Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

χαχαχαχαχα κοιτα ημουν στο νοσοκομειο γιατι απο της συσπασεις ειχα κανει διαστολη λεω καποια στιγμη στον αντρα μου οτι θελω να φαω πουρακια αλλα δεν θα υποκυψω στον πειρασμο ο αντρας ομως πηγε και μου πηρε γιατι οπως ειπε θα πηγενε σπιτι να κανει μπανιο και να φαει και αν το μετανιωνα πως θα πηγαινα να παρω? φευγει λοιπον ο αντρας και μου και μου αφηνει τα πουρακια πανω στο τραπεζακι ερχετε μετα απο κανενα 2ωρο η μαια να ακουσει το μωρο με το μικροφωνο της (ετσι το ελεγα) και δεν το ακουγε τοτε λοιπον πηγε εφερε το nst που μας βαζουν οταν γενναμε που θα το ακουγε σιγουρα αλλα τιποτα και παλι τοτε φωναξε τον γιατρο και μαλιστα οταν ειδε το nst χλευασε την μαια οτι ειναι ανικανη να ακουσει το μωρο και εφερε ολοκληρο nst οταν λοιπον προσπαθησε αυτος ακουγοταν αραια και που ενας χτυπος τοτε ειδα μπουλουκι γιατρους και νοσοκομες απο πανω μου και βλεπω μια μαια και περνει τα πουρακια απο το τραπεζακια και τα ανοιγει, λεω απο μεσα μου πλακα μας κανει αυτη ηρθε στον πονο μου να φαει τα πουρακια μου? και τοτε γυριζει και με κοιταζει και μου λεει, ηθελες να φας γλυκο και δεν εφαγες? ναι της λεω και τοτε γυριζει κοιταει τον γιατρο και της λεει εκεινος φερε γρηγορα ενα ορο γλυκοζης μου τον εβαλε και σε ενα λεπτο αρχισε παλι να χτυπαει η καρδουλα της μπουμπους μου και τοτε μυ ειπε οτι αυτες η λυγουρες στην εγκυμοσυνη πολλες φορες ειναι το καμπανακι του μωρου οτι κατι χρειαζεται... ουφφφ επλιζω τωρα να εγινα κατανοητη:tongue:

Οοοοοκ! Μολις σε διαβασα απλα σηκωθηκα και πηρα απο το ψυγειο ενα kinder bueno που εχω εδω και καιρο και δεν το ακουμπουσα! Και το εφαγα χωρις τυψεις :rolleyes::tongue::)

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μολις ειδα τα φορεματακια στο asos,ειχε και πολυ ωραια κομματια,αλλα ρε κοριτσια ακριβα δεν ειναι?μου φανηκαν τσουχτερες οι τιμες για μια σεζον:(

Συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ αυτά κοιτούσα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Νομίζω πως τελικά στην εγκυμοσύνη καλό είναι να φοράμε ότι μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα! Στο θέμα των σουτιεν τωρα, έχω ένα σε μεγαλύτερο μέγεθος με μπανέλες και με βολεύει απίστευτα, θα έπρεπε να το αλλάξω;

kdRKp3.png

Καλημέρα!!!Χρόνια πολλά στα κοριτσακια μας που γιορταζουν!!!!!Με το καλο τα μωρακια σας!!! Να χαιρεστε ολους τους εορταζοντες!

Evangelia_kapa περιμενουμε τα νεα σου απο το γιατρο!Σημερα δεν ειναι?

Elafi μου καλημερα!!!!!Νομιζω οτι καλο ειναι να μην φοραμε μπανελα στην εγκυμοσυνη.Ας με διορθωσουν οι πιο εμπειρες αν κανω λαθος...

Ρε κοριτσια δεν νιωθω καν εγκυος... νιωθω απλα χοντρη.Συμπτωματα κ ενδείξεις μηδεν!Μα τοσο τεμπελικο ειναι αυτο το μωρο?

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Χρόνια πολλά στα κοριτσακια μας που γιορταζουν!!!!!Με το καλο τα μωρακια σας!!! Να χαιρεστε ολους τους εορταζοντες!

Evangelia_kapa περιμενουμε τα νεα σου απο το γιατρο!Σημερα δεν ειναι?

Elafi μου καλημερα!!!!!Νομιζω οτι καλο ειναι να μην φοραμε μπανελα στην εγκυμοσυνη.Ας με διορθωσουν οι πιο εμπειρες αν κανω λαθος...

Ρε κοριτσια δεν νιωθω καν εγκυος... νιωθω απλα χοντρη.Συμπτωματα κ ενδείξεις μηδεν!Μα τοσο τεμπελικο ειναι αυτο το μωρο?

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες..Και εγώ αυτό ξέρω ότι καλό είναι να μην φοράμε με μπανελα..Άσε και εμένα τεμπςλιτσα είναι η μπέμπα περιμένω πως και πως αυτήν την.κλωτσιά..Αλλά τίποτα ακόμη την ακούω που πάει πέρα δώθε αλλά μέχρι εκεί...Και εγώ νοιώθω χοντρή ώρες ώρες αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ τρώω τα πάντα για το λόγο αυτό έχω πάρει και 6 κιλά..σιγά θα τα χάσουμε μετα τα κιλά Μην στεναχωριέστε....Καλά να περάσουμε σήμερα να φάμε μπακαλιαρακι φιλάκια σε ολες

ewKwp3.png

χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσια.. του χρονου με τα μωρακια μας.. και εγω ρε κοριτσια ακομα να το νιωσω και να πω με σιγουρια οτι αυτο ειναι και εχω ακομα καιρο μεχρι να παω γιατρο... καλο μπακαλιαρακι...φιλια

UstLp3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες..Και εγώ αυτό ξέρω ότι καλό είναι να μην φοράμε με μπανελα..Άσε και εμένα τεμπςλιτσα είναι η μπέμπα περιμένω πως και πως αυτήν την.κλωτσιά..Αλλά τίποτα ακόμη την ακούω που πάει πέρα δώθε αλλά μέχρι εκεί...Και εγώ νοιώθω χοντρή ώρες ώρες αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ τρώω τα πάντα για το λόγο αυτό έχω πάρει και 6 κιλά..σιγά θα τα χάσουμε μετα τα κιλά Μην στεναχωριέστε....Καλά να περάσουμε σήμερα να φάμε μπακαλιαρακι φιλάκια σε ολες

Ουτε περα δωθε τη νιωθω.... :( Εγω ευτυχως μεχρι στιγμης 2.5 κιλα. Ακολουθω διατροφη αλλα που κ που κανω και ζαβολιες!

MYfKp3.png

Ουτε περα δωθε τη νιωθω.... :( Εγω ευτυχως μεχρι στιγμης 2.5 κιλα. Ακολουθω διατροφη αλλα που κ που κανω και ζαβολιες!

Μπράβο μόνο2,5κιλα τι να πω τέλεια τι διατροφή ακολουθείς;σου την έδωσε ο γιατρός η μόνη σου;κοίτα εγώ ξεκίνησα πολύ λίγα κιλά ήμουν 50κιλα και έχω πάρει 6 μου έχει πει μέχρι 12να πάρω αλλά αν συνεχίσω έτσι θα πάρω περισσότερα..θα την καταλάβεις όταν είσαι σε ηρεμία στο κρεβάτι ότι κουνιέται...

ewKwp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!Χρονια πολλα σε ολες και σε οσες γιορταζουν οι ιδιες ή τα παιδακια τους!

stella...τρελαθηκα με την ιστορια σου....και εγω νομιζα οτι οι λιγουρες ειναι καθαρα δικο μας θεμα απο λαιμαργια....αααα....σημερα θα φαω το μπακαλιαρο μου με την σκορδαλια και θα καθαρησω και ενα κομματι πορτοκαλοπιτα! :D

elafi...συμφωνω καλυτερα να μην φορας μπανελα τωρα που το στηθος γεμιζει!

arca....και γω με διατροφη ειμαι και μαλιστα γυμναστηριο με το που μπηκα στον 4ο...ενταξει κανω την ατασταλια μου μια φορα την βδομαδα που βγαινουμε σε κανενα ταβερνακι αλλα εχω βουτηξει +5...φαντασου να ετρωγα οτι ηθελα....χαχαχα:tongue:

Σημερα ξυπνησα τον αντρα μου το πρωι να πιασει την κοιλια μου που κουνιοταν ολοκληρη!και επιτελους την καταλαβε πρωτη φορα....χαχαχα...βρε κοριτσια πολυ ζωηρο μωρακι εχω μεσα μου...με ξυπνησε απο τα κουνηματα της....λετε να ειναι ζωηρη και εκτος κοιλιας?:rolleyes:

Παω να σιδερωσω λιγουλακι για να ετοιμαστουμε να παμε για μαμ μαμ :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσια.. του χρονου με τα μωρακια μας.. και εγω ρε κοριτσια ακομα να το νιωσω και να πω με σιγουρια οτι αυτο ειναι και εχω ακομα καιρο μεχρι να παω γιατρο... καλο μπακαλιαρακι...φιλια

Από εδώ και πέρα θα το νοιωθεις μπορεί να το έχεις νοιώσει και να μην το έχεις καταλαβει εγώ την πρώτη.φορά που την κατάλαβα ένοιωσα ένα φτερούγισμα χαμηλά στην κοιλιά σαν να περνάει ένα ψάρι...

ewKwp3.png

Μπράβο μόνο2,5κιλα τι να πω τέλεια τι διατροφή ακολουθείς;σου την έδωσε ο γιατρός η μόνη σου;κοίτα εγώ ξεκίνησα πολύ λίγα κιλά ήμουν 50κιλα και έχω πάρει 6 μου έχει πει μέχρι 12να πάρω αλλά αν συνεχίσω έτσι θα πάρω περισσότερα..θα την καταλάβεις όταν είσαι σε ηρεμία στο κρεβάτι ότι κουνιέται...

μαχη μου με 50 κιλα και σου ειπε ο γιατρος μονο +12??χαχαχα...καλε εισαι αδυνατουλα....εχεις περιθωρια! :wink:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Μολις ειδα τα φορεματακια στο asos,ειχε και πολυ ωραια κομματια,αλλα ρε κοριτσια ακριβα δεν ειναι?μου φανηκαν τσουχτερες οι τιμες για μια σεζον:(

οντως ειναι λιγο τσουχτερα....εγω πιστευω να την βγαλω με οτι εχω :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Α, δε σας ειπα και το αλλο.Ο αντρας μου μεταξυ αστειου και σοβαρου μου χει πει δυο τρεις φορρς οτι θελει και τεταρτο μωρο.Χθες μολις μου πεταξε την ατακα τον ρωτησα αν σοβαρολογει και μου πε ναι.Τον ρωτησα αν το κανει για τον γιο και μου λεει καμια σχεση,απλως οπως ηταν σιγουρος οτι ηθελε τριτο,ειναι και σιγουρος οτι θελει τεταρτο!!!!Μ εστειλε βραδιατικα,ειχα και πονοκεφαλο κι ελεγα μηπως παρακουσα....Μαρουσκακι μου φαινεται οτι σε λιγα χρονια θα ετοιμασουμε τεσσερα προηενια,τους τεσσερις γιους σου με τις τεσσερις κορες μου,ολο και καποιο θα μας κατσει.Τι λες?Με θες για συμπεθερα?

χαχαχα...και μενα μου εκανε εντυπωση που ο αντρας μου οταν του ειπα οτι μου ειπε ο γυναικολογος ποτε θα παω για το τριτο δεν ειμαι OXI....απλα γελασε και μου ειπε οποτε θελουμε....του λεω πας καλα παιδακι μου??και μου ειπε να ειμαστε καλα και θα κανουμε και αλλο!Προχτες βλεπαμε στην τηλεοραση κατι καγκουρο και ρωταει η κορη μου τι ειναι αυτα??και της λεει ο αντρας μου ειναι καγκουρο και συντομα θα τα δεις απο κοντα!Του λεω....θα παμε ταξιδι στην Αυστραλια???Και μου λεει εεε..ετοιμασου σιγα σιγα....βλεπω να φευγουμε μονιμα.

Υ.Γ...Ο αντρας μου ειναι γεννημενος στην Αυστραλια και η κορη μας εχει παρει την υπηκοοτητα...εχει συγγενεις εκει και εννοειται πως αν παμε εκει εχουμε πολλααααααααα προτερηματα απο το κρατος....και εννοειται τα παιδια μας θα εχουν καλυτερη σταδιαδρομια....το μονο που μας κρατα τοσα χρονια εδω ειναι η δικη μου αρνητικη πλευρα...αλλα τωρα ετσι οπως εξελισσονται τα πραγματα στην Ελλαδα ειναι για να το σκεφτομαι ...:rolleyes: σ λιγο βγαινει και η μαμα μου στην συνταξη οποτε θα μπορουν να ερχονται στην Αυστραλια με τον μπαμπα μου...και η αδελφη μου, μου λεει αν παω Αυστραλια θα ερθει και εκεινη κατω μονιμα....ειναι 24 ετων και για την νεολαια ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα εδω...

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Kαλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!

Εδώ δεν είναι αργία, δυστυχώς ο άντρας μου είναι στη δουλεια κι εγώ μονάχη! Λετε για μπακαλιάρους και ζηλευω, μιαμ μιαμ...

Σήμερα το ραντεβου μας με το γιατρό, το απογευματάκι. Ανυπομονώ να ξαναδώ την μπουμπού, η οποία με έχει τρελάνει στις κλωτσιές. Πλεον τη νιώθει και ο άντρας μου.

Κορίτσια εγώ εχω διαιτολόγο που πάω που και που και μου δίνει συμβουλες τι να τρώω και πως, και παρακολουθεί και το βάρος μου. Ειναι πάρα πολυ καλη, την ήξερα και πριν μείνω έγκυος που με βοήθησε να ξεπεράσω το προβλημα των πολυκυστικών που είχα καθαρα με διατροφή. Γενικά εγώ είμαι πολύ υπερ του διατροφολόγου σε περίοδο εγκυμοσύνης.

Καλά να περάσετε όλες σήμερα! Φάτε σκορδαλιά και για μένα

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...