Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες. Τι κάνετε; Εμείς χάλια! Η χθεσινή μέρα ήταν φρικτή! Το μεσημεράκι με έπιασαν αφόρητοι πόνοι στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να φύγουμε άρον των άρον από το τραπέζι που μας έκανε η γιαγιά μου και να πάμε σπίτι! Το βράδυ ο άντρας μου τρελάθηκε στην διάρροια και στον εμετό! Ναι τα καταφέραμε και εμείς να κολλήσουμε γαστρεντερίτιδα! Σήμερα το πρωί απολύμανα όλο το μπάνιο με χλωρίνη για να μην κολλήσω και εγώ. Έπειτα, πήρα τον γιατρό μου τηλέφωνο για να τον ρωτήσω τι μπορεί να είναι αυτό που έπαθα. Έχω το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου. Μου είπε να προσέξω την διατροφή μου και να παίρνω σπασμολυτικά χάπια... Πιο χάλια 25η Μαρτίου δεν θα μπορούσαμε να έχουμε! Και φυσικά όχι μόνο δεν φάγαμε μπακαλιάρο, αλλά την βγάλαμε με φρυγανιές γιατί δεν είχα τίποτα στο σπίτι να μαγειρέψουμε! ΧΑΛΙΑ, ΧΑΛΙΑ, ΧΑΛΙΑ...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοβαρά ακούγονται τα πράγματα. Να έχεις το νου σου και να παρατηρείς καθημερινά τις εξελίξεις του σώματός σου. Ίσως να χρειάζεται και εσύ να μείνεις ξαπλωμένη για ένα διάστημα. Ή δεν ξέρω. Πάντως να προσέχεις και περαστικούλια!

Καλημερουδια Marianthi27 μου.ναι ειμαι ξαπλωμενη απο τον πρωτο μηνα με το ζωρι κανω τα βασικα... παρακολουθω τα παντα και κανω υπομονη να ερθει μια ανεμελη περιοδος της εγκυμοσυνης μου :rolleyes: να φαω οτι θελω να βγω κτλ

ευχαριστω :)

mI14p3.png

vEpEp3.png

Καλημέρα μανούλες. Τι κάνετε; Εμείς χάλια! Η χθεσινή μέρα ήταν φρικτή! Το μεσημεράκι με έπιασαν αφόρητοι πόνοι στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να φύγουμε άρον των άρον από το τραπέζι που μας έκανε η γιαγιά μου και να πάμε σπίτι! Το βράδυ ο άντρας μου τρελάθηκε στην διάρροια και στον εμετό! Ναι τα καταφέραμε και εμείς να κολλήσουμε γαστρεντερίτιδα! Σήμερα το πρωί απολύμανα όλο το μπάνιο με χλωρίνη για να μην κολλήσω και εγώ. Έπειτα, πήρα τον γιατρό μου τηλέφωνο για να τον ρωτήσω τι μπορεί να είναι αυτό που έπαθα. Έχω το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου. Μου είπε να προσέξω την διατροφή μου και να παίρνω σπασμολυτικά χάπια... Πιο χάλια 25η Μαρτίου δεν θα μπορούσαμε να έχουμε! Και φυσικά όχι μόνο δεν φάγαμε μπακαλιάρο, αλλά την βγάλαμε με φρυγανιές γιατί δεν είχα τίποτα στο σπίτι να μαγειρέψουμε! ΧΑΛΙΑ, ΧΑΛΙΑ, ΧΑΛΙΑ...

ωχ ωχ εγω οσο και να προσεχα κολλησα γαστρεντερίτιδα και ηταν τι να πω....πολυ δυσκολο για μας τωρα... να προσεχεις

mI14p3.png

vEpEp3.png

Καλημερουδια κοριτσια μου.

Δεν κοιμαμαι απο πονους...

evangelia_kapa Ναι εχω παθει ουρολοιμωξεις απλα ηταν τα γνωστα συμπτωματα τσουξιμο - συχνοουρια ος εκει... αλλα αυτο εδω ειναι λες και εχεις ανοιχτη τομη και δεν μπορεις να βρεις θεση απο τον πονο και χτυπαει στην λεκανη στο ποδι τι να πω... :( ναι πεινω νερο εχω σκασει απο νερα, θα ηθελα πολυ και εγω να βρω κατι φυτικο θα δουμε σημερα τι θα μου πει ο γιατρος.

november rain ααααα με προβληματησες :)

η αληθεια ειναι οτι οντως πολλα βγηκαν στην φορα που δεν φανταζομουν οτι θα εχω και μου περασε απο το μυαλο..ποτε εγω θα ξανα ειμαι ετοιμη για τοσους γιατρους? και πονους και ολο στο κρεβατι ... εχω βαλει και κιλα αφου δεν μπορω να κοινουμε οπως πρεπει...

μεταξυ αστειου και σοβαρου ακομη εχω μια ελπιδα για ενα υγιεστατο κοριτσακι και ας εχω ενδειξεις αντιθετες

:)

habibi επειδή είχες πάθει και πριν, είχες προδιάθεση. Στην εγκυμοσύνη προχωράει ακόμα πιο γρήγορα και με πιο σοβαρά συμπτώματα. Τα χαπάκια που σου έλεγα λέγονται urinal, ειναι συμπυκνωμενα κρανμπερις μονο. Τα κρανμπερις κανουν θαυματα στις ουρολοιμωξεις. Τρώγε και καρπους αμα θες, η χυμο κρανμπερις. Παντως τα χαπακια είναι θαυματουργα και εντελώς φυσικά. Μαζί με πολύ νερό φυσικά. Να ξέρειι αφού επαθες μια φορά πολύ πιθανό να είσαι πιπ ευαίσθητη τωρα, μην τρομαξεις συμβαινει. Απλά ρωτα το γιατρο σου για τα urinal, για να αποφύγεις την αντιβίωση αν ξανατύχει, που εύχομαι να μην!

c8i6p2.png

habibi επειδή είχες πάθει και πριν, είχες προδιάθεση. Στην εγκυμοσύνη προχωράει ακόμα πιο γρήγορα και με πιο σοβαρά συμπτώματα. Τα χαπάκια που σου έλεγα λέγονται urinal, ειναι συμπυκνωμενα κρανμπερις μονο. Τα κρανμπερις κανουν θαυματα στις ουρολοιμωξεις. Τρώγε και καρπους αμα θες, η χυμο κρανμπερις. Παντως τα χαπακια είναι θαυματουργα και εντελώς φυσικά. Μαζί με πολύ νερό φυσικά. Να ξέρειι αφού επαθες μια φορά πολύ πιθανό να είσαι πιπ ευαίσθητη τωρα, μην τρομαξεις συμβαινει. Απλά ρωτα το γιατρο σου για τα urinal, για να αποφύγεις την αντιβίωση αν ξανατύχει, που εύχομαι να μην!

Μπραβο βρε κοριτσι ! κ εγω για κραμπερις εψαχνα! τα τρωω αποξηραμενα αλλα δεν ειναι το ιδιο! Μηπως ξερεις που μπορω να βρω καρπους? η τον χιμο? εννοω φυσικο οχι αυτο στο σουπερ! ευχαριστω για το χαπι!

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Περαστικα habibi μου!Εγω κρανμπερις βρισκω στη λαικη.

Εμενα η μυτη βγαζει αιμα καποιες φορες σρο φυσημα μονο... Αν αιμοραγουμε απο τη μυτη τι κανουμε?Ποιες ειναι οι πρωτες βοήθειες?Κάπου διάβασα οτι παταμε με τον αντίχειρα κ τ δεικτη το ρουθουνι που αιμοραγει για 5 λεπτα.Ισχυει???

MYfKp3.png

Ευαγγελια μου χρονια πολλα.Του χρονου να γιορτασεις αγκαλια με τη μπουμπου.Θα της φτιαξεις κι ελληνικο σημαιακι για να μαθαινει τα ελληνικα ηθη.Αφου ειπες να φαμε μπακαλιαρακι και για σενα σ ακουσα κι εφαγα....αστα.Τελεια τα νεα κι απ την β επιπεδου ε?Habibi μου περαστικα ευχομαι,μπες οποτε μπορεσεις να μας πεις πως εισαι και τι ηταν τελικα.Μαχη δε ξερω που οφειλεται αυτο που επαθες αλλα ξερω οτι ειναι συχνο φαινομενο στις εγκυμοσυνες.Εμεις ωραια περασαμε σημερα.Καφεδακι εξω,δηλ μεσα λογω βροχης,και μετα φαγητο σε μεζεδοπωλειο μεχρι τελικης πτωσεως.Τωρα εφαγα ενα γιαουρτακι να δροσιστει λιγο το στομαχακι μου.Αυριι μπαινω στην εικοστη εβδομαδα και η μπουμπου αφαντη.Τι να πω παλι,μονο να ναι καλα κι ας μου βγει και τεμπελα.

Ευχαριστώ meldan μου! Κι εσύ ό,τι επιθυμείς, κάθε ευτυχία!

Eννοείται η μικρή θα μάθει τα ελληνικά έθιμα, και σημαιουλα θα κρατήσει και στην παρέλαση θα πάει και θα μάθει και καλά την ελληνική γλώσσα!

Aχ μπακαλιαράκι εφαγες ε; Αντε χαίρομαι που περάσατε καλά, και του χρόνου!

c8i6p2.png

Χρονια πολλα σε ολες και ολους,evangelia μου νασαι καλα και του χρονου να γιορτασεις με την κορουλα σου μαζι:D:DΠολυ ομορφα τα νεα σου και το "δωρακι" που σου εκανε σημερα η μπουμπου σας:tongue:

november μου ευχαριστώ, κι εσύ να χαιρεσαι τα παιδάκια σου και την οικογενεια σου!

c8i6p2.png

habibi μου περαστικα....τι να πω???μεγαλο ζορι τραβας!οσο για τις ελπιδες σου μην τις χανεις....χαχαχα...μπορει να ειναι και κοριτσακι :wink:

marianthi μου και σε εσας περαστικα!!!

τα ουλα μου και η μυτη μου ματωνουν και εμενα....η μυτη οποτε την φυσαω (οπου ειναι μονιμως μπουκωμενη) και τα ουλα μου τωρα ειναι καπως καλυτερα και ειδα διαφορα απο τοτε που αρχισα νημα! Οι εξετασεις μου και εμενα δεν ειναι τοοοσο καλες...ολα ειναι κατω εκτος απο τον σιδηρο που ειναι πανω απο το οριο (αφου πινω 2 χαπακια την ημερα) και εχω και λιγο τσιμπημενο ζαγχαρο....και ας εχω μπεμπουλα συμφωνα με τις τελευταιες ενδειξεις :tongue:

november....εγω να δεις τι εφαγα εχτες....ακομη να συνέλθω απο το πιατο σκορδιαλιας που χλαπακιασα...

σημερα εκανε και η κολητη μου την αυχενικη και εχει μαλλον αγορακι!!!τουλαχιστον θα βγαλω εκει το αχτι μου....θα τον ξεζουμίζω! :tongue:

αντε μια εβδομαδα ακομη για την β επιπεδου!!!ανυπομονώ!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

κρανμπερις ...παιρνω αποξεραμενα απο μαγαζι με ξηρους καρπους και χυμό απο τον σκλαβενιτη...επισης εχει και εκει αποξεραμενα....φυσικο δεν ξερω που εχει...δεν εχω δει ποτε! :roll:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας κοριτσια ευχομαι να ειστε ολες καλα!!

εγω σπιτι ξεκουραση και Θεος βοηθος!!!ελπιζω να περασει οσο το δυνατον πιο γρηγορα ο καιρος και να κρατησουμε ολες τα μωρακια μας αγκαλια....τι να γινει??υπομονη....

τωρα στο θεμα του αιματοκριτη και εγω γυρω στο 33 εχω και ειμαι 20 εβδομαδων(δε μπορω να φτιαξω τικερακι)!!εμενα επεσε 2 μοναδες μεσα σε ενα μηνα αλλα ο γιατρος το θεωρησε φυσιολογικο ....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Κοριτσια για πειτε μου ....συμφωνα με τον τελευταιο υπέρηχο που εχετε κανει ποσους χτυπους ειχαν τα μωρακια σας?

173 η' 179 ενα απο τα δυο!γιατι?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

173 η' 179 ενα απο τα δυο!γιατι?

γεια σας κοριτσια μου τι κανετε???? εμεις καλα σημερα πηγαμε βολτουλα παρολη την βροχη! αγορασα στα αγορια μου παπουτσια!

αν θυμαμαι καλα 160 κατι..

79o6p3.png

καλησπερα σας κοριτσια ευχομαι να ειστε ολες καλα!!

εγω σπιτι ξεκουραση και Θεος βοηθος!!!ελπιζω να περασει οσο το δυνατον πιο γρηγορα ο καιρος και να κρατησουμε ολες τα μωρακια μας αγκαλια....τι να γινει??υπομονη....

τωρα στο θεμα του αιματοκριτη και εγω γυρω στο 33 εχω και ειμαι 20 εβδομαδων(δε μπορω να φτιαξω τικερακι)!!εμενα επεσε 2 μοναδες μεσα σε ενα μηνα αλλα ο γιατρος το θεωρησε φυσιολογικο ....

και στις 2 προηγουμενες εγκυμοσυνες μου μεχρι 24 εβδομαδων επεσε στο 34 ματα ανεβηκε απο μονος του

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...