Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαρουσκακι πηγα στο γιατρο στις 29, ακουσαμε καρδουλα κι ειδαμε ενα πολυ ομορφο !!! φασολακι απλως απο τοτε μου σταματησαν οι υπνηλιες και η ενοχληση στο στηθος και καπως μου φανηκε.Εσεις τσουπρες εχετε κιολας το δευτερο ραντεβου σας?Εμεις ξανα στις 4 Φεβρουαριου γι αυχενικη.Νοvember λιγη χαλαρωση ηθελε το ζουζουνι σου και πως αλλιως να στο λεγε?Χρυσα μου εδυ πως εισαι?Πως πας απ τα ροζ που εβλεπες?Ποτε πας για υπερηχο παλι?Σε ξεκουρασαν οι δικοι σου?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ναι ειμαι καλυτερα!!!με ξεκουρασαν παρα πολυ κ ακομη η μαμα μου δε εχει φυγει παροτι δουλευει.....εμεις μενουμε πατρα και οι γονεις μου αρτα.....εχω τον επομενο υπερηχο την ερχομενη πεμπτη που νομιζω θα μου δωσει να κανω και τις κλασικες εξετασεις που κανουμε στις αρχες...εχω φοβερες αναγουλες και επειδη πραγματικα δε μπορω να φαω τιποτα εχω χασει και 2 κιλα....!

uAVIp3.png

sWUop3.png

καλημερα ναι ειμαι καλυτερα!!!με ξεκουρασαν παρα πολυ κ ακομη η μαμα μου δε εχει φυγει παροτι δουλευει.....εμεις μενουμε πατρα και οι γονεις μου αρτα.....εχω τον επομενο υπερηχο την ερχομενη πεμπτη που νομιζω θα μου δωσει να κανω και τις κλασικες εξετασεις που κανουμε στις αρχες...εχω φοβερες αναγουλες και επειδη πραγματικα δε μπορω να φαω τιποτα εχω χασει και 2 κιλα....!

μπραβο κοριτσι πολυ ευχαριστα τα νεα σου.εχασες και δυο κιλα;γκντουπ!εγω ακριβως το αντιθετο μπορει και να εβαλα δυο.το βασικο ειναι που εισαι οκ απο ροζ...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακι πηγα στο γιατρο στις 29, ακουσαμε καρδουλα κι ειδαμε ενα πολυ ομορφο !!! φασολακι απλως απο τοτε μου σταματησαν οι υπνηλιες και η ενοχληση στο στηθος και καπως μου φανηκε.Εσεις τσουπρες εχετε κιολας το δευτερο ραντεβου σας?Εμεις ξανα στις 4 Φεβρουαριου γι αυχενικη.Νοvember λιγη χαλαρωση ηθελε το ζουζουνι σου και πως αλλιως να στο λεγε?Χρυσα μου εδυ πως εισαι?Πως πας απ τα ροζ που εβλεπες?Ποτε πας για υπερηχο παλι?Σε ξεκουρασαν οι δικοι σου?

α οποτε εχεις καιρο ακομη.κι εγω απο χθες δεν αναγουλιαζω τοσο αλλα σε σχεση με αυτο που επαθα σημερα...πηγαμε στα χιονια οπου εγω εννοειται δεν εκανα τιποτα αλλα...επεσε πανω μου ενα ελκηθρο με ενα παιδακι πανω με αποτελεσμα να με ριξει κατω και να χτυπησω κεφαλι και σπονδ.στηλη.ποναω σε κεφαλι και αυχενα κι ειμαι ξαπλα.ελπιζω το σπορι να ειναι καλα:|

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ωχ Μαρουσκάκι τι έπαθες! Καμιά φορά δεν τα αποφεύγουμε αυτά όσο κι αν προσέχουμε. Δεν θα παθε τιποτα το σποράκι σου. Αλλά όπως φαίνεται εσύ ταλαιπωρείσαι. Μήπως σε βοηθήσει να κάνεις επάλειψη με σπαθόλαδο στην σπονδυλική στήλη; Κάνει καλό επουλώνει και βοηθά στον πόνο. Ξεκουράσου και απολαυσε περιποίηση από τους δικούς σου. Εγώ είμαι καλά, έκλεισα το 1ο ρβ με το γιατρό μου τη Δευτέρα το απόγευμα και ανυπονμονώ να πάω. Οι μέρες τώρα περνούν πιο γρήγορα ενώ τις πρώτες μέρες δεν περνούσε ο καιρός. Από συμπτώματα έχω ένα απίστευτο πρήξιμο στο στήθσος και στην κοιλιά (καλά έχω φάει και λίγο παραπάνω.. είχα και τα κιλάκια μου απο πρίν τα απαραπανίσια...χαχαχα). Επίσης, ζαλάδεες όταν είμαι όρθια πολλή ώρα και ταχυκαρδίες. Και φούσκωμα φοβερό όταν τρώω και δυσκολία στην πέψη.. αυτά προς το παρόν. Πολλά δεν είναι για αρχή;;; Αλλά το λέω με χαρά μεγάλη! ας είναι όσα θέλουν.

Εν τω μεταξύ έχω κόψει και το τσιγάρο και μου λείπει ώρες ώρες πολύ αλλά δεν καπνίζω φυσικά. Παρά μόνο έτσι καμιά τζούρα στα κλεφτά..(δεν είναι τόσο τρομερό ελπίζω; ε ; ΄όχι ολόκληρο τσιγάρο ούτε κάν, μόνο 1-2 τζούρες και το αφήνω).

Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα για τη νέα χρονιά για μας και τις οικογένειές μας!!!

Διαφημίσεις

α οποτε εχεις καιρο ακομη.κι εγω απο χθες δεν αναγουλιαζω τοσο αλλα σε σχεση με αυτο που επαθα σημερα...πηγαμε στα χιονια οπου εγω εννοειται δεν εκανα τιποτα αλλα...επεσε πανω μου ενα ελκηθρο με ενα παιδακι πανω με αποτελεσμα να με ριξει κατω και να χτυπησω κεφαλι και σπονδ.στηλη.ποναω σε κεφαλι και αυχενα κι ειμαι ξαπλα.ελπιζω το σπορι να ειναι καλα:|

Ωχ Μαρουσκάκι περαστικά! Πω πω κοιτα τι μπορεί να πάθει κανείς στα καλά καθούμενα. Πάλι καλά που δεν έσπασες τίποτα, τυχερή μέσα στην ατυχία σου. Οταν δεν θες σου συμβαίνουν όλα ρε παιδί μου.

c8i6p2.png

Ωχ Μαρουσκάκι τι έπαθες! Καμιά φορά δεν τα αποφεύγουμε αυτά όσο κι αν προσέχουμε. Δεν θα παθε τιποτα το σποράκι σου. Αλλά όπως φαίνεται εσύ ταλαιπωρείσαι. Μήπως σε βοηθήσει να κάνεις επάλειψη με σπαθόλαδο στην σπονδυλική στήλη; Κάνει καλό επουλώνει και βοηθά στον πόνο. Ξεκουράσου και απολαυσε περιποίηση από τους δικούς σου. Εγώ είμαι καλά, έκλεισα το 1ο ρβ με το γιατρό μου τη Δευτέρα το απόγευμα και ανυπονμονώ να πάω. Οι μέρες τώρα περνούν πιο γρήγορα ενώ τις πρώτες μέρες δεν περνούσε ο καιρός. Από συμπτώματα έχω ένα απίστευτο πρήξιμο στο στήθσος και στην κοιλιά (καλά έχω φάει και λίγο παραπάνω.. είχα και τα κιλάκια μου απο πρίν τα απαραπανίσια...χαχαχα). Επίσης, ζαλάδεες όταν είμαι όρθια πολλή ώρα και ταχυκαρδίες. Και φούσκωμα φοβερό όταν τρώω και δυσκολία στην πέψη.. αυτά προς το παρόν. Πολλά δεν είναι για αρχή;;; Αλλά το λέω με χαρά μεγάλη! ας είναι όσα θέλουν.

Εν τω μεταξύ έχω κόψει και το τσιγάρο και μου λείπει ώρες ώρες πολύ αλλά δεν καπνίζω φυσικά. Παρά μόνο έτσι καμιά τζούρα στα κλεφτά..(δεν είναι τόσο τρομερό ελπίζω; ε ; ΄όχι ολόκληρο τσιγάρο ούτε κάν, μόνο 1-2 τζούρες και το αφήνω).

Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα για τη νέα χρονιά για μας και τις οικογένειές μας!!!

καλη χρονια κοπελα μου.ευχαριστω για τη συμβουλη εχω σπαθολαδο αλλα τωρα πονα κυριως η περιοχη του αυχενα ελπιζω να κανει για εκει.ασχετο δεν εδωσες πητ νομιζω ακομη για το πινακακι ε;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

(QUOTE=evangelia_kapa;2416500]Ωχ Μαρουσκάκι περαστικά! Πω πω κοιτα τι μπορεί να πάθει κανείς στα καλά καθούμενα. Πάλι καλά που δεν έσπασες τίποτα, τυχερή μέσα στην ατυχία σου. Οταν δεν θες σου συμβαίνουν όλα ρε παιδί μου.

αστα να πανε εχω μια ζαλουρα...στα καλα καθουμενα μιλουσα με το Φανη και μπαμ κατω, ευτυχως δεν εριξε και το παιδι μου θα τον σκοτωνα τον ανοητο πατερα που εβαζε το παιδι του να κατεβει απο ψηλα ενω δε μπορουσε να σταθει καλα καλα.:evil::evil:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ωχ Marouskaki !!!τι μπορει να παθει κανεισ??ασε μεγαλη συζητηση αυτη...σημασια εχει που εισαι καλα και εσυ και το παιδακι σου φυσικα!!!

εγω ναι 2 κιλα εχασα μιας και ολα μου μυριζουν και δε τρωω σχεδον τιποτα...ετσι ημουν και στη κορη μου αλλα οχχι σε τοσο εντονο βαθμο....κιλα ειχα βαλει μετα τον 4ο μηνα...

uAVIp3.png

sWUop3.png

Ωχ βρε μαρουσκακι περαστικα.Φανταζομσι την τρομαρα που πηρες στα καλα καθουμενα.Ξεκουρασου τωρα οσο μπορεις να ρθεις στα ισα σου.Εχεις και το ραντεβου μεθαυριο οποτε θα βεβαιωθεις συντομα οτι το σπορακι ειναι μια χαρα.Και μεις χθες πηγαμε σε ενα χριστουγ χωριο κι ενας κυριος επεσε πανω στη μελινα την εριξε κατω και της πατησε το χερακι και μου λεει συγνωμη ουτε που την ειδα.Τι να πεις?Αura εφτασε ο καιρος για τον γιατρο ε?Ειναι και το πρωτο σου,θα τρελαθεις.Εγω κοριτσια δε ζυγιζομαι.Ξερω οτι ξεκινησα 57 και θα ζυγιστω μολις κλεισω το τριμηνο.Τρωω παντως πολυ.Τον καφε φοβομουν οτι δε θα μπορουσα να κοψω αλλα δεν τον εχω ορεξη και μπυ φαινεται πολυ παραξενο.Με τα μαλλια τι κανετε?Εγω τα χα βαψει τελευτ φορα πριν μαθω για το μπεμπε και σε λιγο καιρο σκεφτομαι γι ανταυγειες.Οι κοιλιτσες σας εχουν φουσκωσει καθολου?Εγω απο σωματοτυπο παντα ειχα λιγη κοιλιτσα,ποτε δεν ηταν πλακα ουτε στα πιο αδυνατα μου.Τωρα μου φαινεται ελαφρως πρησμενη αλλα ο αντρας μου λεει οτι το βλεπω μονο εγω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ βρε μαρουσκακι περαστικα.Φανταζομσι την τρομαρα που πηρες στα καλα καθουμενα.Ξεκουρασου τωρα οσο μπορεις να ρθεις στα ισα σου.Εχεις και το ραντεβου μεθαυριο οποτε θα βεβαιωθεις συντομα οτι το σπορακι ειναι μια χαρα.Και μεις χθες πηγαμε σε ενα χριστουγ χωριο κι ενας κυριος επεσε πανω στη μελινα την εριξε κατω και της πατησε το χερακι και μου λεει συγνωμη ουτε που την ειδα.Τι να πεις?Αura εφτασε ο καιρος για τον γιατρο ε?Ειναι και το πρωτο σου,θα τρελαθεις.Εγω κοριτσια δε ζυγιζομαι.Ξερω οτι ξεκινησα 57 και θα ζυγιστω μολις κλεισω το τριμηνο.Τρωω παντως πολυ.Τον καφε φοβομουν οτι δε θα μπορουσα να κοψω αλλα δεν τον εχω ορεξη και μπυ φαινεται πολυ παραξενο.Με τα μαλλια τι κανετε?Εγω τα χα βαψει τελευτ φορα πριν μαθω για το μπεμπε και σε λιγο καιρο σκεφτομαι γι ανταυγειες.Οι κοιλιτσες σας εχουν φουσκωσει καθολου?Εγω απο σωματοτυπο παντα ειχα λιγη κοιλιτσα,ποτε δεν ηταν πλακα ουτε στα πιο αδυνατα μου.Τωρα μου φαινεται ελαφρως πρησμενη αλλα ο αντρας μου λεει οτι το βλεπω μονο εγω.

Κοιτα λογικο να εισαι λιγο πρησμενη φταιει η προγεστερονη φταιει που δεν ειναι η πρωτη φορα κλπ.εγω ξεκινησα 55 και λεω να ζυγιστω μετα απο καναδυο μερες που δε θα τρωω τα παντα.Τα μαλλια εχω να τα βαψω ενα χρονο οσο για σενα ασε να περασει το πρωτο τριμηνο και κανε ανταυγειες αν συμφωνει ο ντοκ.θυμησε μου το βαζελακι μελινα ειναι τριων η λαθος θυμαμαι;πονεμενο το δολιο κι αυτο σαν εμενα-ακομα ξαπλα κ ποναω.αν συνεχισει κι αυριο θα παω νοσοκομειο.καληνυχτα να εχουμε...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Περαστικα σου marouskaki κοριτσι μου, τι κριμα να παθεις και καμια ζημια να τρεχεις και να μην φτανεις.Που να ηξεραν, αυτος που επεσε πανω σου σε τι κατασταση βρισκεσαι και εσυ( εγκυος).Τι γκαντεμια ωρες ωρες ρε παιδι μου!Αλλα και ο αυχενας ποναει πολυ, και ευθυνεται και για πονοκεφαλους.Ξεκουραση θελει και αυτη η περιπτωση.

Εγω γυναικολογο εχω Δευτερα 11 το πρωι.Εσυ αφου εισαι με ραντεβου γιατι θα περιμενεις τοση ωρα στο ιατρειο του? καθυστερει τα ραντεβου του?εμενα ευτυχως αυτος ο γιατρος δεν εχει πολυ αναμονη, ο προηγουμενος που πηγαινα μου ελεγε ελα στις 10 και με εβλεπε στις 12 και βαλε.Χαλια.Οποτε αλλαξα γιατρο. Εφοσον πληρωνα την επισκεψη και στους 2 τουλαχιστον μην περιμενω με τις ωρες.Τα νευρα μου.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Το μελινακι μου χθες εγινε τριαμιση.Ελεγα τοση ωρα πως ξερεις οτι ειναι βαζελακι και μετα θυμηθηκα οτι σας ειχα πει πως πηγανε στο γηπεδο.Την εχει κανει ο πατερας της...αλλα κι αυτη υρελαινεται.Ακομη μου λεει "μαμα νικησαμε τη μπατσελονα".Χασανε βεβαια αλλα η Μελινα μαθαινει απι τωρα την ιστορια παραποιημενη!Τα δικα σου αντρακια τι ομαδες ειναι?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μια χαρα ειναι τα συμπτωματα σου,και οι ζαλαδες και τα φουσκωματα και η δυσπεψια και πολλα αλλα.Εισαι φυσιολογικη!Μοναχα για το τσιγαρο δεν συμφωνω.Πρεπει να το κοψεις μαχαιρι.Και εγω καπνιστρια ειμαι αλλα στις εγκυμοσυνες με το που μαθαινα οτι ειμαι εγκυος= μαχαιρι.Ουτε μια τζουρα,ουτε καμια.Ξερεις τι παθαινει το εμβρυο οταν εσυ ρουφας καπνο και μεταφερεται μεσω του πλακουντα στο αιμα του? Πιασε τον δεξιο καρπο σου με το αριστερο σου χερι και σφιξε δυνατα.Το δεξι χερι αρχιζει να κοκκινιζει και σιγα σιγα να μελανιαζει.Αυτο συμβαινει και στο παιδι σου.Οσο εσυ ρουφας τσιγαρο αυτο συσπαται με αποτελεσμα να διακοπτεται η σωστη κυκλοφορια αιματος στο σωματακι του.και μετα ξαναεπανερχεται.και μετα ξανασυσπαται.Ποσο τα ταλαιπωρουμε :mad: Οποτε μην σκεφτεσαι εγωιστικα,το κανεις για το παιδι σου.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Mrouskaki περαστικά. Δεν θα έχει πάθει τίποτα το σποράκι σου απλά κοίτα τον αυχένα σου μην το αφήσεις γιατί όπως ξέρεις καλά όσο θα προχωράει η εγκυμοσύνη θα επιβαρύνεται όλο το μυοσκελετικό σου...Κοριτσάκι κι εγώ πάω Δευτέρα πρωί πρωί ΙΑΣΩ για υπέρηχο κι αν είναι όλα καλά θα κάνω και τις πρώτες εξετάσεις!!! Έχω πολύ αγωνία πάντως η κοιλίτσα μου έχει φουσκώσει αρκετά και έχω έντονα συμπτώματα από το γαστρεντερικό... Όλο ανακατεύομαι και μου βρωμάνε τα πάντα

:cool:

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...