Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερούδια κορίτσια!

Εγώ σήμερα ρεπάρω μιας και η μαμά της μικρής είναι σπίτι λόγω τσιμπήματος μέλισσας... Οπότε καλή Πέμπτη και πάλι... Σηκώθηκα λοιπόν η καλή σας με όρεξη για πρωινή γυμναστική (σ.σ. σκούπισμα, σφουγγάρισμα). Αφού λογομαχήσαμε με τον καλό μου μέχρι να τον πείσω ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ, ξεκίνησα τσούκου τσούκου και σε μια ωρίτσα πάνω κάτω τελείωσα... Ωραία σκέφτομαι θα φτιάξω μια ενισχυμένη φρουτόκρεμα με τα απ'όλα της και θα αράξω στο πισι να σερφάρω... Και ξεκινάω και την κάνω και πάω να ξεβιδώσω το μπολ του μίξερ και ο διάολος :twisted: έβαλε το χεράκι του και με μια λάθος μου κίνηση χύθηκε όόόλη η φρουτόκρεμα παντού! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ! :evil:

Για γέλια και για κλάματα ήταν η εικόνα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας μπας και ξεφουντώσω!!!!

Μάχη καλή εξέταση σήμερα!!!! :D

Έχω κι εγώ γιατρό σήμερα και λέω να κάνω ένα απλό υπερηχούλη να δω την κουτσούνα... δεν κρατιέμαι ως την άλλη Παρασκευή :oops:

Φαγητό σήμερις καρμπονάρα από τα χεράκια του καλού μου. Εγώ δεν κάνω τίποτα άλλο σήμερα! Απεργώ!:tongue::tongue::tongue:

Πάω να κάνω ένα μπανάκι και επιστρέφω να διαβάσω τα νέα σας! Φιλιά!

Αχ πόσο σε νιώθω!!! Αυτό το αίσθημα της εξάντλησης μετά από πόσες δουλειές και να ανυπομονείς να αράξεις και να φας κάτι λαχταριστό... Και τότε να σου έρχονται όλες οι αναποδιές! :twisted::twisted::twisted:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.

Να ρωτήσω κάτι τις παλιές μανούλες. Όταν λέτε ότι νιώθετε το μωρό, πείτε μου για άλλη μια φορά, πως ακριβώς το νιώθετε; Εγώ έχει 3-4 μέρες συνήθως το βραδάκι που ξαπλώνω στον καναπέ νιώθω κάτι σαν ηλεκτρισμό να το πω, σαν τσίμπημα να το πω... 2-3 δάχτυλα χαμηλά από τον αφαλό, άλλοτε δεξιά άλλοτε αριστερά. Καμιά φορά το νιώθω και πρωί αλλά δεν δίνω τόση σημασία γιατί γενικώς τα πρωινά και τα έντερα μου είναι σε λίγο παράξενη φάση. Το βράδυ όμως που είμαι πιο χαλαρή νιώθω αυτό. Πείτε μου, υπάρχει περίπτωση να νιώθω επιτέλους την μικρούλα μου;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αυτό θα πει κεραυνοβόλος έρωτας! Και για να πηγαίνετε και για τρίτο παιδάκι σημαίνει ότι ο έρως καλά κρατεί ακόμη!

Δοξα το Θεο καλα κρατει,αν εξαιρεσεις τις γκρινιες μου που τον βγαζω εκτος εαυτου:mrgreen: και του σπαω τα νευρα:mrgreen: χιχιχι και αν εξαιρεσεις και την καρακαξα που εχω μεσα στα ποδια μου και μας δημιουργει προβληματα,θα ειμασταν....οι καλυτεροι του χωριου:mrgreen:Αλλα....τωρα ειμαστε σε φαση που του κραταω μουτρα,ως συνηθως:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

ι να σου πω δεν ξέρω....Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που έρχεται 1 ή 2 ή 3 ή παραπάνω παιδιά στη ζωή μας αυτή δεν είναι ποτέ ξανά η ίδια, αλλά και πάλι είναι πώς φτιάχνει ο καθένας το πρόγραμμά του και τι προτεραιότητες βάζει...Και που θα στρώσει δηλαδή τι?Παύει να υπάρχει?Παύουν οι ανάγκες του?;););) Ποτέ ξανά δεν θα έχεις τον ίδιο ελεύθερο χρόνο για σένα με πριν (εγώ λες τρελή είμαι και ξυπνάω τη νύχτα να διαβάσω?)αλλά εντάξει και πάλι μιλάμε για κανονικές συνθήκες, όχι για παιδιά μονίμως παρκαρισμένα αλλού (καλά, εσύ δεν έχεις τέτοιο θέμα αχαχαχαχαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:)....

Τιποτα δεν παυει να υπαρχει,εχει ερθει ενα πλασμα στον κοσμο,απλα θες λιγο καιρο να προσαρμοστεις στα καινουργια δεδομενα.Αυτο εννοω να στρωσει το πραγμα.Εγω ας πουμε στον γιο εκανα 2μηνες να προσαρμοστω στη νεα καθημερινοτητα μου,ενω στην κορη 30 μερες περιπου.Για να δουμε αυτη τη φορα,αν και νομιζω θα προσγειωθω ανωμαλα αφου δεν θα υπαρχει η δυνατοτητα ανακουφισης απο την πλευρα της "καρακαξας"...Ειδομεν...γιαυτο λεω και εγω που χρονος ?? για ολοκληρα κατεβατα στο forum μετα τη γεννα??γιαυτο ας γραψω τωρα να ξεσπαθωσω χαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Να ρωτήσω κάτι τις παλιές μανούλες. Όταν λέτε ότι νιώθετε το μωρό, πείτε μου για άλλη μια φορά, πως ακριβώς το νιώθετε; Εγώ έχει 3-4 μέρες συνήθως το βραδάκι που ξαπλώνω στον καναπέ νιώθω κάτι σαν ηλεκτρισμό να το πω, σαν τσίμπημα να το πω... 2-3 δάχτυλα χαμηλά από τον αφαλό, άλλοτε δεξιά άλλοτε αριστερά. Καμιά φορά το νιώθω και πρωί αλλά δεν δίνω τόση σημασία γιατί γενικώς τα πρωινά και τα έντερα μου είναι σε λίγο παράξενη φάση. Το βράδυ όμως που είμαι πιο χαλαρή νιώθω αυτό. Πείτε μου, υπάρχει περίπτωση να νιώθω επιτέλους την μικρούλα μου;

Εννοειτε βρε αγαπη οτι θα την νιωσεις,μην επηρρεαζεσαι απο το τι γραφει η καθεμια απο εμας εδω μεσα.Εγω στο πρωτο το καταλαβα οταν ημουνα 21+ ,ακουω καποιες κοπελες που το ενιωσαν μετα την 12η βδομαδα,δηλαδη εγω σαν τριτομανουλα θα επρεπε να ειχα πεσει σε καταθλιψη...Καθε μια εχει διαφορετικη κατασκευη,ξεχωριστο μωρο,αλλη θεση στον πλακουντα,και διαφορετικη εγκυμοσυνη.Σαν τσιμπημα δεν νομιζω παντως να ειναι η αισθηση του μωρου,πιο πολυ σαν φτερουγισμα στην αρχη και μετα σαν βαμβακι που σε σπρωχνει απο μεσα...καπως ετσι για μενα τουλαχιστον....Αλλα και παλι μην αγχωνεσαι,καθε κοπελα το βιωνει διαφορετικα και σε διαφορετικους χρονους:P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Από τώρα πήγατε; Εγώ κατά τον Ιούνιο σκεφτόμουν... Για πες σε εμάς στις πρωτάρες: τι να ρωτήσουμε αν έχουν; Γενικά, τι να προσέξουμε;

Σε ιδιωτικο θα γεννησεις?Οπως και να χει υπαρχει μια μικρη.....διαφορα με την evangelia!

Η κοπελα ειναι στη Γερμανια που φημιζεται για τις παροχες στον τομεα υγειας και εσυ εισαι στην Ελλαδαρα που κανεις δεν εκτιμαει τα καλα σου λεφτουδακια.Φοβαμαι οτι αν πας να επισκεφτεις την κλινικη που θα γεννησεις θα σε κοιτανε σαν ...ουφο??:confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα και απο εμας!

Μαριανθη μου ...η μπεμπουλα σου ειναι αλλα σαν πρωτομανουλα ακομη δεν το εχεις εντωπησει καλα...συντομα θα εισαι σιγουρη για την καθε κινηση!Να ξερεις οτι η καθεμια το αντιλαμβανεται διαφορετικα...οπως και η καθε εγκυμοσυνη αλλαζει...εγω στην κορη μου την πρωτη ενιωθα απαλες κινησεις σαν αερας στο εντερο....σε αυτη την μπουμπου τρωω κατι γερες λες και παιζει box....στο μεταξυ τωρα την νιωθω και χαμηλα....μαλλον με κλοτσαει πανω απο την κυστη και μου φερνει κατουρημα!Θα βγει λιγο νταρτανιαν η τσουπρα!

:rolleyes:

novemeber...και εμεις ετσι ειμασταν....γρηγορα ολα...απο την αρχη ξεραμε πως ειμασταν ο ενας για τον αλλον και στο γαμος μας ημουν 10 εβδομαδων!Βεβαια οπου λεω οτι σκεφτομαι και δεν αποκλειω το 3ο παιδακι ...γουρλωνουν τα ματια τους και μου λενε...δεν εισαι καλα....και τι θα τρωνε??τζιτζικια???πως θα τα μεγαλωσεις....????και οταν λεω ολοι εννοω..γονεις...φιλοι...ολοι!Παντως ουτε ο αντρας μου το αποκλείει :tongue:Εσεις βρε κοριτσια που ειστε στο 3ο...4ο...5ο παιδακι πως σας φαινεται???Υπαρχει μεγαλη δυσκολια?Σας κρατανε αλλοι τα παιδια??Εχετε προβληματα??

meli....το χειροτερο ειναι να το λιγουρευεσαι τοσο και να μην μπορεις στο τελος να το φας :twisted:

και μενα μου την δινουν οι βροχες...:twisted:

σημερα το μενου εχει και για μας φακες!

ααααχχχχχχ......τι ηθελα να φαω την κρεπα σοκολατα-μπισκοτο χτες??????ειπα και εγω να κανω ατασταλια και μου βγηκε ξινη.....με επιασαν τοσο δυνατοι πονοι στο εντερο κατα τις 2 που νομιζα οτι κατι επαθε το μωρακι μου....πεθανα στον πονο ....την εβγαλα κανενα μισαωρο στην τουαλετα και ηρεμησα λιγακι...βεβαια ακομη με ενοχλει το εντερακι μου.....ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΩΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ! :roll:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Από τώρα πήγατε; Εγώ κατά τον Ιούνιο σκεφτόμουν... Για πες σε εμάς στις πρωτάρες: τι να ρωτήσουμε αν έχουν; Γενικά, τι να προσέξουμε;

Κι εγώ δεν είχα σκεφτεί να πάω από τόσο νωρίς, αλλά μας είπε ο γιατρός να πάμε μετά την εγγραφή και να ζητήσουμε πληροφορίες. Και μάλιστα στην κλινική μας είπαν να ξαναπάμε περίπου ένα μηνα πριν τη γέννα περίπου, να δηλώσουμε τι δωμάτιο θέλουμε και να μιλήσουμε με τους αναισθησιολόγους, να πάρουν όλο το ιστορικό μου και να μου λύσουν τις απορίες.

Εμείς ρωτήσαμε τι δωμάτιο καλύπτει η ασφάλειά μας (μονόκλινο), πόσες μέρες καθεται συνήθως μια μαμά μετά από φ.τ. (2-3), αν μπορώ να έχω το μωρό μαζί μου (το παίρνουν μόνο όταν θέλω), τι γίνεται με την επισκληρίδιο (έχω την επιλογή αλλά σε ενθαρρύνουν να πας χωρίς, με ζεστά μπάνια, μπάλες και τοκετό σε όποια στάση με βολεύει. Αυτό το τελευταίο πάλι τι είναι, να γεννησω στα 4 πχ; δεν το ρώτησα). Επίσης ρώτησα αν επιτρέπεται ο σύζυγος κατά τον τοκετό (ναι, ακόμα και σε καισαρικη εκτός αν είναι κάτι πολύ επικίνδυνο), και αν μπορεί να μένει μαζί μου στο δωμάτιο (ολο το 24ωρο αν θέλει), και κάτι πολύ σημαντικό για μένα, αν έχουν εντατική για βρέφη στο νοσοκομείο ή αν τα στέλνουν αλλού και ευτυχώς έχει και για μωρά και για τις μαμάδες.

Ρώτησα επισης για τον αποκλειστικό θηλασμό και είπαν ότι είναι πολύ υπέρ και σε βοηθάνε.

Αυτά νομίζω και έμεινα πολύ ευχαριστημένη γενικά. Μου άρεσε και η περιοχή, πολυ ησυχη και τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι που βλέπουν σε κήπο. Τα δε μπάνια εντός δωματίου ξενοδοχειακά.

Είναι τρομακτικό πάντως να γεννάς έξω από τη χώρα σου, νιώθεις μια ανασφάλεια, δεν ξερεις τα συστήματα και ψαχνεσαι.

c8i6p2.png

καλησπερα!!!

κοριτσια μαλλον εχω παλι λιγες συσπασεις....ειμαι πολυ πεσμενη σπιτι ξαπλα και τη μικρη να θελει ξερετε τα δικα της.....παιρνω ουτροτζεσταν και μαγνησιο....ετσι ειχα και στην 1η εγκυμοσυνη....πιστευα δε θα ειχα παλι....αααχχχ κι ελεγα τωρα που ανοιγει ο καιρος να βγω να παω μια βολτα αλλα χλωμο το κοβω....δε πειραζει θα κανω οι πρεπει και ευχομαι να πανε ολα καλα.....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Καλημερα και απο εμας!

novemeber...και εμεις ετσι ειμασταν....γρηγορα ολα...απο την αρχη ξεραμε πως ειμασταν ο ενας για τον αλλον και στο γαμος μας ημουν 10 εβδομαδων!Βεβαια οπου λεω οτι σκεφτομαι και δεν αποκλειω το 3ο παιδακι ...γουρλωνουν τα ματια τους και μου λενε...δεν εισαι καλα....και τι θα τρωνε??τζιτζικια???πως θα τα μεγαλωσεις....????και οταν λεω ολοι εννοω..γονεις...φιλοι...ολοι!Παντως ουτε ο αντρας μου το αποκλείει :tongue:Εσεις βρε κοριτσια που ειστε στο 3ο...4ο...5ο παιδακι πως σας φαινεται???Υπαρχει μεγαλη δυσκολια?Σας κρατανε αλλοι τα παιδια??Εχετε προβληματα??

Αγαπητο NINAKI ακουσον ακουσον!!δεν ξερω αν θα σε καλυψω με την απαντηση που θα σου δωσω: δυσκολιες υπαρχουν,οσο πιο πολλα παιδια τοσο πιο πολυ το τρεξιμο κατα τη γνωμη μου,μετα για να κανεις πολλα παιδια πρεπει να εχεις υπολογισει και τα οικονομικα σου,να βγαινεις δηλαδη.Εγω δεν συμφωνω με το μοτιβο οτι με ενα κομματι ψωμι και γαλα τα παιδια μεγαλωνουν.Εγω θελω να τους προσφερω και το ψαρακι τους και το κρεας τους και τα φροντιστηρια τους και μακαρι να προκοψουν και να μπορεσω να τα σπουδασω κιολας.Αν ειχα ενα παιδι θα μπορουσα να το στειλω σε ιδιωτικο σχολειο η'στο εξωτερικο για σπουδες,με τρια παιδια θα κοιταξω να τα βοηθησω με κανα φροντιστηριο και ο Θεος βοηθος!!:DΓια παραπανω δεν μας παιρνει.Χωρις βοηθεια,δηλαδη γιαγιαδες παππουδες τα πρωτα χρονια τουλαχιστον ειναι ζορικα.και ειδικα αν εισαι και εργαζομενη γυναικα,τοτε κλαφτα Χαραλαμπε!ακομα και ενα φαγητο ειναι μεγαλη υποθεση.Εγω παλι ουτε αυτο δεν εχω.Ολα αυτα ειναι τα πρακτικα της υποθεσης.Τωρα θα μου πεις πως και κανεις κιαλλο παιδι εσυ που μας τα παρουσιαζεις ετσι?Το ηθελα πολυ!Πιο πολυ και απο τα ζορια που περναω!Τοσο πολυ!Η επιθυμια και η αγαπη μου για ενα ακομα παιδι ειναι μεγαλυτερη απο τα ζορια που σου ανεφερα.Θα ηθελα ομως να σου πω και το εξης με φιλικη διαθεση παντα:βιαζεσαι! Γιατι βιαζεσαι?ακομα δεν εχεις γεννησει το δευτερο..με το καλο να σου ερθουν ολα κοπελα μου,αλλα καθε πραγμα στον καιρο του.Εσυ πρεπει τωρα να επικεντρωθεις στο δευτερο παιδακι σου και ολα ταλλα ειναι πολυυυυυ μακρινα και ρευστα!!Με αγαπη παντα......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Οσο για την κρεπουλα ninaki γιατι σε πειραξε τοσο πολυ??Εχεις θεμα με στομαχι??και νομιζα οτι μονο εγω ημουνα στον κοσμο...Εχθες εφαγα δυο αλμυρες κρεπουλες το απογευμα:D:D και μετα μου λες πως παιρνω τα 30+ κιλα!!!:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλησπερα!!!

κοριτσια μαλλον εχω παλι λιγες συσπασεις....ειμαι πολυ πεσμενη σπιτι ξαπλα και τη μικρη να θελει ξερετε τα δικα της.....παιρνω ουτροτζεσταν και μαγνησιο....ετσι ειχα και στην 1η εγκυμοσυνη....πιστευα δε θα ειχα παλι....αααχχχ κι ελεγα τωρα που ανοιγει ο καιρος να βγω να παω μια βολτα αλλα χλωμο το κοβω....δε πειραζει θα κανω οι πρεπει και ευχομαι να πανε ολα καλα.....

Ωχ ρε κοριτσι παλι? Το χειροτερο μου αυτο που περνας..με μικρο παιδι.δεν υπαρχει χειροτερο.Σε καταλαβαινω απολυτα και σου στελνω την συμπαρασταση μου και κουραγιο....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ωχ ρε κοριτσι παλι? Το χειροτερο μου αυτο που περνας..με μικρο παιδι.δεν υπαρχει χειροτερο.Σε καταλαβαινω απολυτα και σου στελνω την συμπαρασταση μου και κουραγιο....

αχχχ σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!:(μακαρι να σταματησουν γιατι στη κορη μου νοσηλευτηκα κιολας για συσπασεις αστα να πανε......:confused:

uAVIp3.png

sWUop3.png

καλησπερα!!!

Κορίτσι εύχομαι να περάσει γρήγορα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πως το ξεπέρασες;

c8i6p2.png

Καλημερα και απο εμας!

Αγαπητο NINAKI ακουσον ακουσον!!δεν ξερω αν θα σε καλυψω με την απαντηση που θα σου δωσω: δυσκολιες υπαρχουν,οσο πιο πολλα παιδια τοσο πιο πολυ το τρεξιμο κατα τη γνωμη μου,μετα για να κανεις πολλα παιδια πρεπει να εχεις υπολογισει και τα οικονομικα σου,να βγαινεις δηλαδη.Εγω δεν συμφωνω με το μοτιβο οτι με ενα κομματι ψωμι και γαλα τα παιδια μεγαλωνουν.Εγω θελω να τους προσφερω και το ψαρακι τους και το κρεας τους και τα φροντιστηρια τους και μακαρι να προκοψουν και να μπορεσω να τα σπουδασω κιολας.Αν ειχα ενα παιδι θα μπορουσα να το στειλω σε ιδιωτικο σχολειο η'στο εξωτερικο για σπουδες,με τρια παιδια θα κοιταξω να τα βοηθησω με κανα φροντιστηριο και ο Θεος βοηθος!!:DΓια παραπανω δεν μας παιρνει.Χωρις βοηθεια,δηλαδη γιαγιαδες παππουδες τα πρωτα χρονια τουλαχιστον ειναι ζορικα.και ειδικα αν εισαι και εργαζομενη γυναικα,τοτε κλαφτα Χαραλαμπε!ακομα και ενα φαγητο ειναι μεγαλη υποθεση.Εγω παλι ουτε αυτο δεν εχω.Ολα αυτα ειναι τα πρακτικα της υποθεσης.Τωρα θα μου πεις πως και κανεις κιαλλο παιδι εσυ που μας τα παρουσιαζεις ετσι?Το ηθελα πολυ!Πιο πολυ και απο τα ζορια που περναω!Τοσο πολυ!Η επιθυμια και η αγαπη μου για ενα ακομα παιδι ειναι μεγαλυτερη απο τα ζορια που σου ανεφερα.Θα ηθελα ομως να σου πω και το εξης με φιλικη διαθεση παντα:βιαζεσαι! Γιατι βιαζεσαι?ακομα δεν εχεις γεννησει το δευτερο..με το καλο να σου ερθουν ολα κοπελα μου,αλλα καθε πραγμα στον καιρο του.Εσυ πρεπει τωρα να επικεντρωθεις στο δευτερο παιδακι σου και ολα ταλλα ειναι πολυυυυυ μακρινα και ρευστα!!Με αγαπη παντα......

Γι' αυτό κάνουμε κι άλλο παιδάκι, γιατί δε μπορούμε να μην κάνουμε, εγώ όποτε ήμασταν με τα 3 δικά μας και τον ανηψιό μου υπέφερα, ήθελα 4 δικά μου, πονούσα, πώς το λένε...Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα στείλω σε ιδιωτικό σχολείο, μη σου πω είμαι εντελώς αντίθετη για τους χψ λόγους, δουλεύουμε και οι δυο , οκ, στάνταρ ας πούμε οι μισθοί, με ωράρια 7-15.00 και οι δυο, η μαμά μου τώρα άρχισε να βοηθά με μαγείρεμα κλπ ως πέρυσι δεν ήξερα τι θα πει φαγητό από άλλον...Τα παιδιά τα μεγαλώσαμε εγώ κι ο άντρας μου, αλλά η επιθυμία ΜΟΥ είναι πιο ισχυρή από κάθε κούραση.... Στον Ανδρέα μετά το σαραντισμό έλεγα αχ τι καλά που δε θα ξαναζήσω ΠΟΤΕ 40 μέρες με νεογέννητο και τώρα?Τώρα έχω βρει μέσα μου τέτοια κουράγια, τέτοιες αντοχές που απορώ κι εγώ...Και πέρασαν και 4,5 χρόνια έτσι, δεν είναι λίγο...Κι όμως...;););) Ελπίζω τα ίδια να λέω και μετά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...