποια παθαίνει συσπάσεις τις καταλαβαινει κατευθείαν...Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι περίεργο..Και τα εντερακια έτσι κάνουν και σε μένα το ίδιο συμβαίνει...

ewKwp3.png

Αχα χα. Κοίτα μέχρι τώρα δεν έχω κάτι είμαι μια χαρά και όλα πολύ καλά Απλά αυτό που λες βάζω στο μυαλό μου κακές σκέψεις και μου χαλάνε την διάθεσή. Εσύ έχεις και ένα παιδάκι και πάνω κάτω ξέρεις τι σ γίνεται τώρα.

joe92 είπε:
Αχα χα. Κοίτα μέχρι τώρα δεν έχω κάτι είμαι μια χαρά και όλα πολύ καλά Απλά αυτό που λες βάζω στο μυαλό μου κακές σκέψεις και μου χαλάνε την διάθεσή. Εσύ έχεις και ένα παιδάκι και πάνω κάτω ξέρεις τι σ γίνεται τώρα.

φτυξου λοιπον κουκλα μου και μην ακους τιποτα εγω στης κορης μου την εγκυμοσυνη που δεν ηξερα τπτ και ειχα μαυρα μεσανυχτα πιο λιγο ανχος ειχα και ηταν και πιο δυσκολη εγκυμοσυνη απο αυτη. ακου για να ηρεμησεις λιγο, εμενα μου εχει πει ο γιατρος μου οτι τον περνω αμεσως αν ου μη γενοιτο δω καφε η αιμα στο σκουπισμα η στο σερβιετακι, αν δω μεγαλη ποσοτιτα υγρο να φευγουν και δεν κατουρηθηκα η αν εχω δυνατους πονους που επιμενουν και εννωειτε οτι και σε αυτες της περιπτωσεις δεν τρελενεσε, εγω φαντασου βλεπω συνεχεια καφε και δοξα το θεο μια χαρα παμε, εννωειτε οτι αν ειναι και κατι αλλο που σε προβληματιζει πολυ τον περνεις τηλ και παλι και του το λες

34lep3.png

hSuPp3.png

Διαφημίσεις

stellaa27 είπε:
φτυξου λοιπον κουκλα μου και μην ακους τιποτα εγω στης κορης μου την εγκυμοσυνη που δεν ηξερα τπτ και ειχα μαυρα μεσανυχτα πιο λιγο ανχος ειχα και ηταν και πιο δυσκολη εγκυμοσυνη απο αυτη. ακου για να ηρεμησεις λιγο, εμενα μου εχει πει ο γιατρος μου οτι τον περνω αμεσως αν ου μη γενοιτο δω καφε η αιμα στο σκουπισμα η στο σερβιετακι, αν δω μεγαλη ποσοτιτα υγρο να φευγουν και δεν κατουρηθηκα η αν εχω δυνατους πονους που επιμενουν και εννωειτε οτι και σε αυτες της περιπτωσεις δεν τρελενεσε, εγω φαντασου βλεπω συνεχεια καφε και δοξα το θεο μια χαρα παμε, εννωειτε οτι αν ειναι και κατι αλλο που σε προβληματιζει πολυ τον περνεις τηλ και παλι και του το λες

Στελλιτσα τα λες πολύ σωστά...

ewKwp3.png

stellaa27 είπε:
κοριτσια μαζευτεμε... σημερα δεν ξερω τι επαθα, εχει παρει φωτια το πληκτρολογιο μου απαπαπα:twisted: εδω θα γραφω και ολο το βραδυ μονη μουμου φαινεται

Είμαι και εγώ εδώ μην αγχώνεσαι παρεούλα και εμένα έχει κολλήσει το δάχτυλο μου και ολο γράφω..ήθελα να κάνω και κουλουράκια σήμερα και να βάψω και αυγά και τελικά δεν έκανα τίποτα τεμπελιασα τα έκανε η μανούλα και για μένα..

ewKwp3.png

Μαχη84 είπε:
Είμαι και εγώ εδώ μην αγχώνεσαι παρεούλα και εμένα έχει κολλήσει το δάχτυλο μου και ολο γράφω..ήθελα να κάνω και κουλουράκια σήμερα και να βάψω και αυγά και τελικά δεν έκανα τίποτα τεμπελιασα τα έκανε η μανούλα και για μένα..

μια χαρα.. ετσι πρεπει, μας αξιζει να τεμπελιαζουμε τωρα :P εμενα μου εφτιαξε γλυκα η μαμα και τα αυγα ο συζυγος

34lep3.png

hSuPp3.png

joe92 είπε:
Εγώ είμαι στην 20 Εβδομάδα είναι το πρώτο μου παιδάκι και το περιμένω μέχρι 29 Αυγούστου και είναι αγοράκι. Απλά επειδή κανένας στο φιλικό μου περιβάλλον δεν έχει παιδιά είμαι τελείως άσχετη και με τρομάζει αυτό.

και εγω ετσι ειμαι...δεν εχω ζησει ποτε ενα μωρακι η γεννα.. ειμαι μοναχοπαιδι...τα ξαδερφια μου ειναι πιο μικρα... εχω αυτο το παραπονο δεν εχω κανεναν να ρωταω εκτος το ιντερνετ κ την μανουλα που τι να μου πει η καιμενη εχουν αλλαξει τα παντα

οταν πρωτα ο θεος δω το μωρο μου γερο να ειναι θα παθω σοκ πολυ μεγαλο ... ανυπομονω τοσο πολυ να δω πως ειναι τελικα αυτα τα ζουζουνια οταν ειναι νεογεννητα ....

mI14p3.png

vEpEp3.png

Καλημερουδια μανουλιτσες :) , μολις σας διαβασα ολες και δεν αντεξα θα μοιραστω κ εγω με τις ανησυχιες μου....

Παιρνω τα περισσοτερα φαρμακα απο οσες γραψανε εδω...και δεν παιρνω καν μαγνησιο και ασβεστιο ακομη!Ειμαι μες το αγχος κ ολο μετραω ωρες απο το καθε φαρμακο.. ο γιατρος μου απο τον 7ο μηνα δινει τον ασβεστιο , για το μαγνησιο που γραφατε ανησυχησα πολυ! Εχω κραμπες συσπασεις κ κατι σαν ρευματα τραβηγματα με αποτελεσμα πολυ απλα να ειμαι συνεχεια στο κρεβατι , βολτες ουτε για πλακα...την τελευταια φορα που βγηκα λιγο κοντα στο σπιτι επαθα ενα πετρωμα κ λυγισα και ειχα κατσει καπου .... το ραντεβου μου αργει ... τον εχω ζαλισει τον γιατρο μου με αλλα θεματα υγειας κ χαπια που παιρνω και ρωταω ..

β επιπεδου επιτελους κοριτισια μου 22 του μηνος..μεγαλη μερα για μας...οσες καταλαβατε... θα κριθουν πολλα ...

Θελω να πω συγχαρητηρια και στις υπολοιπες μανουλες που καναν την β και πηγαν ολα καλα! Σας διαβαζω κ ανακουφιζω! πραγματικα!

Και τωρα αποριεςςςς μιας κ δεν εχω κανεναννννν να ρωταω....

εγω εχω στο σοι μου ατομα που μια ζωη πασχουν απο το σακχαρο ... εγω εχω προβλημα με θυροειδη (ειπε ο ενδοκρινολογος οτι εμεις εχουμε προδιαθεση για διαβητη)

και αναρωτιεμαι... εγω ποτε θα κανω την καμπυλη σακχαρου? πρεπει εγω να το πω? αργισα? διαφωτιστε με..και επισης ειναι τοσο δυσκολη εξεταση????

Και κατι ακομη ..μιας κ λογο θυροειδη εχω μεγαλο προβλημα ταχυκαρδιας..κ εμαθα οτι απο το μαγνησιο η κατι που δινουν για συσπασεις μας κανουν ταχυκαρδιες... ισχυει κοριτσια μου εσεις που παιρνετε?

<3

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...