Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Τις προηγουμενες μερες ξυπναγα κουρασμενη και με καπως σπασμενο ηθικο αλλα σημερα ξυπνησα μεσα στη χαρα.Καποιες μερες νιωθω να με πνιγει η ευτυχια που μου προσφερουν τα κοριτσια μου,θα με νιωθουν οι ηδη μανουλες.Χθες η μελινα πηγε στο παρτυ χωρις εμας αλλα ηταν εκει οι δυο κουμπαρες μου και μου λεγαν οτι περναεθ τελεια.Ετσι αποφασισαμε κι εμεις να παμε να φαμε με τη δαναη σ ενα ιταλικο.Πες πες πες τελικα μαζευτηκαμε δωδεκα ατομα.Το μικρακι μου εδωσε ρεσιταλ.Ετρωγε,γελαγε,πηγαινε απο αγκαλια σε αγκαλια,χαιρεταγε,ελεγε ο τι λεξουλα ξερει.Μετα μας εφεραν και τη μελινα απο κει η οποια μεσ α στο ναζι μας εξιστορουσε ολο το παρτυ.Ολοι τις χαζευαν κι εγω κι ο αντρας μου κοιταζομασταν και λιωναμε.Μετα γυρισαμε καθ ειχαν τετοια υπερενταση που παιξαμε αλλη μια ωρα ολοι μαζι στο διπλο και τις κρατησαμε μαζι μας για υπνο.Πολυ απλα πραγματα που σε γεμιζουν οσο τιποτα αλλο. Το μεσημερι θα κοιμισω τη μικρη και θα παμε με τη μελινα να δουμε τον τζακ και τη φασολια.Καλημερα σε ολες και καλη κυριακη.

Μωρέ κοριτσάκι μου είναι λογικό. Εκτός του ότι όλοι έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας, εσείς είχατε και τη ταλαιπωρία με τις αρρώστιες. Γιαυτό και οι ακεφιές! Αλλά απο ότι βλέπω άλλαξε αυτό:wink:!

Κι εμείς το ΣΚ είδαμε ήλιο και αλωνίσαμε με τον καλό μου! Μια με φίλους, μια με τη βαφτιστήρα, με αδέρφια και ανίψια... Το ρίξαμε στη γύρα! Ευτυχώς ο καιρός χάλασε με το που μαζευτήκαμε σπίτι! :D

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω πεθαινω να διακοσμω το σπιτι και να φτιαχνω παιδικο δωματιι.Το δωματιο της δαναης ειναι αυτο που βρηκε ετοιμο απο τη μελινα.Ειναι λιλα και ο ενας τοιχος ειναι ριγες πολυ χοντρες λιλα με ροζ.Τα επιπλα ειναι ασπρα κι εχουμε μια κουνουπιετα ομορφη απο αυτες που κρεμονται απ το ταβανι.Της νελινας ειναι κιτρινο κι ο ενας τοιχος εχει ταπετσαρια με δασος,λιμνουλα,ζωακια και νεραιδες.Το κρεβατι της λατρευω,δεν ειναι παιδικο,ειναι λευκο ,μεταλλικο,ψηλο,ημιδιπλο και μ ενα στρωμα ολα τα λεφτα.Εκει κανω τους πιο ωραιους υπνους.Ελεγα οτι δρν θα τα πειραζα καθολου τα δωματια,θα κοιμιζα τι μωρο μαζι μας για κανα εξαμηνο και μετα θα αποφασιζα αλλα τωρα με τη μετακομιση πανε και οι ριγες πανε και οι ταπετσαριες και φτου κι απ την αρχη.Νινακι τελειο ακουγεται το δωματιο της νεφελης.Πρωτομανουλες με το καλο να τα φτιαξετε και μετα να καθεστε και να τα ονειρευεστε γεματα με φωνουλες.

Λιλά!!! Αγαπημένο χρώμα!!!!:wink:

gHTSp2.png

Νοβεμπερ μου μου λεγε χρονια η μαμα μου να κανω παιδακια αλλα της ελεγα οτι δε θελω κι ας ημουν παντρεμενη χρονια.Γι αυτο μου λεγε αυτη την ατακα.Περασαν εξι χρονια απ το γαμο μας για να το αποφασισουμε αλλα ηταν να μη ξεκινησουμε...Φιλια

Α! Μαλιστα..σε βλεπω πολυτεκνη μανουλα:tongue::tongue:τωρα που πηρες φορα χιχιχιχιχι.Οντως πολλα χρονια μεινατε χωρις παιδακι,αλλα νομιζω οτι ζησατε την ανεμελη συζυγικη ζωη με το παραπανω και καλα κανατε,γεμισατε μπαταριες και τωρα εισαστε σε φαση δημιουργικη.Εγω με τον συζυγο μετα απο 7-8 μηνες γνωριμιας αρραβωνιαστηκαμε,μετα απο 3 μηνες καναμε πολιτικο γαμο και τον επομενο μηνα εμεινα εγκυος.δηλαδη μεσα σε εναν χρονο καναμε και παιδι:rolleyes::rolleyes:!!!!:confused::confused:Κατακουτελα μας βαρεσε ο ερωτας:tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κορίτσια μου...Είναι το πρώτο μου και είμαι 20 εβδομάδων και 5ημερων...Μας είπε την προηγούμενη φορά ότι είναι κοριτσάκι..Αύριο θα πάμε να κάνουμε β'επιπέδου...εύχομαι να έχουμε όλες μια όμορφη εγκυμοσύνη και να περάσουμε ωραία που συζητάμε τα θεματακια μας:::D:D

Γεια σου καλή μας Μάχη και καλώς μας ήρθες και καλώς να σας έρθει κι εσάς η κόρη με μια καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

Πρωτομανούλα κι εσύ κι εγώ και είναι κι άλλες! Σιγά σιγά θα μας μάθεις!:D Όσο από θέματα???? Ουουουου!!! Ένα σωρό και πηδάμε από το να στ'άλλο σαν τα καγκουρό!:tongue:

Πρέπει να είσαι η πρώτη στη παρέα που θα κάνει β' επιπέδου! Χαρά που θα έχεις ε?:D

gHTSp2.png

Η εναλλαγή με τη ρίγα πραγματικά είναι όμορφη ιδέα! :D

Καλη ιδεα,αν και εμενα μου αρεσει να αλλαζω τα χρωματα μεσα στα δωματια καθε 2-3 χρονια,οποτε ταπετσαριες αποφευγω να χρησιμοποιω γιατι με δεσμευουν.Ενω να βαφω τοιχους μου φαινεται πιο ευκολο και πιο οικονομικο..Ειδικα αν δεν ειναι και δικο σου το σπιτι?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Α! Μαλιστα..σε βλεπω πολυτεκνη μανουλα:tongue::tongue:τωρα που πηρες φορα χιχιχιχιχι.Οντως πολλα χρονια μεινατε χωρις παιδακι,αλλα νομιζω οτι ζησατε την ανεμελη συζυγικη ζωη με το παραπανω και καλα κανατε,γεμισατε μπαταριες και τωρα εισαστε σε φαση δημιουργικη.Εγω με τον συζυγο μετα απο 7-8 μηνες γνωριμιας αρραβωνιαστηκαμε,μετα απο 3 μηνες καναμε πολιτικο γαμο και τον επομενο μηνα εμεινα εγκυος.δηλαδη μεσα σε εναν χρονο καναμε και παιδι:rolleyes::rolleyes:!!!!:confused::confused:Κατακουτελα μας βαρεσε ο ερωτας:tongue::tongue:

Ουάου!!! Εσείς πάλι δεν χάσατε καιρό! Μπαμ μπάμ που λένε! Σούπερ???

Στη βράση κολλάει το σίδερο έλεγε η γιαγιά μου!

Εμ άμα το έχεις αποφασίσει αγάπη μου και το νοιώθει η καρδούλα σου τι το θες να περιμένεις??? :wink::wink::wink:

gHTSp2.png

Καλη ιδεα,αν και εμενα μου αρεσει να αλλαζω τα χρωματα μεσα στα δωματια καθε 2-3 χρονια,οποτε ταπετσαριες αποφευγω να χρησιμοποιω γιατι με δεσμευουν.Ενω να βαφω τοιχους μου φαινεται πιο ευκολο και πιο οικονομικο..Ειδικα αν δεν ειναι και δικο σου το σπιτι?

Δεν το συζητώ! Εννοείτε! Εμείς κι εδώ που μένουμε τώρα είναι δικό μας και το επόμενο που θα πάμε του χρόνου με το καλό. Οπότε έχουμε τη τύχη να μπορούμε να του αλλάξουμε τα φώτα:tongue::tongue::tongue:

Στα χρώματα των τοίχων είμαστε και οι δύο σταθεροί αλλά μας πιάνει με τη διαρρύθμιση μια φορά το χρόνο και αλλάζουμε θέσεις σε έπιπλα. Γραφεία, καναπέ, τραπέζι κλπ κλπ. Τώρα το παιδικό δεν το έχω σκεφτεί καθόλου... Βλέπω τόσες φωτογραφίες και νομίζω πως μου αρέσουν όλα!!!

Θα ήθελα τόσο να το έκανα από τώρα...:(

Αλλά έχουμε ένα χρόνο ακόμα για την μετακόμιση. Προς το παρόν παρεάκι στο δικό μας δωμάτιο για τους πρώτους μήνες της ζωής του...:D

gHTSp2.png

Γεια σας κορίτσια μου...Είναι το πρώτο μου και είμαι 20 εβδομάδων και 5ημερων...Μας είπε την προηγούμενη φορά ότι είναι κοριτσάκι..Αύριο θα πάμε να κάνουμε β'επιπέδου...εύχομαι να έχουμε όλες μια ομορφή εγκυμοσύνη και να περάσουμε ωραία που συζητάμε τα θεματακια μας:::D:D

Αντε με το καλο αυριο τα αποτελεσματα σου και με το καλο να ερθει η μπουμπου σου!μου φαινεται τους φαγαμε τους αντρες ε??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Δεν το συζητώ! Εννοείτε! Εμείς κι εδώ που μένουμε τώρα είναι δικό μας και το επόμενο που θα πάμε του χρόνου με το καλό. Οπότε έχουμε τη τύχη να μπορούμε να του αλλάξουμε τα φώτα:tongue::tongue::tongue:

Στα χρώματα των τοίχων είμαστε και οι δύο σταθεροί αλλά μας πιάνει με τη διαρρύθμιση μια φορά το χρόνο και αλλάζουμε θέσεις σε έπιπλα. Γραφεία, καναπέ, τραπέζι κλπ κλπ. Τώρα το παιδικό δεν το έχω σκεφτεί καθόλου... Βλέπω τόσες φωτογραφίες και νομίζω πως μου αρέσουν όλα!!!

Θα ήθελα τόσο να το έκανα από τώρα...:(

Αλλά έχουμε ένα χρόνο ακόμα για την μετακόμιση. Προς το παρόν παρεάκι στο δικό μας δωμάτιο για τους πρώτους μήνες της ζωής του...:D

Μετακομιζετε σε αλλη πολη?ποσα σπιτια εχετε καλε??με τον ΕΝΦΙΑ τι σχεσεις εχετε???:tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ναι είμαι χαρούμενη Θέλω να πάω να δω την μπεμπουλα μου αλλά πάντα έχω και άγχος να δω αν είναι όλα Καλά σε κάθε εξέταση δηλαδή είχα πάντα άγχος μέχρι να βγουν...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Ουάου!!! Εσείς πάλι δεν χάσατε καιρό! Μπαμ μπάμ που λένε! Σούπερ???

Στη βράση κολλάει το σίδερο έλεγε η γιαγιά μου!

Εμ άμα το έχεις αποφασίσει αγάπη μου και το νοιώθει η καρδούλα σου τι το θες να περιμένεις??? :wink::wink::wink:

Τον αντρα μου τον γνωρισα λιγους μηνες αφου ειχαν αρχισει να χτυπανε τα καμπανακια της μητροτητας.Ητανε ερωτας με την πρωτη ματια που λενε:tongue: και συνεπεσε με την εντονη επιθυμια μου για παιδακι.Καλα μη νομιζεις δεν ημουνα και καμια μπεμπεκα,31 χρονων μοσχαρα:mrgreen::mrgreen:Το καλο ητανε οτι και αυτος ηθελε να το προχωρησουμε οποτε ηρθε και εδεσε...τοσο γρηγορα!! Αν κανω εναν απολογισμο γρηγορο,μεσα σε 5 χρονια=3 παιδια,ουαου!! καλα λεω οτι θελω να σταματησω εδω,να ξεκουραστω λιγο,να κανω και τιποτα αλλο στη ζωη μου εκτος απο το να ειμαι συνεχεια....εγκυος:tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ναι είμαι χαρούμενη Θέλω να πάω να δω την μπεμπουλα μου αλλά πάντα έχω και άγχος να δω αν είναι όλα Καλά σε κάθε εξέταση δηλαδή είχα πάντα άγχος μέχρι να βγουν...

Κατανοητο, το αγχος το παντρευεσαι κοριτσακι μου απο την στιγμη που μενεις εγκυος και εισαι υποψηφια μανουλα...εδω στο τριτο ειμαι εγω και ωρες ωρες τα συναισθηματα μου ειναι σαν να ειμαι πρωταρα...και χειροτερα!!!8):cool:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μετακομιζετε σε αλλη πολη?ποσα σπιτια εχετε καλε??με τον ΕΝΦΙΑ τι σχεσεις εχετε???:tongue::tongue:

χαχαχαχα! Όχι σε άλλη πόλη. στην ίδια περιοχή λίγο παρακάτω. Ε εντάξει μωρέ τι είναι 5-6 σπίτια και 3 εξοχικά 2 μεζονέτες στο Λονδίνο και ένα γήπεδο για γκολφ. Α! Το ελικοδρόμιο ξέχασα! χαχαχαχα! Βροχούλα μου δεν είναι όπως ακούγονται τα πράγματα, μη νομίζεις! Όσο για τον ΕΝΦΙΑ ... έχουμε την ίδια σχέση που έχουμε οι περισσότεροι! Σχέση μίσους!!!:mad:

Τα αγόρια ναι τα φάγαμε νομίζω κι εγώ αλλά θέλουμε επιβεβαίωση απο το Μαρουσκάκι που κρατάει τα πρακτικά! Που είναι???? Τι κάνει??? Θα εμφανιστεί αύριο πρωινή πρωινή με ζεστό το καφεδάκι της!:tongue:

Πάρτε ένα τραγουδάκι από παιδική παράσταση που αγαπώ και είναι σχετικό και αστείο! (γενικά λατρεύω το παιδικό θέατρο):D

gHTSp2.png

Τον αντρα μου τον γνωρισα λιγους μηνες αφου ειχαν αρχισει να χτυπανε τα καμπανακια της μητροτητας.Ητανε ερωτας με την πρωτη ματια που λενε:tongue: και συνεπεσε με την εντονη επιθυμια μου για παιδακι.Καλα μη νομιζεις δεν ημουνα και καμια μπεμπεκα,31 χρονων μοσχαρα:mrgreen::mrgreen:Το καλο ητανε οτι και αυτος ηθελε να το προχωρησουμε οποτε ηρθε και εδεσε...τοσο γρηγορα!! Αν κανω εναν απολογισμο γρηγορο,μεσα σε 5 χρονια=3 παιδια,ουαου!! καλα λεω οτι θελω να σταματησω εδω,να ξεκουραστω λιγο,να κανω και τιποτα αλλο στη ζωη μου εκτος απο το να ειμαι συνεχεια....εγκυος:tongue::tongue:

Σε βλέπω για ένα μικρό διάλειμμα και μετά από κάνα δίχρονο να σου χτυπάνε πάλι τα ντινγκ ντονγκ! Ποτέ δεν ξέρεις! Εσύ δεν είπες μετά τη γέννα θα πεις με σιγουριά??? :rolleyes:

Μου αρέσει που δεν είσαι απόλυτη και αφήνεις ένα μικρό παραθυράκι!

Γιατί όχι άλλωστε?:wink:

gHTSp2.png

Σε βλέπω για ένα μικρό διάλειμμα και μετά από κάνα δίχρονο να σου χτυπάνε πάλι τα ντινγκ ντονγκ! Ποτέ δεν ξέρεις! Εσύ δεν είπες μετά τη γέννα θα πεις με σιγουριά??? :rolleyes:

Μου αρέσει που δεν είσαι απόλυτη και αφήνεις ένα μικρό παραθυράκι!

Γιατί όχι άλλωστε?:wink:

Σιγουρα ποτε δεν πρεπει να λες ποτε,αλλα αυτο που ειπα οτι θα μιλησω με σιγουρια σε 4 μηνες πηγαινε στο να πανε ολα καλα και να γεννηθει με το καλο το τριτο παιδακι,για να πω οτι εκανα τρια παιδια και τελος.Αν δεν το παρω αγκαλια,δεν βαζω το χερι στη φωτια....:cool:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...