Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εγω 3 με διατροφή...Που και που τη χαλαω αλλα γενικα προσπαθω να μην το κανω συνεχόμενα.

Εμενα ο αιματοκριτης ειναι 33 αλλα ο γιατρος μου μου ειπε ειναι απόλυτα φυσιολογικό να μην ανυσηχω.Και σιδηρο τωρα ξεκίνησα.Ενα καθε πρωι.

εγω τρωω πολυ και κυριως τα απογευματα οτι μπορειτε να φανταστειτε προς το παρον δεν εχω στερηθει κατι...;)

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω πάρει 8 κιλά....πολλά από ότι βλέπω!πεινάω ρε κορίτσια!Έπαιρνα και κορτιζόνη μέχρι πριν από 3 μέρες και ουτροτζεσταν σε όλο το πρώτο τρίμηνο.Παρηγοριέμαι ότι είναι κατακράτηση!

Ξεκίνησα με αιματοκρίτη 45 και αρχές Φεβρουαριου ήταν 39,Τώρα δεν ξέρω...

Και εγώ δεν αντέχω το κρέας!Πρώτη φορά δεν μου τρέχουν τα σάλια για το αρνί το πάσχα και τη μαγειρίτσα!

8NkSp3.png

Εχω πάρει 8 κιλά....πολλά από ότι βλέπω!πεινάω ρε κορίτσια!Έπαιρνα και κορτιζόνη μέχρι πριν από 3 μέρες και ουτροτζεσταν σε όλο το πρώτο τρίμηνο.Παρηγοριέμαι ότι είναι κατακράτηση!

Ξεκίνησα με αιματοκρίτη 45 και αρχές Φεβρουαριου ήταν 39,Τώρα δεν ξέρω...

Και εγώ δεν αντέχω το κρέας!Πρώτη φορά δεν μου τρέχουν τα σάλια για το αρνί το πάσχα και τη μαγειρίτσα!

Κι εγω πειναω καποιες φορές λες κ έχω να φαω μια βδομαδα... αλλα προσπαθω να φαω κανα γιαουρτι,αγγούρι,φρούτα... Δεν εχω κ περιθωριο να παρω πολλα κιλα ηδη ξεκίνησα με περιττά...

MYfKp3.png

Κι εγω πειναω καποιες φορές λες κ έχω να φαω μια βδομαδα... αλλα προσπαθω να φαω κανα γιαουρτι,αγγούρι,φρούτα... Δεν εχω κ περιθωριο να παρω πολλα κιλα ηδη ξεκίνησα με περιττά...

Και εγώ κορίτσια έχω πάρει 8 κιλά...τρωω λες και δεν υπάρχει αύριο πεινάω απιστευτα τρώω τα πάντα..Δεν ξέρω που θα φτάσω λέω να μαζευτω λιγάκι Γιατί θα ξεφύγω...το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ξεκίνησα πολύ αδύνατη 50κιλα...

ewKwp3.png

Meli θελω να σου πω κουραγιο κι οτι οσο κι αν σου φαινεται πολυ δυσκολο τωρα ,με τον καιρο ομως θα γιατρευτει η πληγη .Εμεις οι ανθρωποι εχουμε τρομερη δυναμη μεσα μας κι εσυ το ξερεις πολυ καλα .Ευχομαι απο δω και περα η ζωη σου να στα φερει ολα οπως τα θελεις κι αυτη να ηταν η τελευταια πικρα.

Ηθελα κοριτσια να ρωτησω κατι βεβαια μπροστα στο θεμα της Meli ειναι βλακεια το δικο μου.Σημερα στη γενικη αιματος που εκανα περαν του χαμηλου αιματοκριτη 33.9 ,εδειξεωκαι χαμηλα λεμφοκυτταρα.Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι η αμυνα του οργανισμου που πεφτει.Δεν μου συνεστησε να παρω βιταμινες.Εχει τυχει σε καμια σας αυτο;Κι αν ναι εσεις πηρατε βιταμινες;Υπ οψιν παιρνω σιδηρο,ασβεστιο,φυλλικο,μαγνησιο.

Ξεχασες να παρεις το βασικο:της Παναγιας τα ματια!!!!Αυτο δεν το πηρες!!!

Βρε αγαπη εγω μονιμως το εχω χαμηλο αυτο,ειτε μετα απο ιωση-κρυολογημα,ειτε μετα απο διαιτα κλπ ποτε δεν εχω παρει τιποτα, σε σχεση με τωρα που ντοπαρομαι.Πιο πολλες βιταμινες και συμπληρωματα απο την περιοδο της εγκυμοσυνης δεν προκειται να ξαναπαρεις,και βιταμινες να επαιρνες παλι χαμηλα θα εδειχναν τα λεμφοκυτταρα γιατι το μωρο τραβαει συνεχεια και ο οργανισμος σου δουλευει για δυο.ειναι φυσικη εξελιξη των πραγματων μην αγχωνεσαι οταν γεννησεις θα ανεβει μονο του χωρις βιταμινες παλι.

Πχ. να σου δωσω ενα αλλο παραδειγμα,και ο αιματοκριτης σου πεφτει αλλα δεν κανεις κατι..γιατι? θα μπορουσες να βαλεις μια φιαλη αιμα για να τον ανεβασεις αλλα δεν το κανεις γιατι ξερεις οτι ειναι φυσικο επακολουθο της εγκυμοσυνης.Ετσι απλα:rolleyes::rolleyes::D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια μόλις πάτησα +2, αλλά κι εγώ προσπαθώ να τρώω υγιεινά.

Οποτε πάω στη μανούλα μου όμως του δίνω και καταλαβαινει! Στο σπίτι μου το κόλπο που εφαρμόζω είναι να μην έχω ποτέ βλακείες στα ντουλαπια. Ουτε μια σοκολάτα, ούτε ενα μπισκοτάκι για δείγμα. Οπότε όταν με πιάνει λιγούρα τρώω κανα φρούτο, κανα ξηρό καρπό, τέτοια. Δεν θα γεννήσω; Γκούντις, ντορίτος με τσενταρ, κοκα κόλα, πατατάκια πάπρικα, μια ολόκληρη τομπλερονε και τρεις λάκτα με μπισκότο, ενα πιτόγυρο με απ'όλα χωρις τζατζίκι, πίτσα μαργαριτα, τσουρέκι με μερέντα, μπουγάτσα με τυρί και γάλα κακάο για να κατέβει.

Αυτά και με αυτή τη σειρά, ενα ενα, αργά και απολαυστικά. Τρεις μέρες θα μου πάρει

c8i6p2.png

κοριτσια απο κιλα ποσα εχετε βαλει?εγω καπου 4....

Α!! Εχετε πλακα εσεις......Επειδη μια εγκυος σεβεται πανω απολα τον εαυτο της...:-P:razz::razz:14....αυτα ειναι!! οχι τα ψιχουλα τα δικα σας:evil::evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Οποτε πάω στη μανούλα μου όμως του δίνω και καταλαβαινει! Στο σπίτι μου το κόλπο που εφαρμόζω είναι να μην έχω ποτέ βλακείες στα ντουλαπια. Ουτε μια σοκολάτα, ούτε ενα μπισκοτάκι για δείγμα. Οπότε όταν με πιάνει λιγούρα τρώω κανα φρούτο, κανα ξηρό καρπό, τέτοια. Δεν θα γεννήσω; Γκούντις, ντορίτος με τσενταρ, κοκα κόλα, πατατάκια πάπρικα, μια ολόκληρη τομπλερονε και τρεις λάκτα με μπισκότο, ενα πιτόγυρο με απ'όλα χωρις τζατζίκι, πίτσα μαργαριτα, τσουρέκι με μερέντα, μπουγάτσα με τυρί και γάλα κακάο για να κατέβει.

Αυτά και με αυτή τη σειρά, ενα ενα, αργά και απολαυστικά. Τρεις μέρες θα μου πάρει

Παρολο που ειμαι φαγωμενη(μολις εφαγα πιτσα) θα ετρωγα ευχαριστως καποια απο αυτα που μολις εγραψες.Γιατι ρε κοριτσακι μου ομως δεν τα τρως αυτα? Εγω εννοειτε τα τρωω καθε μερα και απο ενα εναλλαξ.κανει καλο και στην ψυχολογια να ξερεις....:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και εγώ κορίτσια έχω πάρει 8 κιλά...τρωω λες και δεν υπάρχει αύριο πεινάω απιστευτα τρώω τα πάντα..Δεν ξέρω που θα φτάσω λέω να μαζευτω λιγάκι Γιατί θα ξεφύγω...το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ξεκίνησα πολύ αδύνατη 50κιλα...

Μια απο τα ιδια.βεβαια πολυ αδυνατη δεν με ελεγες,56 κιλα με 1.70 υψος,αλλα δεν ειναι οτι μονο πειναω συνεχεια,ειναι οτι ειμαι πολυ λιχουδο ακομα και οταν δεν πειναω:D:D.τι να κανω,μαστιγωστε με χιχιχιχι

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σε συγχαίρω για την εγκράτεια σου!Έχει μεγάλη σημασία για τα μωράκια μας να τρώμε υγιεινά και όχι ό,τι να ναι!Και εγώ προσπαθώ να αποφεύγω τα παραπάνω...αλλά τι να το κάνεις αμα θέλω ένα κιλό γαυρο για να χορτάσω!!!! Πονάω από τώρα όταν σκέφτομαι τι έχω να τραβήξω όταν πατήσω το πόδι μου στο γυμναστήριο!Ποτάμι θα τρέξει ο ιδρώτας!!!!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Παρολο που ειμαι φαγωμενη(μολις εφαγα πιτσα) θα ετρωγα ευχαριστως καποια απο αυτα που μολις εγραψες.Γιατι ρε κοριτσακι μου ομως δεν τα τρως αυτα? Εγω εννοειτε τα τρωω καθε μερα και απο ενα εναλλαξ.κανει καλο και στην ψυχολογια να ξερεις....:D:D

Πίτσα ε; Πωωωπω, να χα τωρα ενα κομμάτι!

Eγώ μόλις έφαγα κινόα, μπρόκολα και κολοκυθάκια βραστά, μισό αβοκάντο και κάσιους.

Σε λίγο θα κάνω και Μουου από την πολλή βοσκή!

Προσπαθώ να κρατηθώ και δεν τα τρώω αλλά άνα δυο τρεις μέρες το τρωω το γλυκάκι μου και ξεγελιέμαι. Και όποτε κατεβαίνω Ελλάδα καθόλου κράτει, οπότε παίρνω δύναμη!

c8i6p2.png

Σε συγχαίρω για την εγκράτεια σου!Έχει μεγάλη σημασία για τα μωράκια μας να τρώμε υγιεινά και όχι ό,τι να ναι!Και εγώ προσπαθώ να αποφεύγω τα παραπάνω...αλλά τι να το κάνεις αμα θέλω ένα κιλό γαυρο για να χορτάσω!!!! Πονάω από τώρα όταν σκέφτομαι τι έχω να τραβήξω όταν πατήσω το πόδι μου στο γυμναστήριο!Ποτάμι θα τρέξει ο ιδρώτας!!!!

Δεν πειράζει, ένα κιλό γαυρο για να χορτάσεις αν χρειαστεί, υγιεινό φαγητό είναι. Πιστέυω πιο πολλή σημασία εχει η ποιότητα από την ποσότητα.

Αλλά για να μην κλέβω, με σώζει ότι δεν πεινάω. Απλά λιγουρεύομαι όλη την ώρα, χωρίς όμως να έχω αυξήσει ποσότητες. Χορταίνω εύκολα και πεινάω νορμάλ. Καθαρά εγκεφαλική λιγούρα, και είναι πιο εύκολο να το ελέγξω.

c8i6p2.png

Λοιπον σημερα πηραμε τα δωρα απο τους νονους μας:)ο γιος μου πηρε λαμπαδα hot wheels και πολυ ομορφα παπουτσακια και η κορη μια πολυ ροζ-μωβ λαμπαδα με κολιε πεταλουδα επανω, να τον φορεσει μετα την Ανασταση και ενα καταπληκτικο φορεματακι.εμεις πηραμε στα βαφτηστηρια εκτος απο λαμπαδες,παπουτσια και αυγα!!ειχε ερθει και η νονα της κορουλας μας μαζι με τις αδερφες της σπιτι το απογευμα και φυγανε πριν απο λιγο,τα παιδια παιζουν πολυ ομορφα μαζι τους,ειναι νεα και τα κοριτσια( 22 η νονα και 18 οι αδερφες της) και εχουν πολυ ορεξη μεσα τους για τα παιδια μου.Πολυ το χαρηκα σημερα!!:):)

Για αυριο δεν εχω μαζεψει ολα τα πραγματα,εβαλα ξυπνητηρι στις 7 η ωρα για να φυγουμε στις 8.Με 2-3 στασεις θα φτασουμε γυρω στις 5 το απογευμα😈 ταλαιπωρια μεγαλη,αλλα δεν το κανουμε και συχνα.μακαρι να εχω καλο σημα εκει(στο εξοχικο μας) για να μπαινω καθημερινα να τα λεμε.σας φιλω κοριτσακια μου και να προσεχετε πολυ☺☺

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

κοριτσια μετα απο τοσες μερες καταφερα και μπηκα και μαλιστα 4 παρα το πρωι δεν καταφερα να διαβασω ολα τα μνμτα αλλα ακουω ξεκινησαν οι β επιπεδου και και μαλιστα προστεθηκε και ενα αγορακι στην λιστα του πελαργου. με το καλο να το κρατισεις στην αγκαλια σου habibi μου.. εγω παω την δευτερα για β και ελπιζω να ειναι ολα καλα και να μας δειξει τι ειναι να ξερω τι να αρχισω να ψωνιζω... ροζ η σιελ????

34lep3.png

hSuPp3.png

μελι μου τα συλλυπητηρια μου κοριτσι μου δεν ξερω τι να πω... πραγματικα κουραγιο κοριτσακι μου και σου ευχομαι ο θεος μονο χαρες να σου δινει απο δω και περα αλλο πονο στην ζωη σου να μην ξανα παρεις

34lep3.png

hSuPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...