Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Στις προηγουμενες εγκυμοσυνες τις πρωτες 3-4 βδομαδες ειχα ολο καφε υγρα,καθε μερα.Αφου φοραγα και σερβιετακια καθημερινα.Τωρα ειμαι πολυ καλυτερα προς το παρον.Ελαχιστα καφε,καμια φορα και καθολου.Ο γιατρος μου ειχε πει οτι καθαριζε η μητρα απο υπολειμματα αιματος απο την περιοδο.Βεβαια τα ουτροτζεσταν πηγαιναν και ερχονταν προληπτικα.Παντως ειναι πολυ ψυχοφθορο καθε φορα να φοβασαι τι θα αντικρυσεις στην τουαλετα:twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα. Θα είμαι και εγω αυγουστομανούλα, αν όλα πανε καλά :)

Καινούργια και χωρίς εμπειρία μανούλα.Περιμένω δίδυμα και μετά απο το πρώτο σοκ που έπαθα μόλις μου είπε ο γιατρός είναι 2:neutral:, πλέον νιώθω πολύ χαρούμενη:D. Είχα λίγους εμετούς μέχρι τώρα και ναυτίες σχεδόν κάθε μέρα. Συνήθως ξυπνάω στον ύπνο μου και ταλαιπωρούμαι μ'αυτά. Τα ίδια είχατε και οι πιο έμπειρες; Ξυπνούσατε;

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!!

Κορίτσια χρόνια πολλά!!!!! Μπορεί να μην σας εγραφα αλλά σας διάβαζα!!! Η μικρή μας από τελείωσε όλους!! Μέχρι και τους παππούδες κόλλησε...... Η μικρή είναι περδικι και οι υπόλοιποι ρακος!!!!! Αύριο για εμάς είναι η μεγάλη μέρα και δεν σας κρύβω ότι έχω αγχωθει πολύ! Όσες έχετε λίγο καφέ ή και αιματακι μην φοβάστε ο γιατρός μου προληπτικά μου είπε ότι σε κάποιους οργανισμούς συμβαίνει χωρίς να είναι σοβαρό και αν δω έστω λίγο απλά να ξεκουραστω ...ούτε χάπια ούτε τπτ. Σας φιλώ!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

γεια σας και παλι...ενω ολη μερα δεν ειχα σχεδον τιποτα τωρα ειδα παλι ροζ πηρα τον γιατρο κ λεει αν συνεχισουν να παω τριτη να δουμε παλι τι γινεται...δεν μπορω ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο και εχω και τη μικρη με ιωση...ας ελπισω να με λυπηθει ο θεος και να ηρεμησουν τα πραγματα....

uAVIp3.png

sWUop3.png

γεια σας και παλι...ενω ολη μερα δεν ειχα σχεδον τιποτα τωρα ειδα παλι ροζ πηρα τον γιατρο κ λεει αν συνεχισουν να παω τριτη να δουμε παλι τι γινεται...δεν μπορω ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο και εχω και τη μικρη με ιωση...ας ελπισω να με λυπηθει ο θεος και να ηρεμησουν τα πραγματα....

η Παναγια μαζι σου κοριτσακι μου.να πανε ολα καλα.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια χρόνια πολλά!!!!! Μπορεί να μην σας εγραφα αλλά σας διάβαζα!!! Η μικρή μας από τελείωσε όλους!! Μέχρι και τους παππούδες κόλλησε...... Η μικρή είναι περδικι και οι υπόλοιποι ρακος!!!!! Αύριο για εμάς είναι η μεγάλη μέρα και δεν σας κρύβω ότι έχω αγχωθει πολύ! Όσες έχετε λίγο καφέ ή και αιματακι μην φοβάστε ο γιατρός μου προληπτικά μου είπε ότι σε κάποιους οργανισμούς συμβαίνει χωρίς να είναι σοβαρό και αν δω έστω λίγο απλά να ξεκουραστω ...ούτε χάπια ούτε τπτ. Σας φιλώ!!!!

αντε κοριτσακι εφτασε η μεγαλη μερα με το καλο να ακουσεις το πιο γλυκο τικ τακ.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καινούργια και χωρίς εμπειρία μανούλα.Περιμένω δίδυμα και μετά απο το πρώτο σοκ που έπαθα μόλις μου είπε ο γιατρός είναι 2:neutral:, πλέον νιώθω πολύ χαρούμενη:D. Είχα λίγους εμετούς μέχρι τώρα και ναυτίες σχεδόν κάθε μέρα. Συνήθως ξυπνάω στον ύπνο μου και ταλαιπωρούμαι μ'αυτά. Τα ίδια είχατε και οι πιο έμπειρες; Ξυπνούσατε;

να κι η πρωτη διδυμομανουλα με το καλο κοριτσι.οι αυπνιες με ταλαιπωρουν κι εμενα τη νυχτα και τη μερα σερνομαι πια..ποτε εχεις πητ;πρεπει οπωσδηποτε να φτιαξω το πινακακι λεμε

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλωστην!Τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα! Να και τα διδυμακια μας!δεν ειχαμε ως τωρα στην παρεα μας, μεχρι που εσκασαν ...μυτη! Σου ευχομαι μια ομορφη εγκυμοσυνη και του χρονου με τα μωρακια σου στην αγκαλια σου!Εχεις κληρονομικοτητα οσον αφορα τα διδυμα η' πετυχε?πες μας νεα για σενα.Δουλεια,ηλικια, τα παντα ολα ρε παιδακι μου:P:p:p

Οσον αφορα τις ναυτιες αστα να πανε,τελειωμο δεν εχουνε.Και τωρα που σου γραφω ετοιμη να ξερασω ειμαι

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κοριτσια.Τι ξανετε?Ειμαστε ολες καπως περιεργα ε?Η καθεμια μας με τα δικα της.Τα πιο δυσκολα βεβαια ειναι Χρυσα τα δικα σου.Καλα τα λενε οι γιατροι αλλα οταν υπαρχει παιδακι και δεν υπαρχει βοηθεια τι κανεις?Κανεις ο τι μπορεις απ αυτα που πρεπει κι ο θεος βοηθος.Αυριο εχουμε κι εμεις γιατρο κι ανυπομονω.Κι εσυ love?Αν δεν κανω λαθος εχει και η Μαριανθη.Biscomania με το καλο τα διδυμακια σου.Στην αρχη σοκ ε?Δε ξερω εγω νομιζω οτι ζοριζομαι πολυ μονο και στη σκεψη δυο μωρων ταυτοχρονα.Ολα τα καταφερνουμε το ξερω απλως μου φανταζει πολυ δυσκολο.Λολιτα ςγω απο αυπνιες δεν ταλαιπωρουμαι αλλα απο υπνηλιες.Δεν μπορω να σταματησω να χασμουριεμαι κι σπ το πρωι που θα ξυπνησουμε ονειρευομαι το μεσημερι που θα ξαναξαπλωσουμε.Κοριτσια σας εχω ερωτηση.Θα αντεχε καμια σας να μη μαθει μεχρι τελους το φυλο του μωρου?Εγω απ τη φυση μου ειμαι τρελα ανυπομονη αλλα σ αυτην την εγκυμοσ κατι μ εχει πιασει και την εχω δει πιο χαλαρα οποτε λεω λες να το αφησ για εκπληξη?Οταν ξερεις βεβαια τι ειναι κανεις πιο συγκεκριμενα ονειρα αλλα και το αγνωστο εχει τη γλυκα του.Καληνυχτα κοριτσια.Ανυπομονω αυριο για την πρωτη συναντηση με το φασολακι μου.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά!!! υγεια να έχουμε ΌΛΟΙ!!!! με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας! εγώ χάθηκα γιατί δεν είχα ιντερνετ εκεί που ήμουν τόσες μέρες για διακοπές. Δεν έχουμε πει σε κανένα ότι είμαι έγκυος και έχω σκάσει τόοοοοσες μέρες περιμένοντας το ραντεβού σήμερα το απόγευμα με το γιατρό για να ακούσουμε την καρδούλα και να το ανακοινώσουμε επιτέλους...!!! έχω συμπτώματα που με ταλαιπωρούν και δεν μπόρώ να τα μοιραστώ με κανένα θηλυκό, ο καημένος ο άντρας μου δε με καταλαβαίνει!!! το πρωι είμαι μια χαρά κυρία και μετά το μεσημέρι πονάει τόσο πολυ το στομάχι μου, αναγουλιάζω, μόλις αδειάζει πρέπει να γεμίζει αμέσως, διαμαρτύρεται βασανιστικά! εεεε μόλις γεμίζει διαμαρτύρεται ότι έσκασε και ότι θέλει να εκραγεί!!! δεν μπορώ!!! όλη μέρα σκέφτομαι το στομάχι μού, έλεος!!χααχχαχααχχα\τουλάζιστον σκέφτομαι ότι υπάρχει ένα σποράκι πίσω από όλα αυτα!!!! γιατί το άγχος μας ήταν αν δε δούμε τίποτα στο σάκο,,,με όλα αυτά τα συμπτώματα σκέφτομαι ότι δε γίνεται να μην υπάρχει τίποτα!!! Ανυπομονώ για σήμερα σαν τρελή!!!:)

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι...ενω ολη μερα δεν ειχα σχεδον τιποτα τωρα ειδα παλι ροζ πηρα τον γιατρο κ λεει αν συνεχισουν να παω τριτη να δουμε παλι τι γινεται...δεν μπορω ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο και εχω και τη μικρη με ιωση...ας ελπισω να με λυπηθει ο θεος και να ηρεμησουν τα πραγματα....[/quote

Χρύσα μου εύχομαι όλα να πάνε καλά. Σου στέλνω τις ευχές μου.

κοριτσια καλημερα!χθες το βραδυ ειδα στο εσωρουχο λιγο ροζ αιματακι και πηρα τηλ στο γιατρο κ πηγα στο νοσοκομειο να δω τι γινεται.....ειδαν ενα πολυ μικρο αιματωμα που προηλθε απο κουραση η απο καποια αποτομη κινηση....μου δωσανε ουτροτζεσταν και μου ειπαν να ξεκουραζομαι και οχι βαρη....ουτε τη μικρη μου ειπαν και εχω αγχωθει πολυ δεν εχουμε βοηθεια εδω ουτε τους δικους μου ουτε τα πεθερικα μου οποτε οτι με βοηθαει ο αντρας μου.....

Σε καταλαβαίνω. Είναι πολύ ψυχοφθόρο. Προσπάθησε όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι και να μην το σκέφτεσαι... Μακάρι όλα καλά να πάνε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Συγχαρητήρια για τα διδυμάκια και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα πήγα για υπέρηχο. Τελικά η εγκυμοσύνη είναι μικρότερη από όσο υπολόγιζα. Συγκεκριμένα σήμερα είμαι 6 εβδομάδων και 6 ημερών. Ακούσαμε καρδιά (137 χτύποι) και είδα και το σποράκι. Όσο μπορούσαμε βέβαια λόγω μεγέθους! Τελικά ένα είναι. Δεν πειράζει. Ένα και καλό! Ο γιατρός μου έδωσε ΠΗΤ για 18/8. Τελικά όλα λάθος τα υπολόγισα! Χαχα! Ξανά ραντεβού στις 19/1

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...