Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Κι εμεις ακουσαμε καρδουλα και ειδαμε το φασολακι μεσα στο σακο.Ομορφο μου φανηκε χι χι χι.Τωρα εχουμε αυχενικη στις 4 φεβρουαριου.Η πητ μου 20 Αυγ οπως την υπολογιζα.Ολα καλα λοιπον θα κανω πρωτοχρονια ησυχη.Μπραβο και σε σας Love και Μαριανθη.Μαγδα καλη επιτυχια γι αποψε.Κοριτσια ποσες να χουμε μαζευτει τωρα?Γιναμε πολλες παντως.Οταν μπορεσει και το μαρουσσκακι να φτιαξει το πινακακι θα ξεκαθαρισει το τοπιο.Παντως τωρα πιστευω οτι τελειωνουμε απο την πρωτη φαση της καρδουλας ε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες Αυγούστου 2015!

Magda18 5/8

Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα

November rain 9/8☺ καρδούλα

Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα

Love is in the air 12/8☺καρδούλα

Evangelia_kapa 13/8

Χρύσαδήμητρα 16/8

Marianthi27 15/8 ☺καρδούλα

Vagelio 19/8

Meldan 20/8 ☺καρδούλα

Lolita ?/8

Aura 27/8

Biscomania ?/8 Διδυμάκια!!

Aν ξέχασα κάποια καρδούλα υπενθυμίστε μου, αν έχασα κάποια πητ επίσης οκ??Είμαστε 13 ήδη!:-D:grin::-D:grin:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα κορίτσια! Συγχαρητήρια σε όλες τις μανούλες που άκουσαν καρδούλα, πρέπει να είναι μαγικο. Εμείς ραντεβου 8/01 για καρδούλα, θα σκάσω μέχρι τότε. Δεν έχω και συμπτώματα εγκυμοσύνης και αναρωτιέμαι καμιά φορά αν είμαι όντως έγκυος. Aντε γίναμε πολλές ζωή να'χουμε!

c8i6p2.png

Μπραβο στα κοριτσια που ακουσαν σημερα τις καρδουλες τους!

Εσεις οι τυχερες που δεν εχετε καθολου συμπτωματα καντε τον σταυρο σας γιατι ειναι μεγαλη τυχη αυτο,οι υπολοιπες ας κανουμε υπομονη και τσουλαει ο καιρος σιγα σιγα..Αυριο δουλεια!ποιος παει? βαριεμαι:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Και ναι!!!! ακούσαμε καρδούλα!επιτέλους ένα βάρος έφυγε!!! βρέθηκε όμως μικρότερο από ότι υπολογίζεται από την τελευταία περίοδο, ίσως λόγω καθυστερημένης σύλληψης??? οπότε η ΠΗΤ μετατοπίζεται στις 14/8.... δεν είναι και τόσο καλή ημερομηνία, καισαρική βρωμάει...τέλωσπάντων ας είναι υγιή τα μωράκια μας...όλα καλά λοιπόν!!!η πρωτοχρονιά θα είναι μαγική!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Κορίτσια πήγα γιατρό χτες. Ήμουν 6+5. Το έμβρυο το έβγαζε 6+4 και ακούσαμε καρδιά 135 παλμούς. Απλά μου είπε οτι δεν του άρεσε η εικόνα του υπέρηχου γιατί ο λεκιθικός ασκός είναι πιό πυκνός απ' ότι πρέπει και το έμβρυο κρυμμένο σαν κολλημένο κάτω χαμηλά. Θα ξαναπάμε την άλλη Δευτέρα ΙΑΣΩ που έχει καλύτερο υπέρηχο να το ξαναδούμε κι αν είναι ολα καλά θα μου γράψει εξετάσεις. Σκεφτείτε ούτε την ΠΗΤ μου δεν μου είπε τίποτα.....Σήμερα τον ξαναπήρα τηλ γιατί ανησυχώ και μου είπε ότι το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει απόκλιση στη ηλικία κύησης και έχει καρδιακό παλμό αν είχε κάποια σοβαρη χρωμοσωματική ανωμαλία θα έβγαινε αρκετά μικρότερο... Πριν την αυχενική λέει δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα. Συνήθως όμως μου είπε η εικόνα στον πρώτο υπέρηχο δεν είναι ιδανική με το έμβρυο στη μέση και το λεκιθικό σάκο από κάτω και ότι το 80% από τις υπόνοιες των γιατρών για κάτι στραβό δεν επαληθεύεται και πάνε όλα καλά...

Έχει καμία σας ανάλογη εμπειρία; Κοντεύω να σκάσω φοβάμαι μην φτάσει η αυχενική και δεν είναι καλά τα πράγματα. Αυτές οι γιορτές θα μου βγουν απ΄τη μύτη. Έλεγα θα ευχαριστηθω την πρωτοχρονιά αλλά τζίφος θα μ,ε φάει το άγχος μέχρι την άλλη βδομάδα

UQTep2.png

Xgjmp2.png

vagelio έχει δίκιο ο γιατρός σου, οι πρώτες εικόνες δεν είναι ξεκάθαρες και όλα πάνε καλά στο τέλος....ούτε εμένα μου είπε ΠΗΤ ούτε τίποτα, εγώ την υπέθεσα, μόνη μου αφού μου είπε ότι είναι μικρότερο κατά δύο εβδομάδες...κράτα το γεγονός ότι οι πιθανότητες για να πάει κάτι στραβά έπεσαν στο 3% αφού ακούσατε καρδούλα και όλα θα πάρουν το δρόμο τους...Στην αρχή τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, ας αφήσουμε τη φύση να κάνει το θαύμα της και ας απολάυσουμε το δρόμο...αυτό μπορώ να σου πω μόνο από την εμπειρία μου και την αισιοδοξία που με χαρακτηρίζει αυτή τη στιγμή! Να ευχαριστηθείς την πρωτοχρονιά σου και να κάνεις θετικές σκέψεις, ότι και να κάνουμε εμείς η φύση έχει ήδη προνοήσει...θα μας στείλει τα μωράκια!!!:D:):wink:

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Bαγγελιω δε ξερω τι να σου πω,αναλογη εμπειρια δεν εχω παντως αν αφορουσε εμενα πιστευω οτι δε θα μπορουσα να περιμενω μια εβδομαδα.Αφου ο υπερηχος στο ιασω ειναι καλυτερος θα πηγαινα κι εκει για μια ακομη γνωμη πιο αμεσα ομως.Δε θελω σε καμια περιπτωση να σε αγχωσω απλως λεω τι θα εκανα εγω.Αυτον το γιατρο ειχες παντα?Τον εμπιστευεσαι?Χωρις να ειμαι γιατρος και χωρις να εχω επιστημον αποψη εμενα οσα ειδατε κι ακουσατε στον υπερηχο μου φαινονται επαρκη για την παρουσα φαση.Απ τη μια ειναι η αποψη της Μαγδας που λεει να χαλαρωσεις κι ο τι ειναι να γινει θα γινει κι απ την αλλη να παρεις αμεσα μια ακομη γνωμη για να ηρεμησεις και να κανειγιορτεςησυχη.Εσυ μαποφασιζεις βεβαια.Ευαγγελια Καπα γιατι καθυστερησατε τοσο το ραντεβου για την καρδουλα?Εισαι σχεδον οκτω εβδομαδων ε?Εγω κοριτσια, για να σας πω τα δικα μου,εχω κανονισει αυριο μεγαλο υραπεζι στο σπιτι μου αλλα βαριεμαι ασυστολα να ασχοληθω με το οτιδηποτε.Οση ορεξη ειχα τα χριστουγεννα τοσο τωρα σκεφτομαι μαγειρεμα και καθαριοτητες και κατι με πιανει.Ειναι κι οι αδελφες μου αρρωστες με πυρετο οποτε δεν εχω κι εναλλακτικη.Τελοσπαντων ας μη γκρινιαζω μετρς που ειναι,υπαρχουν και σοβαρα προβληματα στον κοσμο.Φιλια πολλα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κορίτσια πήγα γιατρό χτες. Ήμουν 6+5. Το έμβρυο το έβγαζε 6+4 και ακούσαμε καρδιά 135 παλμούς. Απλά μου είπε οτι δεν του άρεσε η εικόνα του υπέρηχου γιατί ο λεκιθικός ασκός είναι πιό πυκνός απ' ότι πρέπει και το έμβρυο κρυμμένο σαν κολλημένο κάτω χαμηλά. Θα ξαναπάμε την άλλη Δευτέρα ΙΑΣΩ που έχει καλύτερο υπέρηχο να το ξαναδούμε κι αν είναι ολα καλά θα μου γράψει εξετάσεις. Σκεφτείτε ούτε την ΠΗΤ μου δεν μου είπε τίποτα.....Σήμερα τον ξαναπήρα τηλ γιατί ανησυχώ και μου είπε ότι το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει απόκλιση στη ηλικία κύησης και έχει καρδιακό παλμό αν είχε κάποια σοβαρη χρωμοσωματική ανωμαλία θα έβγαινε αρκετά μικρότερο... Πριν την αυχενική λέει δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα. Συνήθως όμως μου είπε η εικόνα στον πρώτο υπέρηχο δεν είναι ιδανική με το έμβρυο στη μέση και το λεκιθικό σάκο από κάτω και ότι το 80% από τις υπόνοιες των γιατρών για κάτι στραβό δεν επαληθεύεται και πάνε όλα καλά...

Έχει καμία σας ανάλογη εμπειρία; Κοντεύω να σκάσω φοβάμαι μην φτάσει η αυχενική και δεν είναι καλά τα πράγματα. Αυτές οι γιορτές θα μου βγουν απ΄τη μύτη. Έλεγα θα ευχαριστηθω την πρωτοχρονιά αλλά τζίφος θα μ,ε φάει το άγχος μέχρι την άλλη βδομάδα

πιο πυκνος απ οτι πρεπει ο σακος...ασε ρε γιατρε τι θα πει αυτο;;ειναι δυνατον να μην πεις στην εγκυο κοπελα και κατι να την ανεβασεις;ειδικα οταν ειδατε σακο εμβρυο ακουσατε καρδια.οτι ειδαμε ολες δηλαδη... Τι να πω βρε κοριτσακι μου εγω καλα τα ακουω. Και ποιος λεει οτι η αυχενικη η καλη εξασφαλιζει κατι;ποσοστα ειναι ολα..δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου αν το αντεχετε οικονομικα πηγαινε ιασω αυριο τουλαχιστον να ησυχασεις χρονιαρες μερες.α ρε ντοκτορ αφου πριν την αυχενικη δε μπορουμε να ξερουμε και πολλα τι της τη μαυριζεις την καρδια της κοπελας;;;;καλη επιτυχια κοριτσι.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Bαγγελιω δε ξερω τι να σου πω,αναλογη εμπειρια δεν εχω παντως αν αφορουσε εμενα πιστευω οτι δε θα μπορουσα να περιμενω μια εβδομαδα.Αφου ο υπερηχος στο ιασω ειναι καλυτερος θα πηγαινα κι εκει για μια ακομη γνωμη πιο αμεσα ομως.Δε θελω σε καμια περιπτωση να σε αγχωσω απλως λεω τι θα εκανα εγω.Αυτον το γιατρο ειχες παντα?Τον εμπιστευεσαι?Χωρις να ειμαι γιατρος και χωρις να εχω επιστημον αποψη εμενα οσα ειδατε κι ακουσατε στον υπερηχο μου φαινονται επαρκη για την παρουσα φαση.Απ τη μια ειναι η αποψη της Μαγδας που λεει να χαλαρωσεις κι ο τι ειναι να γινει θα γινει κι απ την αλλη να παρεις αμεσα μια ακομη γνωμη για να ηρεμησεις και να κανειγιορτεςησυχη.Εσυ μαποφασιζεις βεβαια.Ευαγγελια Καπα γιατι καθυστερησατε τοσο το ραντεβου για την καρδουλα?Εισαι σχεδον οκτω εβδομαδων ε?Εγω κοριτσια, για να σας πω τα δικα μου,εχω κανονισει αυριο μεγαλο υραπεζι στο σπιτι μου αλλα βαριεμαι ασυστολα να ασχοληθω με το οτιδηποτε.Οση ορεξη ειχα τα χριστουγεννα τοσο τωρα σκεφτομαι μαγειρεμα και καθαριοτητες και κατι με πιανει.Ειναι κι οι αδελφες μου αρρωστες με πυρετο οποτε δεν εχω κι εναλλακτικη.Τελοσπαντων ας μη γκρινιαζω μετρς που ειναι,υπαρχουν και σοβαρα προβληματα στον κοσμο.Φιλια πολλα

Καλησπέρα κορίτσια, καλησπέρα meldan! Το καθυστερήσαμε ναι, και θα σκάσω. Αλλά γύρισα Ελλάδα γιατί δουλεύω και θα ξαναφύγω εξωτερικό στις 7 του μηνός, οπότε κλείσαμε εκεί ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα μαζί με τον άντρα μου, δεν ηθελα μόνη μου εδώ. Με το ζόρι κρατιέμαι όμως! Kαλές γιορτές να έχουμε, καλά να περάσετε όσες έχετε τραπεζώματα και συναθροίσεις, άντε με υγεία και του χρόνου τέτοια εποχή με τα μωράκια μας!

c8i6p2.png

Μανούλες Αυγούστου 2015!

-Magda18 5/8 ☺καρδούλα

-Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα

-November rain 9/8☺ καρδούλα

-Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Lolita ?/8

-Aura 27/8

-Biscomania ?/8

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kι εμείς φιλοξενούμε κόσμο και νιώθω άσχημα που είμαι σα ζόμπι...Άρχισε πάλι κι ο μικρός τα νυχτερινά κατουρήματα ξανά και ξανά και να δω πώς θα πορευτώ από δω και πέρα...Χρειάζεται επειγόντως αδερφάκι να του σπάσει ο τσαμπουκάς νομίζω...Εγώ έβαλα σήμερα 2 κιλά μοσχάρι στη γάστρα το οποίο από χθες είχα μαρινάρει με κρεμμύδια, λάδι, καρότα, κρασί, μαιντανό και δενδρολίβανο.2 ώρες στη γάστρα και μετά έριξα και πατάτες μέσα για άλλη μια ώρα και μια χαρά φάγαμε;););) Δεν είμαστε για πολλά πολλά κοριτσάκι....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Αυγούστου 2015!

-Magda18 5/8 ☺καρδούλα

-Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα

-November rain 9/8☺ καρδούλα

-Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Lolita ?/8

-Aura 27/8

-Biscomania ?/8

Πω πω!!! Tελευταία έμεινα!!!

c8i6p2.png

Μαρουσκακι μου καλο οταν λες "φιλοξενουμε" εννοεις μεσα στο σπιτι σας που ηδη ειστε πεντε η καπως αλλιως?Αν ειναι ετσι χαρα στο κουραγιο σου.Ο μικρος σε παιδευει με τα τσισα μονο τη νυχτα η γενικως?Εγω ξσπλωσα το μεσημερι κι αφου ξεκπυραστηκα σηκωθηκα κι αρχισα προεργασια για το αυριανο τραπεζι,εκανα απο σημερα κιμα για τα κανελονια,εβρασα λιγο και ψιλοκοψα συκωταριες και ευτυχως ξαναβρηκα τη διαθεση μου.Ειναι που λενε τρωγοντας ερχεται η ορεξη.Κοριτσια της Μακεδονιας σας βρηκε το χιονι η σκομη?Παντως κοντα φαινεται να ναι, ακομη και στην Αθηνα κανει ψοφο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...