Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Παρολο που εχω απιστευτες και απειρες αναγουλες, το στομαχι διαμαρτυρεται συνεχεια και με ανακουφιζει να τρωω συχνα.Ουτε εγω δεν θελω να βαλω πολλα κιλα, το παλευω δεν υπαρχει αλλη επιλογη.....Ποσα κιλακια ειχατε βαλει μανουλες στις προηγουμενες εγκυμοσυνες σας?
εγω εβαζα 9-12 και

στις 3 και τωρα δε θα ηθελα να σπασω το καλο σερι.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εβαζα 9-12 και

στις 3 και τωρα δε θα ηθελα να σπασω το καλο σερι.

:roll::roll::roll::roll::roll: Οριστε????????? Αν και ντρεπομαι θα το πω:την μια-28- την αλλη-33- περιπου!Πανευκολα και χωρις προβληματα υγειας!Μονο προβληματα πρακτικα ειχα,λογω υπερβολικου βαρους.Χαλια,αισχος!!!!Ειδα χθες τυχαια μια φωτο μου απτην πρωτη εγκυμοσυνη και τρομαξα.Νομιζα οτι ηρθε ο....μπαμπουλας......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια επειδή απορείτε ο λόγος που μου ζήτησε τόσες χοριακές είναι ότι πήγα για υπέρηχο κι είδε μόνο σάκο χωρίς έμβρυο ούτε λεκιθικό ασκό και γι' αυτό θέλει να δεί οτι ανεβαίνουν οι μονάδες και εξελίσσεται η εγκυμοσύνη. Επίσης άλλος ένας λόγος είναι ότι είχα μία βιοχημική πρόσφατα... Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κι εγώ 1 χοριακή είχα κάνει δεν χρειάστηκε άλλη αφού είδαμε στον υπέρηχο αμέσως έμβρυο και λεκιθικό ασκό...Τέλος πάντων την Τετάρτη δεν πήγα για χοριακή γιατί ήταν άρρωστο το μπεμπέ και θα πάω αύριο. Δευτέρα θα πάρω αποτελέσματα και θα πάω γιατρό. Ελπίζω να ειναι όλα καλά :roll:

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Κορίτσια επειδή απορείτε ο λόγος που μου ζήτησε τόσες χοριακές είναι ότι πήγα για υπέρηχο κι είδε μόνο σάκο χωρίς έμβρυο ούτε λεκιθικό ασκό και γι' αυτό θέλει να δεί οτι ανεβαίνουν οι μονάδες και εξελίσσεται η εγκυμοσύνη. Επίσης άλλος ένας λόγος είναι ότι είχα μία βιοχημική πρόσφατα... Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κι εγώ 1 χοριακή είχα κάνει δεν χρειάστηκε άλλη αφού είδαμε στον υπέρηχο αμέσως έμβρυο και λεκιθικό ασκό...Τέλος πάντων την Τετάρτη δεν πήγα για χοριακή γιατί ήταν άρρωστο το μπεμπέ και θα πάω αύριο. Δευτέρα θα πάρω αποτελέσματα και θα πάω γιατρό. Ελπίζω να ειναι όλα καλά :roll:

Σου το ευχόμαστε vagelio, μακάρι να πάνε όλα τέλεια, όχι απλά καλά

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στην παρεουλα μας.

Vagelio μου και εγω σου ευχομαι να πανε ολα τελεια.Ητανε νωρις ομως οταν πηγες γιαυτο δεν φανηκε τιποτα στον υπερηχο.Και εγω οταν πηγα πρωτη φορα 5+2 μερες ειχαμε δει μονο σακο, οχι εμβρυικα στοιχεια.Τη Δευτερα που θα πας σιγουρα θα φαινεται κατι.Ποσο θα εισαι τη Δευτερα?εμ δεν φτιαχνεις το τικερακι σου ρε μαναρι,εφτασες τις 120 βδομαδες εγκυος!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

γεια σας κοριτσια!!!εγω παλι το πρωι και μετα προς το βραδυ ειμαι πολυ χαλια απο τις αναγουλες και την καουρα και δυστυχως ενω θελω να φαω δε μπορω εχω μια αηδιαστικη γευση στο στομα και ολα μου φαινονται πολυ χαλια...μονο συγκεκριμενα γλυκα τρωω με ευχαριστηση και φρουτα ....τα χριστουγεννα που γιορταζα κιολας δεν εφαγα σχεδον τιποτα ολη μερα...

uAVIp3.png

sWUop3.png

Χρονια πολλα σε ολη την παρεα και τις οικογενειες μας.Να μαστε καλα και του χρονου να υποδεχθουμε υγιεστατα μωρακια.Περαστικα στα αρρωστουλικα.Χρυσα μου χρονια πολλα για τη γιορτουλα σου.Περασαμε πολυ πολυ ωραια με πολυ φαγητο,πολλα γλυκα και πολλες βολτες.Εχουν αρχισει ομως και με πιανουν υπνηλιες και ατονιες αλλα με δυο παιδακια ειναι δυσκολο να τους δωσω πολυ σημασια.Αφηστε δε τις αγκαλιες,η Δαναη εντεκα κιλα ειναι ολη μερα κρεμασμενη πανω μου.Θυμαμαι στο πρωτο που ο αντρας μου θεωρουσε το ταψι με το μουσακα βαρυ και μου το παιρνε απ τα χερια...Εγω και στις δυο εγκυμοσ πηρα 13 κιλα με τη διαφορα οτι την πρωτη τα χασα πανευκολα ενω στη δευτερη με πολυ δυσκολια.Τωρα ιδανικα θα θελα να παρω δεκα αλλα ετσι που τρωω λιγο δυσκολο.Λολα καλωσηρθες με το καλο το μωρακι σου.Εισαι τρελαμενη ε?Μπραβο,ολα να πανε καλα.Παντως κοριτσια ο τρισδιαστατος υπερηχος ειναι οντως μαγικος.Οχι οτι βλεπεις σε ποιον μοιαζει αλλα βλεπεις εναν κανονικοτατο ανθρωπο μεσα σου ενω στον κανονικο καμια σχεση.Ειδικα οσο μεγαλωνει στον κλασικο το βλεπεις τμηματικα ενω στον τρισδιαστατο εμεις πραγματικα τα χασαμε.Αντε σας αφηνω.Κοιμουνται οποτε παω κι εγω για ξαπλες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Χρυσα χρονια σου πολλα και του χρονου να γιορτασεις αγκαλια με το μωρακι σου!

Meldan εγω στην δευτερη εγκυμοσυνη επαιρνα ολους τους μηνες αγκαλια το πρωτο γιατι δεν περπαταγε,και οταν ειχε μεγαλωσει και η κοιλια μου,τον στηριζα πανω της σαν τραπεζακι:):)Επικινδυνο δε λεω,αν δεν εχεις ομως αλλη επιλογη,τι κανεις?Μηνων ητανε και ο γιος μου,ειχε αναγκη απο αγκαλιες.Τωρα τα εκοψα αυτα,και τα 2 ειναι πανω απο 18 κιλα και ουτως η' αλλως ποναει η μεση μου,οποτε δεν σηκωνω κανενα.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα.Χρυσα χρονια πολλα κι απο μενα και με το καλο το μωρακι σου το καλοκαιρινο😊. Κοριτσια κι εγω το παιρνω αγκαλια το τετραχρονο που ειναι μικροσκοπικο περιπου 13-14 κιλα.αυτο που εκοψα ειναι η ορθοστασια γιατι ενοχλειται η κοιλια αν μενω ωρα ορθια.σημερα δεν τη γλιτωνω ομως εχω καθαρισμα και ετοιμασιες.απο αυριο φιλοξενουμε φιλους.αλλα βλεπω αυτο το 8η εβδ στο τικερακι και παιρνω τα πανω μου χαχα.και παλι καλημερα.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!χθες το βραδυ ειδα στο εσωρουχο λιγο ροζ αιματακι και πηρα τηλ στο γιατρο κ πηγα στο νοσοκομειο να δω τι γινεται.....ειδαν ενα πολυ μικρο αιματωμα που προηλθε απο κουραση η απο καποια αποτομη κινηση....μου δωσανε ουτροτζεσταν και μου ειπαν να ξεκουραζομαι και οχι βαρη....ουτε τη μικρη μου ειπαν και εχω αγχωθει πολυ δεν εχουμε βοηθεια εδω ουτε τους δικους μου ουτε τα πεθερικα μου οποτε οτι με βοηθαει ο αντρας μου.....

uAVIp3.png

sWUop3.png

κοριτσια καλημερα!χθες το βραδυ ειδα στο εσωρουχο λιγο ροζ αιματακι και πηρα τηλ στο γιατρο κ πηγα στο νοσοκομειο να δω τι γινεται.....ειδαν ενα πολυ μικρο αιματωμα που προηλθε απο κουραση η απο καποια αποτομη κινηση....μου δωσανε ουτροτζεσταν και μου ειπαν να ξεκουραζομαι και οχι βαρη....ουτε τη μικρη μου ειπαν και εχω αγχωθει πολυ δεν εχουμε βοηθεια εδω ουτε τους δικους μου ουτε τα πεθερικα μου οποτε οτι με βοηθαει ο αντρας μου.....

ουτε τη μικρη τοτε κοπελα μου.οπως σου ειπαν.ξεκουραση και να μας πεις νεα οταν ξαναπας.ξαπλα κιαν γκρινιαξει η μικρη ας ειναι δε θα το θυμαται αργοτερα μην ανησυχεις.το νινι και τα ματια σου.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε;Δεν προλαβα να διαβασω τα μηνυματα σας τωρα θα αρχισω.Αυριο πρωι πρωι θα παω για χοριακη και ελπιζω στα καλα αποτελεσματα!Αληθεια απο αναγουλες,ζαλαδες κλπ εχετε τιποτα;Εγω εχω πολυ πρησμενο στηθος...

Ωχ αμαν αμαν σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ. Το εχω ζησει 2 φορες,την πρωτη φορα ημουνα ξαπλα για 3,5 μηνες( μονο τουαλετα) και την δευτερη για ενα μηνα και απαγορευτικο να μην σηκωνω καθολου το μωρο που ητανε 5 μηνων.Την πρωτη φορα τα τηρησα ολα με ευλαβεια γιατι δεν ειχα παιδι στο σπιτι,την δευτερη λιγα πραγματα, γιατι χωρις βοηθεια τις ωρες που δουλευε ο αντρας μου καποιος επρεπε να φροντιζει το μωρο.Οποτε το επαιρνα και καμια αγκαλια να το πλυνω απτα κακα του,να το βαλω σε τραπεζακι να φαει,να δει λιγο εξω απτο παραθυρο κλπ.Εαν σε γενικες γραμμες προσεχεις ολα θα πανε καλα.Το πρωτο τριμηνο ειναι κρισιμο.Θελει προσοχη σε λογικα πλαισια,οχι κουραση αλλα ουτε και κατακλιση.Σε καταλαβαινω πολυ καλα.Δεν υπαρχει χειροτερο να σου λενε τι δεν "πρεπει" να κανεις....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε;Δεν προλαβα να διαβασω τα μηνυματα σας τωρα θα αρχισω.Αυριο πρωι πρωι θα παω για χοριακη και ελπιζω στα καλα αποτελεσματα!Αληθεια απο αναγουλες,ζαλαδες κλπ εχετε τιποτα;Εγω εχω πολυ πρησμενο στηθος...

Τυχερουλα!!! Εγω μονο αναγουλες και ζαλαδες εχω,απο στηθος "πλακα"......:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...