Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρουσκακι μου καλο οταν λες "φιλοξενουμε" εννοεις μεσα στο σπιτι σας που ηδη ειστε πεντε η καπως αλλιως?Αν ειναι ετσι χαρα στο κουραγιο σου.Ο μικρος σε παιδευει με τα τσισα μονο τη νυχτα η γενικως?Εγω ξσπλωσα το μεσημερι κι αφου ξεκπυραστηκα σηκωθηκα κι αρχισα προεργασια για το αυριανο τραπεζι,εκανα απο σημερα κιμα για τα κανελονια,εβρασα λιγο και ψιλοκοψα συκωταριες και ευτυχως ξαναβρηκα τη διαθεση μου.Ειναι που λενε α ερχεται η ορεξη.Κοριτσια της Μακεδονιας σας βρηκε το χιονι η σκομη?Παντως κοντα φαινεται να ναι, ακομη και στην Αθηνα κανει ψοφο.

στο σπιτι μας ναι.το ειχαμε κανονισει

πριν μαθουμε

τα νεα. Ο μικρος δεν ξερω τι πισωγυρισματα κανει.ΚΑΝΕΝΑ αλλο παιδι δε μου τα

εκανε αυτα.και ναι εδω χιονιζει για να δουμε αν το στρωσει...καληνυχτα κ καλη επιτυχια αυριο.Χρυσα αφου ηρθαν ενισχυσεις ξααααπλες εσυ;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια καλημέρα!!! Ρώτησα κι έναν γιατρό στο fb και μου είπε ότι οι εγκυμοσύνες στις οποίες ακούς καρδιά και έχεις σωστή ηλικία κύησης εξελίσσονται κατά πάσα πιθανότητα φυσιολογικά! Αχ μακάρι!:rolleyes:

UQTep2.png

Xgjmp2.png

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=191

Πήγαινε και διάβασε το ποστ νούμερο 3, ελπίζω να τα καταφέρεις!:tongue::tongue::tongue:

Είδες?Τσάμπα σε έσκασε ο γιατρός σου, θα πάνε όλα καλά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια! Τι κρυο, τι καιρος ειναι αυτος καλε?Εδω χιονιζει απο τα ξημερωματα,τι ωραια!Να δουμε θα μπορεσουμε να κυκλοφορησουμε τις επομενες μερες?Κοριτσια εγω ειμαι ψοφια,καθε μερα εχω κοσμο σπιτι,δεν την παλευω,ποναει υπερβολικα η μεση και η κοιλια τα απογευματα,μεχρι να ξαπλωσω για βραδυ.Αρχιζω να ανησυχω.Γιατι ειναι τοσο εντονες οι ενοχλησεις που εχω?και ειναι πολυ νωρις ακομη.Δεν δικαιολογουνται....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια καλημέρα!!! Ρώτησα κι έναν γιατρό στο fb και μου είπε ότι οι εγκυμοσύνες στις οποίες ακούς καρδιά και έχεις σωστή ηλικία κύησης εξελίσσονται κατά πάσα πιθανότητα φυσιολογικά! Αχ μακάρι!:rolleyes:

Vagelio και εγω πρωτη φορα ακουω αυτο που εγραψες,δεν ξερω τι εννοει ο ποιητης( ο γιατρος σου) αλλα μου φαινεται μεγαλη παπατζα.Καταρχας αν δεν εισαι σιγουρος για κατι δεν πρεπει να κανεις εικασιες,γιατι η ψυχολογια της εγκυου ειναι πολυ ευαισθητη και της κανει κακο.Απο τοσο μικρη κυηση και ειδε ολα αυτα????γενετιστης ειναι ο τυπος?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Vagelio και εγω πρωτη φορα ακουω αυτο που εγραψες,δεν ξερω τι εννοει ο ποιητης( ο γιατρος σου) αλλα μου φαινεται μεγαλη παπατζα.Καταρχας αν δεν εισαι σιγουρος για κατι δεν πρεπει να κανεις εικασιες,γιατι η ψυχολογια της εγκυου ειναι πολυ ευαισθητη και της κανει κακο.Απο τοσο μικρη κυηση και ειδε ολα αυτα????γενετιστης ειναι ο τυπος?

φανταζομαι οτι εννοει οτι δεν θα εχει απροοπτα οπως παλλιδρομη κυηση,οχι για ολη την εγκυμοσυνη.....τουλαχιστον ετσι μου ειχε πει και ο δικος μου......

Κοριτσια ευχομαι καλη χρονια να εχετε να χαιρεστε τις οικογενειες σας και με το καλο τα μωρακια μας

(δεν μπαινω συχνα αλλα τοσες μερες δεν ειχα pc επιτελους το εφτιαξα)

79o6p3.png

Γεια σας κοριτσακια! Τι κρυο, τι καιρος ειναι αυτος καλε?Εδω χιονιζει απο τα ξημερωματα,τι ωραια!Να δουμε θα μπορεσουμε να κυκλοφορησουμε τις επομενες μερες?Κοριτσια εγω ειμαι ψοφια,καθε μερα εχω κοσμο σπιτι,δεν την παλευω,ποναει υπερβολικα η μεση και η κοιλια τα απογευματα,μεχρι να ξαπλωσω για βραδυ.Αρχιζω να ανησυχω.Γιατι ειναι τοσο εντονες οι ενοχλησεις που εχω?και ειναι πολυ νωρις ακομη.Δεν δικαιολογουνται....

τι λες αγαπη μου που δεν δικαιολογουνται οι ενοχλησεις σου στο τριτο παιδι και με κοσμο σπιτι καθε μερα.ειναι ο τροπος να σου πει το σωμα σου μπαστα,ως εδω. Καλη χρονια κι απο μενα τσουπρες με το καλο τα μωρα μας το 2015!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ. Δεν ζηταω τιποτα αλλο για το 2015 και για το μελλον, μοναχα ΥΓΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ. Για ολον τον κοσμο!!!!!Για ολα τα παιδακια του κοσμου!Για τα αγγελουδια μας που θα ερθουν στην ζωη αυτον τον χρονο!Μοναχα ΥΓΕΙΑ.

Θυμαμαι χαζευα παλαιοτερα συζητησεις στο forum, τις μελουσες μανουλες που θα γεννουσαν τα παιδακια τους σε λιγους μηνες και μεσολαβουσαν τα Χριστουγεννα και εγραφαν τις ευχες τους η μια στην αλλην.Και τωρα ειμαι και εγω μια απο αυτες! Με ενα σπορακι στην κοιλια μου μεσα στις γιορτες να ανυπομονω και να καταγραφω την καθημερινοτητα μου μαζι σας!Νασται καλα κοριτσια :D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα.Με υγεια πανω απ ολα για ολο τον κοσμο.Ανεφικτο το ξερω αλλα το ευχομαι.Να μαστε καλα και να τους χαιρομαστε ολους,μεγαλους,μικρους και πολυ πολυ μικρους!Περασαμε πολυ ωραια,οχι τιποτα διαφορετικο,οικογενειακα και απλα αλλα κοριτσια μονο αυτο ηθελα.Μ αρεσε που ειχαμε το μπαμπα μας λιγες μερες σε αποκλειστικοτητα (χωρις δουλεια εννοω)και ευχαριστηθηκαμε τα ζουζουνια.Λιωσαμε στο παιχνιδι.Χθες πηγαμε με τη Μελινα και φιλους μια βολτα στα χιονια και τα μικρα ξεσαλωσαν.Το σπορακι απ την αλλη σταματησε να κανει αισθητη την παρουσια του,μου σταματ ολα τα συμπτωματα κσι λιγο ανησυχω.Νοvember μιλησες καθολου με το γιατρο σου για τις ενοχλησεις σου?Κι εγω πιστευω οτι ειναι απο κουραση αλλα γιατροιδεν ειμαστε.Φιλια σε ολες

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα.Με υγεια πανω απ ολα για ολο τον κοσμο.Ανεφικτο το ξερω αλλα το ευχομαι.Να μαστε καλα και να τους χαιρομαστε ολους,μεγαλους,μικρους και πολυ πολυ μικρους!Περασαμε πολυ ωραια,οχι τιποτα διαφορετικο,οικογενειακα και απλα αλλα κοριτσια μονο αυτο ηθελα.Μ αρεσε που ειχαμε το μπαμπα μας λιγες μερες σε αποκλειστικοτητα (χωρις δουλεια εννοω)και ευχαριστηθηκαμε τα ζουζουνια.Λιωσαμε στο παιχνιδι.Χθες πηγαμε με τη Μελινα και φιλους μια βολτα στα χιονια και τα μικρα ξεσαλωσαν.Το σπορακι απ την αλλη σταματησε να κανει αισθητη την παρουσια του,μου σταματ ολα τα συμπτωματα κσι λιγο ανησυχω.Νοvember μιλησες καθολου με το γιατρο σου για τις ενοχλησεις σου?Κι εγω πιστευω οτι ειναι απο κουραση αλλα γιατροιδεν ειμαστε.Φιλια σε ολες

κι εμεις για τα χιονια λεμε αυριο.ποτε πας γιατρο κοριτσι να δεις τι γινεται κι εκει μεσα τελοσπαντων, ολες το ιδιο περιμενουμε, να δουμε οτι ολα βαινουν καλως.κι εμεις εχουμε και οι δυο αδεια απο τις 24 του μηνα κι ειναι ωραιαααααα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερα στο παρεακι! Ειπα να ξεκουραστω 2 μερες γιατι δεν πηγαινε αλλο,αμαν πια,οι υποχρεωσεις δεν τελειωνουν και ειδα διαφορα.Μειωθηκε ο πονος στην κοιλια και μεση.

Ξεκουραση και παλι ξεκουραση.Meldan τον γιατρο δεν τον πηρα τηλ γιατι ειδα οτι οταν εβαλα κωλο κατω περιοριστηκαν οι πονοι και υποθετω θα ειναι απο την κουραση.Τη Δευτερα εχω ραντεβου μαζι του να δουμε το bebe μου,που μου εχει λειψει.Αν και δεν με εχει αφησει καθολου να βαρεθω,με εχει συνεχεια στις ναυτιες και στην αναγουλα:D:D

Ατιμουτσικο θα σου φαω......τα μπουτακια οταν σε πιασω στα χερια μου!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπερα στο παρεακι! Ειπα να ξεκουραστω 2 μερες γιατι δεν πηγαινε αλλο,αμαν πια,οι υποχρεωσεις δεν τελειωνουν και ειδα διαφορα.Μειωθηκε ο πονος στην κοιλια και μεση.

Ξεκουραση και παλι ξεκουραση.Meldan τον γιατρο δεν τον πηρα τηλ γιατι ειδα οτι οταν εβαλα κωλο κατω περιοριστηκαν οι πονοι και υποθετω θα ειναι απο την κουραση.Τη Δευτερα εχω ραντεβου μαζι του να δουμε το bebe μου,που μου εχει λειψει.Αν και δεν με εχει αφησει καθολου να βαρεθω,με εχει συνεχεια στις ναυτιες και στην αναγουλα:D:D

Ατιμουτσικο θα σου φαω......τα μπουτακια οταν σε πιασω στα χερια μου!!!

Να την ακους την παλια καραβανα κοπελια:wink: χαιρομαι που εισαι καλυτερα.τι ωρα πας τη δευτερα τελικα;εγω 19.30 ραντεβου αμα ξεμπερδεψω 21.00 καλα θα ειναι.ελπιζω να ειναι ολα οκ γιατι την επομενη μερα γιορταζει το σαντουιτσακι μου και θα ηταν ωραια να εχω καλα νεα:roll::roll: σημερα κι εγω δεν ειχα πολυ εντονη αναγουλα για να δουμε τι θα δουμε...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...