Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

κοριτσια σημερα ειχα παλι θεματακι με τη κοιλιτσα ....σαν κραμπες να το πω καπως ετσι παντως λογω εμπειριας δεν ηταν συσπασεις...απλα δεν ειμαι και σιγουρη νιωθω τη μητρα να ανεβαινει το νιωθει καμια σας επισης νιωθω και το μωρο λιγακι πιο πανω απο τον αφαλο....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια σημερα ειχα παλι θεματακι με τη κοιλιτσα ....σαν κραμπες να το πω καπως ετσι παντως λογω εμπειριας δεν ηταν συσπασεις...απλα δεν ειμαι και σιγουρη νιωθω τη μητρα να ανεβαινει το νιωθει καμια σας επισης νιωθω και το μωρο λιγακι πιο πανω απο τον αφαλο....

εγώ αυτό που ένοιωθα ήταν κάτι παρόμοιο με τεντωνε η κοιλιά μου και ένιωθα το μωρό πιο πάνω και ήταν τσίτα η κοιλιά μου λες και θα σκάσει και τον πήρα τηλ και μου είπε είναι φυσιολογικοτατο μεγαλώνει η κοιλιά μου και γίνεται τσίτα τεντωνουν οι μυς ..πιέζει από μέσα και η μήτρα ανεβαίνει πιο πάνω λίγο πάνω από τον αφαλό...

ewKwp3.png

εγώ αυτό που ένοιωθα ήταν κάτι παρόμοιο με τεντωνε η κοιλιά μου και ένιωθα το μωρό πιο πάνω και ήταν τσίτα η κοιλιά μου λες και θα σκάσει και τον πήρα τηλ και μου είπε είναι φυσιολογικοτατο μεγαλώνει η κοιλιά μου και γίνεται τσίτα τεντωνουν οι μυς ..πιέζει από μέσα και η μήτρα ανεβαίνει πιο πάνω λίγο πάνω από τον αφαλό...

το ιδιο και εμενα...τσιτα οπως το λες!!!:D:D

uAVIp3.png

sWUop3.png

το ιδιο και εμενα...τσιτα οπως το λες!!!:D:D

Παιδί μου σου λέω νόμιζα ότι θα σκάσει η κοιλιά μου και πραγματικά φοβήθηκα πάρα πόλυ και επειδή είναι η πρώτη μου εγγυμοσυνη δεν ήξερα τι είναι αυτό αν είναι συσπασεις η Όχι ..Και εμπενα και σε διάφορα forum που τελικά μερικές φορές σε επηρεάζουν αρνητικά και είχα τρελαθεί και τον πήρα τηλ και μου είπε αυτά που σου είπα και να μην ανησυχώ ότι τωρα πιέζοντας όλα εκεί μέσα όσο μεγαλώνει τσιτωνεΙ η κοιλια ...Ά και μου είπε ότι μόνο αν θα νοιώσω πόνο χαμηλά η πόνο περιόδου να ανησυχησω.Αχ σε καταλαβαίνω όλη την ώρα μέσα στο άγχος θαυμαζώ Τις γυναίκες που είναι χαλαρές...

ewKwp3.png

Παιδί μου σου λέω νόμιζα ότι θα σκάσει η κοιλιά μου και πραγματικά φοβήθηκα πάρα πόλυ και επειδή είναι η πρώτη μου εγγυμοσυνη δεν ήξερα τι είναι αυτό αν είναι συσπασεις η Όχι ..Και εμπενα και σε διάφορα forum που τελικά μερικές φορές σε επηρεάζουν αρνητικά και είχα τρελαθεί και τον πήρα τηλ και μου είπε αυτά που σου είπα και να μην ανησυχώ ότι τωρα πιέζοντας όλα εκεί μέσα όσο μεγαλώνει τσιτωνεΙ η κοιλια ...Ά και μου είπε ότι μόνο αν θα νοιώσω πόνο χαμηλά η πόνο περιόδου να ανησυχησω.Αχ σε καταλαβαίνω όλη την ώρα μέσα στο άγχος θαυμαζώ Τις γυναίκες που είναι χαλαρές...

αστα να πανε ειμαι γενικα αγχωδης ανθρωπος....

τωρα να δεις που ειμαι και εγκυος ....:D:D:D

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

αστα να πανε ειμαι γενικα αγχωδης ανθρωπος....

τωρα να δεις που ειμαι και εγκυος ....:D:D:D

Και εγώ είμαι παρά πολύ αλλά απ ότι βλέπω Εσύ έχεις ήδη ένα παιδάκι οπότε τα έχεις λίγο η πολύ περάσει ξανά

ewKwp3.png

θα βαλω τα κλαματα σημερα... δευτερο βραδι αυπνιες και το πρωι εχω και β επιπεδου... τι θα κανω κοριτσια? θα κοιμιθω στο κρεβατι του υπερηχου:twisted:

κ εγω μαζι σου .... ποναω κ ανησυχω εχω κραμπες εδω και ωρες...

παντος εκει δυσκολα να σε παρει ο υπνος :tongue: θα βλεπεις το μωρουλι σου τοση ωρα

mI14p3.png

vEpEp3.png

δεν ειμαι η μονη τελικα ε? μου φενετε θα παω αυπνη στον γιατρο...

evangelia μου και εγω το ειχα και μου εδωσε ο γιατρος ντουφαλακ πρωι βραδι και εστρωσα σε 3 μερουλες απλα εμενα ποναει το εντερο ακομα και μετα που θα παω τουαλετα

34lep3.png

hSuPp3.png

Διαφημίσεις

κ εγω μαζι σου .... ποναω κ ανησυχω εχω κραμπες εδω και ωρες...

παντος εκει δυσκολα να σε παρει ο υπνος :tongue: θα βλεπεις το μωρουλι σου τοση ωρα

habibi μηπως να παρεις το γιατρο σου αν πονας τοσο? ξαπλωσε τουλαχιστπν μηπως ηρεμησεις λιγο

34lep3.png

hSuPp3.png

Μπα, τελικά δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ!

Aπό τις 4 το μάτι γαρίδα. Πείνασα κιόλας και χτύπησα λίγο γάλα με τσουρέκι που ήρθε χθες από Ελλάδα! Ο,τι έπρεπε ήταν. Με αυτά και με αυτά τόσες ώρες χαζολόγημα κατάφερα πήγα και τουαλέτα. Ψυχολογικό είναι εμένα το θέμα μου, μια ζωή το έχω. Αμα στρεσαριστώ, αμα έχει κοσμο γυρω γύρω, αν αλλαξω περιβάλλον κλπ, στουμπώνει το έντερο!

Τελικα ήρθαν οι επισκέψεις, 9 είμαστε ζωή να έχουμε, ταλαιπωρήθηκα λίγο να μαγειρέψω και να τους ευχαριστήσω όλους αλλά χαλάλι.

Τελικά έφτιαξα μελιτζάνες ιμάμ για κυρίως, και ορεκτικά ένα τέλειο φαγητάκι φούρνου με πατάτες, μανιτάρια, κρεμμύδια και σπαράγγια και μια σαλάτα με γίγαντες, φασολάκια βραστά, ντοματίνια, ελιές και πιπεριές.

Και ήταν και νηστίσιμα και χωρίς γλουτένη και έλεος με τις διατροφικές συνήθειες του καθενός!

Aντε καλημέρα!!

c8i6p2.png

Καλημέρα!!!

ας γράψω και γω τα δικά μου...

November με 1,70 και 56 κιλά δε θεωρούσουν λεπτή???? Θ μας τρελανεις??? Εγώ έχω ύψος 1,69 και στα 60 ήμουν σαν μοντέλο (πριν 7-8 χρόνια)!!! Πάλιά εννοείται!!!χαχαχααχ στα 56 φαντάζομαι κάτι σαν ανορεξία!!! το καλοκαίρι ήμουν 64 και θαύμαζα!!!αχχαχα Ανυγουει... τι να πω!!!

Εγώ πήρα ήδη 11! αλλά που να το πω, σοκάρει το νούμερο!! Εγώ το απολαμβάνω τουλάχιστον!!! Δεν αφήνω παραπονεμένα ταχίνια, πίτες, ψωμιά, γλυκάκια, τυράκια κτλ ααα και πίτσες! Τρώω όλα τα καλά φρούτα, σπιτικά φαγητά, λαχανικά αλλάααααα ικανοποιώ και τις λιγούρες!!! Οπότε την 20άρα την έχω σίγουρη... το καλό είναι ότι το έχω δει το έργο και έχω δει πώς χάνονται μετά... επίσης έχω δει και πώς παίρνονται με το θηλασμό!!! Προσοχή για σας που λέτε ότι θα φάτε μετά τη γέννα, η περίοδος του θηλασμού είναι ύπουλη! τα τσιμπάς τα κιλά και δεν το καταλαβαίνεις... Αλλα αφού είστε ήδη εγκρατείς δε θα έχετε πρόβλημα, εσείς που πήρατε λίγα κιλάκια θα επανέλθετε πολύ γρήγορα! Respect!

Λοιπόν, σίδηρο έχω και γω χαμηλό 32, με αρχικό 35 οπότε χαμηλά ήταν και χαμηλά είναι, ξεχνάω να πάρω και το δεύτερο χάπι... εεε δε μένω και ποτέ νηστική...!!!!Ασβέστιο επίσης ξεχνάω αλλά οκ... Ο γιατρός μου είπε ότι το μωράκι παίρνει από τον οργανισμό μου αυτά που πρέπει, ασχέτως αν παίρνω τα συμπληρώματα. Αυτά τα παίρνω μόνο για τον οργανισμό μου, να μην ξεμείνω από αποθέματα, το ίδιο ισχύει και για τη διατροφή. Τα λίπη και οι αηδίες θα μείνουν πάνω μου, δεν πάνε στο μωρό... οπότε αυτό τρέφεται όπως πρέπει.

Γενικά επιτέλους έχω χαλαρώσει με τα άγχη μου, νιώθω το μωρό σχεδόν κάθε μέρα και ξεαγχώνομαι... όλα καλα θα πάνε!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Εγώ την μήτρα ποτέ δεν την ένιωσα να μεγαλώνει. Την λεκάνη ένα διάστημα κατάλαβα ότι επεκτάθηκε, γιατί με ενοχλούσαν τα τζιν σε εκείνο το σημείο. Και επειδή τα φορούσα χαμηλοκάβαλα, ένιωθα δυσφορία. Εμένα το μωρό τις περισσότερες φορές χαμηλά με κλωτσάει. Λίγες είναι οι φορές που το ένιωσα πιο ψηλά ή στο ύψος του αφαλού

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα να χουμε και καλη μεγαλη εβδομαδα.Η σκεψη μας σημερα ειναι με το μελακι,που θα περασει τεραστια δοκιμασια.Μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε κατι παραπανω.Στεκιτσα καλα αποτελεσματα και καλη απολαυση στο ραντεβου με το μπεμπε.Δεν πειραζεθ που θα σε δει αυπνη και κομμενη,και μολις γεννηθει ετσι θα σε βλεπει..χι χι.Ευαγγελια μην κουραζεσαι τωρα με τον κοσμο.Να σε βοηθανε και οι υπολοιποι.Παντως βρε κοριτσι με τοσο λαχανικο και τοσο οσπριο που τρως και να μην πηγαινεις τουαλετα...Εμεις σε λιγο εχουμε παιδιατρο για εμβολιο της μικρης.Βαριεμαι σημερα να κανω δουλειες,θα κανω λιγα πραγματα κι απο φαγητο φασολακια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...