Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Ευαγγελια μου ωραια ακουγονται ολα στην κλινικη.Ειναι ωραιο να ξερεις εκ των προτερων που θα γεννησεις,να χεις δει τους χωρους,νιωθεις ασφαλεια.Εγω γεννησα ιασω,ευχαριστημενη ειμαι ξαι ξερω οτι και κει κανουν περιηγηση στις μανουλες.Κροκετ μου περαστικα σας και συμπαρασταση στον αντρουλη σου.Ποπακι καλωσηρθες,εχουμε ιδια πητ κι εχουμε και οι δυο κοριτσακι,εμενα το τριτο μου,εσενα το πρωτο παιδακι?Νινακι κι εμεις συζηταγαμε απ οταν ημουν εγκυος στο δευτερο οτι θα κανουμε και τριτο.Ειμασταν σιγουροι οτι η οικογενεια μας δεν ειχε ολοκληρωθει.Μαλιστα αν ηταν αγορακι θα χαμε ολοιδια οικογενεια με την οικογ του αντρα μου.Εχει δυο αδελφες και μετα ειναι αυτος.Εμεις κοριτσια παντρευτηκαμε οταν ημουν 25 κι ο αντρας μου 28.Οσο σιγουροι νιωθαμε για το γαμο αλλα τοσο σιγουροι ημασταν οτι δε θελαμε παιδι αμεσως.Οντως αυτα τα χρονια δεν τα αλλαζω.Καναμε ο τι θελαμε.Εξοδους,ποτα,φιλους,ταξιδια μεσα κι εξω,γενικα καλοπεραση για παρτη μας.Πιστευω οτι αυτη η δεκαετια 20-30 ειναι ιδανικη για τετοιες καταστασεις ενω η δεκαετια 30-40 ειναι ιδανικη για δημιουργια οικογενειας.Οχι οτι ειμαι απολυτη βεβαια απλως σε εμας λειτουργησε ετσι.Παντως τωρα οταν μου λειπει κατι απ τα παλια π.χ ενα ταξιδι η παραπανω χρονος με τον αντρα μου,κοιταζω πισω και λεω"ενταξει,τα χουμε ζησει κι αυτα,τωρα ειμαστε σε αλλη φαση".Σημερα πανε οι φακες,φαγαμε τιγκα τηγανητο,σνιτσελ με πατατες,εφτιαξα και κουνουπιδι για να φαμε και κατι υγιεινο.Νοβεμπερ δυο αλμυρες κρεπες?Τουλαχιστον δεν ετρωγες και μια γλυκεια?Βγαινω,θα ξαναμπω αργα,παω για ταισματα και μπανια.Α,περιμενουμε και νεα απο την πρωτη β επιπεδου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσι εύχομαι να περάσει γρήγορα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πως το ξεπέρασες;

ευχαριστω αν και οταν αρχιζουν σε μενα δεν σταματανε....απλως μειωνονται...τεσπα τι να γινει???δυστυχως στην πρωτη εγκυμοσυνη νοσηλευτηκα κανενα μηνα με ενδοφλεβια και τελικα γεννησα προωρα.....:(:(

uAVIp3.png

sWUop3.png

Κορίτσια μου Καλησπέρα μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό μας κάναμε την Β'επιπέδου είδαμε πάλι την μπεμπουλα μας που ζυγίζει 400γρ..Όλα καλά μου τα είπε ο γιατρός...Δεν χορταινα να την βλέπω είχε όλη την ώρα το δάχτυλο της στο στόμα και το πιπιλαγε..Για μας αυτή η εικόνα ήταν κάτι πρωτόγνωρο...εύχομαι όλα να πάνε καλά σε όλες σας και να είναι τα μωράκια όλου του κόσμου Καλά...

ewKwp3.png

Καλοσοριζω τα νεα κοριτσακια!!!!!Με το καλο τα μωρακια!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσια???

Χρυσοδημητρα ευχομαι να περασουν οι συσπασεις...

Εγω νομιζω πως το νιωθω το μωρο αλλα δεν ειμαι και σιγουρη!Αυτα τα τσιμπηματακια τα νιωθω κι εγω και νιωθω και ωρες ωρες σαν πιεσεις σε καποια σημεια...αλλα δεν εχω κατι ξεκαθαρο!

MYfKp3.png

Κορίτσια μου Καλησπέρα μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό μας κάναμε την Β'επιπέδου είδαμε πάλι την μπεμπουλα μας που ζυγίζει 400γρ..Όλα καλά μου τα είπε ο γιατρός...Δεν χορταινα να την βλέπω είχε όλη την ώρα το δάχτυλο της στο στόμα και το πιπιλαγε..Για μας αυτή η εικόνα ήταν κάτι πρωτόγνωρο...εύχομαι όλα να πάνε καλά σε όλες σας και να είναι τα μωράκια όλου του κόσμου Καλά...

Μπραβο κοριτσακι μου!!!!Σουπερ νεα!!!

Η β επιπεδου ειναι ίδιος υπερηχος οπως η αυχενικη???

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω αν και οταν αρχιζουν σε μενα δεν σταματανε....απλως μειωνονται...τεσπα τι να γινει???δυστυχως στην πρωτη εγκυμοσυνη νοσηλευτηκα κανενα μηνα με ενδοφλεβια και τελικα γεννησα προωρα.....:(:(

Όλα καλά θα πάνε Μην αγχωνεσαι

ewKwp3.png

Ω Μαχη!! Τι συγκινητική εικόνα! Να την χαιρεστε την μπουμπού σας!!

c8i6p2.png

Μπραβο κοριτσακι μου!!!!Σουπερ νεα!!!

Η β επιπεδου ειναι ίδιος υπερηχος οπως η αυχενικη???

Σ'ευχαριστώ αγάπη μου και σε σένα όλα Καλά να πάνε..Κοίτα εγώ είμαι πρωταρα οπότε οι υπόλοιπες μανούλες θα ξέρουν να σου απαντήσουν καλύτερα..είναι εξίσου σημαντική όπως η Αυχενική βλέπουν τα πάντα που έχουν δημιουργηθεί.Καρδιά στομάχι μετράνε τα πάντα κεφάλι μέσα όλα κτλ Πόσο βάρος περνει αν αναπτυσεται σωστά καΙ πολλά άλλα ..Δηλαδή βλέπουν τα πάντα είναι αυτή και η Αυχενική οι πιο σημαντικές εξετάσεις...Δεν ξέρω αν σε βοήθησα κάπως να καταλάβεις αλλά θα τα δεις και μόνη σου κορίτσι μου

ewKwp3.png

Ε όχι και δυο κρέπες ρε κορίτσι, έλεος!Θα μου πεις, ε τι μωρέ, εγώ την έχω σίγουρη την κ.τ. οπότε τι να μετράω τα κιλά, μη ζοριστώ στο φ.τ.??:tongue::tongue::tongue:

Οχι καλε :tongue::tongue:δεν το σκεφτηκα ετσι,ειμαι τοσο πολυ λιχουδο ειδικα με τα αλμυρα:mrgreen: που μπορω να φαω απιστευτες ποσοτητες κιας σκασω μετα!αν πω ομως διαιτα,εννοω ΔΙΑΙΤΑ...Στις εγκυμοσυνες ομως δεν μπορω να την τηρησω την ρημαδα:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ω Μαχη!! Τι συγκινητική εικόνα! Να την χαιρεστε την μπουμπού σας!!

Αχ σ'ευχαριστώ Πολύ εύχομαι όλες οι μανούλες να έχουν συγκινητικές εικόνες από τα μικρά πλασματακια τους:D:D

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Καλοσοριζω τα νεα κοριτσακια!!!!!Με το καλο τα μωρακια!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσια???

Χρυσοδημητρα ευχομαι να περασουν οι συσπασεις...

Εγω νομιζω πως το νιωθω το μωρο αλλα δεν ειμαι και σιγουρη!Αυτα τα τσιμπηματακια τα νιωθω κι εγω και νιωθω και ωρες ωρες σαν πιεσεις σε καποια σημεια...αλλα δεν εχω κατι ξεκαθαρο!

Εγώ άρχισα να καταλαβαίνω την μπέμπΆ όταν αισθάνθηκα χαμηλά φτερουγισματακια και όταν μεταφέρεται από την Μια πλευρά στην άλλη την αισθάνομαι αλλά αυτό που κάποιες κοπέλες αισθάνονται κλωτσιές και τέτοια δεν έχω καταλάβει τίποτα ακομη..Και ρώτησα και τον γιατρό και μου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο κλωτσιές πιο μετα αισθανεσαι

ewKwp3.png

Τι ωραία νέα!!!!Αντε και στα δικά μας!Σε ποια βδομάδα είσαι;εγώ έχω ραντεβού την άλλη Τρίτη!

8NkSp3.png

Ναι σε ιδιωτική κλινική θα πάω. Δηλαδή να μην πάω να την δω καθόλου; Ούτε από έξω δεν έχω περάσει ποτέ! Δεν έχω ιδέα σε ποιον όροφο είναι, πως είναι τα δωμάτια, τίποτα!!! Πιστεύεις δηλαδή θα με περάσουν για τρελή αν πάω μια επίσκεψη γνωριμίας κατά τον Ιούνιο;

Οχι για τρελη δεν θα σε περασουνε,απλα ολο αυτο το πρωτοκολλο που ακολουθουν στο εξωτερικο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει εδω.Δηλαδη οπως μας ειπε η evangelia την προετρεψε ο γιατρος της να παει να δει την κλινικη που θα γεννησει γιατι ετσι ειθισται.Εδω δεν το εχω ξανακουσει απο στομα γιατρου,ειτε της αδερφης μου που ειχε γεννησει σε ιδιωτικο μεγαλο νοσοκομειο της Αθηνας,ειτε σε ξαδερφες μου,μακαρι εσυ να εχεις καλυτερη τυχη και να εξυπηρετηθεις και οχι μονο να ακουμπησεις τα λεφτα σου χωρις ιδιαιτερη μεταχειρηση.Γιατι διαφορετικα υπαρχουν και τα δημοσια,οταν πληρωνουμε θελουμε το κατι παραπανω ετσι δεν ειναι??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Crochet περαστικα να ειναι κοριτσι μου με τον πεθερο σου και οχι κατι σοβαρο..

Popaki να σου ζησουν τα ανηψακια σου και με το καλο και το δικο σου μπεμπακι.Τις φαγαμε τις αγορομανες στη στροφη..:D:DΚαι ακομα εχουμε προσελευση..:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Οχι για τρελη δεν θα σε περασουνε,απλα ολο αυτο το πρωτοκολλο που ακολουθουν στο εξωτερικο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει εδω.Δηλαδη οπως μας ειπε η evangelia την προετρεψε ο γιατρος της να παει να δει την κλινικη που θα γεννησει γιατι ετσι ειθισται.Εδω δεν το εχω ξανακουσει απο στομα γιατρου,ειτε της αδερφης μου που ειχε γεννησει σε ιδιωτικο μεγαλο νοσοκομειο της Αθηνας,ειτε σε ξαδερφες μου,μακαρι εσυ να εχεις καλυτερη τυχη και να εξυπηρετηθεις και οχι μονο να ακουμπησεις τα λεφτα σου χωρις ιδιαιτερη μεταχειρηση.Γιατι διαφορετικα υπαρχουν και τα δημοσια,οταν πληρωνουμε θελουμε το κατι παραπανω ετσι δεν ειναι??

Και εγώ θα πάω να κάνω επίσκεψη στο Μητέρα και το Ρέα και μετά θα αποφασίσω.Και αφού βρω το μαιευτήριο θα διαλέξω και γιατρό!Η γιατρός που με παρακολουθεί δεν ξεγεννάει!Σίγουρα σας κούφανα!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...