Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

κοριτσια μετα απο τοσες μερες καταφερα και μπηκα και μαλιστα 4 παρα το πρωι δεν καταφερα να διαβασω ολα τα μνμτα αλλα ακουω ξεκινησαν οι β επιπεδου και και μαλιστα προστεθηκε και ενα αγορακι στην λιστα του πελαργου. με το καλο να το κρατισεις στην αγκαλια σου habibi μου.. εγω παω την δευτερα για β και ελπιζω να ειναι ολα καλα και να μας δειξει τι ειναι να ξερω τι να αρχισω να ψωνιζω... ροζ η σιελ????

Με το καλο κοριτσι μου να πανε ολα καλα! Και ευχαριστω πολυ, εγω ειχα δει τα ονειρα μου για αγορακι απο την αρχη...εσυ οχι? :)

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλο κοριτσι μου να πανε ολα καλα! Και ευχαριστω πολυ, εγω ειχα δει τα ονειρα μου για αγορακι απο την αρχη...εσυ οχι? :)

εγω ειδα και τα δυο, διδυμα δλδ, οποτε ακρη δεν βγαζεις:P η κορη μου πριν μαθει οτι ειμαι εγκυος μου ειπε ενα πρωι που ξυπνησε απο τα γελια της οτι ειδε ονειρο οτι ειχαμε ενα μωρακι και επαιζε μαζι του και του εβαζε αποκριατικα ρουχα και την ρωτησα αν ηταν κοριτσι αγορι και μου ειπε ηταν αγορακι... βρε λες????

34lep3.png

hSuPp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Μελι μου Δεν εχω λογια στεναχωρηθηκα απιστευτα με τα νεα σου,οσα λογια παρηγοριας και να σου πω ξερω οτι δεν θα περασει υπομονη κουραγιο και ασε τον χρονο να γιατρεψει της πληγες ο Χρονος ειναι Γιατρος!

Εγω κοριτσια ειμαι 6+ υγειινα δεν τρωω καθε αλλο,εεεεεε δεν μπορω το μονο που μου εχει μεινει ειναι το φαι ας το χαρω τωρα στην εγκυμοσυνη γιατι μετα θα το ραψω!

Πιτσα εεεε μιαμ μιαμ θα φτιαξω μετα την μεγαλη Βδομαδα!

79o6p3.png

Είχα ρωτήσει κάτι πιο πάνω αλλά μάλλον δεν το είδε καμία.

Η απορία μου ήταν αν καμία είχε στη γενική εξέταση αίματος χαμηλά λεμφοκύτταρα ,γιατί χτες που πήρα τα αποτελέσματα είχα εγώ.Αυτο δείχνει χαμηλό ανοσοποιητικό.Ρώτησα βέβαια το γιατρό μήπως να πάρω έξτρα βιταμίνες και μου είπε όχι.Ειχε καμιά σας κάτι τέτοιο κι αν ναι πήρατε βιταμίνες;

Εμένα δεν μου έτυχε κάτι ανάλογο για αυτό και δεν σου απάντησα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγω 3 με διατροφή...Που και που τη χαλαω αλλα γενικα προσπαθω να μην το κανω συνεχόμενα.

Εμενα ο αιματοκριτης ειναι 33 αλλα ο γιατρος μου μου ειπε ειναι απόλυτα φυσιολογικό να μην ανυσηχω.Και σιδηρο τωρα ξεκίνησα.Ενα καθε πρωι.

Μόνο 3 ρε συ;; Ουάου... Θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ! Ζόρικο πράγμα και αυτό να πεινάς και να πρέπει να μετράς θερμίδες...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγώ κορίτσια μόλις πάτησα +2, αλλά κι εγώ προσπαθώ να τρώω υγιεινά.

Οποτε πάω στη μανούλα μου όμως του δίνω και καταλαβαινει! Στο σπίτι μου το κόλπο που εφαρμόζω είναι να μην έχω ποτέ βλακείες στα ντουλαπια. Ουτε μια σοκολάτα, ούτε ενα μπισκοτάκι για δείγμα. Οπότε όταν με πιάνει λιγούρα τρώω κανα φρούτο, κανα ξηρό καρπό, τέτοια. Δεν θα γεννήσω; Γκούντις, ντορίτος με τσενταρ, κοκα κόλα, πατατάκια πάπρικα, μια ολόκληρη τομπλερονε και τρεις λάκτα με μπισκότο, ενα πιτόγυρο με απ'όλα χωρις τζατζίκι, πίτσα μαργαριτα, τσουρέκι με μερέντα, μπουγάτσα με τυρί και γάλα κακάο για να κατέβει.

Αυτά και με αυτή τη σειρά, ενα ενα, αργά και απολαυστικά. Τρεις μέρες θα μου πάρει

Μόνο 2;;;;;;

post-37166-14825440900185_thumb.gif

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και μιας και πιάσατε το θέμα του αιματοκρίτη, πάρτε μια ιδέα σε πόσα φαγητά μπορούμε να βρούμε σίδηρο. Και το κόκκινο κρέας είναι υπερτιμημένο. 1,8mg στα 100γρ!

http://www.doctorvasiliadis.gr/foods-rich-in-iron.html

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Εγω σηκωθηκα νωρις,εκανα απολαυστικο μπανακι που το χα αχτι,εφαγα πρωινο και καθομαι.Οταν προλαβαινω και τα κανω αυτα πριν ξυπνησουν τα κοριτσια,ειδικα η μικρη,νιωθω αλλος ανθρωπος,νιωθω οτι ξεκιναει η μερα σωστα.Νοβεμπερ μου καλο ταξιδι,κοιτα να ξεκουραστεις.Ελπιζω να μπαινεις,να μη χαθουμε.Στελιτσα καλα αποτελεσματα στη β επιπ.Τωρα θα δειτε τι ειναι σιγουρα.Παλια πριν μεινω εγκυος ειχα δει ενα ονειρι.Ειχα αγκαλια εναν μπεμπη κι ελεγα στη μαμα μου οτι εγω που ηθελε παντα κοριτσι τελικα εκανα αγορακι.Εκεινη τη στιγμη εμφανιστηκε κι ενα πιο μεγαλο κοριτσακι κι ειπα μεσα στον υπνο μου,τι ωραια τελικα εχω και το κοριτσακι που ηθελα.Αυτο το ονειρο το θυμομουν χρονια κι οταν εμεινα εγκυος στι δευτερο ημουν σιγουρη οτι θα επαληθευοταν αλλα.....παμε για την τριτη κορη.Εσας ομως μπορει να βγει το ονειρο της κορης σου.Τι θελετε πιο πολυ?Βλεπω τα κιλα μας ποικιλλουν απο 2 εως 14.Μεγαλη αποκλιση μπορω να πω.Να μαστε ολες καλα να τα χαιρομαστε και να παλευουμε μετα να τα χασουμε

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Λοιπον σημερα πηραμε τα δωρα απο τους νονους μας:)ο γιος μου πηρε λαμπαδα hot wheels και πολυ ομορφα παπουτσακια και η κορη μια πολυ ροζ-μωβ λαμπαδα με κολιε πεταλουδα επανω, να τον φορεσει μετα την Ανασταση και ενα καταπληκτικο φορεματακι.εμεις πηραμε στα βαφτηστηρια εκτος απο λαμπαδες,παπουτσια και αυγα!!ειχε ερθει και η νονα της κορουλας μας μαζι με τις αδερφες της σπιτι το απογευμα και φυγανε πριν απο λιγο,τα παιδια παιζουν πολυ ομορφα μαζι τους,ειναι νεα και τα κοριτσια( 22 η νονα και 18 οι αδερφες της) και εχουν πολυ ορεξη μεσα τους για τα παιδια μου.Πολυ το χαρηκα σημερα!!:):)

Για αυριο δεν εχω μαζεψει ολα τα πραγματα,εβαλα ξυπνητηρι στις 7 η ωρα για να φυγουμε στις 8.Με 2-3 στασεις θα φτασουμε γυρω στις 5 το απογευμα😈 ταλαιπωρια μεγαλη,αλλα δεν το κανουμε και συχνα.μακαρι να εχω καλο σημα εκει(στο εξοχικο μας) για να μπαινω καθημερινα να τα λεμε.σας φιλω κοριτσακια μου και να προσεχετε πολυ☺☺

Καλα να περάσετε!!!!!!!!!!Καλο ταξιδι!!!!!!!!!

MYfKp3.png

Μόνο 3 ρε συ;; Ουάου... Θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ! Ζόρικο πράγμα και αυτό να πεινάς και να πρέπει να μετράς θερμίδες...

Δεν μετραω θερμιδες.Ειχα ξεκινησει διατροφή απο τον περασμενο Ιουνιο.Εχασα 17 κιλα.Ειχα να χασω κι αλλα για να φτασω στο φυσιολογικο βαρος αλλα μας προλαβε η μπουμπου!!!!!!Χαλαλι της!!!!!!Τωρα συνεχιζω κανονικα την ιδια διατροφή η οποια απο φαγητα περιέχει τα πάντα...απλα εχει περιορισμούς στο λαδι οχι τηγανητα οχι γλυκα... με λιγα λογια ειναι υγιεινη διατροφή.Αφηνομαι καποιες μερες κ τρωω βλακειες αλλα με μια φορα τη βδομαδα πχ δεν προλάβαινεις να τα αποθηκευσεις σε λιπος!Να σου πω την αληθεια δεν θελω να ξαναπαρω παλι τα κιλα κ να ειμαι στο μηδεν κυριως για ψυχολογικους λογους!

MYfKp3.png

κοριτσια μηπως ξερει καμια αν παθαινει κατι το μωρο απο εντονο καυγα?

Κοριτσακι μου δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο που ρωτας.Προσπαθησε όμως να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις.

Νιωθεις πονο η κατι περίεργο?Πηγαινε να κανεις εναν υπερηχο να σε κανει να ηρεμησεις κ να βγαλεις τις ασχημες σκεψεις απο το μυαλο σου.

Παρε ενα φιλακι και μια αγκαλιτσα!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...