Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια Καλώς σας βρήκα...

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη! Αν θες βάλε ένα τικεράκι με την εβδομάδα κύησης στην οποία βρίσκεσαι ή αν έχεις και άλλα παιδάκια, γιατί στο παρεάκι μας έχουμε μαζευτεί πολλές (ζωή να χουμε!) και χανόμαστε! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.

Παρότι Κυριακή σήμερα ξύπνησα από το άγριο χάραμα. Έβαλα ένα πλυντήριο, σιδέρωσα ένα άλλο. Χαμός! Για τα δωμάτια που λέτε, εγώ απεχθάνομαι το ροζ και το μπλε. Γενικά, από πριν να μάθουμε το φύλο, με τον άντρα μου συμφωνήσαμε ότι τα χρώματα που θα επιλέξουμε θα είναι ουδέτερα ως προς το φύλο. Έτσι λοιπόν συμφωνήσαμε σε πορτοκαλοκιντρινοπρασινο συνδυασμό! Χαχα. Και επιπλέον σκεφτόμαστε για αυτοκόλλητα baby looney tunes. Τρελαίνομαι για Bugs Bunny, Daffy Dack και Taz!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια.Τις προηγουμενες μερες ξυπναγα κουρασμενη και με καπως σπασμενο ηθικο αλλα σημερα ξυπνησα μεσα στη χαρα.Καποιες μερες νιωθω να με πνιγει η ευτυχια που μου προσφερουν τα κοριτσια μου,θα με νιωθουν οι ηδη μανουλες.Χθες η μελινα πηγε στο παρτυ χωρις εμας αλλα ηταν εκει οι δυο κουμπαρες μου και μου λεγαν οτι περναεθ τελεια.Ετσι αποφασισαμε κι εμεις να παμε να φαμε με τη δαναη σ ενα ιταλικο.Πες πες πες τελικα μαζευτηκαμε δωδεκα ατομα.Το μικρακι μου εδωσε ρεσιταλ.Ετρωγε,γελαγε,πηγαινε απο αγκαλια σε αγκαλια,χαιρεταγε,ελεγε ο τι λεξουλα ξερει.Μετα μας εφεραν και τη μελινα απο κει η οποια μεσ α στο ναζι μας εξιστορουσε ολο το παρτυ.Ολοι τις χαζευαν κι εγω κι ο αντρας μου κοιταζομασταν και λιωναμε.Μετα γυρισαμε καθ ειχαν τετοια υπερενταση που παιξαμε αλλη μια ωρα ολοι μαζι στο διπλο και τις κρατησαμε μαζι μας για υπνο.Πολυ απλα πραγματα που σε γεμιζουν οσο τιποτα αλλο. Το μεσημερι θα κοιμισω τη μικρη και θα παμε με τη μελινα να δουμε τον τζακ και τη φασολια.Καλημερα σε ολες και καλη κυριακη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κι εγω πεθαινω να διακοσμω το σπιτι και να φτιαχνω παιδικο δωματιι.Το δωματιο της δαναης ειναι αυτο που βρηκε ετοιμο απο τη μελινα.Ειναι λιλα και ο ενας τοιχος ειναι ριγες πολυ χοντρες λιλα με ροζ.Τα επιπλα ειναι ασπρα κι εχουμε μια κουνουπιετα ομορφη απο αυτες που κρεμονται απ το ταβανι.Της νελινας ειναι κιτρινο κι ο ενας τοιχος εχει ταπετσαρια με δασος,λιμνουλα,ζωακια και νεραιδες.Το κρεβατι της λατρευω,δεν ειναι παιδικο,ειναι λευκο ,μεταλλικο,ψηλο,ημιδιπλο και μ ενα στρωμα ολα τα λεφτα.Εκει κανω τους πιο ωραιους υπνους.Ελεγα οτι δρν θα τα πειραζα καθολου τα δωματια,θα κοιμιζα τι μωρο μαζι μας για κανα εξαμηνο και μετα θα αποφασιζα αλλα τωρα με τη μετακομιση πανε και οι ριγες πανε και οι ταπετσαριες και φτου κι απ την αρχη.Νινακι τελειο ακουγεται το δωματιο της νεφελης.Πρωτομανουλες με το καλο να τα φτιαξετε και μετα να καθεστε και να τα ονειρευεστε γεματα με φωνουλες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω βρε λιτσακι το ιδιο λεω για τις μερες.Πως περνανε ετσι?Νοβεμπερ μου αρχισες να νιωθεις κλοτσιτσες?Εμεις οι τριτομανουλες πρεπει να το απολαυσουμε στο επακρο αφου πιθανοτατα ειναι η τελευταια φορα που το ζουμε.Ξυπνησα τη δαναη στις εννια με το ζορι για να ξανακοιμηθει στις δυο με αποτελεσμα να νσι πανω μου και να κουτουλαει η κακομοιρα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κορίτσια μου καλημέρες καλησπέρες!

Tι μου κάνετε; Εμείς lazy sunday σημερα, εξω βρέχει κι εμείς καναπέ και κουβερτούλα.

Με έχει πιάσει τρελή βαρεμάρα, ούτε να μαγειρεψω δεν θέλω.

Τι ωραίες ιδέες που δινεται για παιδικό δωμάτιο! Πόσο τρελαίνομαι, πόσο!

Kι εμείς μάλλον θα έχουμε μετακόμιση τον Ιούνιο, γι αυτό κρατιέμαι και δεν αρχίζω τις αγορές από τώρα!

c8i6p2.png

Κι εγω βρε λιτσακι το ιδιο λεω για τις μερες.Πως περνανε ετσι?Νοβεμπερ μου αρχισες να νιωθεις κλοτσιτσες?Εμεις οι τριτομανουλες πρεπει να το απολαυσουμε στο επακρο αφου πιθανοτατα ειναι η τελευταια φορα που το ζουμε.Ξυπνησα τη δαναη στις εννια με το ζορι για να ξανακοιμηθει στις δυο με αποτελεσμα να νσι πανω μου και να κουτουλαει η κακομοιρα.

Καλημερα κι απο εμενα:tongue:δικαιο εχεις,πρεπει να το απολαυσουμε αυτην τη φορα,γιατι δεν ξερω για σενα αλλα εγω εχω πει οτι δεν θελω τεταρτο νινι.Ως εδω καλα ειναι,ειμαι υπερπληρης και ευχαριστω τον Θεο που με αξιωσε να φτασω ως εδω...Το ονειρο μου αν με ρωταγες ηταν να κανω τρια παιδακια,απο μικρη το ελεγα,οποτε ειμαι οκ πλεον(σε 4 μηνες θα το πω με σιγουρια):D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κι εγω κι εγω μαζι σου,παντα τρια ηθελα αλλα η μαμα μου με κοροιδευε και μου λεγε "εσυ που δε θες παιδακια να δεις που θα καταληξεις με τεσσερα σαν εμενα".Οποτε λεω ποτε δεν ξερεις.Κι ο αντρας μου μου λεει οτι μολις "ξεμεινω"απο μωρι θα του ζηταω κι αλλο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κι εγω κι εγω μαζι σου,παντα τρια ηθελα αλλα η μαμα μου με κοροιδευε και μου λεγε "εσυ που δε θες παιδακια να δεις που θα καταληξεις με τεσσερα σαν εμενα".Οποτε λεω ποτε δεν ξερεις.Κι ο αντρας μου μου λεει οτι μολις "ξεμεινω"απο μωρι θα του ζηταω κι αλλο.

Γιατι ελεγες οτι δεν θες να κανεις παιδια?αφου λες τρια ηθελες,λιγα ειναι??:confused:ενα τεταρτο παιδακι για μενα θα ειναι επειδη " ετυχε" και οχι απο επιλογη.Ως τωρα ειναι συνειδητες οι εγκυμοσυνες μου,οποτε αν "τυχει" οκ! διαφορετικα ας κανει καμια αλλη μανουλα που θα εχει και τα χρονικα περιθωρια:tongue::tongue:μεχρι να πεις κυμινο σαρανταρισαμε ωρε!!:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Τις προηγουμενες μερες ξυπναγα κουρασμενη και με καπως σπασμενο ηθικο αλλα σημερα ξυπνησα μεσα στη χαρα.Καποιες μερες νιωθω να με πνιγει η ευτυχια που μου προσφερουν τα κοριτσια μου,θα με νιωθουν οι ηδη μανουλες.Χθες η μελινα πηγε στο παρτυ χωρις εμας αλλα ηταν εκει οι δυο κουμπαρες μου και μου λεγαν οτι περναεθ τελεια.Ετσι αποφασισαμε κι εμεις να παμε να φαμε με τη δαναη σ ενα ιταλικο.Πες πες πες τελικα μαζευτηκαμε δωδεκα ατομα.Το μικρακι μου εδωσε ρεσιταλ.Ετρωγε,γελαγε,πηγαινε απο αγκαλια σε αγκαλια,χαιρεταγε,ελεγε ο τι λεξουλα ξερει.Μετα μας εφεραν και τη μελινα απο κει η οποια μεσ α στο ναζι μας εξιστορουσε ολο το παρτυ.Ολοι τις χαζευαν κι εγω κι ο αντρας μου κοιταζομασταν και λιωναμε.Μετα γυρισαμε καθ ειχαν τετοια υπερενταση που παιξαμε αλλη μια ωρα ολοι μαζι στο διπλο και τις κρατησαμε μαζι μας για υπνο.Πολυ απλα πραγματα που σε γεμιζουν οσο τιποτα αλλο. Το μεσημερι θα κοιμισω τη μικρη και θα παμε με τη μελινα να δουμε τον τζακ και τη φασολια.Καλημερα σε ολες και καλη κυριακη.

Όμορφες οικογενειακές στιγμές! Πάντα τέτοιες να έχετε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Νοβεμπερ μου μου λεγε χρονια η μαμα μου να κανω παιδακια αλλα της ελεγα οτι δε θελω κι ας ημουν παντρεμενη χρονια.Γι αυτο μου λεγε αυτη την ατακα.Περασαν εξι χρονια απ το γαμο μας για να το αποφασισουμε αλλα ηταν να μη ξεκινησουμε...Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Γεια σας κορίτσια μου...Είναι το πρώτο μου και είμαι 20 εβδομάδων και 5ημερων...Μας είπε την προηγούμενη φορά ότι είναι κοριτσάκι..Αύριο θα πάμε να κάνουμε β'επιπέδου...εύχομαι να έχουμε όλες μια ομορφή εγκυμοσύνη και να περάσουμε ωραία που συζητάμε τα θεματακια μας:::D:D

ewKwp3.png

Καλησπερα μαχη84!

Εμας το δωματιο της νεφελης ειναι κοριτσιστικο και ρομαντικο...ειναι ροζ πολυυυυ απαλο και απο την μεση και κατω εχω βαλει ριγε λευκη-ροζ ταπετσαρια!εχω και δευτερο υπνοδωματιο που σκεφτομουν να βαλω τον μπεμπη...αλλα επειδη μπεμπης γιοκ την μπεμπουλα νο2 θα την βαλω στο ιδιο υπνοδωματιο με την νεφελιτσα αφου μου ζητησε η ιδια οτι θελει να κοιμουνται μαζι για να την προσεχει....οποτε σκεφτομαι να παρω ενα κρεβατι στην μεγαλη για να παρω την κουνια για την μικρη και το δευτερο δωματιο να το κανω playroom...τωρα αν στο μελλον θελει η καθεμια τον δωματιο της θα τις ξεχωρισω...στην περιπτωση τριτου αν ειναι αγορι σιγουρα σε ξεχωριστο δωματιο αλλιως θα εχουν οι 2 μεγαλες κουκετα και η τριτη κουνια και το αλλο δωματιο παιδοτοπος...χαχαχα

Η εναλλαγή με τη ρίγα πραγματικά είναι όμορφη ιδέα! :D

gHTSp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Παρότι Κυριακή σήμερα ξύπνησα από το άγριο χάραμα. Έβαλα ένα πλυντήριο, σιδέρωσα ένα άλλο. Χαμός! Για τα δωμάτια που λέτε, εγώ απεχθάνομαι το ροζ και το μπλε. Γενικά, από πριν να μάθουμε το φύλο, με τον άντρα μου συμφωνήσαμε ότι τα χρώματα που θα επιλέξουμε θα είναι ουδέτερα ως προς το φύλο. Έτσι λοιπόν συμφωνήσαμε σε πορτοκαλοκιντρινοπρασινο συνδυασμό! Χαχα. Και επιπλέον σκεφτόμαστε για αυτοκόλλητα baby looney tunes. Τρελαίνομαι για Bugs Bunny, Daffy Dack και Taz!!!

Εσύ Μαριάνθη μου να κάνεις παρέα με την αδερφή μου! Τα ίδια γούστα έχετε!:D:D:D

Τι έπαθες και ξύπνησες πουρνό πουρνό??? Εγώ το έχω αυτό κατά τις 4.30 που χτυπάει καμπανάκι για τουαλέτα και μετά bye bye ύπνε... αλλά χουχουλιάζω, κάνω όμορφες σκέψεις και με ξανά παίρνει σε καμιά ωρίτσα!:tongue:

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...