Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μπραβο vagelio μου ολα καλα πηγαινουνε αλλα να πω και εγω κατι που βλεπω?Μα καλα τι λυσσα εχουν φαει οι γιατροι σας με τις χοριακες?γιατι τοσο κολλημα?χοριακη με την καθυστερηση,χοριακη σε μια βδομαδα,χοριακη σε 10 μερες.Ελεος!!!! Γιατι δεν κανετε εναν υπερηχο και καλο να δειτε σακο,να δειτε κατι ρε αδερφε να μην σε βαζει να τρυπιεσαι σαν το ναρκωμανη καθε τρεις και λιγο.Στην βδομαδα που εισαι κατι φαινεται σιγουρα.Εγω ποτε δεν εδωσα δευτερη και τριτη χοριακη.Νυσαφι....Συν του οτι ειναι απιστευτα ψυχοφθορο!!!:evil::evil:Τελοσπαντων,περι ορεξεως .....κολοκυθοπιτα.Περαστικα στο παιδακι σου!

συμφωνω απολυτα μαζι σου...απολυτα ομως.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!Χρονια Πολλα,Καλα Χριστουγεννα να εχουμε και ο καινουριος χρονος να μας βρει με πολλα μπεμπακια!Με λενε Λολα(Θεοδωρα) και μετα απο πολυ καιρο προσπαθειων μαζι με τον αντρα μου για παιδακι σημερα κρατησα στο χερι μου τρια θετικα τεστακια!Οχι ενα αλλα ΤΡΙΑ!!!Αυτο ειναι το δωρο και για τους δυο μας σημερα!Υπολογιζω πως θα ειμαι κι εγω μια αυγουστιατικη μανουλα και πιστευω πως θα κανουμε καλη παρεα.Δευτερα πρωι πρωι θα παω για χοριακη για να σιγουρεψω το πραγμα και μετα ποιος με πιανει.....

Χρόνια πολλά κορίτσια! Συγχαρητήρια και στις καινούριες μανούλες μας, να είμαστε όλες υγιείς και ευτυχισμένες, και να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας σε λίγους μήνες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ευλογία απο αυτή της μητρότητας. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας όσες έχετε και για εμάς τις πρωτομανούλες εύχομαι με το καλό να ακολουθήσουμε το παράδειγμα σας για πολλά, υγιή και ευτυχισμένα παιδάκια.

c8i6p2.png

Σε 32-33 βδομαδουλες περιπου....χαχαχαχαχα:-D

Τόσο πολύ θέλει; Πω πω... Πως θα περάσει ο καιρός μέχρι τότε... Επίσης, μου έχουν πει ότι τώρα πλέον μπορούν κυριολεκτικά μέσα από τον υπέρηχο να δουν το πρόσωπο του μωρού!!! Μια φίλη μου μού έλεγε ότι το είχε δει και έμοιαζε στον άντρα της! Ισχύει αυτό; Είναι δυνατόν να μπορούν να το δουν τόσο καλά, ενώ είναι τόσο δα μικρούλι;;;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο vagelio μου ολα καλα πηγαινουνε αλλα να πω και εγω κατι που βλεπω?Μα καλα τι λυσσα εχουν φαει οι γιατροι σας με τις χοριακες?γιατι τοσο κολλημα?χοριακη με την καθυστερηση,χοριακη σε μια βδομαδα,χοριακη σε 10 μερες.Ελεος!!!! Γιατι δεν κανετε εναν υπερηχο και καλο να δειτε σακο,να δειτε κατι ρε αδερφε να μην σε βαζει να τρυπιεσαι σαν το ναρκωμανη καθε τρεις και λιγο.Στην βδομαδα που εισαι κατι φαινεται σιγουρα.Εγω ποτε δεν εδωσα δευτερη και τριτη χοριακη.Νυσαφι....Συν του οτι ειναι απιστευτα ψυχοφθορο!!!:evil::evil:Τελοσπαντων,περι ορεξεως .....κολοκυθοπιτα.Περαστικα στο παιδακι σου!

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσα! Πολύ κακό για το τίποτα! Και εγώ που έκανα 5 (!) χοριακές, παρακαλώ, τι κατάλαβα; Για να δούμε λέει την εξέλιξη του μέχρι τον πρώτο υπέρηχο... Αν αυξάνεται η τιμή... Μπούρδες! Μόνο τρύπες έχω γεμίσει σα ναρκωμανής, να φοβάμαι με το αίμα κάθε τρεις και λίγο και ο άντρας μου να αγχώνεται για το αποτέλεσμα! Αλλά που να ξέρα... Μια χοριακή μόνο χρειάζεται, άντε δύο το πολύ για να δεις αν αυξήθηκε και μετά κλείνεις ένα ραντεβού για υπέρηχο και τελείωσε η υπόθεση. Χρονιάρες μέρες στο μικροβιολογικό την βγάζουμε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσια!Χρονια Πολλα,Καλα Χριστουγεννα να εχουμε και ο καινουριος χρονος να μας βρει με πολλα μπεμπακια!Με λενε Λολα(Θεοδωρα) και μετα απο πολυ καιρο προσπαθειων μαζι με τον αντρα μου για παιδακι σημερα κρατησα στο χερι μου τρια θετικα τεστακια!Οχι ενα αλλα ΤΡΙΑ!!!Αυτο ειναι το δωρο και για τους δυο μας σημερα!Υπολογιζω πως θα ειμαι κι εγω μια αυγουστιατικη μανουλα και πιστευω πως θα κανουμε καλη παρεα.Δευτερα πρωι πρωι θα παω για χοριακη για να σιγουρεψω το πραγμα και μετα ποιος με πιανει.....

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Λόλα! Όταν λες "τρία θετικά τεστάκια" εννοείς ότι είσαι έγκυος σε 3δυμα; Συγχαρητήρια!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά σε όλες! Καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω από όλα (γιατί είναι το πολυτιμότερο αγαθό που μόνο όταν το χάσουμε το εκτιμάμε) και όλα τα άλλα θα τα βρούμε στην πορεία!

Χτες φάγαμε οικογενειακώς στα πεθερικά μου. Οι μέλλοντες χαζοπαππούδες και από τις δυο πλευρές δεν σταμάτησαν να μιλάνε για το αγέννητο σποράκι μας και να κάνουν σχέδια! Μέχρι και για το φύλο και το όνομα συμφώνησαν από τώρα! Ένιωσα βαθύτατα συγκινημένη που τους είδα τόσο μονιασμένους και χαρούμενους! Ήταν το καλύτερο δώρο που τους προσφέραμε νομίζω! Και του χρόνου εύχομαι να είμαστε πολύ έτσι όλοι μαζί αγαπημένοι συν το μικρό σποράκι να μας τρελαίνει με τα κλάματά του!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά σε όλες! Καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω από όλα (γιατί είναι το πολυτιμότερο αγαθό που μόνο όταν το χάσουμε το εκτιμάμε) και όλα τα άλλα θα τα βρούμε στην πορεία!

Χτες φάγαμε οικογενειακώς στα πεθερικά μου. Οι μέλλοντες χαζοπαππούδες και από τις δυο πλευρές δεν σταμάτησαν να μιλάνε για το αγέννητο σποράκι μας και να κάνουν σχέδια! Μέχρι και για το φύλο και το όνομα συμφώνησαν από τώρα! Ένιωσα βαθύτατα συγκινημένη που τους είδα τόσο μονιασμένους και χαρούμενους! Ήταν το καλύτερο δώρο που τους προσφέραμε νομίζω! Και του χρόνου εύχομαι να είμαστε πολύ έτσι όλοι μαζί αγαπημένοι συν το μικρό σποράκι να μας τρελαίνει με τα κλάματά του!

ανεπαναληπτες οι πρωτες γιορτες με ενα μωρακι στο σπιτι..ανεπαναληπτες κι οι φετινες που θα ειναι οι τελευταιες χωρις το ζουζουνακι😃 Λολιτα συγχαρητηρια για το υπεροχο δωρο που πηρατε χθες και με το καλο.γιναμε πολλες ε;;ωραια.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τόσο πολύ θέλει; Πω πω... Πως θα περάσει ο καιρός μέχρι τότε... Επίσης, μου έχουν πει ότι τώρα πλέον μπορούν κυριολεκτικά μέσα από τον υπέρηχο να δουν το πρόσωπο του μωρού!!! Μια φίλη μου μού έλεγε ότι το είχε δει και έμοιαζε στον άντρα της! Ισχύει αυτό; Είναι δυνατόν να μπορούν να το δουν τόσο καλά, ενώ είναι τόσο δα μικρούλι;;;

μαλλον μιλαει για το μεγαλο υπερηχο ο οποιος αν ειναι εξελιγμενο το μηχανημα δειχνει και τροσδιαστατα το μωρο αλλα ενταξει υπερβολη οτι βλεπεις και σε ποιον μοιαζει.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου και Χρονια Πολλα ξανα. Καλωσορισες Λολιτα και συγχαρητηρια για τα ευχαριστα νεα σου.Ωχ κοριτσια ποσο θα φαω παλι.Και εμεις με τα πεθερικα μου φαγαμε χθες και σημερα,και στανταρ εχω παρει κιλακι.Εκει που δεν ειχα παρει γραμμαριο μεχρι προχθες τωρα το τσιμπησαμε:twisted::evil:και το κακο ειναι οτι πειναω συνεχεια και για γλυκα και για αλμυρα.:evil::evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

μαλλον μιλαει για το μεγαλο υπερηχο ο οποιος αν ειναι εξελιγμενο το μηχανημα δειχνει και τροσδιαστατα το μωρο αλλα ενταξει υπερβολη οτι βλεπεις και σε ποιον μοιαζει.

Γιατι καλε το λες αυτο? Μη σου πω οτι φαινεται και το χρωμα των ματιων του!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κοριτσια μου και Χρονια Πολλα ξανα. Καλωσορισες Λολιτα και συγχαρητηρια για τα ευχαριστα νεα σου.Ωχ κοριτσια ποσο θα φαω παλι.Και εμεις με τα πεθερικα μου φαγαμε χθες και σημερα,και στανταρ εχω παρει κιλακι.Εκει που δεν ειχα παρει γραμμαριο μεχρι προχθες τωρα το τσιμπησαμε:twisted::evil:και το κακο ειναι οτι πειναω συνεχεια και για γλυκα και για αλμυρα.:evil::evil::evil:

καλα ρε εδω παιρνουμε κιλα τις γιορτες χωρις να υπαρχει εγκυμοσυνη ποσο μαλλον τωρα.αληθεια πως τρως;σε αφηνουν οι αναγουλες;εγω αν και φοβομουν τα κρεατα-τοσο καιρο δεν ετρωγα λογω νηστειας- εφαγα πολυ και πρεπει σιγα σιγα να προσεξω εχω καιρο ακομη ως τις 13 βδομ για να φορτωνομαι απο τωρα.:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γιατι καλε το λες αυτο? Μη σου πω οτι φαινεται και το χρωμα των ματιων του!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειναι απιστευτη η βιομηχανια πισω απο εγκυμοσυνη τοκετο κλπ ΤΟ παραμυθιασμα λεμε.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλα ρε εδω παιρνουμε κιλα τις γιορτες χωρις να υπαρχει εγκυμοσυνη ποσο μαλλον τωρα.αληθεια πως τρως;σε αφηνουν οι αναγουλες;εγω αν και φοβομουν τα κρεατα-τοσο καιρο δεν ετρωγα λογω νηστειας- εφαγα πολυ και πρεπει σιγα σιγα να προσεξω εχω καιρο ακομη ως τις 13 βδομ για να φορτωνομαι απο τωρα.:mrgreen:

Παρολο που εχω απιστευτες και απειρες αναγουλες, το στομαχι διαμαρτυρεται συνεχεια και με ανακουφιζει να τρωω συχνα.Ουτε εγω δεν θελω να βαλω πολλα κιλα, το παλευω δεν υπαρχει αλλη επιλογη.....Ποσα κιλακια ειχατε βαλει μανουλες στις προηγουμενες εγκυμοσυνες σας?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...