Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Meldan αγοραρο εχω και εγω.. εχω πιο αργα απο εσενα β επιπεδου στης 24 απριλιου... μολις τελειωσα και τα κουλουρακια μου παρλιαρο εκανα και εγω αλλα βουτυρου πολυ ωραια και ευκολα. Οσο για την εμφανιση σαν πρωταρα ενω δεν εχω προβλημα με την κοιλια μου που παρεπιπτωντος σε σχεση με αλλες κοπελες που ειδα εχω πολυ μεγαλη κοιλια δε νιωθω καλα γιατι φοραω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια ρουχα οτι με βολευει δηλαδη.. και επισης τα μαλλια μου εχουν γινει χαλια σαν αχυρο

UstLp3.png

Καλημερα κοριτσια μου! Γραψατε πολλα χθες,τα διαβασα αλλα δεν σχολιασα τιποτα γιατι χαλασε η διαθεση μου χθες το μεσημερι παλι για τους γνωστους ενδοοικογενειακους λογους(κακια πεθερα)και σφαχτηκαμε παλι με τον αντρα μου.Ολη η ομορφη διαθεση μου παει στα σκουπιδια καθε φορα που τολμαω να χαμογελασω:(.Δεν ξερω τι κανω λαθος,τι παει στραβα,ποσες μουτζες για να μην πω καταρες εχω φαει,αλλα αν δεν ημουνα εγκυος θα ειχα φυγει απο το σπιτι.το λεω με απολυτη σιγουρια δυστυχως:(Τωρα θα κανω υπομονη μεχρι να γεννησω,να ξεπεταχτει λιγο το μωρακι και θα παρω τη κατασταση στα χερια μου.Συγνωμη αν σας χαλαω τη διαθεση πρωι πρωι αλλα νιωθω τοσο αδικημενη και θελω καπου να μιλησω...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσια μου! Γραψατε πολλα χθες,τα διαβασα αλλα δεν σχολιασα τιποτα γιατι χαλασε η διαθεση μου χθες το μεσημερι παλι για τους γνωστους ενδοοικογενειακους λογους(κακια πεθερα)και σφαχτηκαμε παλι με τον αντρα μου.Ολη η ομορφη διαθεση μου παει στα σκουπιδια καθε φορα που τολμαω να χαμογελασω:(.Δεν ξερω τι κανω λαθος,τι παει στραβα,ποσες μουτζες για να μην πω καταρες εχω φαει,αλλα αν δεν ημουνα εγκυος θα ειχα φυγει απο το σπιτι.το λεω με απολυτη σιγουρια δυστυχως:(Τωρα θα κανω υπομονη μεχρι να γεννησω,να ξεπεταχτει λιγο το μωρακι και θα παρω τη κατασταση στα χερια μου.Συγνωμη αν σας χαλαω τη διαθεση πρωι πρωι αλλα νιωθω τοσο αδικημενη και θελω καπου να μιλησω...

Μα λέω και εγώ Που χάθηκε;Μην νοιώθεις έτσι μας χαλάς την διάθεση αυτά συμβαίνουν σε πόλες οικογενειες σε άλλες λιγότερο και άλλες περισσοτερο μην κοιτάς που κάποιες δεν μιλάνε ..Εσύ να είσαι καλά και τ παιδάκια σου και γραφτους όλους δεν αξίζει να σου χαλάει κανένας την διάθεση...πολλές φορές οι άντρες είναι μπουνταλαδες και δεν καταλαβαίνουν τις περισσότερες φορές με αποτέλεσμα να νοιώθεις αδικία Και ότι ακόμα και ο ίδιος σου ο άντρας δεν σε καταλαβαίνει..Δεν χρείαζεται να κάνεις εσύ κάτι λάθος κάποιες κάποιοι βρίσκουν να ανακατευτουν παντού..Και δικαίωμα να μην έχεις δώσει τα περνούν από μόνοι τους..κοίτα τον εαυτό σου και τα παιδάκια σου και αστούς τους υπόλοιπους έξω από το σπίτι σου και ας μην σου ξαναμιλησουν ποτέ ...καλύτερα κιομάς να ηρεμήσει και το κεφαλάκι σου.....Μην μου στεναχωριέσαι...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη φαε κοριτσακι μου,τι αναγκη εχεις 55κιλα κοπελα πεντε μηνων εγκυος?Μην προβληματιζ για το μωρο αυτα παιρνουν ο τι χρειαζονται απο μας.Μας ξεζουμιζουν κανονικα.

Μας ξεζουμίζουν δεν θα πει τίποτα! Το ξέρατε ότι μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης θα κάνουμε ένα απόθεμα λίπους περίπου 4 κιλών για την παραγωγή του μητρικού γάλακτος;! Εγώ χτες το έμαθα στο σεμινάριο ανώδυνου τοκετού!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Νovember calm down! Ξέρω δεν μπορώ να σε καταλάβω, αλλά τι άλλο μπορείς να κάνεις? Προσπάθησε να ηρεμήσεις και με καλό τρόπο να χειριστείς καταστάσεις...

Όσο για την αυτοπεποίθηση, και γω δεν είμαι στα απ μου με την εμφάνισή μου, βλέπω συνέχεια τα προγούλια μου, και χαλιέμαι, προσπαθώ να ντυθώ όμορφα και όχι θείτσικα, για να ανέβω, να κοιτιέμαι και να μου αρέσω αρχικά εγώ... Αυτή τη φορά τα μαλλιά μου δεν στρώνουν καλά, είδα και τις πρώτες άσπρες τρίχες, αισθάνομαι ώρες ώρες και μεγάλη,,, και σκέφτομαι, τι την ήθελα την εγκυμοσύνη στα 35 μου?? μήπως είμαι πολύ μεγάλη για δεύτερο?? δεν έχω και πολύ όρεξη για σεχ...χαζές σκέψεις το ξέρω... μετά από λίγο ανεβαίνω, παίζω με το γιό μου και καμαρώνω... Άλλες φορές θέλω να βγω κανένα ρομαντικό δείπνο με τον άντρα μου, άλλες να χαζολογήσω με τις φίλες μου και έτσι κρατιέμαι... ο καθρέφτης εχθρός, από μακριά και αγαπημένοι....νομίζω meldan σε καταλαβαίνω. Τα παιδάκια μας μέσα έξω να μας δίνουν δύναμη και χαρά!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Βρε κοριτσια να σας πω εναν προβληματισμο μου να μου πειτε κι εσεις πως νιωθετε.Παντα ειχα καλη εικονα για τον εαυτο μου.Ενταξει δεν ειμαι και η ζιζελ αλλα μου αρεσει η εικονα μου και ειχα παντα αυτοπεποιθηση.Στις δυο προηγουμενες εγκυμοσυνες ενιωθα πολυ ομορφη εγκυος και αυτο μου ελεγαν ολοι.Αυτη τη φορα νιωθω τελειως διαφορετικα.Δεν μου αρεσω ξαθολου.Ακομη κι οταν παω κομμωτηριο,ακομη κι αν βαφτω και ντυθω για να βγουμε νιωθω μια αλλη.Με ριχνει ψυχολογικα αυτι οδο κι αν ακουγεται χαζο.Δε μπορω να νιωσω ωραια με τιποτα.Και δεν εχω προβλημα με τα κιλα και την αλλαγη στο σωμα.Και τις αλλες φορες με περηφανια επιδεικνυα την κοιλια μιυ.Δεν ξερω τωρα τι διαφορετικο συμβαινει και νιωθω ετσι.Εσεις πως ειστε σ αυτο το θεμα?

Εγώ γενικά δεν ήμουν ποτέ του καλλωπισμού και γενικά δεν έδινα έμφαση στην εμφάνισή μου. Πιστεύω πιο πολύ στην εσωτερική ομορφιά των ανθρώπων. Προς θεού, όχι πως κυκλοφορώ βρώμικη! Απλά δεν βάφομαι ποτέ (για λόγους ιδεολογίας), κομμωτήριο μόνο για ψαλίδα και άντε καναδυο φορές το χρόνο χτένισμα και από ρούχα μια φορά την διετία, και αν, αγοράζω.

Σχετικά με εσένα πάντως, και χωρίς να έχω βιώσει άλλες εγκυμοσύνες, θα το απέδιδα καθαρά στην τρέλα των ορμονών αυτής της περιόδου. Η πεντάμηνη εμπειρία μου από εγκυμοσύνη τουλάχιστον αυτό μου έδειξε. Ότι τώρα συμβαίνουν τα πιο τρελά πράγματα, ότι δεν έχεις πάντοτε τον έλεγχο του σώματος και των συναισθημάτων σου και ότι γενικά δεν υπάρχει καμία λογική! χαχα Φιλικά, θα σου πρότεινα να κάνεις υπομονή και ότι είναι απλώς μια φάση που θα περάσει. 9 μήνες διαρκεί η εγκυμοσύνη δεν είναι πολύ! χαχα Προσπάθησε να αποσπάς το μυαλό σου με ευχάριστα πράγματα, κάθε φορά που είσαι στις μαύρες σου

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αγορακια εχουν η κροκετ,η κριμαι,η μαρουσκα,η madata,η χρυσα και η lonestar?Ποια αλλη ξεχναω?Υπαρχει καποιο κοριτσι που κατεχει απο αυτα να αναλαβει τη λιστα μας?Εγω δεν εχω ιδεα.

Αν δεν έχετε πρόβλημα, το Σαββατοκύριακο που θα έχω χρόνο θα αναλάβω να ξαναφτιάξω την λίστα της marouskaki και να προσθέσω όσες έχουν πάει για β' επιπέδου. Αρκεί να συμφωνείτε να το αναλάβω εγώ

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι και δεν μας χαλάς την διάθεση. Τουλάχιστον όχι την δική μου. Χωρίς να ξέρω τα οικογενειακά σας και χωρίς να θέλω να επέμβω στα προσωπικά σας, μήπως να απευθυνόσασταν σε κάποιο ψυχολόγο πριν λάβεις τόσο σοβαρές αποφάσεις;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημέρα κορίτσια μου!!Απότι έχω καταλάβει είμαι η μόνη που γεννάω τελευταία ημέρα του Αυγούστου :( θα έχετε πρώτα ο θεός τα μωράκια σας αγκαλίτσα και θα έχω μείνει μόνη μου και θα μαθαίνω τα νέα σας!! Με ποιόν θα μιλάω :shock::shock::shock:

LMb5p2.png

Καλημερα κοριτσια.Ηλιος και σημερα για να ανεβαινει η διαθεση.Που ειναι το νινακι με τα νεα της β επιπ?Μπες απ τι γραφειο να μας τα πεις.Μαριανθη εγω προτεινω να αναλαβεις τη λιστα μας γιατι εχουμε χασει τη μπαλα.Αν με τοκαλο επιστρεψει το μαρουσκακι βλεπουμε.Νοβεμπερ πραγματικα δυσκολη η κατασταση που βιωνεις.Τα παιδακια σου αντιλαμβανονται το τι συμβαινει?Προσπαθησε να χεις τουλαχιστον αυτα καλα προστατευμενα απο την τρελα που επικρατει.Το να νιωθεις συνεχως αδικημενη ειναι πολυ δυσαρεστο,ειδικα τωρα που εχεις τοσα να σκεφτεις.Πιστευω οτι η μονη λυση ειναι να μετακομισετε.Παρτο ζεστα και υλοποιησε το αμεσα παρολες τις δυσκολιες που υπαρχουν,μηπως ο ερχομος της μπεμπας σας βρε αλλου,μακρια απο αυτη τη γυναικα.Εσυ ξερεις καλυτερα,εμεις απλως λεμε μια διαδικτυακη γνωμη.Παντως πλεον η απομακρυνση σας μου φανταζει η μοναδικη λυση και για σενα και για τα παιδια που μεγαλωνουν και καταλαβαινουν ολο και περισσοτερο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καλημέρα κορίτσια μου!!Απότι έχω καταλάβει είμαι η μόνη που γεννάω τελευταία ημέρα του Αυγούστου :( θα έχετε πρώτα ο θεός τα μωράκια σας αγκαλίτσα και θα έχω μείνει μόνη μου και θα μαθαίνω τα νέα σας!! Με ποιόν θα μιλάω :shock::shock::shock:

Οι ημερομηνίες που ξέρουμε είναι πιθανές. Τίποτα δεν είναι σίγουρο με τα σποράκια μας! Μπορεί δηλαδή εσύ να γεννήσεις νωρίτερα και εγώ που έχω ΠΗΤ 17/8, να πάρω μέρες και από τον 10ο μήνα και να γεννήσω μετά από εσένα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

να 'μαστε και εμεις!!!!

πήγαμε χτες για τη β' επιπέδου μας...και μαρτυρήσαμε...το ραντεβού ήταν στις 5..και φύγαμε στις 9 παρα 10...απαράδεκτοι...υποτίθεται έχουν να κάνουν και με εγκυούλες...υποτίθεται....

ας μην γκρινιαξω άλλο για αυτό...ας πάμε στο ζουμί!!!!

Η μικρή ήταν πολύ ζωηρή.....την είδαμε να ανοιγοκλείνει το στοματάκι της!!! 384 γρ 24εκ...μια χαρά τη βρήκε ο γιατρός!!

(november...μας τρως λάχανο στις μετρήσεις!!!!!!)

κορίτσια τι τιμή σας έδωσε στη μέτρηση τραχήλου?????εμένα 4,1.......πολύ μου φάνηκε....

ακόμα δεν πήρα στο γιατρό μου τηλέφωνο....γιατί θα κάνουμε ραντεβού μετά το Πάσχα...

με το καλό όλες οι κοπέλες τις β' επιπέδου που περιμένετε....!!!!

αα!!! στο τέλος βέβαια μου πέταξε ότι λόγω ηλικίας θα μπορούσα να κάνω και μια αμνιοπαρακέντηση.....εννοείται πως είπα "οχι ευχαριστώ...." και έφυγα!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...