Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα!

Κι εγώ απο τα H&M πολύ ωραία παντελόνια, πήρα δύο τζιν και μια φόρμα και βολεύομαι με αυτά προς το παρόν. Από πάνω κανονικά τα ρούχα μου, πουκαμισάκια, πουλοβεράκια τέτοια. Ευτυχώς μου κάνουν ακόμα, είμαι +1.5 κιλό. Η κοιλίτσα φαίνεται βέβαια και πολύ το ευχαριστιεμαι. Δεν θέλω κι εγω να φοράω τα γιαγιαδίστικα τα φορέματα εγκυμοσύνης! Το πρόβλημά μου κι εμένα είναι τα σουτιέν. Τα κανονικά με πιέζουν λόγω μπανέλας, τα εγκυμοσύνης εκτός του ότι μου φαίνονται κακάσχημα, δεν προσφέρουν και καθόλου στήριξη, κι εγώ έχω μεγάλο στήθος.

Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι, να φορέσουμε τα αέρινα φορεματάκια μας, πολυ χαίρομαι που γεννάμε Αυγουστο!

Θα κοιτάξω και εκεί, σε ευχαριστώ! Όσο για το θέμα του σουτιέν, εγώ πήρα σαν αυτό που φορούσα σε μεγαλύτερο μέγεθος και είμαι μια χαρά. Τα εγκυμοσύνης είναι πολύ άχαρα!

kdRKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη παρήγγειλα και κάποια αέρινα φορέματα από το asos.com. Και μετά ότι άλλο μου έδωσαν φίλες μου... Πολύ καλοκαίρι όπως τώρα δεν έχω υπάρξει ξανά...Το ιδανικό πιστεύω θα είναι να είμαστε με μαγιώ....αχ

Καλημερα!!

Με μαγιο:confused::confused:?? Αστο φιλεναδα καλυτερα,μην εχουμε θυματα και δεν μπορω..θα ακουσετε στην tv για ενα θαλασσιο κητος που βγηκε στη στερια και ειχε και 2 ποδια:mrgreen: χαχα για μενα θα λεει!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ γεμιστά γεμιστααα... Απο τα αγαπημένα μου φαγητά! Δυστυχώς εδώ δεν έχει τις πιπεριές που έχουμε εμεις στην Έλλάδα, είναι κάτι ανοιχτοπράσινες πολυ χοντρες και δεν ψηνονται σωστά.

Εγω λεω κανεναν αρακά με πατατουλες. Χθες έφαγα όσπρια και κατά το βράδυ υπέφερα από φούσκωμα, νόμιζα ότι θα κάνω μπαμ. Αλλες φορές δεν με πειράζουν τι έπαθα τωρα

Welcome to the club! Σαν εμενα που τελευταια φορα πριν 2 βδομαδες εφαγα οσπριο και ειπα θα παω νοσοκομειο απο τον στομαχοπονο:evil:Του χρονου παλι οσπρια:mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα!!

Με μαγιο:confused::confused:?? Αστο φιλεναδα καλυτερα,μην εχουμε θυματα και δεν μπορω..θα ακουσετε στην tv για ενα θαλασσιο κητος που βγηκε στη στερια και ειχε και 2 ποδια:mrgreen: χαχα για μενα θα λεει!!

Αχ νοβεμπερ και μένα με απασχολεί αυτό...πώς θα βγάλω το μεγαλείο έξω????χαχαχαχαχαχαχα

τότε θα είμαι +20 σίγουρα!!!??? Πρέπει να βγαίνω ή νυχτερινές ώρες ή σε απόμερες παραλίες... Το σίγουρο είναι ότι δε θα είναι Αύγουστος με πολύ κόσμο....Νοβεμπερ να κάνουμε παρέα...βέβαια δύο κήτη τραβούν πολύ την προσοχή....χαχααχχαχα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Παρομοια περιπτωση και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη.Εγω νοσηλευτηκα 2 βδομαδες και γεννησα στην 36η+1.Οι συσπασεις ειχαν πρωτοεμφανιστει στον 5ο μηνα.Εσυ σε ποια βδομαδα γεννησες?

εγω νοσηλευτικα σε ολη μου την εγκυμοσυνη την πρωτη. το πρωτο τετραμηνο επειδη εκανα πανω απο 30 εμετους την μερα και μετα απο συσπασεις και διαστολη.. στο τελος μπηκα με προκληση τοκετου μια βδομαδα στον 10ο και δεν ελεγα και να γεννησω κιολας 17 ωρες κοιλοπονουσα χωρις επισκληριδιο..:twisted:

34lep3.png

hSuPp3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες Αυγούστου 2015

Madata, μήπως αυτό που περιγράφεις κι εσύ είναι καούρες-ξινίλες??

Σήμερα ξημερώματα ένιωσε κι ο ανήρ το αγόρι μας να κινείται!!!Τι χαρά είναι αυτή!!!

Ακριβώς!!! αλλα σήμερα είμαι καλυτερα!

και εγω νοιώθω κάτι περίεργο στη κοιλίτσα μου είναι λές το μωρό?? :-D

LMb5p2.png

Καλημέρα σας! Πωπω προσέλευση νέων κοριτσιών! Καλωσορίσατε! Με το καλό όλες μας!!! Πόσες φορές το έχουμε ευχηθεί ε??? Μακάρι να μας πάνε όλα καλά!!!

Διάβαζα και διάβαζα και ξαναδιάβαζα!!! οι σελίδες έφτασαν 90!! Λαλίστατες είμαστε!!!

Εγώ άκουσα το μωράκι μου πριν κανα 3 βδομάδες αλλά δεν κάνει κάθε μέρα αισθητή την παρουσία του... όταν με ζορίζει κανένα παντελόνι στην τομή κοντά, τότε νιώθω ένα γαργαλητό και υποθέτω ότι είναι αυτό! Εγώ είχα μείνει με την αίσθηση την τελευταία που είχα από τον μεγάλο μου που κουνιόταν ολόκληρη η κοιλιά και περίμενα περίμενα,,, τιποτα...αχαχχαχαχα αλλά τώρα πια θυμήθηκα και πως ήταν στην αρχή αρχή που κουνιόταν μέσα... φτερουγίσματα μικρά μικρά,,,τοκ τοκ!!! Αλλά δεν μπορώ να τον νιώσω με το χέρι, ούτε κ αντρας μου εννοείται... αυτό που ανυπομονώ περισσότερο είναι να τον νιώσει ο γιος μου!!! ήδη μου φιλάει την κοιλιά και είναι ενθουσιασμένος!! Βέβαια ξέρω τι με περιμένει ,....το φιλί στην κοιλιά θα γίνει μούτρα ζήλιας όταν τον αντικρίσει... είμαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα και ας μην γίνει έτσι.... σκέφτομαι το αντράκι μου πώς θα νιώσει όταν θα με βλέπει συνέχεια με το μωρό στην αγκαλιά....αχ αχ αχ,,,όλο τέτοιες σκέψεις κάνω,,,σκέφτομαι τον μεγάλο μου πολύ...είναι φυσιολογικό???

αχου τον μωρε τον μικρο σου τι γλυκοοοο.. και εμενα η κορη μου ετσι ξετρελαμενη ειναι και θελω να πιστευω οτι θα ειναι ετσι και μετα :P εμενα τωρα 3 μερες ειναι που το νιωθω με το χερι μου και εχθες κιολας το ενιωσε και η μικρη μου και γελουσαν και τα αφτακια της απο την χαρα της

34lep3.png

hSuPp3.png

Κοριτσια δυο τρεις φορες τωρα τελευταια ενιωσα κατι περιεργο στην κοιλια. Κατω και δεξια απο τον αφαλο, και παντα δεξια, νιωθω ξαφνικα λιγο αβολα και οταν το πιανω ειναι πετρα και διογκωμενο. Φαινεται κιολας λιγο ασσυμετρη η κοιλια με το ματι. Και κανω μερικες μαλαξεις και φευγει. Δεν νιωθω πονο, αλλα καπως περιεργα δεν μπορω να το περιγραψω. Αυτο παλι τι ειναι? Παιζει να ειναι συσπασεις? Μονο απο τη μια μερια της μητρας?

c8i6p2.png

Κοριτσια δυο τρεις φορες τωρα τελευταια ενιωσα κατι περιεργο στην κοιλια. Κατω και δεξια απο τον αφαλο, και παντα δεξια, νιωθω ξαφνικα λιγο αβολα και οταν το πιανω ειναι πετρα και διογκωμενο. Φαινεται κιολας λιγο ασσυμετρη η κοιλια με το ματι. Και κανω μερικες μαλαξεις και φευγει. Δεν νιωθω πονο, αλλα καπως περιεργα δεν μπορω να το περιγραψω. Αυτο παλι τι ειναι? Παιζει να ειναι συσπασεις? Μονο απο τη μια μερια της μητρας?

ευαγγελια μου θα σε γελασω εγω αυτο το ενιωσα στην κορη μου στον 6ο αν δεν κανω λαθος (γτ εχω και ενα θεμα με την μνημη) και ηταν η μπουμπου... για συσπαση δεν νομιζω

34lep3.png

hSuPp3.png

Διαφημίσεις

τα peg perrego δεν τα κοιταξα καν ειναι παρα πολυ ακριβα απο 800-1200ε

εννοω λιστα για δωρα σε μαγαζι για τους δικους μας κυριως για να σου παρουν αυτα που θες και οχι οτι να ναι.

κοριτσια η προσφορα ειναι στην κορυφη της σελιδας του φορουμ εκει την ειδα χαχα!!!

(εκτος αν εσας σας βγαζει αλλη διαφημιση βεβαια..)

Καλημερα ναι ισχυει αυτη η διαφημηση ειναι σε προσφορα 680? και δινει και 3 δωρα βαση αυτοκινητου ζωνες και κατι αλλο. Το τζιν το εχω δει απο κοντα πολυ ωραιο αν και εγω σκεφτομαι το γκρι αλλα δεν το εχω δει απο κοντα. Παντως οσοι το πηραν μου ειπαν τα καλυτερα και οτι ειναι πολυ ευχαρηστημενοι.

UstLp3.png

ευαγγελια μου θα σε γελασω εγω αυτο το ενιωσα στην κορη μου στον 6ο αν δεν κανω λαθος (γτ εχω και ενα θεμα με την μνημη) και ηταν η μπουμπου... για συσπαση δεν νομιζω

Λες να ειναι το μωρό? Περιεργο ειναι, εκει ξαφνικα που καθομαι νιωθω το σημειο να πετρωνει και να διογκωνεται. Και περναει μετα απο λιγο.

Οι συσπασεις ειναι κατι αναλογο?

Πως είναι τελος παντων αυτες οι συσπασεις! :mrgreen:

c8i6p2.png

Λες να ειναι το μωρό? Περιεργο ειναι, εκει ξαφνικα που καθομαι νιωθω το σημειο να πετρωνει και να διογκωνεται. Και περναει μετα απο λιγο.

Οι συσπασεις ειναι κατι αναλογο?

Πως είναι τελος παντων αυτες οι συσπασεις! :mrgreen:

εγω προσωπικα ενιωθα σαν σουβλια στην κοιλια και πετρωνε ολοι στην κατω μερια, πονουσα στην πλατη και ενιωθα και βαρος χαμηλα μια πιεση να το πω? αλλα αυτο που λες για το μωρο μου κανει αν και ειναι νωρις νομιζω εκτος και αν εισαι υπερβολικα αδυνατη τοτες ισως και να μην ειναι νωρις:tongue:

34lep3.png

hSuPp3.png

Νινακι κι εγω καροτσι το peg peregο εχω το τριπλο,δηλ με πορτ μπεμπε που κοιταζει και στις δυο κατευθυνσεις συν το καθισμα αυτοκινητου.Δε ξερω αν εχουμε το ιδιο μοντελο αλλα το δικο μου το χω ευχαριστηθει πολυ και το χω και για το τριτο παιδι.

Δυστηχως δεν εχω αυτο...αυτο ηθελα αλλα ο αντρας μου επεμενε και πηραμε αυτο http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=33614

Δεν λεω...ειναι υπεροχο σαν καροτσι αλλα πολυ αβολο για εμας που πρεπει να το κλεινουμε να το βαζουμε στο αμαξι και να κυκλοφορουμε με αυτο....δεν χωραει ευκολα παντου αλλα σαν καροτσι ειναι σαν κρεβατι...τεραστιο και ανετο για το παιδι...αλλο ενα κατά ειναι οτι δεν ειχα παρει απο πανω το πρωτο καθισμα που μοιαζει με καλαθουνα και δεν εβλεπα το νεογεννητο...τωρα ψαχνω καποιο οικονομικο ομως αλλα να μπορω να βλεπω το νινι :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Ηταν πολυ μικρουλα μολις 1700 γρ. Ενω ο μπεμπης γεννηθηκε τουμπανο 2700 ενα κιλο πανω!Ετσι ειναι τα διδυμακια πολλες φορες δεν τη γλιτωνεις τη θερμοκοιτιδα!!!

αχ μωρε η ζουζουνιτσα....της ετρωγε το φαγητο ο αδελφουλης της!Δεν πειραζει θα καρδαμωσει και θα την παρετε και αυτη συντομα! :wink:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...