Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

εγώ έχω σκοπό να φάω ένα πιάτο μαγειρίτσα και ένα κομμάτι κοκορέτσι

μια φορά σε όλη την εγκυμοσύνη δε παθαίνει τίποτα το μωρό....

εδώ παίρνω αντιβιώση για το ουρεόπλασμα

η μαγειρίτσα θα του κανει κακό?

και στη κορη μου που ημουν εγκυος πασχα ειχα φαει και κοκορετσακι και μεγειριτσα.......απο μια φορα δε νομιζω οτι θα συμβει κατι αρκει φυσικα να ξερετε την προελευση απο τα εντοσθια εμενα π.χ. το αρνακι το μεγαλωνε ο παππους και ξεραμε οτι ηταν εγγυημενο!!!!!(πεινασααααα):D:D:D:D:D

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαγνήσιο μέχρι τον 7ο έπαιρνα μετά το σταμάταγα

κυρίως για τις κράμπες στις προηγούμενες εγκυμοσύνες

ασβέστιο δεν πολυέπαιρνα τώρα γιατί υποτίθεται ότι πίνω 3 ποτήρια γάλα τη μέρα χώρια το τυρί

κι όμως κι αυτό στις εξετάσεις βγήκε οριακό προς τα κάτω παρά το γάλα και τα χάπια που επαιρνα οπότε το θυμόμουν οπότε το ξανάρχισα κι αυτό συστηματικά

για τα εντόσθια και γώ ξέρω ότι το συκώτι έχει πολύ βιταμίνη Α

και πρέπει να αποφεύγεται στην εγκυμοσύνη αλλά μια φορά 3 κομμάτακια που θα μου τύχουν στη μαγειρίτσα δεν είναι πρόβλημα

κάθε βδομάδα να τρώς είναι πρόβλημα

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

καποια κοπέλα μου είχε ζητήσει τη διαίτα που κάνω και της την χρωστούσα

επείδη την έγραψα σε ένα μύνημα στο φόρουμ την αντιγράφω λοιπόν κι εδώ

βασικά δεν ξέρω αν είναι για διαβήτη κύησης αυστηρά αλλά πήρα τη διαίτα

του διαιτολόγου και την προσάρμοσα στα δικά μου γούστα και στις δικές μου μετρήσεις...

3 κιλά έβαλα μέχρι τώρα και κάνω και παρασπονδίες μια φορά τη βδομάδα

πχ χτες έφαγα 2 κομμάτια πίτσα παραπάνω όμως δε σηκώνω

για πρωινό (στις 8:30-09:00)

κάτι από τα παρακάτω

* 200-240μλ γάλα 2% με 1 φ ψωμί και 1 κγ μαρμελάδα ζωγράφος με φρουκτόζη+βούτυρο ή 1κγ μερέντα wish με γλυκαντικό μαλτιτόλη

* 200- 240μλ γάλα + 3κσ κουάκερ + 1/2 φρούτο

* 1 πορτοκάλι + 1 φ ψωμί ολικής με λίγο βούτυρο + 1 φέτα τυρί light

* 200-240μλ γάλα + 2 πτι μπέρ ολικής

δεκατιανό (στις 11-11:30 ) και απογευματινό (στις 16:00)

κάτι από τους παρακάτω συνδυασμούς

- 200γρ γιαούρτι 2% με 1 φρούτο ή 2 πτι μπέρ ή 10γρ μαύρης σοκολάτας

- 2 μικρά φρούτα + 1 - 2 φρυγανιές

- 1 φ ψωμί ή 2 φρυγανιές + 1 φ τυρί light

- 1 μπανάνα

- 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης μικρό αλλιώς 3/4

- 2 ρυζογκοφρέτες

μεσημεριανό (στη 13:00) και βραδυνό (στις 19:00)

από υδατάνθρακες

1,5 φλυτζ μακαρόνια ολικής ή γενικότερα ζυμαρικά ολικής όπως πχ κριθαράκι, βίδες, κοφτό μακαρονάκι

ή ρύζι καστανό

ή πατάτα

ή 1,5 φλυτζ όσπρια (φακές, φάβα, φασόλια)

ή 1,5 φλυτζ λαδερό φαγητό τύπου αρακάς, φασολάκια, μπάμιες, γεμιστά

ή 1,5 φλυτζ σπανακόρυζο, πρασόρυζο, λαχανόρυζο

ή 2 φ ψωμί

από σαλάτα (με 3κσ λάδι)

σαλάτα πάντα με ζυμαρικά /ρύζι /ψωμί /όσπρια όχι με τα λαδερά

- 1 φλυτζάνι βραστά λαχανικά

ή 1,5 φλυτζάνι φρέσκα

από πρωτείνη (αν έχω όσπρια μπορεί και να μη φάω κρέας)

- 90-120γρ κρέας οποιοδήποτε ή ψάρι

ή σε λιγότερη ποσότητα θαλασσινά ή μανιτάρια

ή 60γρ τυρί

ή 2 αυγά

πρό ύπνου (στις 22:00)

- 1 φλυτζ γάλα + 2κσ κουάκερ ή 2 πτι μπέρ ή 1 digestive

ή

- 1 γιαούρτι + 1 φρούτο ή 10γρ σοκολάτα υγείας

στις 24:00 αν δεν έχω κοιμηθεί και πεινάω πίνω 1/2 ποτήρι γάλα ακόμα

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Εμένα το salospir μου το δίνει από την αρχή της εγκυμοσύνης Όταν τον ρώτησα μου είπε ότι δεν με πειράζει σε τίποτα και ότι καλό είναι να το περνώ όσο για το μαγνήσιο μου είπε ότι θα μου το δώσει αυτός λίγο πιο μετα και ότι δεν χρειάζεται να φορτωσουμε τον οργανισμό χωρίς λόγο και το fysiofol μου δίνει που είναι όλα μαζί σε ένα μπουκαλάκι..

ο καθε γιατρος λεει τα δικα του τελικα. ηθελα να ηξερα σε καθε γιατρο μαθαινουν και αλλα στα πανεπιστιμια που πανε?

το σαλοσπιρ μαχη μου ξερω και το περνεις απο την αρχη της εγκυμοσυνης σε περιπτωση που εχεις κανει εξετασεις λογο προηγουμενν αποβολων και εχεις θρομβοφιλια η αν κανεις εμβρυομεταφορα, γιατι τοτε το αιμα εχει μια μεγαλυτερη πηκτικοτητα και περνεις σαλοσπιρ για να ου μη γενοιτο κανεις θρομβοση, και στην περιπτωση την δικια μου που τ περνω γιατι στην αυχενικη εδειξε οτι η μητριαια αρτηρια, δλδ αυτη που παει απο εμενα στον πλακουντα δεν εχει καλη κυκλοφορεια και που ειπε να τα πινω. σε καθε περιπτωση θελω να σου πω οτι αν δεν εχεις τπτ απο ολα αυτα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να τα περνεις γιατι οταν το αιμα σου ειναι ενταξη και εσυ με τα χαπια το αραιωνες περισσοτερο δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο. τα ξερω αυτα γιατι ο γιατρος μου κοιταζει να με ενημερωνει λεπτομερεστατα για ολα τωρα βεβαια οπως εχουμε συμπερανει ολες ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρυ του, εχω ακουσει και απο αλλο γιατρο να λεει οτι ειναι απλα μια παιδικη ασπιρινη και οτι ειναι εντελος ακινδυνη σε καθε περιπτωση

34lep3.png

hSuPp3.png

ο καθε γιατρος λεει τα δικα του τελικα. ηθελα να ηξερα σε καθε γιατρο μαθαινουν και αλλα στα πανεπιστιμια που πανε?

το σαλοσπιρ μαχη μου ξερω και το περνεις απο την αρχη της εγκυμοσυνης σε περιπτωση που εχεις κανει εξετασεις λογο προηγουμενν αποβολων και εχεις θρομβοφιλια η αν κανεις εμβρυομεταφορα, γιατι τοτε το αιμα εχει μια μεγαλυτερη πηκτικοτητα και περνεις σαλοσπιρ για να ου μη γενοιτο κανεις θρομβοση, και στην περιπτωση την δικια μου που τ περνω γιατι στην αυχενικη εδειξε οτι η μητριαια αρτηρια, δλδ αυτη που παει απο εμενα στον πλακουντα δεν εχει καλη κυκλοφορεια και που ειπε να τα πινω. σε καθε περιπτωση θελω να σου πω οτι αν δεν εχεις τπτ απο ολα αυτα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να τα περνεις γιατι οταν το αιμα σου ειναι ενταξη και εσυ με τα χαπια το αραιωνες περισσοτερο δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο. τα ξερω αυτα γιατι ο γιατρος μου κοιταζει να με ενημερωνει λεπτομερεστατα για ολα τωρα βεβαια οπως εχουμε συμπερανει ολες ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρυ του, εχω ακουσει και απο αλλο γιατρο να λεει οτι ειναι απλα μια παιδικη ασπιρινη και οτι ειναι εντελος ακινδυνη σε καθε περιπτωση

Όχι δεν έχω κάποιο ιστορικό μου το έδωσε τελείως άφοβα ότι είναι μια τυπική ασπιρινουλα και το δίνει ο συγκεκριμένος γυναικολόγος σε όλες του τις πελάτισσες του..Επειδή γέννησε και η κουμπάρα μου και τα Δύο στον ίδιο της το έδινε από την αρχή...Τώρα τι να σου ο κάθε γιατρός λέει και τα δικά του άλλοι δίνουν από την αρχή μαγνήσιο εμένα μου είπε ότι δεν χρειάζεται..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Όχι δεν έχω κάποιο ιστορικό μου το έδωσε τελείως άφοβα ότι είναι μια τυπική ασπιρινουλα και το δίνει ο συγκεκριμένος γυναικολόγος σε όλες του τις πελάτισσες του..Επειδή γέννησε και η κουμπάρα μου και τα Δύο στον ίδιο της το έδινε από την αρχή...Τώρα τι να σου ο κάθε γιατρός λέει και τα δικά του άλλοι δίνουν από την αρχή μαγνήσιο εμένα μου είπε ότι δεν χρειάζεται..

τι να σου πω και εγω? προφανως για το μαγνησιο δεν θα ειχες ουτε ελληψει ουτε συσπασεις για να μην στο δωσει... αλλα αν πηγενεις και για φυσιολογικο τοκετο μην δεχτεις να τα παρεις μετα τον 7ο εστω γιατι δεν τα βλεπω ευκολα τα πραγματα μετα :P

34lep3.png

hSuPp3.png

Γεια σας κοριτσια

Crochetmania συγχαρητηρια για την β επιπεδου

Χρυσαδημητρα υπομονη κοριτσι μου ολα θα φτιαξουν..

Εμενα μου απαγορευσε εντοσθια ,συκωτι,σακχαρινες

αλλαντικα,αναψυκτικα και γλυκα!!!(εγω τρωω γλυκα φυσικα)

Ξερω ομως πολλες εγκυες που ετρωγαν συκωτι για

το σιδηρο..

Εγω τρωω αβερτα χοχλιους(σαλιγκαρια) δεν τον εχω

ρωτησει αν κανει αλλα τους ψηνω καλα και αυτοκαθησυχαζομαι

χαχα.. οτι να ναι ειμαι

Μαγνησιο δεν πινω.πινω σιδηρο φιλικο και ασβεστιο

Ο αιματοκριτης 34 και γω φοβαμαι το σαχαρο εχω 90-96

Προσεξα λιγο αυτη τη βδομαδα και εχασα 1 κιλο οποτε ειμαι συν3

Ολη την ωρα θελω junk food....

KPOzp2.png deXnp3.png

καλημέρα

Χρύσαδήμητρα δεν κουράζεις κανέναν γι'αυτό γράφουμε εδώ

για να λέμε προβληματισμούς

εγώ να δείς πόσα θέματα έχω

πονούς περιόδου έντονους έχω κι εγώ μερικές φορές

ειδικά την Κυριακή που μας πέρασε τρόμαξα πάρα πολύ

πήγα στο σμαρτ παρκ με τη βαφτιστήρα για να της ψωνίσω

είναι 14 και με παιρνάει ένα κεφάλι (υψός δικό μου 164)

με βάζει στα h&m γιατί εκεί της άρεσαν τα ρούχα.....

γινόταν χαμός.......ουρές παντού

αφού διαλέγουμε μια τσάντα ρούχα

περιμέναμε σε μια τεράστια ουρά για το δοκιμαστήριο

μετά αφού καταλήξαμε είχε μια ακόμα πιο τεράστια ουρά στα ταμεία

εγώ να κατουριέμαι τρελά και να με πιέζουν όλα εκεί κάτω

αρχιζουν λοιπόν κάτι πόνοι περιόδου αφόρητοι

πάμε καθόμαστε σε μια καφετέρια πάω και τουαλέτα

αλλά τίποτα οι πόνοι δυνάμωναν

τελικά της είπα να φύγουμε να πάω να ξαπλώσω

έφτασα στο σπίτι διπλωμένη από τους πόνους

λέω τώρα θα γεννήσω σίγουρα

εμείνα μια ώρα ξαπλωμένη να βογγάω και μετά πέρασε

από τότε δεν ξανάχα πόνους αλλα τη Κυριακή τα χρειάστηκα

τη Δευτέρα που πήγα στο γιατρό και μου έκανε υπέρηχο τα βρήκε όλα

καλά αλλά δεν τον εμπιστεύομαι αυτό τον υπέρηχο

και κράτησε κάτω από 1 λεπτό

περιμένω αργά και βασανιστικά τη β επιπέδου στις 24/04

πολύ αργά μου την έβαλαν ......22+4 εβδομάδες

και εγω μαζι σου περιμενω πως και πως για τις 24 /04 πρωι πρωι μας εχει βαλει αντε να περασουν οι μερες να δουμε τα μωρα μας και να ησυχασουμε και με τη β- επιπεδου...

UstLp3.png

Καλημερα!!!!!!! τι κανετε κοριτσια? Χθες καναμε και εμεις την β'επιπεδου!

ολα καλα! 497 γραμμαρια το νινι και πολυ πολυ ζωηρος! χιχιχιχχιχιχ

Κοριτσια εμενα ο γιατρος μου απαγορευσε να φαω μαγειριτσα και κοκορετσι! εσας σας εχει πει τπτ??? επομενο ραντεβου σε 6 βδομαδες!

Αντε βρε κοριτσι μπραβο, να τον χαίρεσαι τον παιδαρο!

Κι εμενα ο γιατρος μου είχε πει καλύτερα όχι έντερα...

c8i6p2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα και απο μένα!

Εγώ τρέχω αυτή και την αλλη βδομάδα με επισκέψεις, είναι η κουνιάδα μου με τον άντρα της και τα παιδια απο Δευτέρα, και αυτή την εβδομάδα οι γονείς μου. Τρελαθήκαμε στις βόλτες και στα ταξιδάκια, και κάνει ενα καταπληκτικό καιρό αυτές τις μέρες, ήλιο και φοβερες θερμοκρασίες.

Στεναχωριέμαι που στην Ελλάδα δεν έχει καλό καιρό, κρίμα τώρα το πάσχα ο κοσμος θελει να βγει έξω να κάνει βολτες.

Αυτες τις μέρες ρίχνω πάλι τρελό φαι, θα τσιμπήσω σίγουρα κανενα δικιλο μεχρι να φύγουν όλοι. Οταν είμαι μόνη μου κρατιέμαι και κάνω πολύ υγιεινή διατροφή, όταν είναι κι άλλοι γύρω γύρω δώστου τα κρουασαν για πρωινο, και τα σαντουιτς και τα γλυκα.

Κάνω κι εγώ μικρές συσπάσεις που και που και με αγχωνουν λίγο. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, και οτι ειναι φυσιολογικο, αλλα εγω φοβαμαι. Διαβάζω κι εσάς και ανησυχώ πιο πολυ, δηλαδή εσεις γιατι παιρνετε μαγνησιο λογω συσπασεων κι εμένα δεν μου έδωσε τιποτα, τι διαφορά έχει. Αργεί και το επομενο ραντεβού μας, είναι αρχές Μαιου, να δω λιγο την μπέμπα να ξεαγχωθώ.

Αντε κοριτσάκια μπήκαμε/μπαίνουμε στον 6ο σιγά σιγά, ποτε περασε ο καιρός!! Τιποτα δεν εμεινε!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια σε όλες. Μόλις

Σήμερα ανακάλυψα το forum Και είπα να γραφτω μιας και δεν έχω με κανέναν άλλον σχετικό να μιλήσω. Εύχομαι ότι καλύτερο για όλες σας. Οι συσπασεις τι είναι? Τι νιώθεις?

Κορίτσια μου καλησπέρα και απο μένα!

Εγώ τρέχω αυτή και την αλλη βδομάδα με επισκέψεις, είναι η κουνιάδα μου με τον άντρα της και τα παιδια απο Δευτέρα, και αυτή την εβδομάδα οι γονείς μου. Τρελαθήκαμε στις βόλτες και στα ταξιδάκια, και κάνει ενα καταπληκτικό καιρό αυτές τις μέρες, ήλιο και φοβερες θερμοκρασίες.

Στεναχωριέμαι που στην Ελλάδα δεν έχει καλό καιρό, κρίμα τώρα το πάσχα ο κοσμος θελει να βγει έξω να κάνει βολτες.

Αυτες τις μέρες ρίχνω πάλι τρελό φαι, θα τσιμπήσω σίγουρα κανενα δικιλο μεχρι να φύγουν όλοι. Οταν είμαι μόνη μου κρατιέμαι και κάνω πολύ υγιεινή διατροφή, όταν είναι κι άλλοι γύρω γύρω δώστου τα κρουασαν για πρωινο, και τα σαντουιτς και τα γλυκα.

Κάνω κι εγώ μικρές συσπάσεις που και που και με αγχωνουν λίγο. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, και οτι ειναι φυσιολογικο, αλλα εγω φοβαμαι. Διαβάζω κι εσάς και ανησυχώ πιο πολυ, δηλαδή εσεις γιατι παιρνετε μαγνησιο λογω συσπασεων κι εμένα δεν μου έδωσε τιποτα, τι διαφορά έχει. Αργεί και το επομενο ραντεβού μας, είναι αρχές Μαιου, να δω λιγο την μπέμπα να ξεαγχωθώ.

Αντε κοριτσάκια μπήκαμε/μπαίνουμε στον 6ο σιγά σιγά, ποτε περασε ο καιρός!! Τιποτα δεν εμεινε!

περασε ο καιρος δεν λες τιποτα... σε 3 μηνες περιπου μπαινουμε στον μηνα μας κοριτσια... evangelia μου δοξα το θεο να λες που δεν χρειαζεσαι μαγνησιο. σιγουρα για να μην σου γραψει παει να πει οτι η συσπασεις που κανεις ειναι στα φυσιολογικα πλαισια που προετοιμαζεσαι για τον τοκετο

34lep3.png

hSuPp3.png

Καλησπέρα κορίτσια σε όλες. Μόλις

Σήμερα ανακάλυψα το forum Και είπα να γραφτω μιας και δεν έχω με κανέναν άλλον σχετικό να μιλήσω. Εύχομαι ότι καλύτερο για όλες σας. Οι συσπασεις τι είναι? Τι νιώθεις?

καλως μας ηρθες joe, με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου!!! σαν κραμπες στην κοιλια ειναι η συσπασεις, αν κανεις παρα πολλες την μερα τοτε περνεις μαγνησιο.

34lep3.png

hSuPp3.png

Ευχαριστώ παρά πολύ και εσύ το ίδιο. . Όταν λες κράμπες είμαι άσχετη. Εγώ νόμιζα ότι είναι κάτι στα γεννητικά όργανα που νιώθεις σαν τρέμουλο χα χα.

χαχα οχι βρε, ειναι πονος στην κοιλια και πετρωνει ολοι η κοιλια, ετσι τουλαχιστον τις νιωθω εγω. πες μας αν θες για σενα. εχεις αλλα παιδακια? ποσο εισαι? τι μωρακι περιμενεις? :shock:

34lep3.png

hSuPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...