Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Σε ένα σεμινάριο για τον θηλασμό που παρακολούθησα έλεγε πως οι γυναίκες που θηλάζουν αποκλειστικά χάνουν και με το παραπάνω τα κιλά της εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα, ένα λίτρο μητρικό γάλα έχει περίπου 650 θερμίδες... Σκέψου πόσο πράγμα φεύγει από πάνω μας

Για να πιει το μωρο ενα λιτρο γαλα απο σενα πρεπει να εχουν περασει αρκετοι μηνες απο την γεννηση του,στην αρχη πινουν λιγα ml, αν το μετρησουμε ετσι, και χορταινουν.Τωρα αν η λεχωνα καθεται και πινει σουπες,δηλαδη υγρα,γαλατα,νερα,μπυρες και αλλα τετοια ζουμια που λενε οτι βοηθανε για να κατεβαζεις γαλα,οχι γινεσαι τουμπανο,τουμπερλεκι γινεσαι και σε βαρανε:mrgreen::mrgreen:Εγω προσωπικα δεν τηρησα τιποτα απο ολα αυτα τα ματζουνια και μια χαρα γαλατακι εβγαζα:rolleyes:Δεν μπορεις ομως να κανεις και διαιτα οσο θηλαζεις.Η εμπειρια μου λεει οτι αν μειωσεις πολυ τις προσλαμβανομενες θερμιδες,αλλοιωνεται η ποσοτητα? η ποιοτητα? του γαλακτος.Ετσι λειτουργησε σε μενα.

Πρεπει να κανεις ισσοροπημενη διατροφη,χωρις υπερβολες και να εχεις υπομονη να χασεις ΑΡΓΑ τα κιλακια.Χασιμο βαρους σε 2-3 μηνες λογω θηλασμου δεν εχω δει ποτε.Σε κανα χρονο και λιγο λιγοτερο,ναι!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια επειδη την εχω πατησει στο παρελθον θα σας συμβουλευα να τρωτε οτι τραβαει η ορεξη σας απλα με μετρο και ειδικα με τα γλυκα εχω προσωπικη εμπειρια δεν θελω να σας πω να μην σας τρομαξω το τι περασα επειδη δεν εφαγα το γλυκο που ηθελα για να μην το παρακανω και ευτυχως νοσηλευομουν αλλα σας λεω ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ, οτι λιγουρευεστε γιατι μην το γελασετε αλλα μπορει να το εχει αναγκη το μωρο σας

34lep3.png

hSuPp3.png

Μολις ειδα τα φορεματακια στο asos,ειχε και πολυ ωραια κομματια,αλλα ρε κοριτσια ακριβα δεν ειναι?μου φανηκαν τσουχτερες οι τιμες για μια σεζον:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

κοριτσια επειδη την εχω πατησει στο παρελθον θα σας συμβουλευα να τρωτε οτι τραβαει η ορεξη σας απλα με μετρο και ειδικα με τα γλυκα εχω προσωπικη εμπειρια δεν θελω να σας πω να μην σας τρομαξω το τι περασα επειδη δεν εφαγα το γλυκο που ηθελα για να μην το παρακανω και ευτυχως νοσηλευομουν αλλα σας λεω ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ, οτι λιγουρευεστε γιατι μην το γελασετε αλλα μπορει να το εχει αναγκη το μωρο σας

Πες τα χρυσοστομη!!!Μολις τσακισα μισο κιλο ψωμι με τυρι και γαλοπουλα.Το φαγα.....και με εφαγε κιαυτο τωρα.:evil:μου πεσε βαρυ η αληθεια ειναι χαχαχα.Αλλα περα απο τον πονο μου,συμφωνω σοβαρα μαζι σου..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Νοβεμπερ μου δε θυμασαι που σας ελεγα οτι πριν μαθουμε φυλο ο αντρας μου ηθελε πολυ τριτη κορη?Μονο εγω στεναχωρηθηκα οταν το μαθαμε,αυτος θελει τι χαρεμι του,οποτε δεν παιζει να ναι αυτος ο λογος.Τελοσπαντων,οποιος και να ναι ο λογος πρεπει να αλλαξει τα ωραρια της δουλειας του αν θελει να επεκταθουμε κι αλλο γιατι οπως δουλευει τωρα τα χουμε παιξει κι οι δυο.Δε λεω,ευτυχια κι ευλογια,αλλα μην καταληξω και στο δαφνι.Πηγαμε με την αδελφη μου και τα μικρα σ ενα καινουριο χαμπουργκεραδικο και τσακισαμε του κοσμου τις βλακειες.Ε,και για καποιο λογο σε σκεφτηκα...χι χι χι

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Στελιτσα δε γελαω,σημερα η μπεμπα ηθελε πολυ μπαρμπεκιου χαμπουργκερ,σιζαρς και παγωτο γι αυτο της εκανα τη χαρη και τα φαγα!!!!!!!Πες μας αν θες τι εννοεις οτι νοσηλευτηκες για καποιο λογο σχετικο με το φαγητο.Εχω περιεργεια,δεν το χω ξανακουσει.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Παρομοια περιπτωση και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη.Εγω νοσηλευτηκα 2 βδομαδες και γεννησα στην 36η+1.Οι συσπασεις ειχαν πρωτοεμφανιστει στον 5ο μηνα.Εσυ σε ποια βδομαδα γεννησες?

καλησπερα!!εγω κοριτσακια δυστυχως την κορουλα μου την γεννησα πολυ προωρα μολις 32 εβδομαδων!!μπηκε θερμοκοιτιδα οπως καταλαβαινετε αλλα δοξα σοι ο θεος ειναι υγιεστατατη....οποτε καταλαβαινετε το αγχος μου......

uAVIp3.png

sWUop3.png

Πες τα χρυσοστομη!!!Μολις τσακισα μισο κιλο ψωμι με τυρι και γαλοπουλα.Το φαγα.....και με εφαγε κιαυτο τωρα.:evil:μου πεσε βαρυ η αληθεια ειναι χαχαχα.Αλλα περα απο τον πονο μου,συμφωνω σοβαρα μαζι σου..

χαχαχα με μετρο βρε ειπαμε... εγω να δεις πως συμφωνω που για ενα γλυκο μου περνουσαν ορους γλυκοζης να ανεβασουν τ ζαχαρο της κορης μου οταν ηταν στην κοιλια μου και ευτυχος ημουν στο νοσοκομειο και ειδε το γλυκο η νοσοκομα και με ρωτησε αν ηθελα να φαω γλυκο και της ειπα ναι και τοτε την εστειλε σφαιρα ο γιατρος να φερει τον ορο και μετα απο ολοι την περιπετεια της μερας μου ειπε ο γιατρος οτι οταν λαχταραω κατι πολυ να το τρωω γιατι ισως ειναι ενα σημα του μωρου οτι εχει αναγκη κατι.. πχ αν θελουμε γαλακτοκομικο ισως χρειαζεται ασβεστιο αν ειναι γλυκο ισως εχει χαμηλο ζαχαρο και παει λεγοντας γιαυτο ΝΑ ΤΡΩΤΕ :tongue:

34lep3.png

hSuPp3.png

Στελιτσα δε γελαω,σημερα η μπεμπα ηθελε πολυ μπαρμπεκιου χαμπουργκερ,σιζαρς και παγωτο γι αυτο της εκανα τη χαρη και τα φαγα!!!!!!!Πες μας αν θες τι εννοεις οτι νοσηλευτηκες για καποιο λογο σχετικο με το φαγητο.Εχω περιεργεια,δεν το χω ξανακουσει.

νοσηλευομουν γιατι ειχα συσπασεις και διαστολη απλα περνουσε η μαια καθε 6 ωρες και ακουγε το μωρο και το δικο μου δεν το ακουσε ουτε με το nst και ευτυχως ειδε γρηγορα το γλυκο και καταλαβε οτι ειχε πεσει το ζαχαρο του μωρου και ηταν ολοι η γιατροι απο πανω μου να προσπαθουν να το ακουσουν και η μαια βρηκε το προβλημα ευτυχως γρηγορα μου εβαλαν τον ορο γλυκοζης και απο τοτε αναβω ενα κερακι παντα για αυτη τη γυναικα να την εχει ο θεος καλα που εσωσε την κορη μου

34lep3.png

hSuPp3.png

νοσηλευομουν γιατι ειχα συσπασεις και διαστολη απλα περνουσε η μαια καθε 6 ωρες και ακουγε το μωρο και το δικο μου δεν το ακουσε ουτε με το nst και ευτυχως ειδε γρηγορα το γλυκο και καταλαβε οτι ειχε πεσει το ζαχαρο του μωρου και ηταν ολοι η γιατροι απο πανω μου να προσπαθουν να το ακουσουν και η μαια βρηκε το προβλημα ευτυχως γρηγορα μου εβαλαν τον ορο γλυκοζης και απο τοτε αναβω ενα κερακι παντα για αυτη τη γυναικα να την εχει ο θεος καλα που εσωσε την κορη μου

Πω πωω! Tι μπορεις να πάθεις, δεν είχα ιδέα! Tέλος καλό όλα καλά, και μου δίνεις και ένα αλλοθι να τρώω το γλυκάκι μου χωρίς τύψεις

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Νοβεμπερ μου δε θυμασαι που σας ελεγα οτι πριν μαθουμε φυλο ο αντρας μου ηθελε πολυ τριτη κορη?Μονο εγω στεναχωρηθηκα οταν το μαθαμε,αυτος θελει τι χαρεμι του,οποτε δεν παιζει να ναι αυτος ο λογος.Τελοσπαντων,οποιος και να ναι ο λογος πρεπει να αλλαξει τα ωραρια της δουλειας του αν θελει να επεκταθουμε κι αλλο γιατι οπως δουλευει τωρα τα χουμε παιξει κι οι δυο.Δε λεω,ευτυχια κι ευλογια,αλλα μην καταληξω και στο δαφνι.Πηγαμε με την αδελφη μου και τα μικρα σ ενα καινουριο χαμπουργκεραδικο και τσακισαμε του κοσμου τις βλακειες.Ε,και για καποιο λογο σε σκεφτηκα...χι χι χι

Ποσο τυχερη εισαι?εχεις την αδερφουλα σου παρεουλα και τα παιδακια σας βλεπουν τα ξαδελφακια τους τακτικα.εμενα η αδερφη μου μενει 800χιλ.μακρια και τα ανηψια μου τα βλεπω δυο φορες το χρονο:(:( Ο κουνιαδος μου ειναι εργενης.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και ρωταω εγω!! γιατι δεν τρως αυτα που λιγουρευεσαι??οχι καθε μερα σε υπερθετικο βαθμο,2-3 φορες την εβδομαδα ομως?την μια μερα ενα πατατακι,την μεθεπομενη ενα burger και θα φτασεις και στο doritos!Εγω παντως την εγκυμοσυνη την εχω συνδυασει με μια περιοδο χαριτος οσον αφορα την διατροφη μου...:Dεκτος αν συντρεχει απαγορευτικο για ιατρικους λογους..

Η αλήθεια είναι ότι προσέχω και γιατι δεν θέλω να βάλω πολλά κιλά, και γιατι πιστεύω πολυ στην υγιεινή διατροφή και στα οφέλη που έχει στο μωρό.

Τις κάνω κι εγώ τις ατασθαλίες μου, ειδικά στη σοκολάτα έχω ένα θέμα, αλλά προσπαθώ να μην τρώω τα πολύ ανθυγιεινά όπως τα ντορίτος, που παρ'όλο που μου αρέσουν πολύ τα θεωρώ εντελώς πλαστικά και τίγκα στα μεταλλαγμένα.

Προτιμώ να χτυπήσω ενα ταψί σπιτικό παστίτσιο παρά ένα μπεργκερ από τα γκούντις, κάπως έτσι.

c8i6p2.png

Ρε αγαπη πες τα πιο σιγα:Dτο γλυκο,πιο γλυκο??ποιος ειδε τι?? γιατι μπερδεψα τα μπουτια μου...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Η αλήθεια είναι ότι προσέχω και γιατι δεν θέλω να βάλω πολλά κιλά, και γιατι πιστεύω πολυ στην υγιεινή διατροφή και στα οφέλη που έχει στο μωρό.

Τις κάνω κι εγώ τις ατασθαλίες μου, ειδικά στη σοκολάτα έχω ένα θέμα, αλλά προσπαθώ να μην τρώω τα πολύ ανθυγιεινά όπως τα ντορίτος, που παρ'όλο που μου αρέσουν πολύ τα θεωρώ εντελώς πλαστικά και τίγκα στα μεταλλαγμένα.

Προτιμώ να χτυπήσω ενα ταψί σπιτικό παστίτσιο παρά ένα μπεργκερ από τα γκούντις, κάπως έτσι.

Η αληθεια ειναι οτι εχεις δικιο.Αλλα ως συνηγορος του διαβολου θα προσθεσω και θα πω: μια ζωη την εχουμε,κιαν δεν τη γλεντησουμε,τι θα καταλαβουμε,τι θα καταντησουμε??!!!ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΩΠΑ ΩΠΑ........:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ρε αγαπη πες τα πιο σιγα:Dτο γλυκο,πιο γλυκο??ποιος ειδε τι?? γιατι μπερδεψα τα μπουτια μου...

χαχαχαχαχα κοιτα ημουν στο νοσοκομειο γιατι απο της συσπασεις ειχα κανει διαστολη λεω καποια στιγμη στον αντρα μου οτι θελω να φαω πουρακια αλλα δεν θα υποκυψω στον πειρασμο ο αντρας ομως πηγε και μου πηρε γιατι οπως ειπε θα πηγενε σπιτι να κανει μπανιο και να φαει και αν το μετανιωνα πως θα πηγαινα να παρω? φευγει λοιπον ο αντρας και μου και μου αφηνει τα πουρακια πανω στο τραπεζακι ερχετε μετα απο κανενα 2ωρο η μαια να ακουσει το μωρο με το μικροφωνο της (ετσι το ελεγα) και δεν το ακουγε τοτε λοιπον πηγε εφερε το nst που μας βαζουν οταν γενναμε που θα το ακουγε σιγουρα αλλα τιποτα και παλι τοτε φωναξε τον γιατρο και μαλιστα οταν ειδε το nst χλευασε την μαια οτι ειναι ανικανη να ακουσει το μωρο και εφερε ολοκληρο nst οταν λοιπον προσπαθησε αυτος ακουγοταν αραια και που ενας χτυπος τοτε ειδα μπουλουκι γιατρους και νοσοκομες απο πανω μου και βλεπω μια μαια και περνει τα πουρακια απο το τραπεζακια και τα ανοιγει, λεω απο μεσα μου πλακα μας κανει αυτη ηρθε στον πονο μου να φαει τα πουρακια μου? και τοτε γυριζει και με κοιταζει και μου λεει, ηθελες να φας γλυκο και δεν εφαγες? ναι της λεω και τοτε γυριζει κοιταει τον γιατρο και της λεει εκεινος φερε γρηγορα ενα ορο γλυκοζης μου τον εβαλε και σε ενα λεπτο αρχισε παλι να χτυπαει η καρδουλα της μπουμπους μου και τοτε μυ ειπε οτι αυτες η λυγουρες στην εγκυμοσυνη πολλες φορες ειναι το καμπανακι του μωρου οτι κατι χρειαζεται... ουφφφ επλιζω τωρα να εγινα κατανοητη:tongue:

34lep3.png

hSuPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...