Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εχω κλεισει την Πεμπτη 16 του μηνος !!!Εσυ ποτε;Κι η αδελφη μου με τα διδυμα εκει εκανε ολες τις εξετασεις της και γεννησε εκει κι ηταν παρα πολυ ευχαριστημενη.Δεν θυμαμαι αν της εδωσαν dvd ομως...:?

Καπου εκει θα παω κι εγω μαλλον!!!!Σημερα θα μου πει ο γιατρος!!!!!Θα σου πω!!!!!Κι εγω ολα εκει τα κανω και εκει θα γεννησω με το καλό!!!!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βλακείες απλα για να παίρνουν λεφτά εμένα η κουμπάρα μου που είναι 40και τώρα έκανε τον δευτερο και επειδή έχουμε τον ίδιο γυναικογο Αφού είδε ότι είναι καλή η Αυχενική το pap a και η Β επιπέδου δεν της είπε να κάνει τίποτα από αυτα...δηλ και εγώ που έκανα την Κυστική ινώση δεν ήταν απαραίτητο απλά μου είπε ο γιατρός ότι υπάρχει και αυτή η εξέταση αν θέλω να την κανω και απλά την έκανα για να μου φύγει η ιδέα και είναι και πανάκριβη.

Κορίτσια καλησπέρα.

Δεν θέλω να σας χαλάσω τη διάθεση πραγματικά αλλά επειδή είμασταν παρεάκι και διάβασα τα νέα σας (πραγματικά χαίρομαι που όλα σας πάνε καλά!) είδα τι λέτε και θα ήθελα να θίξω κάτι αρκετά σημαντικό στο θέμα των εξετάσεων και προσπαθήστε να καταλάβετε!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ!

Κάηκα με αυτή την αντίληψη που είχα κι εγώ! Έλεγα ''δεν θα κάνω κυστικής ίνωσης! Σαχλαμάρες!'' ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΊΧΤΗΚΑ ΘΕΤΙΚΗ! ''δεν θα κάνω αμνιοπαρακέντηση! Σιγά! Η αυχενική μου διαφάνεια ήταν ΤΕΛΕΙΑ! Οι εξετάσεις μου άριστες!''

Σας τα λέω με αφορμή τα δικά μου δυσάρεστα νέα που ούτε στον εχθρό μου δεν θα ευχόμουν. Λυπάμαι για την καρδούλα που θα χάσω. Πονάω και φοβάμαι.

Την Δευτέρα πάω για διακοπή κύησης με φυσιολογικό τοκετό. 23 εβδομάδα... Αν είχα κάνει την αμνιοπαρακέντηση θα ήταν ίσως λιγότερο οδυνηρό για εμένα. Θα γλίτωνα κάτι. Θα μου πείτε αυτό σκέφτεσαι? Ναι και αυτό.. και τόσα άλλα. Απορίες και 1000 γιατί γεμάτη είμαι!

Αν θυμάστε είχα πάει πριν την 25 Μαρτίου για μια απλή επίσκεψη στον γυναικολόγο (όχι β' επιπέδου... δεν πρόλαβα να κάνω αφού με πρόλαβαν άλλα...) Επειδή είχα τον βήχα είπα να δω για λίγο το κοριτσάκι μας! Ανησυχούσα. Πλήρης απουσία παραγκεφαλίδας μας λέει ο γιατρός. Λείπει τελείως ένα σημαντικό κομμάτι του εγκεφάλου. Σύνδρομο Dandy Walker.

Οι μέρες δεν περνάνε από τότε. Περιμένω να αναρρώσω από την βρογχίτιδα με μια σακούλα φάρμακα δίπλα μου για να μπορέσω να κάνω εισαγωγή την πιο Μεγάλη Δευτέρα της ζωής μου.

Δεν θέλω να περιγράψω κάτι άλλο... Απλά η επιστήμη εξυπηρετεί εμάς. Δεν είναι κοροϊδία. Πρέπει να ενημερωνόμαστε γιατί είναι τόσο σημαντικό...

Συγνώμη αν σας βάρυνα. Πραγματικά. Απλά με έπνιγε... Ένοιωσα πως έπρεπε να σας μιλήσω.

Επίσης να θυμόμαστε πως η αγάπη των δικών μας ανθρώπων μας δίνει δύναμη να αντέξουμε πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Αρκεί να τους το επιτρέπουμε ανοίγοντας ειλικρινά την καρδιά μας και μιλώντας τους χωρίς ντροπή για όσα σκεφτόμαστε. Εμένα με βοήθησε τόσο πολύ σε αυτή τη στιγμή... Δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω και πως. Ξέρω όμως πως θα συνεχίσω.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά για όλες σας! Να μην κάνετε άσχημες σκέψεις αλλά προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε σωστά ενημερωμένες και κυρίως από τους γιατρούς σας! Αν δεν εμπιστευτείς τον άνθρωπο που θα φέρει στη ζωή το σπλάχνο σου τότε ποιόν?

Συγνώμη και πάλι αν σας φόρτισα αρνητικά... Να είστε γερές και δυνατές

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.

Δεν θέλω να σας χαλάσω τη διάθεση πραγματικά αλλά επειδή είμασταν παρεάκι και διάβασα τα νέα σας (πραγματικά χαίρομαι που όλα σας πάνε καλά!) είδα τι λέτε και θα ήθελα να θίξω κάτι αρκετά σημαντικό στο θέμα των εξετάσεων και προσπαθήστε να καταλάβετε!

Κάηκα με αυτή την αντίληψη που είχα κι εγώ! Έλεγα ''δεν θα κάνω κυστικής ίνωσης! Σαχλαμάρες!'' ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΊΧΤΗΚΑ ΘΕΤΙΚΗ! ''δεν θα κάνω αμνιοπαρακέντηση! Σιγά! Η αυχενική μου διαφάνεια ήταν ΤΕΛΕΙΑ! Οι εξετάσεις μου άριστες!''

Σας τα λέω με αφορμή τα δικά μου δυσάρεστα νέα που ούτε στον εχθρό μου δεν θα ευχόμουν. Λυπάμαι για την καρδούλα που θα χάσω. Πονάω και φοβάμαι.

Την Δευτέρα πάω για διακοπή κύησης με φυσιολογικό τοκετό. 23 εβδομάδα... Αν είχα κάνει την αμνιοπαρακέντηση θα ήταν ίσως λιγότερο οδυνηρό για εμένα. Θα γλίτωνα κάτι. Θα μου πείτε αυτό σκέφτεσαι? Ναι και αυτό.. και τόσα άλλα. Απορίες και 1000 γιατί γεμάτη είμαι!

Αν θυμάστε είχα πάει πριν την 25 Μαρτίου για μια απλή επίσκεψη στον γυναικολόγο (όχι β' επιπέδου... δεν πρόλαβα να κάνω αφού με πρόλαβαν άλλα...) Επειδή είχα τον βήχα είπα να δω για λίγο το κοριτσάκι μας! Ανησυχούσα. Πλήρης απουσία παραγκεφαλίδας μας λέει ο γιατρός. Λείπει τελείως ένα σημαντικό κομμάτι του εγκεφάλου. Σύνδρομο Dandy Walker.

Οι μέρες δεν περνάνε από τότε. Περιμένω να αναρρώσω από την βρογχίτιδα με μια σακούλα φάρμακα δίπλα μου για να μπορέσω να κάνω εισαγωγή την πιο Μεγάλη Δευτέρα της ζωής μου.

Δεν θέλω να περιγράψω κάτι άλλο... Απλά η επιστήμη εξυπηρετεί εμάς. Δεν είναι κοροϊδία. Πρέπει να ενημερωνόμαστε γιατί είναι τόσο σημαντικό...

Συγνώμη αν σας βάρυνα. Πραγματικά. Απλά με έπνιγε... Ένοιωσα πως έπρεπε να σας μιλήσω.

Επίσης να θυμόμαστε πως η αγάπη των δικών μας ανθρώπων μας δίνει δύναμη να αντέξουμε πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Αρκεί να τους το επιτρέπουμε ανοίγοντας ειλικρινά την καρδιά μας και μιλώντας τους χωρίς ντροπή για όσα σκεφτόμαστε. Εμένα με βοήθησε τόσο πολύ σε αυτή τη στιγμή... Δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω και πως. Ξέρω όμως πως θα συνεχίσω.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά για όλες σας! Να μην κάνετε άσχημες σκέψεις αλλά προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε σωστά ενημερωμένες και κυρίως από τους γιατρούς σας! Αν δεν εμπιστευτείς τον άνθρωπο που θα φέρει στη ζωή το σπλάχνο σου τότε ποιόν?

Speechless!!!!! Με συγκίνησες πολύ!!! Απορώ πώς βρήκες το κουράγιο να μας τα γράψεις, σημαίνει ότι έχεις πολύ απόθεμα αντοχών και υποστήριξη από τους δικούς σου! Τυχερή στην ατυχία σου. Σου εύχομαι από δω και πέρα να πάνε όλα όπως τα θέλετε... Κουράγιο κούκλα μου!!!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Μέλι μόλις διάβασα τα νέα, λυπάμαι πολύ πραγματικά... δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πόσο. Κουράγιο, να το ξεπεράσετε όσο είναι δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα όλο αυτό και να σταθείτε πάλι στα πόδια σας! Είσαι τυχερή που έχεις αγαπημενους ανθρώπους να σε στηρίζουν και να παίρνεις δύναμη.

kdRKp3.png

Mελακι λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ...

Ζεις τον εφιάλτη κάθε γυναίκας και εύχομαι να μπορέσετε να το αφήσετε γρήγορα πίσω σας, να προχωρήσετε και να το ξεπεράσετε.

Συμφωνώ με όσα είπες. Σε κάτι τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι περιττά, μακάρι να μην χρειαζόταν να το ζήσει καμιά μανούλα αυτό που ζεις εσύ, μακάρι να μην σας τύχαινε, μακάρι να ήταν πάντα όλα τα παιδιά του κόσμου γερά και υγιή.

Εύχομαι απο εδω και πέρα να ζειτε πάντα ευχάριστες στιγμές, αυτό να είναι το τελευταίο...

c8i6p2.png

Κορίτσια καλησπέρα.

Έχεις δίκιο εγώ μαζί σου συμφωνώ έτσι και αλλιώς εγώ είμαι τόσο φοβιτσιαρα που έχω κάνει όλες τις εξετάσεις απλά υπάρχουν πολλές γυναίκες όπως η θεία μου που έχασε το έμβρυο από την αμνιοπαρακεντιση πως λέγεται Αυτή η εξέταση..ότι και να σου πω είναι λίγο Καλή δύναμη και ο Θεός μαζί σου ..

ewKwp3.png

Μελακι μου αναρωτιομουν που εχεις χαθει κι ελεγα στα κοριτσια οτι μου χει λειψει η θετικη σου ενεργεια.Η ενεργεια αυτη που βγαζεις ειναι παρουσα ακομη και τωρα που σου συμβαινουν ολα αυτα.Κι εγω οπως κι ολες μας δεν εχω λογια παρηγοριας,δεν υπαρχουν λογια σ αυτες τις περιπτωσεις.Υπαρχουν μονο πραξεις και πολυ χαιρομαι που ακουω οτι υπαρχουν ανθρωποι που σε στηριζουν.Δε ξερω αν θα το ξεπερασετε,ειναι μεγαλο σοκ αλλα πρεπει οπως λες να προχωρησετε.Σ ευχαριστουμε παρα πολυ που τα μοιραστηκες μαζι μας.Καλη δυναμη κοριτσι μου μεσα απι την ψυχη μου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Μελι μου το στομαχι μου εχει γινει κομπος και τα ματια μου βρυσες...Δε θελω να κανω παραινεσεις μεσα στον πονο σας αλλα νιωθω την αναγκη να σε ρωτησω αν πηρατε καποια δευτερη γνωμη.Επισης βρε κοριτσι μου ειναι εφιαλτικος ο φυσιολ.τοκ υπο αυτες τις συνθηκες.Δεν υπαρχει καποιος πιο ανωδυνος τροπος?Μη με παρεξηγησεις και δε χρειαζεται να μου απαντησεις.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μελακι μου ....μεσα απο την καρδια μου λυπαμαι πολυ!!!Ευχομαι η Παναγια να σου δωσει δυναμη!!!Οταν εχασα και εγω τα διδυμα πονεσα πολυ...παρα πολυ βεβαια δεν το συγκρινω με την δικη σου κατασταση γιατι εγω ημουν στον τριτο μηνα ακομη....αργοτερα ομως καταλαβα οτι ολα γινονται για καποιο λογο!!!Σου ευχομαι αυτος να ειναι ο τελευταιος πονος που θα νιωσεις και συντομα να κρατησεις στην αγκαλια σου πολλα μωρακια!Κουραγιο γλυκια μου και καλη δυναμη!!! :(

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

November....η γνωμη μου σε τετοιες καταστασεις ειναι μακριαααααααα και αγαπημενοι!!!Καλυτερα να μετακομησεις μακρια της παρα να χαλασεις το ομορφο σπιτικο σας για μια στριγγλα!!!!Δεν μπορω να δεχτω να διαλυεται μια οικογενεια γιατι ενας απο τους δυο ειναι μαμακιας και η μαμα του καταστρεφει την οικογενειακη γαληνη!!!Εισαι μια χαρα με τον αντρα σου και σας κανει αυτη μπαχαλο????Τοτε μακρια της!!!!

meldan....ειναι φυσιολογικο να νιωθεις καποιες φορες ετσι....ειναι οι ορμονες μας παιδι μου....προσπαθησε να το παρεις οσο πιο χαλαρα γινεται και συντομα θα ξανα βρεις τα πανω σου!!!Εγω αυτυχως οταν πεφτω μαλλον ο αντρουλης μου το καταλαβαινει και μου λεει ποσο ομορφη εγγυουλα ειμαι και ποσο με αγαπα :tongue: ... εεε μου ανεβαζει λιγο την διαθεση και ας ειμαι μουτζουφλο ωρες ωρες....

habibi...συγχαρητηρια για το αγορακι σας!!!με το καλοοοοοο σας ευχομαι!!!

Loveisintheair....συχγαρητηρια για την β επιπεδου!!!Ολα με το καλο τωρα να παρετε την ζουζουνιτσα αγκαλια!!!

ARCA...Εγω στην πρωτη μου κορουλα τα ειχα κανει ολα στο ΡΕΑ και φυσικα γεννησα και εκει!Δεν ειχα κανενα προβλημα!Τωρα εκανα την αυχενικη και την β στο Εμβρυο στο Κολωνακι απλα γιατι μου ειπαν τα καλυτερα για τον εμβρυολογο που ειναι εκει.Βεβαια στο Ρεα θα γεννησω!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

καναμε λοιπον και εμεις εχτες την β!!!Εχω παθει πλακα κοριτσια.....με επιασε μεγαλη συγκινηση οταν ειδα το προσωπακι της στο 3d !!! Ειναι εντελως διαφορετικη απο την πρωτη μου πριγκιπισσα ....εχει ολοστρογγυλο κεφαλακι , αλλη μυτουλα αλλα χειλακια....και χωρις να το παρω πανω μου απ οτι μου ειπε και η μαμα μου μοιαζει πολυ με εμενα οταν γεννηθηκα...χαχαχα...το ειπε ακομη και ο εμβρυολογος....η πρωτη μου κορη οταν γεννηθηκε ηταν καρμπον ο αντρας μου, αφου ολοι μου ελεγαν απο που την εβγαλα και οτι εκανα φυλικη συμμετοχη....τωρα η Νεφελιτσα μου βεβαια εχει αλλαξει αρκετα και υπαρχουν αρκετοι που λενε οτι μου μοιαζει αλλα εχει το σχημα κεφαλιου του αντρα μου και τα φρυδια τους ειναι τοσο ιδια που σε ξεγελαει οταν την πρωτοβλεπεις :tongue:

Τα ποδαρακια της τα ειχε και τα 2 πανω στο κεφαλι της...δηλαδη ηταν σαν να ηταν διπλομενη ή σαν να εκανε διατασεις...χαχαχα....μου ειπε αυτη θα παει για ενοργανη...ειναι παιδι λαστιχο!Μετα με το μεγαλο της δαχτυλο του ποδιου εξυνε την μυτη της :P

Οταν εβγαλε τα ποδαρακια της αρχισε να κανει πιπιλα το χερακι της και εκει την ειδαμε!!!.αααααχχχχχχ....εχω τρελαθει!!!Και η περισσοτερο η μεγαλη μου κορουλα που ενθουσιαστηκε και μου φωναζε οτι την χαιρεταει οταν κουναγε τα χερακια της!Ηθελε χτες να παμε να της παρει φορμακι με φραουλιτσα πανω και ενα παπακι λουτρινο αλλα η ωρα ηταν 9 και....

Επισης ολες οι μετρησεις ηταν πολυ καλες....485γρ και 24 ποντους!Ο τραχηλος μου πολυ καλος απ οτι μου ειπε 31mm

Αυτα απο εμας.....εχω τρελλαθει η κοριτσομανα!!!!Θα εχω 2 πριγκιπισουλες ....2 φιλεναδουλες.....τα κοριτσακια μου!!!;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...