Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια εγω εχω πεσει καπως..

Μια αυτο με τη μελι,μια κατι οικογενειακα προβληματα υγειας,

μια το μονιμο μου γενικο αγχος,

καταφερα και αρρωστησα και εκανα πυρετο και πηρα

Depon που δεν ηθελα να παρω φαρμακα και ξενερωσα..

Τωρα ειμαι καλυτερα

Α εχω παρει κοντα 4 κιλα σε 1 μηνα!!! Δηλαδη μπορειτε

να φανταστειτε την συνεχεια

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μηπως ξερει καμια αν παθαινει κατι το μωρο απο εντονο καυγα?

Γεια litsa

Πιστευω η αναστατωση της μαμας περναει στο μωρο

Γιαυτο πρεπει να μαστε ηρεμες

Αλλα να παθει κατι επειδη συγχιστηκες και φωναξες μια φορα ε δε νομιζω

Προσπαθησε να ηρεμησεις

Τιποτα δεν ειναι σημαντικοτερο απο το μωρακι

Αν νιωθεις ομως κατι περιεργο σωματικα ρωτα το γιατρο σου

Φιλια!

KPOzp2.png deXnp3.png

Γενικά όλα μας τα συναισθήματα περνάνε μέσω ορμονών στο έμβρυο. Αλλά δεν έχει αποδειχθεί ότι μπορούν να το επηρεάσουν, όπως το εννοείς εσύ

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Βρε κορίτσι ποια έγκυος δεν έχει ρίξει τουλαχιστον έναν μεγάλο καυγά;

Ειδικά με τις ορμόνες μας στα ύψη. Εγώ έχω παρατηρήσει ότι το τοσο το κάνω ΤΟΣΟ με την εγκυμοσύνη. Σίγουρα καλό είναι να είμαστε όσο πιο ήρεμες γίνεται, γιατί το μωρό αναστατωνεται όταν αναστατωνόμαστε κι εμείς!

c8i6p2.png

Kαλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Εγω σηκωθηκα νωρις,εκανα απολαυστικο μπανακι που το χα αχτι,εφαγα πρωινο και καθομαι.Οταν προλαβαινω και τα κανω αυτα πριν ξυπνησουν τα κοριτσια,ειδικα η μικρη,νιωθω αλλος ανθρωπος,νιωθω οτι ξεκιναει η μερα σωστα.Νοβεμπερ μου καλο ταξιδι,κοιτα να ξεκουραστεις.Ελπιζω να μπαινεις,να μη χαθουμε.Στελιτσα καλα αποτελεσματα στη β επιπ.Τωρα θα δειτε τι ειναι σιγουρα.Παλια πριν μεινω εγκυος ειχα δει ενα ονειρι.Ειχα αγκαλια εναν μπεμπη κι ελεγα στη μαμα μου οτι εγω που ηθελε παντα κοριτσι τελικα εκανα αγορακι.Εκεινη τη στιγμη εμφανιστηκε κι ενα πιο μεγαλο κοριτσακι κι ειπα μεσα στον υπνο μου,τι ωραια τελικα εχω και το κοριτσακι που ηθελα.Αυτο το ονειρο το θυμομουν χρονια κι οταν εμεινα εγκυος στι δευτερο ημουν σιγουρη οτι θα επαληθευοταν αλλα.....παμε για την τριτη κορη.Εσας ομως μπορει να βγει το ονειρο της κορης σου.Τι θελετε πιο πολυ?Βλεπω τα κιλα μας ποικιλλουν απο 2 εως 14.Μεγαλη αποκλιση μπορω να πω.Να μαστε ολες καλα να τα χαιρομαστε και να παλευουμε μετα να τα χασουμε

Καλημέρα meldan, απόλαυσε την Κυριακή σου!

Eγώ όνειρο δεν είδα ποτέ, αλλά πάντα είχα ένα προαίσθημα ότι θα κάνω αγόρι, από μικρή. Παρ'όλο που κοριτσάκι ήθελα! Δεν βγήκε το προαίσθημα και χάρηκα!

Απο έκτη αίσθηση μηδέν παίρνω

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια εγω εχω πεσει καπως..

Μια αυτο με τη μελι,μια κατι οικογενειακα προβληματα υγειας,

μια το μονιμο μου γενικο αγχος,

καταφερα και αρρωστησα και εκανα πυρετο και πηρα

Depon που δεν ηθελα να παρω φαρμακα και ξενερωσα..

Τωρα ειμαι καλυτερα

Α εχω παρει κοντα 4 κιλα σε 1 μηνα!!! Δηλαδη μπορειτε

να φανταστειτε την συνεχεια

Περαστικά κορίτσι! Nα προσπαθείς να είσαι ήρεμη, το άγχος ρίχνει το ανοσοποιητικό.

Εντάξει με δυο depon δεν εγινε τίποτα, αρκεί που πέρασε

c8i6p2.png

ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας ποσο πολυ μετανιωσα που ειχα τοση ενταση ξυπνησα με ποναλακια χαμηλα και ειμαι πολυ στεναχωρημενη . Αυριο πρωι πρωι εχω υπερηχο ελπιζω να ειναι ολα καλα και θα προσπαθησω να ειμαι πιο ηρεμη σε κατι τετοιες φασεις. Απο τωρα σκεφτομαι αυριο μεχρι να καθησω και να μου πει ο γιατρος μου ολα καλα και μετα περνω παντα μια βαθεια ανασα και χαμογελαω ξανα..

UstLp3.png

ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας ποσο πολυ μετανιωσα που ειχα τοση ενταση ξυπνησα με ποναλακια χαμηλα και ειμαι πολυ στεναχωρημενη . Αυριο πρωι πρωι εχω υπερηχο ελπιζω να ειναι ολα καλα και θα προσπαθησω να ειμαι πιο ηρεμη σε κατι τετοιες φασεις. Απο τωρα σκεφτομαι αυριο μεχρι να καθησω και να μου πει ο γιατρος μου ολα καλα και μετα περνω παντα μια βαθεια ανασα και χαμογελαω ξανα..

Είχα ρίξει κι εγώ έναν καυγά τρικούβερτο και ήμουν στον έκτο το μωράκι ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα είναι ασφαλή μέσα στον σάκο της μανούλας τους κι εγώ μετά είχα τύψεις αλλά την ώρα που τσακονόμουν το είχα ευχαριστηθεί ήταν καυγάς με τα όλα του :rolleyes: Να χαίρεσαι το αντράκι μέσα στην κοιλίτσα σου :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αυτο το νιωθω καθε φορα...ειδικα οταν δε νιωθεις το μωρο... υπομονη και οσο μπορεις θετικες σκεψεις!!!!!

Εγω εδω κ 2 μερες νιωθω τις κινησεις της μπεμπας κ νιωθω πιο ηρεμη!

Ολα καλα να ειναι αυριο!!!!!

MYfKp3.png

Δεν παθαίνει κάτι, αλλά καλό είναι να τους αποφευγουμε τους καβγάδες!!! θα πετάς ένα "θα σου ελεγα τωρα, αλλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ το μωρο μου εχει προτεραιότητα σε σχεση με σένα" κλπ... πάντως να μην ανησυχείς, ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά!

kdRKp3.png

Διαφημίσεις

Αναλογα την εγκυμοσυνη! Εγω οταν ειχα πολυ μεγαλη στεναχωρια και κλαμα δυο μερες το μωρο με πιεζε κατω πολυ κ εκανα κραμπες με ωρες ειχα τρομοκρατηθει παραπολυ! την επομενη φορα θα κανω το παν να μην αφησω κανεναν να με φτασει στα ακρα!

εμενα μια γιατρος μου ειπε...πρεπει τωρα να γελαμε 6 φορες την ημερα :rolleyes:;)

mI14p3.png

vEpEp3.png

καλησπερα κοριτσια... σημερα η κορουλα ειναι στης μαμας μου βολτα και αν σας πω οτι ξυπνησα τωρα θα το πιστεψετε? χιχιχι

melban μου στον λογο μου δεν ξερω τι θελω.. θελω αγορακι γιατι το πρωτο ηταν κοριτσι και μεγαλωσα και με αδερφες μονο αλλα πιστευω και οτι σαν τα κοριτσακια δεν εχει ο αντρας μου παλι τρελενετε με τα κοριτσια αλλα αν αρχιζε να αγοραζει τηλεκατευθυνομενα στρατιωτακια κτλπ θα γουσταρε επισης, η κορη μου τωρα θελει αδερφουλα να παιζουν αλλα αν ειναι λεει αδερφουλης θα την προστατευει χαχαχα οποτε οπως καταλαβαινεις εδω μεσα δεν ξερουμε τι θελουμε.

litsaballet μην μου ανχωνεσαι και απο πανω, εγω σαν εμπειρη στους καυγαδες το μονο που ειχα ειδικα οταν ημουν εγκυος στην μικρη λογο πεθερας (πλεον δεν παταει το ποδι της και ηρεμισα) με επιαναν συσπασεις ισως αυτο να ειναι και τα πονακια σου σημερα, ηρεμησε κοριτσι μου ξαπλωσε λιγο και να σκεφτεσαι το μωρακι σου και μονο αυτο

34lep3.png

hSuPp3.png

Πηγα βολτα στα μαγαζια μρ την κουμπαρα μου και τα μεγαλα μονο παιδια.Αγορασα καλλυντικα μετα απο αιωνες κι ενα πολυ ωραιο τζην.Δεν ειναι εγκυμοσυνης αλλα ειναι με λαστιχο στη μεση.Πολυ τα ευχαριστηθηκα.Πηγαμε και για φαγητο,πριν λιγο μαζευτηκαμε.Πολυ το χαρηκαμε.Λιτσα μου κι εγω πιστευω οτι τα μωρα αναστατωνονται με τις φωνες και την ενταση αλλα ουσιαστικα δε μπορουν να παθουν κατι εξαιτιας ενος καβγα.Εδω αλλα σπορακια που περνουν τα πανδεινα σε νοσηρα περιβαλλοντα και γεννιουνται κανονικα.Θα το δεις κι αυριο στον υπερηχο και θα ηρεμησεις.Lonestar μην ξενερωνεις για δυο ντεπον.Εγω περασα τοσο βαρβατη ιωση που ο γιατρος φοβηθηκε οτι θα γυριζε σε πνευμονια και μου δε αντιβιωση.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Στελλα μου σε πιστευω.Αναμεικτα τα "θελω" μας στο δευτερο παιδακι,ειδιξα αν το πρωτο ηταν αυτο που παντα θελαμε.Εγω στο δευτερο,επηρεασμενη απο το ονειρο,νομιζα οτι ειναι αγορι;αλλα κατα βαθος ηθελα δευτερο κοριτσακι για να χει η μεγαλη μια αδελφουλα.Ε,τωρα στο τριτο ηθελα αγορακι αλλα το χω ξεπερασεθ πληρως κι ευχομαι μονο η μπουμπουκα να ναι καλα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Πηγα βολτα στα μαγαζια μρ την κουμπαρα μου και τα μεγαλα μονο παιδια.Αγορασα καλλυντικα μετα απο αιωνες κι ενα πολυ ωραιο τζην.Δεν ειναι εγκυμοσυνης αλλα ειναι με λαστιχο στη μεση.Πολυ τα ευχαριστηθηκα.Πηγαμε και για φαγητο,πριν λιγο μαζευτηκαμε.Πολυ το χαρηκαμε.Λιτσα μου κι εγω πιστευω οτι τα μωρα αναστατωνονται με τις φωνες και την ενταση αλλα ουσιαστικα δε μπορουν να παθουν κατι εξαιτιας ενος καβγα.Εδω αλλα σπορακια που περνουν τα πανδεινα σε νοσηρα περιβαλλοντα και γεννιουνται κανονικα.Θα το δεις κι αυριο στον υπερηχο και θα ηρεμησεις.Lonestar μην ξενερωνεις για δυο ντεπον.Εγω περασα τοσο βαρβατη ιωση που ο γιατρος φοβηθηκε οτι θα γυριζε σε πνευμονια και μου δε αντιβιωση.

καλησπερα!!!ποσο θα ηθελα να μπορουσα να βγω μια βολτα μια μερα χωρις να σκεφτομαι θα παθω αυτο θα παθω εκεινο.....ααχχ....μπραβο που το χαρηκες!!!!

εγω οταν εχω νευρα τοτε εχω και συσπασεις πιο πολυ απ οτι οταν ειμαι ηρεμη..

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...