Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Evangelia...τριτο εεε????παντα ελεγα απο μικρη 2 παιδακια θελω...ποτε δεν ηθελα 3...ακομη και οταν γεννησα την νεφελη το δευτερο το σκεφτομουν μακρια....οταν εμεινα ομως εγκυος στο δευτερο αμεσωςσκεφτηκα οτι αν ολα πηγαινουν καλα και μπορουμε δεν αποκλειω και το ενδεχομενο του τριτου παιδιου...ποτε μην μες ποτε.....

Meldan.....ποσο ομορφες στιγμες!!!παντα ετσι να ειστε!!!

Μαχη...με το καλο η β επιπεδου!

Και γω το λατρευω το λιλα σαν χρωμα!σημερα φαγαμε νοστιμοτατα γιουβαρλαξια και πριν λιγο τσακισα μια κρεπα σοκολατα-μπισκοτο που μου ειχε κατσει κανενα μηνα τωρα!για αυριο το μενου εχει φακες...αρκετα ξεφαντωσαμε στη μασα...χαχαχα..

Απο χτες γινεται παρτυ στην κοιλια μου...μου δεινει κατι δυνατες που με πιανει κατουρημα...

Καληνυχτα σε ολες!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8αγοράκι!

-Ninakimou 3/8☺ κοριτσάκι!

-lonestar 5/8 αγοράκι!

-Mάχη84 5/8 ☺ κοριτσάκι!

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺αγοράκι!

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 ☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-μέλι 14/8 ☺κοριτσάκι!

-stella27 15/8 ☺κίντερ έκπληξη!

-Elafi 16/8 ☺κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αγοράκι!

-Marianthi27 18/8 ☺ κοριτσάκι!

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-ARCA 19/8☺κοριτσάκι!

-Meldan 20/8 ☺κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 24/8 ☺κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-habibi 26/8 ☺κίντερ έκπληξη!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Stella27 και Μάχη84 καλώς μας ήρθατε και με το καλό τα μωράκια σας!!Για να δούμε το σκορ...11-13, μας τρώνε λάχανο οι τσούπρες, χαχα με το καλό γερά μωράκια να έχουμε!

Ήρθα Μέλι, έχοντας ήδη πιει καφεδάκι με τη συνάδελφο συνοδευόμενο με ελιόψωμο αφού ξαναζαλίστηκα της Παρασκευή και το έχω ρίξει στην αλμύρα...:tongue::tongue:Τι τρώτε σήμερα?Εμείς γιουβετσάκι για το λόχο και νηστίσιμη μαγειρίτσα (με μανιτάρια) για τη μαμά!Γράψατε πάρα πολλά για χρώματα, κλωτσιές μωρών και αριθμούς παιδιών...:P:p:p:p Εγώ απ' όταν γνώρισα τον άντρα μου και παντρευτήκαμε ήθελα να κάνω τρία, μετά που έφτασε ενάμισι ο μικρός μου ήρθε η επιθυμία για τέταρτο οπότε τίποτα δεν είναι τελεσίδικο, επίσης όταν εμείς κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Άλλα δε γράφω πρέπει και να δουλέψω κάποια στιγμή, πήγε 9 μέχρι να διαβάσω όσα γράψατε το σκ!Καλή επιτυχία στο κορίτσι που ανοίγει το χορό των β -επιπέδου, Μάχη, μπες να μας πεις τα νέα σας!!:P Α, κι εμείς κλωτσάμε πιο έντονα επιτέλους!!:cool::cool::cool::cool:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!:tongue:

Εδω συννεφια:twisted:,τα νευρα μου!Ειχα σκεφτει να φτιαξω κοτοσουπα η'μακαρονια με κιμα σημερα,αλλα ουτε κοτοπουλο ξεπαγωσα ουτε τον κιμα:rolleyes:τι ωραια ε?την περασμενη βδομαδα τους ταραξα στη μεσογειακη διατροφη,μαλλον πρεπει να το ενισχυσω το μενου αυτη τη βδομαδα..:rolleyes:καλη επιτυχια μαχη σημερα και ανοιξε μας τον δρομο της ..χαρας...marouskaki οταν σταματησεις τη δουλεια δεν θα επικοινωνουμε?στο σπιτι δεν εχεις internet?αλλα με τοσο λαο ειναι δυνατον να μην εχεις:D!!μηπως τα ξαναπουμε το φθινοπωρο του '16???:tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσια.Κι εμεις πηγαμε σχολειο σημερα μετα απο μια εβδομαδα.Τολμω να πω οτι ειμαστε καλα,η δαναη εχει ακομη βηχα αλλα τα πολλα φυγανε.Πηγα σουπερ μαρκετ,τακτοποιω και απο φαγητο φακες κι εμεις.Μαχη με το καλο η μπεμπα και η β επιπ σας.Παντου συννεφια εχει σημερα και μεθαυριο στην παρελαση δινει βροχες.Καλημερα σε ολες

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Μετά από ενα πολύ χουχουλιάρικο σαββατοκυριακο λέω να σηκωθώ σήμερα να κάνω καμιά δουλειά.

Πηγαμε με τον άντρα μου μια βόλτα από την κλινική που θα γεννήσω να τη δούμε. Μας κάνανε μια μικρή ξενάγηση και μας δωσανε πληροφορίες. Μου αρεσε πολύ! Μου φάνηκε πολυ ήσυχη και οργανωμένη. Το μωρό στο δωμάτιο αν θέλω, και πολύ θετικοί και ενθαρρυντικοί στον αποκλειστικό θηλασμό.

Περιμένω πως και πως τη β επιπέδου την Τετάρτη στη γιορτή μου.

Εμείς ρεβύθια σήμερα. Χθες βαριόμουν κ να μαγειρέψω και παρήγγειλα κινέζικο!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!:tongue:

Εδω συννεφια:twisted:,τα νευρα μου!Ειχα σκεφτει να φτιαξω κοτοσουπα η'μακαρονια με κιμα σημερα,αλλα ουτε κοτοπουλο ξεπαγωσα ουτε τον κιμα:rolleyes:τι ωραια ε?την περασμενη βδομαδα τους ταραξα στη μεσογειακη διατροφη,μαλλον πρεπει να το ενισχυσω το μενου αυτη τη βδομαδα..:rolleyes:καλη επιτυχια μαχη σημερα και ανοιξε μας τον δρομο της ..χαρας...marouskaki οταν σταματησεις τη δουλεια δεν θα επικοινωνουμε?στο σπιτι δεν εχεις internet?αλλα με τοσο λαο ειναι δυνατον να μην εχεις:D!!μηπως τα ξαναπουμε το φθινοπωρο του '16???:tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκι μου, έχω καλέ στο σπίτι ίντερνετ απλώς είπα να μη μπαίνω καθόλου με τα παιδιά σπίτι...Θα συνεχίσω έτσι, να μπαίνω τα πρωινά και στην άδεια (28 απριλίου ναιαιαιαιαια), μετά τη γέννα (Παναγίτσα μου!!!!δεν το πιστεύω!!) δεν εγγυώμαι τίποτα!!Χθες λέω το απόγευμα στον άντρα μου...ψοφήσαμε το σκ, πού θα χωρέσουμε κι ένα μωρό σε αυτό το χαμό??Απάντηση δεν πήρα χαχαχαχα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!

Μετά από ενα πολύ χουχουλιάρικο σαββατοκυριακο λέω να σηκωθώ σήμερα να κάνω καμιά δουλειά.

Πηγαμε με τον άντρα μου μια βόλτα από την κλινική που θα γεννήσω να τη δούμε. Μας κάνανε μια μικρή ξενάγηση και μας δωσανε πληροφορίες. Μου αρεσε πολύ! Μου φάνηκε πολυ ήσυχη και οργανωμένη. Το μωρό στο δωμάτιο αν θέλω, και πολύ θετικοί και ενθαρρυντικοί στον αποκλειστικό θηλασμό.

Τα καλύτερα νέα θα πάρεις στη γιορτή σου κοριτσάκι, με το καλό!!:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια.Κι εμεις πηγαμε σχολειο σημερα μετα απο μια εβδομαδα.Τολμω να πω οτι ειμαστε καλα,η δαναη εχει ακομη βηχα αλλα τα πολλα φυγανε.Πηγα σουπερ μαρκετ,τακτοποιω και απο φαγητο φακες κι εμεις.Μαχη με το καλο η μπεμπα και η β επιπ σας.Παντου συννεφια εχει σημερα και μεθαυριο στην παρελαση δινει βροχες.Καλημερα σε ολες

Βροχες δινει μεθαυριο??:evil:γρρρ μου τη δινουν οι βροχες:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Ποσο καιρο εχω να φαω κινεζικο??εδω στην πολη μου δεν εχει ουτε ενα μαγαζι με κινεζικη κουζινα,τελευταια φορα ειχα φαει Αθηνα και πανε πολλαααααααα χρονια.Αχ! τι μου θυμισες τωρα....:|

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα κοριτσάκι μου, έχω καλέ στο σπίτι ίντερνετ απλώς είπα να μη μπαίνω καθόλου με τα παιδιά σπίτι...Θα συνεχίσω έτσι, να μπαίνω τα πρωινά και στην άδεια (28 απριλίου ναιαιαιαιαια), μετά τη γέννα (Παναγίτσα μου!!!!δεν το πιστεύω!!) δεν εγγυώμαι τίποτα!!Χθες λέω το απόγευμα στον άντρα μου...ψοφήσαμε το σκ, πού θα χωρέσουμε κι ένα μωρό σε αυτό το χαμό??Απάντηση δεν πήρα χαχαχαχα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλα μετα τη γεννα......σας δινω απο τωρα φιλακια γιατι μετα δεν θα προλαβαινω!!!!!...:tongue:Τινα πω ρε κοπελια,ο πρωτος καιρος της προσαρμογης που λεμε θα ειναι δυσκολος για ολους,για παιδια για μεγαλους για μωρα αλλα μετα δεν θα στρωσει??:mrgreen::mrgreen:ωχ!μανα μου......:confused::confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Evangelia τι ωραιο δωρακι στη γιορτη σου!!!Θελω και γω,θελω και γω...Κοριτσια οταν με "χτυπαει" στην κοιλια φανταζομαι αυτα τα μικρα πατουσακια που ειναι δεν ειναι 3-4 εκατοστα(ειπα πολυ??) και θελω να γελασω.Ποτε θα βγουνε απο μεσα μου να τα φιλησω??:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερούδια κορίτσια!

Εγώ σήμερα ρεπάρω μιας και η μαμά της μικρής είναι σπίτι λόγω τσιμπήματος μέλισσας... Οπότε καλή Πέμπτη και πάλι... Σηκώθηκα λοιπόν η καλή σας με όρεξη για πρωινή γυμναστική (σ.σ. σκούπισμα, σφουγγάρισμα). Αφού λογομαχήσαμε με τον καλό μου μέχρι να τον πείσω ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ, ξεκίνησα τσούκου τσούκου και σε μια ωρίτσα πάνω κάτω τελείωσα... Ωραία σκέφτομαι θα φτιάξω μια ενισχυμένη φρουτόκρεμα με τα απ'όλα της και θα αράξω στο πισι να σερφάρω... Και ξεκινάω και την κάνω και πάω να ξεβιδώσω το μπολ του μίξερ και ο διάολος :twisted: έβαλε το χεράκι του και με μια λάθος μου κίνηση χύθηκε όόόλη η φρουτόκρεμα παντού! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ! :evil:

Για γέλια και για κλάματα ήταν η εικόνα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας μπας και ξεφουντώσω!!!!

Μάχη καλή εξέταση σήμερα!!!! :D

Έχω κι εγώ γιατρό σήμερα και λέω να κάνω ένα απλό υπερηχούλη να δω την κουτσούνα... δεν κρατιέμαι ως την άλλη Παρασκευή :oops:

Φαγητό σήμερις καρμπονάρα από τα χεράκια του καλού μου. Εγώ δεν κάνω τίποτα άλλο σήμερα! Απεργώ!:tongue::tongue::tongue:

Πάω να κάνω ένα μπανάκι και επιστρέφω να διαβάσω τα νέα σας! Φιλιά!

gHTSp2.png

Α! Μαλιστα..σε βλεπω πολυτεκνη μανουλα:tongue::tongue:τωρα που πηρες φορα χιχιχιχιχι.Οντως πολλα χρονια μεινατε χωρις παιδακι,αλλα νομιζω οτι ζησατε την ανεμελη συζυγικη ζωη με το παραπανω και καλα κανατε,γεμισατε μπαταριες και τωρα εισαστε σε φαση δημιουργικη.Εγω με τον συζυγο μετα απο 7-8 μηνες γνωριμιας αρραβωνιαστηκαμε,μετα απο 3 μηνες καναμε πολιτικο γαμο και τον επομενο μηνα εμεινα εγκυος.δηλαδη μεσα σε εναν χρονο καναμε και παιδι:rolleyes::rolleyes:!!!!:confused::confused:Κατακουτελα μας βαρεσε ο ερωτας:tongue::tongue:

Αυτό θα πει κεραυνοβόλος έρωτας! Και για να πηγαίνετε και για τρίτο παιδάκι σημαίνει ότι ο έρως καλά κρατεί ακόμη!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλα μετα τη γεννα......σας δινω απο τωρα φιλακια γιατι μετα δεν θα προλαβαινω!!!!!...:tongue:Τινα πω ρε κοπελια,ο πρωτος καιρος της προσαρμογης που λεμε θα ειναι δυσκολος για ολους,για παιδια για μεγαλους για μωρα αλλα μετα δεν θα στρωσει??:mrgreen::mrgreen:ωχ!μανα μου......:confused::confused:

ι να σου πω δεν ξέρω....Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που έρχεται 1 ή 2 ή 3 ή παραπάνω παιδιά στη ζωή μας αυτή δεν είναι ποτέ ξανά η ίδια, αλλά και πάλι είναι πώς φτιάχνει ο καθένας το πρόγραμμά του και τι προτεραιότητες βάζει...Και που θα στρώσει δηλαδή τι?Παύει να υπάρχει?Παύουν οι ανάγκες του?;););) Ποτέ ξανά δεν θα έχεις τον ίδιο ελεύθερο χρόνο για σένα με πριν (εγώ λες τρελή είμαι και ξυπνάω τη νύχτα να διαβάσω?)αλλά εντάξει και πάλι μιλάμε για κανονικές συνθήκες, όχι για παιδιά μονίμως παρκαρισμένα αλλού (καλά, εσύ δεν έχεις τέτοιο θέμα αχαχαχαχαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:)....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!

Από τώρα πήγατε; Εγώ κατά τον Ιούνιο σκεφτόμουν... Για πες σε εμάς στις πρωτάρες: τι να ρωτήσουμε αν έχουν; Γενικά, τι να προσέξουμε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...