Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι είδε το σπερμοδιάγραμμα, είναι λίγο αυξημένο το στρες κ ο κατακερματισμός αλλά οκ. Δε θεωρεί πως είναι αυξημένο σε βαθμό που είναι πρόβλημα. 

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια το ειδαμε το ζουζουνι μας και δοξα το θεο ολα ειναι μια χαρα, υγιεστατο το καμαρι μου και με ενα τσουτσουρι ναααααααα!!!! :P μονο ο πλακουντας μου εχει καμποσα αιματοματα και ειναι και οριακος αλλα θα το παλεψουμε... στο προγραμμα ειναι και αυτα, ξανα ξεκουραση και βλεπουμε:cool:

μπραβο μπραβο !!με το καλο σου ευχομαι!!!:P:p

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες Αυγούστου 2015

-Marouskaki 2/8 ☺ αγοράκι!Β' επιπέδου

-mom to be 3/8☺--αγοράκι!

-Ninakimou 3/8☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-lonestar 5/8--☺--αγοράκι! Β' επιπέδου

-Mάχη84 5/8--☺ κοριτσάκι!

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Crochetmania--5-8/8--☺αγοράκι!

-Novemberrain--9/8☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Loveisintheair--9/8☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-maraki1610 10/8--☺ αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8--☺κοριτσάκι! B' επιπέδου

-Evangelia_kapa--13/8☺κοριτσάκι!

-μέλι 14/8--☺κοριτσάκι!

-stella27 15/8--☺κίντερ έκπληξη!

-Elafi--16/8 ☺κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8--☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Marianthi27 18/8 ☺ κοριτσάκι!

-Vagelio--19/8 ☺αγοράκι!

-ARCA 19/8☺κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8--☺κοριτσάκι!

-Meldan 20/8--☺κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 24/8 ☺κοριτσάκι!

-Chrimai--26/8--☺αγοράκι!

-habibi 26/8--☺αγοράκι!

-litsaballet 27/8☺αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-AnthiP. 28/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80--30/8--αγοράκι!

- audette17- ☺κοριτσάκι!

Σκορ: 12-16

Χαθήκαμε, εύχομαι τα υπόλοιπα κορίτσια να διανύουν όμορφες εγκυμοσύνες και να παίρνουν χαρούμενα νέα στους β επιπέδου τους...Εμείς είμαστε 533 γρ. και πάμε πάλι μια βδομάδα πίσω οπότε ΠΗΤ 2/8.Σας φιλώ γλυκά, καλή Ανασταση σε όλες!

Καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια!!

8NkSp3.png

Ήμουν σίγουρη ότι θα σας βρω όπως σας άφησα, δεν περίμενα να διαβάσω κάτι τόσο απρόσμενο όσο τα νέα της Μέλι....Κοριτσάκι μου, για κάποιο λόγο που εγώ κι εσύ και καμία μας δεν γνωρίζουμε έπρεπε να γίνει αυτό....Εύχομαι σύντομα να έρθει ένα δεύτερο μωράκι να απαλύνει τον πόνο γι' αυτό που τώρα είναι αγγελάκι στον ουρανό...Κουράγιο....Τα λόγια είναι φτωχά τέτοιες ώρες, σφίχτηκε το στομάχι μου....:(:(:(:(

Αμαν βρε κοπελια!! μας εσκασες!!! που ησουν τοσο καιρο????? σε ψαχνουμε!

79o6p3.png

Χαθήκαμε, εύχομαι τα υπόλοιπα κορίτσια να διανύουν όμορφες εγκυμοσύνες και να παίρνουν χαρούμενα νέα στους β επιπέδου τους...Εμείς είμαστε 533 γρ. και πάμε πάλι μια βδομάδα πίσω οπότε ΠΗΤ 2/8.Σας φιλώ γλυκά, καλή Ανασταση σε όλες!

Καλώς το κορίτσι! Που χάθηκες βρε συ; Σε ψάχναμε! Ελπίζω να είσαι καλά και να μας επανέλθεις δυναμικά! Δεν σου κρύβω, πως και μετά τα νέα της Μέλι φοβήθηκα ότι κάτι άσχημο και σε εσένα μπορεί να έχει συμβεί. Και άλλες κοπέλες ανησύχησαν! Εύχομαι και εσύ και η οικογένειά σου να είστε καλά! Καλή Ανάσταση με υγεία πάνω από όλα!

ΥΓ: Δεν ξέρω αν διάβασες τα νέα μας, αλλά είμαι διάδοχός σου! Ανέλαβα να κρατάω το πινακάκι! Αχ νιώθω τόση συγκίνηση που βαδίζω στα χνάρια σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλησπερα κοριτσια το ειδαμε το ζουζουνι μας και δοξα το θεο ολα ειναι μια χαρα, υγιεστατο το καμαρι μου και με ενα τσουτσουρι ναααααααα!!!! :P μονο ο πλακουντας μου εχει καμποσα αιματοματα και ειναι και οριακος αλλα θα το παλεψουμε... στο προγραμμα ειναι και αυτα, ξανα ξεκουραση και βλεπουμε:cool:

Απλό υπέρηχο έκανες ή β' επιπέδου; Αυτό με τον πλακούντα τι ακριβώς σημαίνει; Αν θες πες και σε εμάς τις άσχετες...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

να κανω και μια ερωτηση βρε κοριτσια... εχω παρει μονο 2 κιλα και τρωω ολη μερα και τρωω και βλακιες πολλες, ειναι φυσιολογικο να εχω παρει μονο 2?

Τα πάντα είναι σχετικά. Εξαρτάται από το πόσα κιλά ξεκίνησες (φυσιολογικά, περιττά ή λιγότερα από το κανονικό). Εξαρτάται και από τον μεταβολισμό σου. Δε νομίζω ότι υπάρχει σωστό και λάθος, δεδομένου πως όλες μας εδώ μέσα έχουμε διαφορετικούς ρυθμούς. Αλλά θα μπορούσες να ρωτήσεις και τον γιατρό σου για σιγουριά

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Αυγούστου 2015

-Marouskaki 2/8 ☺ αγοράκι! Β' επιπέδου

-mom to be 3/8☺αγοράκι!

-Ninakimou 3/8☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-lonestar 5/8☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Mάχη84 5/8 ☺ κοριτσάκι!

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Crochetmania 5-8/8 ☺αγοράκι!

-Novemberrain 9/8 ☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Loveisintheair 9/8 ☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 ☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-μέλι 14/8 ☺κοριτσάκι!

-stella27 15/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Elafi 16/8 ☺κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Marianthi27 18/8 ☺ κοριτσάκι!

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-ARCA 19/8☺κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 ☺κοριτσάκι!

-Meldan 20/8 ☺κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 24/8 ☺κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 ☺αγοράκι!

-habibi 26/8 ☺αγοράκι!

-litsaballet 27/8☺αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-AnthiP. 28/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 ☺αγοράκι!

- audette17 ☺κοριτσάκι!

Σκορ: 13-16

SJqRp2.pngPvhnp2.png

να κανω και μια ερωτηση βρε κοριτσια... εχω παρει μονο 2 κιλα και τρωω ολη μερα και τρωω και βλακιες πολλες, ειναι φυσιολογικο να εχω παρει μονο 2?

καλημερα!!!Μπραβο για το μωρακι σας!!!Να ξεκουραζεσαι!!!Οσο για τα κιλα.....παιδι μου...παιζεις με τον πονο μας??????:evil:

δεν παιρνεις κιλα και σε στεναχωρει?????δεν παμε καλα....οχι θα επρεπε να ησουν σαν και μενα που πειναω....τρωω υγιηνα...γυμναζομαι....και η ζυγαρια ανεβαινει!!!Ελαααααααα...απολαυσε το!!!! :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

εγω πηγα χτες στην ενδοκρινολογο ...μου ξαναεκανε αυξηση στο χαπι...απο 80mg που επαιρνα ...τον προηγουμενο μηνα μου το πηγε 100 και τωρα 120mg....ευτυχως που κανω εξετασεις καθε μηνα και τον ελενχω αλλιως θα ειχε παλι εκτοξευτει στα υψη και θα γινομουν σαν μπαλονα! Οσο αφορα τις υπολοιπες εξετασεις τις βρηκε μια χαρα....αλλα επειδη τις εξετασεις τις κανω πρωι μου ειπε οτι το ζαχαρο θα επρεπε να ειναι στο 85 και εμενα ειναι οριακα γιατι ειναι 87...μετα με ρωτησε ποτε εχω την καμπυλη αλλα επειδη την εχω τελος του μηνα και με ειδε οτι ανχωθηκα μου εδωσε μηχανηματακι να μετραω το ζαχαρο για 4 ημερες το πρωι και μιαμιση ωρα μετα το φαγητο....μου ειπε οτι το πρωι πρεπει να εχω κατω απο 85 και μετα το φαγητο κατω απο 125. Σημερα το πρωι μετρηθηκα και ειχα 98 :shock: ...θα κανω τις υπολοιπες μετρησεις μου μεχρι και την παρασκευη και θα την παρω το Σαββατο να της πω....με βλεπω Πασχα να τρωω μαρουλια :cry: Επισης της ειπα οτι παω σε διατροφολογο και δεν τρωω γλυκα και ζυμαρικα/ψωμια παρα μονο ολικης και κανενα γλυκακι αραια και οτι γυμναζομαι και μου ειπε οτι αν δεν τα εκανα αυτα μαλλον θα ειχα θεμα....τωρα αν δουμε οτι εχω θα μου πει τι θα κανω :confused:

Κατα τ αλλα συμερα εστειλα την μικρη σχολειο μιας και χτες ηταν καλα και με πηραν να μου πουν οτι εχει 37,7 και την πηραμε πισω...μακαρι να μην αρρωστησει ξανα η καημενουλα

Απο φαγητο...γεμιστα με τυρακι σογιας!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

χτες ήμουν στο Έλενα ...την ίδια μέρα που το μελάκι ήταν εκεί για να αποχωριστεί το εμβρυάκι της....

φορτίστηκα πάρα πολύ, κόντεψα να σκάσω

με έστησε κι ο γιατρός 3 ώρες

τσακωθήκαμε....και μέσα στη διαμάχη

μου είπε ότι επειδή θα πάρει άδεια μια βδομάδα τον Άυγουστο

αν θέλω να γεννήσω μαζί του μόνο με πρόκληση....

μελάκι σου έστειλα πμ αν μπείς εδώ τσέκαρε το

δεν ηθελα να βαρύνω το κλίμα στο καφέ και στα έγραψα προσωπικά.....

αιματοκρίτες που λέτε μια χαρά είστε

εγώ έχω στίγμα στο 34-36 παίζω και εκτός εγκυμοσύνης και τώρα έχω 32....μια χαρά δηλαδή σε σχέση με τις προηγούμενες που είχα 29-30

φίλες μου έφτασαν και 25-27

ninaki μου μια χαρά το βλέπω το ζάχαρο σου......

το 98 ναι είναι τσιμπημένο αλλά είναι <100

τσέκαρε και το μηχανάκι σου σε επόμενες αιματολογικές αν μετράει σωστά

συνήθως έχουν απόκλιση προς τα πάνω 10 μονάδες

κάποιοι πιο αυστηροί ενδοκρινολόγοι θέλουν το νηστείας στην έγκυο κάτω από 85 ......εμένα το θέλει κάτω από 92 και 1,5 ώρα μετά κάτω από 125...

νηστείας έχω περίπου 85-92 με το μηχανάκι και στο μικροβιολογικό μέχρι 85 το βγάζει...έχω το contour next της bayer που θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα

και μην αγχώνεσαι για κάνα δυο φορές που ανεβαίνει....

κι εγώ σήμερα είχα 94....χτες 84....το ζάχαρο επηρεάζεται από χίλια δυο πράγματα

3 κιλά έχω πάρει ως τώρα ακολουθώντας τη διαιτα για το διαβήτη

μαρουσκάκι μην ξαναχαθείς!!!!

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Απλό υπέρηχο έκανες ή β' επιπέδου; Αυτό με τον πλακούντα τι ακριβώς σημαίνει; Αν θες πες και σε εμάς τις άσχετες...

β επιπεδου marianthi μου. αυτο που μου ειπε και ο γιατρος για τον πλακουντα ειναι οτι σπανε αγγεια στον πλακουντα, δημιουργειται αιματομα και αυτο εχει σαν συνεπεια να σπρωχνει τον πλακουντα και να κανει αποκολληση. εμενα τωρα ο πλακουντας μου να φανταστης ενω θα επρεπε να φαινεται ασπρος στον υπερηχο, κανει μαυρες κυλιδες που σημαινουν λιμνες αιματος... αυτααααααααααααα:)

34lep3.png

hSuPp3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Στελλα με το καλο ο μπεμπης σας.Ειχε δικιο τελικα η κορη σου με το ονειρο.Οχι σαν τα ονειρα τα δικα μου τα ακυρα.Νινακι μου ειναι θεμα ο θυροειδης τελικα ε?Και μια απ τις φιλες μου στην εγκυμοσυνη παιδευοταν.Χθες φτιαξαμε κουλουρια με τις μικρες και την ανηψια μου.Τις αφησα να ξεσαλωσουν χωρις οχι και μη αλλα μου βγηκε η ψυχη μετα στο ναζεμα.Κοιμηθηκα κατα τις δωδεκα και με ποναγε ολο μου το σωμα.Σημερα ολο το πρωι ημασταν στο ενα μας βαφτιστηρι,αυριο το απογευμα θα παμε στο αλλο.Στελιτσα αυτα τα αιματωματα που λες εσυ τα καταλαβαινεις?Εννοω εχεις καθολου υγρα καφε και τετοια η τιποτα?Θελει ξεκουραση και προσοχη?Μαρουσκακι καλως μας ηρθες ξανα.Ελπιζω να μεινειε στην παρεουλα μας.Φιλια σε ολες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καλημερα!!!Μπραβο για το μωρακι σας!!!Να ξεκουραζεσαι!!!Οσο για τα κιλα.....παιδι μου...παιζεις με τον πονο μας??????:evil:

δεν παιρνεις κιλα και σε στεναχωρει?????δεν παμε καλα....οχι θα επρεπε να ησουν σαν και μενα που πειναω....τρωω υγιηνα...γυμναζομαι....και η ζυγαρια ανεβαινει!!!Ελαααααααα...απολαυσε το!!!! :tongue:

βρε δεν ειναι οτι γκρινιαζω απλα ειναι παραξενο γιατι ναι μεν ξεκινησα με περιττα κιλα (165 υψος και 68 κιλα) κοιλιτσα ομως δεν ειχα, τωρα ειναι τεραστια η κοιλια μου και ελεγα φταει καιι το φαι γιατι τρωω σαν γουρουνα, αφου φοβομουν να ζυγιστω, και εχθες που ειδα να λεει 70 η ζυγαρια τρομαξα παρα χαρηκα να πω την αληθεια, γτ λεω που πανε ολα αυτα που τρωω? στην κορη μου ετρωγα σαν γουρουνα παλι μετα τους 4 μηνες που οτι ετρωγα το εβγαζα και πηρα 35 κιλα, αλλα ημουν κοκκαλο τοτε και βοηθησε και η κορτιζονη που μου εκαναν και εγω δεν προσεξα με αλατια κτλπ

34lep3.png

hSuPp3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Στελλα με το καλο ο μπεμπης σας.Ειχε δικιο τελικα η κορη σου με το ονειρο.Οχι σαν τα ονειρα τα δικα μου τα ακυρα.Νινακι μου ειναι θεμα ο θυροειδης τελικα ε?Και μια απ τις φιλες μου στην εγκυμοσυνη παιδευοταν.Χθες φτιαξαμε κουλουρια με τις μικρες και την ανηψια μου.Τις αφησα να ξεσαλωσουν χωρις οχι και μη αλλα μου βγηκε η ψυχη μετα στο ναζεμα.Κοιμηθηκα κατα τις δωδεκα και με ποναγε ολο μου το σωμα.Σημερα ολο το πρωι ημασταν στο ενα μας βαφτιστηρι,αυριο το απογευμα θα παμε στο αλλο.Στελιτσα αυτα τα αιματωματα που λες εσυ τα καταλαβαινεις?Εννοω εχεις καθολου υγρα καφε και τετοια η τιποτα?Θελει ξεκουραση και προσοχη?Μαρουσκακι καλως μας ηρθες ξανα.Ελπιζω να μεινειε στην παρεουλα μας.Φιλια σε ολες.

σε ευχαριστω κουκλιτσα μου και εσυ με το καλο το μωρακι σου. ναι ειχε δικιο τελικα το ζουζουνι μου χιχιχι. εχω καφε απο την 13η βδομαδα με το που ζοριστω λιγο τσουπ και εμφανιζονται τα ατιμα, εχω και συσπασεις ασχετα που περνω ουτρογκεσταν και τροφοκαρτ βεβαια μην φανταστεις τρελες αλλα κανω

34lep3.png

hSuPp3.png

Στελα μου δεν πειραζει για τα κιλακια.Αφου ειδατε το μωρο κι εχει φυσιολογικο βαρος τι σε πειραζει?Λοιπον τερμα,οσες εχετε παρει κατω απο πεντε κιλα πρεπει να παρηγορειτε εμας τις υπολοιπες που χουμε παρει απο...εως...κι οχι το αντιθετο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...