Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Νινακι μου περαστικα στο νεφελακι.Μωρε δεν παιρνεις ναχι τα φαρμακακια της και να πατε την εκδρομουλα σας η θα ναι κι αλλα παιδακια και φοβασαι μην τα κολλησετε?Χρυσα μου πηγαινε το ετσι χαλαρα και μη στεναχωριεσαι.Ξεκουρασου τωρα.Εμεις το απογευμα ημασταν goodys με την αδελφη μου και τον ανηψιο μου.Ξεσαλωσαν αυτα στον παιδοτοπο αλλα τρεμω καμια ιωση παλι.Τωρα ετοιμαζομαστε για μπανακια και νανακια.Κι εγω καταλαβαινω αρκετα τη μπεμπα στην κοιλιτσα.Η μικρη μου που τωρα ειναι εναμιση μ εχει ξεμυαλισει.Λεει συνεχεια καινουριες λεξουλες και γενικα ειναι πολυ σπιρτο (ειπε η κουκουβαγια).Ειναι ομως και οι δυο πολυ ζωηρες,μ εχουν ξεθεωσει.Φιλια πολλα[/QUOT

ξεκουραζομαι meldan δε κανω και τιποτα αλλο .....αλλα με παιρνει απο κατω ....δε θελω βεβαια να ειμαι και αχαριστη υπαρχουν τοσα αλλα προβληματα....:cry::cry:

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια καλησπερα!!!!πηρα λιγο θαρρος γιατι ενιωθα καλα κ πηγαμε χθες για καφε και σημερα πηαγαμε εκκλησια.....

τωρα νιωθω τραβηγματα χαμηλα κ καπως την κοιλια...τι να πω ??στενοχωριεμαι....δε ξερω μακαρι να πανε ολα καλα.....

Αχ βρε κορίτσι μου κάνε υπομονή τι να κάνεις Αφού τα έχεις μαθει Εσύ αυτά σιγά σιγά και όχι πολλά πολλα το ξέρω έχεις χίλια δίκια αλλά κάνε κουράγιο...

ewKwp3.png

Αχ βρε κορίτσι μου κάνε υπομονή τι να κάνεις Αφού τα έχεις μαθει Εσύ αυτά σιγά σιγά και όχι πολλά πολλα το ξέρω έχεις χίλια δίκια αλλά κάνε κουράγιο...

Τώρα αυτά τα τραβήγματα που σε πιάνουν τι είναι τι σου είπε ο γιατρός;τι σου έδωσε να παίρνεις;

ewKwp3.png

Τώρα αυτά τα τραβήγματα που σε πιάνουν τι είναι τι σου είπε ο γιατρός;τι σου έδωσε να παίρνεις;

καλησπερα μαχη αυτα τα τρβηγματα τα εχω αν κανω κατι διαφορετικο απο το να ειμαι σχεδον ολη μερα καθιστη σε ενα καναπε η ξαπλωμενη....αστα να πανε....δε συμβαινει παντα μπορει να περασουν και αρκετες μερες να βγω αλλα αν με πιασουν εχω φοβερη αγωνια και αγχος....μαγνησιο και κοπλικα προγεστερονη παιρνω λαο ο θεος βοηθος μονο αυτο λεω πια....:?

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

σας κουραζω και εγω συνεχεια με τα θεματα μου χιλια συγνωμη!!!

αντε βρε χρυσα που μας κουραζεις.. μην ανχωνεσαι κοριτσακι μου και εγω μια απο τα ιδια ειμαι και μην σου πω οτι δεν ποναω μονο οταν κουραζομαι αλλα ποναω γενικος γιατι εχω πιαστει συνεχεια ξαπλα, για να μην τρελαθω μεσα στο σπιτι και να μην κανω τιποτα πηρα μαλλι και βελονακι και φτιαχνω του μωρου κουβερτακι και ξεχνιεμαι... να σκεφτεσαι θετικα και οτι σε λιγο καιρο θ εχουμε στην αγκαλια μας τα μωρουλινια μας

34lep3.png

hSuPp3.png

Σιγά βρε που μας κουράζεις! Μακάρι να μπορούσα να ρθούμε σπίτι σου για καφέ να σου φτιάξουμε και την διάθεση!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!ειμαι καλα,στο εξοχικο αλλα χωρις σημα.Τωρα ηρθα για καφε Χαλκιδα και πηρα το ταμπλετ μαζι να σας γραψω κανενα νεο και να διαβασω τα δικα σας.........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

αντε βρε χρυσα που μας κουραζεις.. μην ανχωνεσαι κοριτσακι μου και εγω μια απο τα ιδια ειμαι και μην σου πω οτι δεν ποναω μονο οταν κουραζομαι αλλα ποναω γενικος γιατι εχω πιαστει συνεχεια ξαπλα, για να μην τρελαθω μεσα στο σπιτι και να μην κανω τιποτα πηρα μαλλι και βελονακι και φτιαχνω του μωρου κουβερτακι και ξεχνιεμαι... να σκεφτεσαι θετικα και οτι σε λιγο καιρο θ εχουμε στην αγκαλια μας τα μωρουλινια μας

καλημερα!!!μονο αυτο σκεφτομαι και παιρνω θαρρος !!!!;);)

καλη ιδεα το πλεξιμο γιατι εχω βαρεθει να βλεπω τηλεοραση!!!!!:D

uAVIp3.png

sWUop3.png

Σιγά βρε που μας κουράζεις! Μακάρι να μπορούσα να ρθούμε σπίτι σου για καφέ να σου φτιάξουμε και την διάθεση!

καλημερα!!!θα ηταν τελειαααα!!!μακαρι να μπορουσαμε να το κανουμε !!:P:p

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!ειμαι καλα,στο εξοχικο αλλα χωρις σημα.Τωρα ηρθα για καφε Χαλκιδα και πηρα το ταμπλετ μαζι να σας γραψω κανενα νεο και να διαβασω τα δικα σας.........

καλημερα!!!

να περασετε τελεια!!!καλο πασχα!!!!:D

uAVIp3.png

sWUop3.png

καλημερα!

meldan δεν θα εχει παιδακια αλλα λογω ασχημου καιρου φοβαμαι να παμε μην γινει χειροτερα...ειναι και χωριο με 30 κατοικους το πολυ :tongue: θα την παω σημερα παιδιατρο γιατι εχτες δεν ετρωγε τιποτα και σημερα μου ειπε ποναει ο λαιμος της...καλυτερα να την δει μην χρειαστει καμια αντιβιωση και τρεχουμε Πασχαλιατικο!

Χρυσαδημητρα....σιγα καλε που μας κουραζεις...γι αυτο ειμαστε εδω ;)

σημερα πηγαμε εκκλησια και βαλαμε χρυσο δοντακι :tongue:

Δεν μαγειρεψα τιποτα γιατι δεν ξερω τι ωρα θα σχολασω....λεω να φαω μια ωραιοτατη σπανακοπιτα νηστισιμη απ εξω σημερα ...μιαμ μιαμ

Επισης εχω να πω οτι ο καιρος μου την εχει δωσει....πολυ κρυο και βροχη....αντε να δουμε λιγο ηλιο...να βαλουμε ενα πιο λεπτο μπλουζακι βρε παιδι μου! Τελικα δεν επρεπε να κανω μελιτινια και κουλουρια....μελομακαρονα και κουραμπιεδες επρεπε να κανω :evil:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημερα!!!!!!! τι κανετε κοριτσια? Χθες καναμε και εμεις την β'επιπεδου!

ολα καλα! 497 γραμμαρια το νινι και πολυ πολυ ζωηρος! χιχιχιχχιχιχ

Κοριτσια εμενα ο γιατρος μου απαγορευσε να φαω μαγειριτσα και κοκορετσι! εσας σας εχει πει τπτ??? επομενο ραντεβου σε 6 βδομαδες!

79o6p3.png

Καλε τι μας κουραζεις γιαυτο ειμαστε εδω να λεμε τα καλα τα κακα τους προβληματισμους να κανουμε πλακα να λεμε και καμοια μπουρδα! :rolleyes::D αν δεν σε καταλαβουμε εμεις ποιος θα σε καταλαβει καλυτερα?

79o6p3.png

Καλημερα!!!!!!! τι κανετε κοριτσια? Χθες καναμε και εμεις την β'επιπεδου!

ολα καλα! 497 γραμμαρια το νινι και πολυ πολυ ζωηρος! χιχιχιχχιχιχ

Κοριτσια εμενα ο γιατρος μου απαγορευσε να φαω μαγειριτσα και κοκορετσι! εσας σας εχει πει τπτ??? επομενο ραντεβου σε 6 βδομαδες!

Εγω δεν τον ρωτησα αλλα δεν ειχα σκοπο να φαω γιατι φοβαμαι τα εντερα και τα συκωτακια,μην με πιασει κανα πονοκοιλος οχι τιποτα αλλο.ραντεβου και εγω στις 12 Μαιου:confused::confused:.Αντε να περιμενεις παλι....!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...