Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Δυστυχως έχω προβλημα με το θέμα του σουτιεν, το μπουστάκι δεν προκειται να με κρατήσει σε καμία περίπτωση. Πριν την εγκυμοσύνη ήμουν cup C τωρα έχω φτάσει D και ανεβαίνουμε. Εγώ το είχα πει, αν μείνω έγκυος θα είμαι δυο βυζια πρωτα, μετά μια κοιλιά και από κάτω δυο ποδαράκια να περπατάνε.

+1.5 κιλό αλλά με προσπάθεια. Δεν είναι οτι πεινάω για ποσότητα, είναι ότι θέλω να τρώω όλη την ώρα σαβούρα και με το ζόρι κρατιέμαι.

Πριν μείνω έγκυος μου άρεσε πολύ η υγιεινή διατροφή, το έψαχνα πολύ, με υπερτροφές και πολύ υγιεινό μαγείρεμα, δεν τσιγάριζα, δεν τηγάνιζα ποτέ. Με μόνη μου αδυναμία τα γλυκα. Αυτες οι γνώσεις με βοηθάνε και τώρα, απλα δεν μπορω να καταλαβω τι έχω παθει και ζητάω γκουντις, πατατάκια, πιτσα, τέτοια πραγματα! Δεν μου εκαναν αίσθηση παλια. Και πάνω απ'ολα ρε κοριτσια, ποσο θελω να τσακίσω ντορίτος βουτηγμένα σε λιωμένο τσένταρ με μια Κοκα κολα ΝΑ! Και καπάκι μια γίγας τομπλερόνε.

Δεν θα γεννήσωωωω

Εχω φοραγα cup D προ εγκυμοσυνης και τωρα ανεβηκα 2 νουμερα!!!!!!!! Στα περισσοτερα μαγαζια αυτο ηταν κ το μεγαλυτερο μεγεθος.

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω φοραγα cup D προ εγκυμοσυνης και τωρα ανεβηκα 2 νουμερα!!!!!!!! Στα περισσοτερα μαγαζια αυτο ηταν κ το μεγαλυτερο μεγεθος.

Και είπες οτι με τα σουτιέν της mothercare εισαι ευχαριστημένη? Σε στηρίζουν?

Για πες, αμα είναι να πάω μια βολτα να δοκιμάσω

c8i6p2.png

Και είπες οτι με τα σουτιέν της mothercare εισαι ευχαριστημένη? Σε στηρίζουν?

Για πες, αμα είναι να πάω μια βολτα να δοκιμάσω

Ναι αφου απο τοτε που τα φοραω σταματησα να ποναω στην πλατη!Μου εδωσε 2 3 κ δοκιμασα δεν ηταν ολα τοσο καλα... αλλα μολις εβαλα τα συγκεκριμενα ανασανα!!!!!Ηταν βαρυβτο στηθος τωρα εγινε χειροτερο....

πηγαινε να δοκιμασεις μπορει να σου ταιριαζουν κ σενα!

Αυτο π με βολεψε ηταν σετακι με 2 ενα μαυρο ενα ζεμπρε.

MYfKp3.png

Δυστυχως έχω προβλημα με το θέμα του σουτιεν, το μπουστάκι δεν προκειται να με κρατήσει σε καμία περίπτωση. Πριν την εγκυμοσύνη ήμουν cup C τωρα έχω φτάσει D και ανεβαίνουμε. Εγώ το είχα πει, αν μείνω έγκυος θα είμαι δυο βυζια πρωτα, μετά μια κοιλιά και από κάτω δυο ποδαράκια να περπατάνε.

+1.5 κιλό αλλά με προσπάθεια. Δεν είναι οτι πεινάω για ποσότητα, είναι ότι θέλω να τρώω όλη την ώρα σαβούρα και με το ζόρι κρατιέμαι.

Πριν μείνω έγκυος μου άρεσε πολύ η υγιεινή διατροφή, το έψαχνα πολύ, με υπερτροφές και πολύ υγιεινό μαγείρεμα, δεν τσιγάριζα, δεν τηγάνιζα ποτέ. Με μόνη μου αδυναμία τα γλυκα. Αυτες οι γνώσεις με βοηθάνε και τώρα, απλα δεν μπορω να καταλαβω τι έχω παθει και ζητάω γκουντις, πατατάκια, πιτσα, τέτοια πραγματα! Δεν μου εκαναν αίσθηση παλια. Και πάνω απ'ολα ρε κοριτσια, ποσο θελω να τσακίσω ντορίτος βουτηγμένα σε λιωμένο τσένταρ με μια Κοκα κολα ΝΑ! Και καπάκι μια γίγας τομπλερόνε.

Δεν θα γεννήσωωωω

Αχ πόσο γελάω με τις ορέξεις μας!!! Εγώ υποκύπτω!!!! όχι σε όλες τις ορέξεις, αλλά στις περισσότερες ναι!!! Νταξει όχι και κάθε μέρα!!! Ένα γλυκάκι όμως θα το τσιμπήσω κάθε μέρα, έστω κ καραμέλα ή τσουρεκάκι,,,,κάτι!!!!

Όταν γεννήσω, μετά προσέχω πολύ, γιατί είναι καθαρά τα κιλά δικά μου!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Δεν θα γεννήσωωωω

axaxaxa....και γω ετσι λεω...δεν θα γεννησω....αααααχχχχχ.....θα τρωω 2 μερες βρωμιες να μου φυγει το αχτι....μωρε και εγω παντα υγιεινά τρεφομουν αλλα δυστηχως δεν ειμαι απο τις τυχερες....γυναικα μεσογειακή...στενη πανω και με μπουτακια και ποπουδακι-τουλαχιστον να ειχα μεγαλυτερα μεμε δεν θα φαινοταν τοσο η διαφορα - παντως το κουφο ειναι οτι πριν την πρωτη μου εγκυμοσυνη φοραγα μισο νουμερο μεγαλυτερο σουτιεν και μετα τον θηλασμο εξαφανίστηκε ολο :roll:....τι να κανω πια....στα 32 μου συμβιβάστηκα απλα προσπαθω να μην ξεφευγω απο τα κιλα μου 60-62 :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

παντως βρε κοριτσια δεν ξερω για εσας που θηλαζατε στις πρωτες σας εγκυμοσυνες αλλα εγω οσο θηλαζα ναι μεν δεν επαιρνα κιλα αλλα ουτε εχανα ευκολα....μετα που σταματησα τον θηλασμο οταν η κορη μου πηγε 7 μηνων αρχισα με διαιτα και γυμναστικη να τα χανω!Γιατι λενε οτι στον θηλασμο χανεις κιλα?Ισα ισα που πρεπει να τρεφεσαι εξισου καλα και το πρηξιμο συνεχιζεται...

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημερα!Να σας ρωτησω οι σουβλιες που νιωθω στιγμιεες ειναι αλλα ολη την διάρκεια της ημερας ειναι φυσιολογικο?Το εχει καμια? Χθες ηταν αριστερά δεξια σημερα ειναι κατω χαμηλα? Να παρω το γιατρο λετε? Ειμαι λιγο φοβιτσιαρα αλλα δε θελω να γινομαι υπερβολικη...

Φυσιολογικοτατες είναι τις είχα και της έχω και εγώ και κάθε λίγο τον επερνα τηλ για το παραμικρό..να τον παίρνεις πάντα τον γιατρό σου ακόμη και αν αυτό σου φενεται χαζομαριτσα εμένα έτσι μου λέει και πίστεψε με είμαι υπερβολικά φοβιτσιαρα...

ewKwp3.png

Αχ πόσο γελάω με τις ορέξεις μας!!! Εγώ υποκύπτω!!!! όχι σε όλες τις ορέξεις, αλλά στις περισσότερες ναι!!! Νταξει όχι και κάθε μέρα!!! Ένα γλυκάκι όμως θα το τσιμπήσω κάθε μέρα, έστω κ καραμέλα ή τσουρεκάκι,,,,κάτι!!!!

Όταν γεννήσω, μετά προσέχω πολύ, γιατί είναι καθαρά τα κιλά δικά μου!!!

Μόνο 1,5 κιλό μπράβο σου εγώ έχω πάρει ήδη 6κιλακια ξεκίνησα βέβαια πολύ αδύνατη 50κιλα ήμουν..Δεν μπορώ όμως να κρατηθώ Θέλω να φάω τα πάντα και ενώ δεν έτρωγα γενικά γλυκά έχω τρελαθεί και θέλω να τα φάω όλα κρατιέμαι μόνο και μόνο Μην κάνω τίποτα ζάχαρο αλλιώς θα τα είχα τσακισει

ewKwp3.png

Αχ νοβεμπερ και μένα με απασχολεί αυτό...πώς θα βγάλω το μεγαλείο έξω????χαχαχαχαχαχαχα

τότε θα είμαι +20 σίγουρα!!!??? Πρέπει να βγαίνω ή νυχτερινές ώρες ή σε απόμερες παραλίες... Το σίγουρο είναι ότι δε θα είναι Αύγουστος με πολύ κόσμο....Νοβεμπερ να κάνουμε παρέα...βέβαια δύο κήτη τραβούν πολύ την προσοχή....χαχααχχαχα

Αχαχαχαχαχαχα........ εγραψες......:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

εγω νοσηλευτικα σε ολη μου την εγκυμοσυνη την πρωτη. το πρωτο τετραμηνο επειδη εκανα πανω απο 30 εμετους την μερα και μετα απο συσπασεις και διαστολη.. στο τελος μπηκα με προκληση τοκετου μια βδομαδα στον 10ο και δεν ελεγα και να γεννησω κιολας 17 ωρες κοιλοπονουσα χωρις επισκληριδιο..:twisted:

Ελεος ρε κοπελια.σε διαβασα και πονεσε η ψυχη μου.εσυ εισαι απο τις πολυ βαριες περιπτωσεις κυησεων.Σε καμια κοπελα να μην τυχουν τετοια...:(:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δυο τρεις φορες τωρα τελευταια ενιωσα κατι περιεργο στην κοιλια. Κατω και δεξια απο τον αφαλο, και παντα δεξια, νιωθω ξαφνικα λιγο αβολα και οταν το πιανω ειναι πετρα και διογκωμενο. Φαινεται κιολας λιγο ασσυμετρη η κοιλια με το ματι. Και κανω μερικες μαλαξεις και φευγει. Δεν νιωθω πονο, αλλα καπως περιεργα δεν μπορω να το περιγραψω. Αυτο παλι τι ειναι? Παιζει να ειναι συσπασεις? Μονο απο τη μια μερια της μητρας?

Παιζει να ειναι το μωρακι???γιατι για συσπασεις δεν το κοβω.Στις συσπασεις ολη η κοιλια πετρωνει,οχι ενα σημειο της.αντε βρε με το καλο....:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Λες να ειναι το μωρό? Περιεργο ειναι, εκει ξαφνικα που καθομαι νιωθω το σημειο να πετρωνει και να διογκωνεται. Και περναει μετα απο λιγο.

Οι συσπασεις ειναι κατι αναλογο?

Πως είναι τελος παντων αυτες οι συσπασεις! :mrgreen:

Αστο μην θες να μαθεις καλυτερα και μην το μελετας:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Meldan ειναι το πρωτο μου παιδακι !!!Κοριτσια σημερα ολη μερα την εφαγα στο Ρεα στα διδυμακια της αδελφης μου.Δυστυχως το.κοριτσακι μπηκε σε θερμοκοιτιδα ,το αγορι κομπλε,επιασε και βυζι για θηλασμο το ατιμο!Αχ η εικονα της αδελφης μου να θηλαζει ηταν η πιο ωραια εικονα που εχω δει,θελω κι εγω να γινω μανουλα μου φαινονται βουνο οι 5 μηνες ακομα...ουφ!!!

Εύχομαι σύντομα να βγει και η μικρούλα και όλα να βαίνουν καλώς! Πράγματι, η εικόνα των μικρών όταν θηλάζουν είναι απίστευτη! Ειδικά όταν το κάνουν με λαιμαργία και ακούγεται εκείνο το πλατς πλουτς! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Ρούχα εγκυμοσύνης από πού αγοράζετε; Εσείς ειδικά που έχετε γεννήσει ξανά, τι φορούσατε;

Εγώ πήρα 2 παντελόνια από τα zara ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτά που φοράω, απλώς έχουν λάστιχο και κορδόνι και τα σφίγγω όσο θέλω. Στην αρχή μου ήταν τεράστια. Όσο περνάει ο καιρός και ανοίγει η μέση μου, χαλαρώνω το κορδόνι. Επίσης, μου έδωσε η συννυφάδα μου κάτι παντελόνια mommyland, νομίζω λέγεται η εταιρεία. Όσο για το καλοκαίρι, από ένα οποιοδήποτε μαγαζί θα πάρω απλά ριχτά φορέματα. Όσο ρούχα είναι αποκλειστικά και μόνο εγκυμοσύνης είναι πανάκριβα και δεν είμαι διατεθειμένη να αγοράσω κάτι που θα το φορέσω μόνο μια σεζόν και τέλος.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...