Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια εχω εναν πονοκεφαλο....δε βλεπω μπροστα μου.Μαχη μου μπραβο για τα αποτελεσματα σας.Παντα τετοια ομορφα ν ακουμε.Χρυσα μου παλι τα ιδια ε?Δε μπορεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου,τι να κανεις ομως?Εισαι μαθημενη απι την πρωτη φορα αν κι ελπιζω να μην εχεθς παλι τα ιδια ως το τελος.Νοβεμπερ κι εσυ εχεις φαει διαφορα πακετακια σε εγκυμοσυνες και γεννες ε?Ποπακι να σου ζησουν τα ανηψακια.Τι ωραια οι αδελφουλες που σασταν εγκυες παραλληλα.Μεσα σε λιγους μηνες τρια εγγονακια,μεσα στην τρελα οι γονεις σας?Μελακι μου τι κανεις?Ειπες να κανεις δουλιτσες το πρωι και σου βγηκαν ξινες?Ποσο νευριαζω να πλενω ολα τα τσουμπλεκια της κουζινας...κι εγω στη θεση σου θα αφριζα.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νινακι κι εγω καροτσι το peg peregο εχω το τριπλο,δηλ με πορτ μπεμπε που κοιταζει και στις δυο κατευθυνσεις συν το καθισμα αυτοκινητου.Δε ξερω αν εχουμε το ιδιο μοντελο αλλα το δικο μου το χω ευχαριστηθει πολυ και το χω και για το τριτο παιδι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Τι ωραία νέα!!!!Αντε και στα δικά μας!Σε ποια βδομάδα είσαι;εγώ έχω ραντεβού την άλλη Τρίτη![/QUOTείμαι 20 εβδομάδων και 6ημερων...άντε να πας και Εσύ να δεις την μπεμπουλα σου με το καλό...

ewKwp3.png

Εγω εχω το Peg-perrego, τωρα μοντελο δεν θυμαμαι,αλλα ειναι εκεινο το μεγαλο το κλασσικο.ΑΘΑΝΑΤΟ!Και τα δυο παιδια επανω και ψωνια απο σουπερ μαρκετ απο κατω και τσαντες στα χερουλια δεξια-αριστερα,σαν κινουμενο τσαντηρι το εκανα.Τιποτα δεν επαθε.Και τωρα θα μεγαλωσει και το τριτο μου,που θα ανεβαινει επανω και η κορη μου στανταρ.Και δεν ητανε καθολου ακριβο:πριν 5 χρονια γυρω στα 250?.Το trilogy ακριβο δεν ειναι?Η λιστα που λες τι ειναι?..

τα peg perrego δεν τα κοιταξα καν ειναι παρα πολυ ακριβα απο 800-1200ε

εννοω λιστα για δωρα σε μαγαζι για τους δικους μας κυριως για να σου παρουν αυτα που θες και οχι οτι να ναι.

κοριτσια η προσφορα ειναι στην κορυφη της σελιδας του φορουμ εκει την ειδα χαχα!!!

(εκτος αν εσας σας βγαζει αλλη διαφημιση βεβαια..)

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8αγοράκι!

-Ninakimou 3/8☺ κοριτσάκι!

-lonestar 5/8 αγοράκι!

-Mάχη84 5/8 ☺ κοριτσάκι!

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺αγοράκι!

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 ☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-μέλι 14/8 ☺κοριτσάκι!

-stella27 15/8 ☺κίντερ έκπληξη!

-Elafi 16/8 ☺κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αγοράκι!

-Marianthi27 18/8 ☺ κοριτσάκι!

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-ARCA 19/8☺κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 ☺κοριτσάκι!

-Meldan 20/8 ☺κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 24/8 ☺κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-habibi 26/8 ☺κίντερ έκπληξη!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

11-14....Περιμένουμε τα κίντερ έκπληξη για την ισοφάριση:tongue::tongue::tongue:!

Ποπάκι, με το καλό η μπουμπού και να σας ζήσουν τα διδυμούλια!

Μάχη, Τι ωραία εικόνα, η μπέμπα με το δάχτυλο στο στόμα, χαχα!Η β επιπέδου είναι πολύ πιο αναλυτικός υπέρηχος από την αυχενική που ουσιαστικά μετράνε αυτό που λέει η το όνομά της...Στο β επιπέδου βλέπεις τα πάντα όλα (όσο όλα γίνεται να τα δεις μες στην κοιλιά)...

Ποια έχει καούρες?Κι εγώ έχω, αλλά ελεγχόμενα προς το παρόν.Βοηθά να βάζεις εξτρα μαξιλάρι στον ύπνο λέει...για τροφές δεν ξέρω...:roll::roll::roll:Madata, μήπως αυτό που περιγράφεις κι εσύ είναι καούρες-ξινίλες??

Σήμερα ξημερώματα ένιωσε κι ο ανήρ το αγόρι μας να κινείται!!!Τι χαρά είναι αυτή!!!

Καρότσι εμείς είχαμε το τριπλό της Chicco, γκουμούτσα αλλά σκυλί αθάνατο, τρία παιδιά μεγάλωσα με αυτό, αλλά το δώσαμε φυσικά μαζί με όλα τα υπόλοιπα σεμσελέδια...Τώρα, κάτι που να κάνει για νεογέννητο και για μεγαλύτερο παιδάκι θέλω, για να δούμε...Καλημέρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια εχω εναν πονοκεφαλο....δε βλεπω μπροστα μου.Μαχη μου μπραβο για τα αποτελεσματα σας.Παντα τετοια ομορφα ν ακουμε.Χρυσα μου παλι τα ιδια ε?Δε μπορεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου,τι να κανεις ομως?Εισαι μαθημενη απι την πρωτη φορα αν κι ελπιζω να μην εχεθς παλι τα ιδια ως το τελος.Νοβεμπερ κι εσυ εχεις φαει διαφορα πακετακια σε εγκυμοσυνες και γεννες ε?Ποπακι να σου ζησουν τα ανηψακια.Τι ωραια οι αδελφουλες που σασταν εγκυες παραλληλα.Μεσα σε λιγους μηνες τρια εγγονακια,μεσα στην τρελα οι γονεις σας?Μελακι μου τι κανεις?Ειπες να κανεις δουλιτσες το πρωι και σου βγηκαν ξινες?Ποσο νευριαζω να πλενω ολα τα τσουμπλεκια της κουζινας...κι εγω στη θεση σου θα αφριζα.Φιλια

Πίεση μέτρησες?Τι τρώτε σήμερα?Εγώ έχω ακόμη μανιταρόσουπα από χθες, μιαμ μιαμ, τα παιδιά γεμιστά...Αύριο μπακαλιάρο σκορδαλιά, τρελαίνομαι!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα σας! Πωπω προσέλευση νέων κοριτσιών! Καλωσορίσατε! Με το καλό όλες μας!!! Πόσες φορές το έχουμε ευχηθεί ε??? Μακάρι να μας πάνε όλα καλά!!!

Διάβαζα και διάβαζα και ξαναδιάβαζα!!! οι σελίδες έφτασαν 90!! Λαλίστατες είμαστε!!!

Εγώ άκουσα το μωράκι μου πριν κανα 3 βδομάδες αλλά δεν κάνει κάθε μέρα αισθητή την παρουσία του... όταν με ζορίζει κανένα παντελόνι στην τομή κοντά, τότε νιώθω ένα γαργαλητό και υποθέτω ότι είναι αυτό! Εγώ είχα μείνει με την αίσθηση την τελευταία που είχα από τον μεγάλο μου που κουνιόταν ολόκληρη η κοιλιά και περίμενα περίμενα,,, τιποτα...αχαχχαχαχα αλλά τώρα πια θυμήθηκα και πως ήταν στην αρχή αρχή που κουνιόταν μέσα... φτερουγίσματα μικρά μικρά,,,τοκ τοκ!!! Αλλά δεν μπορώ να τον νιώσω με το χέρι, ούτε κ αντρας μου εννοείται... αυτό που ανυπομονώ περισσότερο είναι να τον νιώσει ο γιος μου!!! ήδη μου φιλάει την κοιλιά και είναι ενθουσιασμένος!! Βέβαια ξέρω τι με περιμένει ,....το φιλί στην κοιλιά θα γίνει μούτρα ζήλιας όταν τον αντικρίσει... είμαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα και ας μην γίνει έτσι.... σκέφτομαι το αντράκι μου πώς θα νιώσει όταν θα με βλέπει συνέχεια με το μωρό στην αγκαλιά....αχ αχ αχ,,,όλο τέτοιες σκέψεις κάνω,,,σκέφτομαι τον μεγάλο μου πολύ...είναι φυσιολογικό???

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Ρούχα εγκυμοσύνης από πού αγοράζετε; Εσείς ειδικά που έχετε γεννήσει ξανά, τι φορούσατε;

Γειά σου ελαφάκι!

Συγκεκριμένα χτες πήγα και πήρα παντελόνια εγκυμοσύνης H&M πολύ βολικά και μάλιστα δε φαίνονται εγκυμοσύνης... πολλοί με ρώτησαν....ακόμα φοράς αυτά τα κολλητά??? χαχααχχααχ

Σε γενικές γραμμές τα ρούχα εγκυμοσύνης, όπως και τα εσώρουχα (θηλασμού) τα βρίσκω λίγο "γιαγιαδίστικα", από την άποψη φαρδιάς γραμμής, χρώμα μαύρο ή άσπρο ή δερματί, σουτιέν με πολύ χοντρή τιράντα!!! Βέβαια αν ψάξεις θα βρεις και νεανικά! Εγώ δεν μπορώ να με βλέπω με μεγαλίστικα ρούχα,,, φοράω κολλητά να αναδεικνύω την κορμάρα (+10 κιλά αισίως)!!!!αχχαχαχαχαχα αχ τι λέω πρωί πρωί,,,,μαζέψτε με!!!! Δεν έχω όρεξη να δουλέψω!!!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σου ελαφάκι!

Συγκεκριμένα χτες πήγα και πήρα παντελόνια εγκυμοσύνης H&M πολύ βολικά και μάλιστα δε φαίνονται εγκυμοσύνης... πολλοί με ρώτησαν....ακόμα φοράς αυτά τα κολλητά??? χαχααχχααχ

Σε γενικές γραμμές τα ρούχα εγκυμοσύνης, όπως και τα εσώρουχα (θηλασμού) τα βρίσκω λίγο "γιαγιαδίστικα", από την άποψη φαρδιάς γραμμής, χρώμα μαύρο ή άσπρο ή δερματί, σουτιέν με πολύ χοντρή τιράντα!!! Βέβαια αν ψάξεις θα βρεις και νεανικά! Εγώ δεν μπορώ να με βλέπω με μεγαλίστικα ρούχα,,, φοράω κολλητά να αναδεικνύω την κορμάρα (+10 κιλά αισίως)!!!!αχχαχαχαχαχα αχ τι λέω πρωί πρωί,,,,μαζέψτε με!!!! Δεν έχω όρεξη να δουλέψω!!!!!

Ναι συμφωνώ, κι εγώ τέτοια φοράω τώρα. Αλλά όταν μεγαλώσει η κοιλιά πολύ τι κάνουμε; Θα είναι καλοκαίρι και θα μπορούμε να ντυθούμε με αέρινα φορέματα για παράδειγμα, αλλά από πού;

kdRKp3.png

Ναι συμφωνώ, κι εγώ τέτοια φοράω τώρα. Αλλά όταν μεγαλώσει η κοιλιά πολύ τι κάνουμε; Θα είναι καλοκαίρι και θα μπορούμε να ντυθούμε με αέρινα φορέματα για παράδειγμα, αλλά από πού;

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη παρήγγειλα και κάποια αέρινα φορέματα από το asos.com. Και μετά ότι άλλο μου έδωσαν φίλες μου... Πολύ καλοκαίρι όπως τώρα δεν έχω υπάρξει ξανά...Το ιδανικό πιστεύω θα είναι να είμαστε με μαγιώ....αχ

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη παρήγγειλα και κάποια αέρινα φορέματα από το asos.com. Και μετά ότι άλλο μου έδωσαν φίλες μου... Πολύ καλοκαίρι όπως τώρα δεν έχω υπάρξει ξανά...Το ιδανικό πιστεύω θα είναι να είμαστε με μαγιώ....αχ

Ευτυχώς το καλοκαίρι έχουμε άνετες επιλογές. Θα κοιτάξω και στο asos. Σε ευχαριστώ!

kdRKp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Ρούχα εγκυμοσύνης από πού αγοράζετε; Εσείς ειδικά που έχετε γεννήσει ξανά, τι φορούσατε;

Καλημερα!

Κι εγώ απο τα H&M πολύ ωραία παντελόνια, πήρα δύο τζιν και μια φόρμα και βολεύομαι με αυτά προς το παρόν. Από πάνω κανονικά τα ρούχα μου, πουκαμισάκια, πουλοβεράκια τέτοια. Ευτυχώς μου κάνουν ακόμα, είμαι +1.5 κιλό. Η κοιλίτσα φαίνεται βέβαια και πολύ το ευχαριστιεμαι. Δεν θέλω κι εγω να φοράω τα γιαγιαδίστικα τα φορέματα εγκυμοσύνης! Το πρόβλημά μου κι εμένα είναι τα σουτιέν. Τα κανονικά με πιέζουν λόγω μπανέλας, τα εγκυμοσύνης εκτός του ότι μου φαίνονται κακάσχημα, δεν προσφέρουν και καθόλου στήριξη, κι εγώ έχω μεγάλο στήθος.

Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι, να φορέσουμε τα αέρινα φορεματάκια μας, πολυ χαίρομαι που γεννάμε Αυγουστο!

c8i6p2.png

Πίεση μέτρησες?Τι τρώτε σήμερα?Εγώ έχω ακόμη μανιταρόσουπα από χθες, μιαμ μιαμ, τα παιδιά γεμιστά...Αύριο μπακαλιάρο σκορδαλιά, τρελαίνομαι!!

Αχ γεμιστά γεμιστααα... Απο τα αγαπημένα μου φαγητά! Δυστυχώς εδώ δεν έχει τις πιπεριές που έχουμε εμεις στην Έλλάδα, είναι κάτι ανοιχτοπράσινες πολυ χοντρες και δεν ψηνονται σωστά.

Εγω λεω κανεναν αρακά με πατατουλες. Χθες έφαγα όσπρια και κατά το βράδυ υπέφερα από φούσκωμα, νόμιζα ότι θα κάνω μπαμ. Αλλες φορές δεν με πειράζουν τι έπαθα τωρα

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...