Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!

Εδώ δεν είναι αργία, δυστυχώς ο άντρας μου είναι στη δουλεια κι εγώ μονάχη! Λετε για μπακαλιάρους και ζηλευω, μιαμ μιαμ...

Σήμερα το ραντεβου μας με το γιατρό, το απογευματάκι. Ανυπομονώ να ξαναδώ την μπουμπού, η οποία με έχει τρελάνει στις κλωτσιές. Πλεον τη νιώθει και ο άντρας μου.

Κορίτσια εγώ εχω διαιτολόγο που πάω που και που και μου δίνει συμβουλες τι να τρώω και πως, και παρακολουθεί και το βάρος μου. Ειναι πάρα πολυ καλη, την ήξερα και πριν μείνω έγκυος που με βοήθησε να ξεπεράσω το προβλημα των πολυκυστικών που είχα καθαρα με διατροφή. Γενικά εγώ είμαι πολύ υπερ του διατροφολόγου σε περίοδο εγκυμοσύνης.

Καλά να περάσετε όλες σήμερα! Φάτε σκορδαλιά και για μένα

Άντε τι ωραία να πας να δεις την μπεμπουλά σου...Θα φάμε πολύ μπακαλιάρο και για σένα και για την μπεμπούλα σου

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και μέλλουσες μανούλες!!!Εχτές εμέις είδαμε πάλι το μωράκι μας!!Επιβεβαιώθηκε οτι είναι αγοράκι!!!Ηταν συνέχια σε κίνηση.Ειμαι στην 17 εβδομάδα και το μωρό είναι ηδη 220 γραμμαρια!!! έχω πάρει ηδη 5 κιλά δεν θέλω να παρω πολλά τι να κάνω???Φιλια σε όλες σας και καλά να περάσετε σήμερα

LMb5p2.png

χαχαχα...και μενα μου εκανε εντυπωση που ο αντρας μου οταν του ειπα οτι μου ειπε ο γυναικολογος ποτε θα παω για το τριτο δεν ειμαι OXI....απλα γελασε και μου ειπε οποτε θελουμε....του λεω πας καλα παιδακι μου??και μου ειπε να ειμαστε καλα και θα κανουμε και αλλο!Προχτες βλεπαμε στην τηλεοραση κατι καγκουρο και ρωταει η κορη μου τι ειναι αυτα??και της λεει ο αντρας μου ειναι καγκουρο και συντομα θα τα δεις απο κοντα!Του λεω....θα παμε ταξιδι στην Αυστραλια???Και μου λεει εεε..ετοιμασου σιγα σιγα....βλεπω να φευγουμε μονιμα.

Υ.Γ...Ο αντρας μου ειναι γεννημενος στην Αυστραλια και η κορη μας εχει παρει την υπηκοοτητα...εχει συγγενεις εκει και εννοειται πως αν παμε εκει εχουμε πολλααααααααα προτερηματα απο το κρατος....και εννοειται τα παιδια μας θα εχουν καλυτερη σταδιαδρομια....το μονο που μας κρατα τοσα χρονια εδω ειναι η δικη μου αρνητικη πλευρα...αλλα τωρα ετσι οπως εξελισσονται τα πραγματα στην Ελλαδα ειναι για να το σκεφτομαι ...:rolleyes: σ λιγο βγαινει και η μαμα μου στην συνταξη οποτε θα μπορουν να ερχονται στην Αυστραλια με τον μπαμπα μου...και η αδελφη μου, μου λεει αν παω Αυστραλια θα ερθει και εκεινη κατω μονιμα....ειναι 24 ετων και για την νεολαια ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα εδω...

Γιατί όχι? Δεν είναι εύκολη απόφαση σε καμία περίπτωση, και όλοι αγαπάμε την Ελλάδα μας. Ομως πλεον οι επιλογές μας πρέπει να είναι με γνωμονα το μέλλον των παιδιών μας.

Ούτε και για μένα ήταν εύκολη υποθεση να αφήσω την Ελλάδα. Παρηγοριομουν στη σκέψη ότι είναι δυο ωρες με το αεροπλάνο. Αλλα άμα φυγεις έφυγες, τι σημασία έχει αν είσαι κοντά η μακρια. Σημασια έχει να έχεις καλη ποιοτητα ζωης και τα παιδιά σου να έχουν ευκαιρίες

c8i6p2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και μέλλουσες μανούλες!!!Εχτές εμέις είδαμε πάλι το μωράκι μας!!Επιβεβαιώθηκε οτι είναι αγοράκι!!!Ηταν συνέχια σε κίνηση.Ειμαι στην 17 εβδομάδα και το μωρό είναι ηδη 220 γραμμαρια!!! έχω πάρει ηδη 5 κιλά δεν θέλω να παρω πολλά τι να κάνω???Φιλια σε όλες σας και καλά να περάσετε σήμερα

Συγχαρητήρια! Να το χαίρεσαι το παλικάρι σου! Όσο για τα κιλά, προσπάθησε να τρως τα πάντα και με μέτρο. Επίσης, όσο μπορείς να περπατάς

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Άντε ωραία με το καλό και ο γιος σας Καλή εγκυμοσύνη να έχεις..Όσο για τα κιλά δεν ξέρω να σου πω για να μην πάρεις πολλές κάνουν διατροφή εγώ δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν μπορώ με πιάνουν λιγουρες...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Από εδώ και πέρα θα το νοιωθεις μπορεί να το έχεις νοιώσει και να μην το έχεις καταλαβει εγώ την πρώτη.φορά που την κατάλαβα ένοιωσα ένα φτερούγισμα χαμηλά στην κοιλιά σαν να περνάει ένα ψάρι...

...ένας μπακαλιάρος, ας πουμε (λόγω της ημέρας) :D:D:D

kdRKp3.png

tickeraki πως θα βάλω???θυμίστε μου!!!

Να σου ζήσει ο παίδαρος κορίτσι λοιπόν τικεράκι φτιάχνεις στην σελίδα αυτή εδώ http://lilypie.com/create.html και μετά εκεί που θα σου βγάλει get ticker code θα βρεις αυτό που λέει forum signatures και θα επιλέξεις το PseudoHTML, UBBCode and BB Code και το λινκ που θα σου βγάλει θα το κάνεις αντιγραφή και μετά επικόλληση εδώ στο φόρουμ στην υπογραφή σου και θα είσαι έτοιμη :) Ελπίζω να ήμουν κατανοητή αν δεν ήμουν ίσως κάποια άλλη κοπέλα στα εξηγήσει καλύτερα.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Χρειάστηκε να επιστρέψω πολλούς μήνες και πολλές σελίδες πίσω (συγκεκριμένα έφτασα μέχρι την 28η!) για να βρω μια πολύ κατατοπιστική (κατά την ταπεινή μου άποψη) ανάρτησή μου για το πως να βάλετε τικεράκια.

"Λοιπόν κορίτσια επειδή έφτυσα αίμα για να προσθέσω τα τικεράκια πιστεύω ότι πλέον έχω γίνει ειδικός επί του θέματος, οπότε διαβάστε πως γίνεται:

1. Θα πάτε στην σελίδα http://lilypie.com/

2. Με βάση τις οδηγίες, θα επιλέξετε και θα δημιουργήσετε το τικεράκι σας (θα επιλέξετε στο πρώτο βήμα το full size ticker)

3. Μόλις το ολοκληρώσετε, θα σας βγάλει το υπόδειγμα του τικεριού σας (!) και από κάτω διάφορους κωδικούς. Επιλέγετε Forum signatures -> PseudoHTML, UBBCode and BB Code.

4. Από κάτω στο κουτάκι με τίτλο Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums, σας έχει τον κωδικό. Δεξί κλικ και αντιγραφή.

5. Έρχεστε στο parents και πάτε επεξεργασία υπογραφής. Επικολάτε τον κωδικό μέσα στο κενό παράθυρο (αυτό που μοιάζει με μήνυμα) και κάνετε μια προεπισκόπηση υπογραφής για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει.

6. Η σελίδα θα ανανεωθεί. Αν κάτω από την λέξη προεπισκόπηση σας έχει το τικεράκι σας σε πλήρες μέγεθος, συγχαρητήρια τα καταφέρατε! Πατάτε αποθήκευση υπογραφής και τελειώσατε!

7. Αν θέλετε να προσθέσετε και δεύτερο και τρίτο τικεράκι, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία, απλώς το επικολάτε κάτω από το πρώτο τικεράκι σας.

Ελπίζω να βοήθησα σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα!"

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια εγω απο το πρωι κλαιω βογκαω απο τους πονους στην ουροδοχο κυστη.Παω τουαλετα και φοναζω απο πονους :( ουτε να περπατησω ουτε οταν ξαπλονω περναει,αλλα θα αναγκαστω να παω στα επειγοντα και φοβαμαι τι θα μου κανουν ... να παρω τον γυναικολογο μου? σκεφτομαι ομως τι να μου πει... παλι πρεπει να παω στο νοσοκομειο .Το κακο ειναι οτι οταν με ποιανει η κυστη μου ποναει και την κοιλια , σαν πετρα γινεται εκει που ειναι το μωρακι.

εχει περασει καμια σας κατι αναλογο ?

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω απο το πρωι κλαιω βογκαω απο τους πονους στην ουροδοχο κυστη.Παω τουαλετα και φοναζω απο πονους :( ουτε να περπατησω ουτε οταν ξαπλονω περναει,αλλα θα αναγκαστω να παω στα επειγοντα και φοβαμαι τι θα μου κανουν ... να παρω τον γυναικολογο μου? σκεφτομαι ομως τι να μου πει... παλι πρεπει να παω στο νοσοκομειο .Το κακο ειναι οτι οταν με ποιανει η κυστη μου ποναει και την κοιλια , σαν πετρα γινεται εκει που ειναι το μωρακι.

εχει περασει καμια σας κατι αναλογο ?

Κορίτσι αυτό σαν ουρολοίμωξη ακούγεται. Καλό είναι να πας στο νοσοκομείο, οσο περνάει η ώρα θα γίνεται χειρότερο. Δεν είναι τίποτα, υπάρχουν αντιβιώσεις συμβατες με την εγκυμοσύνη και η ανακούφιση είναι άμεση. Παρε τηλ και τον γυναικολόγο σου, εννοείται!

c8i6p2.png

Κορίτσι αυτό σαν ουρολοίμωξη ακούγεται. Καλό είναι να πας στο νοσοκομείο, οσο περνάει η ώρα θα γίνεται χειρότερο. Δεν είναι τίποτα, υπάρχουν αντιβιώσεις συμβατες με την εγκυμοσύνη και η ανακούφιση είναι άμεση. Παρε τηλ και τον γυναικολόγο σου, εννοείται!

Περιμενω τον αντρα μου να παμε...

ειχα μιλησει με τον γιατρο μου...

μου ειχε πει παιζει να ειναι λογο θυροειδη ... επισεις ειπε πολλα δεν μπορουμε τωρα να κανουμε να δουμε τι εχω λογο εγκυμοσυνης γιαυτο εχω φοβηθει...

μια αλλη γυναικολογος που ειχα στην αρχη για πετρες μου ειπε...στις εξετασεις βγηκε αιματοουρια και κατι ακομη...

κ ολα αυτα μετα τον πρωτο μηνα εγκυμοσυνης ...

τι να πω ειμαστε και εμεις που δεν θα χαρουμε ουτε μια μερα της εγκυμοσυνης μας :(:(:(

mI14p3.png

vEpEp3.png

Περιμενω τον αντρα μου να παμε...

ειχα μιλησει με τον γιατρο μου...

μου ειχε πει παιζει να ειναι λογο θυροειδη ... επισεις ειπε πολλα δεν μπορουμε τωρα να κανουμε να δουμε τι εχω λογο εγκυμοσυνης γιαυτο εχω φοβηθει...

μια αλλη γυναικολογος που ειχα στην αρχη για πετρες μου ειπε...στις εξετασεις βγηκε αιματοουρια και κατι ακομη...

κ ολα αυτα μετα τον πρωτο μηνα εγκυμοσυνης ...

τι να πω ειμαστε και εμεις που δεν θα χαρουμε ουτε μια μερα της εγκυμοσυνης μας :(:(:(

Τι να πω βρε κορίτσι μου περαστικά! Δεν μπορείς να πας στα επείγοντα? Ετσι θα την περάσεις τη νυχτα? Τουλαχιστον να σου κανουν μερικες αιματολογικες και εναν υπερηχο νεφρών.

Ευχομαι το τελευταιο να ειναι πραγματικά, και απο εδω πέρα να χαρείς μια ομορφη εγκυμοσύνη.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...