Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα όμορφες μανούλες!

Θέλω να σας εκμυστηρευτώ κάτι. Ξέρω πως ίσως μερικές θυμώσετε μαζί μου για αυτό ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη!

Αχ κορίτσια, από προχτες που έμαθα πως θα κάνω κοριτσάκι κυριολεκτικά ζω σε ένα ροζ σύννεφο! Κάθε μέρα ξυπνάω μες στην τρελή χαρά, χαϊδεύω και μιλάω συνέχεια στην κοιλιά μου (και μάλιστα της μιλάω και με όνομα) και γενικά οι ορμόνες της εγκυμοσύνης με έχουν χτυπήσει κατά κέφαλα! Ξέρω ότι είναι πολύ εγωιστικό εκ μέρους μου αυτό δεδομένου μάλιστα ότι δυσκολεύτηκα 3 χρόνια για να φτάσω μέχρι εδώ και ότι κανονικά θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένη μόνο και μόνο με την εγκυμοσύνη. Όχι να έχω και προτιμήσεις! Αλλά αυτή την στιγμή πραγματικά δεν με νοιάζουν όλα αυτά!!! Νιώθω τόσο ευτυχισμένη για το κοριτσάκι μου που τίποτε άλλο δεν έχει σημασία!

Και ξαναλέω σας ζητάω συγγνώμη, γιατί ξέρω ότι πολλές από εσάς θέλατε το αντίθετο φύλο και τώρα σας ξύνω πληγές με αυτά που γράφω.

Σας το αφιερώνω με πολύ αγάπη!

Ελα βρε Μαριάνθη μου τωρα, τι κάθεσαι και σκέφτεσαι και ζητάς και συγνώμη!

Kοίτα να το ευχαριστηθείς, να το χαρείς, να το ζήσεις! Tαλαιπωρήθηκες πολύ για να γίνεις μανούλα, είχες και μια μικρή προτίμηση και σου έγινε το χατήρι. Δικαιούσαι να ζεις στο ροζ συννεφάκι. Tα συναισθήματα ανθρώπινα είναι, και η χαρα και η ψιλοαπογοήτευση για το φύλο. Άλλωστε όταν έρθει η ώρα και κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για πρώτη φορά αυτά τα πλασματάκια, νομίζω όλες την ίδια ακριβώς χαρά και συγκίνηση θα νιώσουμε, είτε μας έγινε το χατήρι είτε όχι.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια.Στελιτσα καλωσηρθες κι εσυ στην παρεουλα μας.Ολα καλα να σου πανε κοριτσι και τον αυγουστο να κρατας γερο το μωρακι σου.Εισαι 27και εγκυος στο δευτερο?Μπραβο μικρομανουλα.Μαριανθη ποσο μου θυμιζεις εμενα στο πρωτο....Ποσο τρελα ηθελα να ναι κοριτσακι και ποσο ευτυχισμενη ενιωθα ολη μερα καθε μερα.Απολαυσε το βρε γλυκουλα μου οσο παει.Εγω γελαω με το νινακι που απο τη μια "αποδεχθηκε"το κοριτσακι κι απ την αλλη ζεθ με την ελπιδα για τη β επιπεδου.Καλημερα νινακι μου,με την καλη εννοια λεω οτι γελαω,σε χαιρομαι που κρατας την ελπιδα σου,μπορει να χεις και δικιο,εχω διαβασει τοσες ιστοριες με λαθος προβλεψη.Καλημερα να χουμε ολες.Σημερα γιουβετσι και τρελαινομαι....

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα όμορφες μανούλες!

Θέλω να σας εκμυστηρευτώ κάτι. Ξέρω πως ίσως μερικές θυμώσετε μαζί μου για αυτό ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη!

Αχ κορίτσια, από προχτες που έμαθα πως θα κάνω κοριτσάκι κυριολεκτικά ζω σε ένα ροζ σύννεφο! Κάθε μέρα ξυπνάω μες στην τρελή χαρά, χαϊδεύω και μιλάω συνέχεια στην κοιλιά μου (και μάλιστα της μιλάω και με όνομα) και γενικά οι ορμόνες της εγκυμοσύνης με έχουν χτυπήσει κατά κέφαλα! Ξέρω ότι είναι πολύ εγωιστικό εκ μέρους μου αυτό δεδομένου μάλιστα ότι δυσκολεύτηκα 3 χρόνια για να φτάσω μέχρι εδώ και ότι κανονικά θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένη μόνο και μόνο με την εγκυμοσύνη. Όχι να έχω και προτιμήσεις! Αλλά αυτή την στιγμή πραγματικά δεν με νοιάζουν όλα αυτά!!! Νιώθω τόσο ευτυχισμένη για το κοριτσάκι μου που τίποτε άλλο δεν έχει σημασία!

Και ξαναλέω σας ζητάω συγγνώμη, γιατί ξέρω ότι πολλές από εσάς θέλατε το αντίθετο φύλο και τώρα σας ξύνω πληγές με αυτά που γράφω.

Σας το αφιερώνω με πολύ αγάπη!

Άντε βρε και με συγκίνησες...:roll: Γλυκά τα λές και γλυκά να τα ζείς πάντα κορίτσι μου... Αν δεν νοιώσεις τώρα τέτοια συναισθήματα... πότε? Και δεν είσαι η μόνη σίγουρα! Αχ πόσο σε καταλαβαίνω πίστεψέ με! Εύχομαι όλες η μανούλες του κόσμου να νοιώθουν μόνο τέτοια συναισθήματα και τίποτα άλλο. Καλημέρες και ευχαριστούμε για την αφιέρωση! Προσωπικά αγαπώ Monty Pythons!:P

gHTSp2.png

γεια σας κοριτσια!

σας ευχαριστω ολες!ειμαι πολυ χαρουμενη που το μωρο μου ειναι καλα(γιατι ακομα δεν το νιωθω,στον υπερηχο παντως εδινε τρελα κλοτσιδια), και που εμαθα τι ειναι και μπορω τωρα να λεω ο γιοκας μου!!!

πριν μεινω εγκυος και εγω και ο αντρας μου παντα θελαμε κοριτσια,λεγαμε και 2 κοριτσια να κανουμε δε μας νοιαζει,δε ξερω εμενα μου φαινοταν παντα πιο προσιτη η ιδεα να μεγαλωνω κοριτσι παρα αγορι..ετσι επειδη γενικα σε μας τους 2 ποτε δε γινεται αυτο που σχεδιαζουμε οταν εμεινα εγκυος ειμασταν και οι 2 σιγουροι οτι θα βγει αγορι!και βγηκε! και εχουμε ξετρελαθει και οι 2 τωρα απο την χαρα μας γιατι ειναι καλα και ειναι ο γιοκας μας!αν ηταν κοριτσι παλι τρελοι θα μασταν!

stella καλωσηρθες!

marianthiεγω πιστευω οτι και αγορι να ταν παλι χαρουμενη θα σουν γιατι ειναι το παιδακι σου!αλλα αφου πετυχες πρωτο το κοριτσακι εισαι διπλα τυχερη!

KPOzp2.png deXnp3.png

Εγω εχω κανει 8 μετακομισεις τα τελευταια 15 χρονια λογω μεταθεσεων:roll: και ο συζυγος πανω απο 10 :evil::evil:Κομματια!!!οποτε ακουω για μετακομιση και βγαζω σπυρακια.Και με δυο μικρα παιδια μεσα στα ποδια μου??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:χαχαχαχα αστο δεν θα παρω:mrgreen:

σε παω κοντρα 4 μετακομισεις πολεων σε 5 χρονια.

και 6 γενικα μετακομισεις σπιτιων αυτα τα χρονια!!

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Marianthi μου καλε μην ζητας συγνωμη!!!μπορει καποιες απο εμας να εχουμε προτιμηση σε καποιο φυλο αλλα ακομη και αν δεν εχουμε στην κοιλιτσα μας το φυλο που θελουμε δεν παυουμε να εχουμε το μωρακι μας και να το λατρευουμε το ιδιο!!!καθε μερα μιλαω στην κοιλιτσα μου και την χαιδευω και κανω ονειρα και για τις 2 κορουλες μου....και να σου πω...σκεφτομαι και για τριτο...χαχαχα

Meldan....και εγω γελαω μαζι μου ωρες ωρες...χαχαχα...μα δεν φταιω εγω...οπου και αν παω και τους λεω κοριτσακι εχουμε μου λενε...καλα κανε και την β και μετα το επιβεβαιωνεις...εεε μαααα :rolleyes:

Σημερα φαγαμε λεμονατο κοτοπουλο με πατατουλες στην κατσαρολα...μιαμ μιαμ...τωρα θα ψησω μια μπουγατσουλα

Αυριι θα κανω γιουβαρλακια :D

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

σε παω κοντρα 4 μετακομισεις πολεων σε 5 χρονια.

και 6 γενικα μετακομισεις σπιτιων αυτα τα χρονια!!

Καλησπερα κοριτισια μου.

Και εγω καπως ετσι με τις μετακομισεις!

Σημερα σκεφτομασταν τι χρωμα να κανουμε το δωματιο κτλ

και ειδα οτι εχει σχεση με αρσενικο στυλακι δεν μου αρεσειιιιιιιιιι θελω ολα ναναι θυληκα χεχε γιαυτο μας βλεπω στα ενδιαμεσα

αχ ποσο αργει η β :roll::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Καλησπερα κοριτισια μου.

Και εγω καπως ετσι με τις μετακομισεις!

Σημερα σκεφτομασταν τι χρωμα να κανουμε το δωματιο κτλ

και ειδα οτι εχει σχεση με αρσενικο στυλακι δεν μου αρεσειιιιιιιιιι θελω ολα ναναι θυληκα χεχε γιαυτο μας βλεπω στα ενδιαμεσα

αχ ποσο αργει η β :roll::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγω το παιδικο δωματιο το εχω κιτρινο χρωμα,το καναρινι,και τους αλλους τοιχους πιο ανοιχτους, που ειναι ουδετερο χρωμα και για αγορι και για κοριτσι και φωτιζει πολυ το δωματιο το κιτρινο χρωμα.Επισης ειχα κανει ενα φεγγαρι λαχανι τον εναν τοιχο και ουδετερους τους αλλους και επαιζαν και πορτοκαλι λεπτομερειες.και αυτο θεωρω ειναι ουδετερο χρωμα..παντως ειναι πολυ ανεβαστικο στην ψυχολογια μας η προετοιμασια ενος παιδικου δωματιου!:tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Λοιπον κοριτσια επιτελους ξεκινησαν τα οργανα:tongue::tongue:Καθε μερα νιωθω τα μικρα της ποδαρακια?χερακια?πωπουδακι?να με ταρακουναει και να κανει αισθητη την παρουσια της.οποτε επισημα στην 19η βδομαδα ξεκινησαν για μενα οι....κλωτσιτσες!!ποσο πλακα εχουνε παντως:tongue:πιο πολυ μου ερχεται να γελασω παρα οτιδηποτε αλλο...

Σημερα ειχαμε μοσχαρακι αυγολεμονο με πρασα και αυριο???μπορει και το ιδιο,γιατι εφτιαξα πολυ διαφορετικα ψαρακι..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μαχη84!

Εμας το δωματιο της νεφελης ειναι κοριτσιστικο και ρομαντικο...ειναι ροζ πολυυυυ απαλο και απο την μεση και κατω εχω βαλει ριγε λευκη-ροζ ταπετσαρια!εχω και δευτερο υπνοδωματιο που σκεφτομουν να βαλω τον μπεμπη...αλλα επειδη μπεμπης γιοκ την μπεμπουλα νο2 θα την βαλω στο ιδιο υπνοδωματιο με την νεφελιτσα αφου μου ζητησε η ιδια οτι θελει να κοιμουνται μαζι για να την προσεχει....οποτε σκεφτομαι να παρω ενα κρεβατι στην μεγαλη για να παρω την κουνια για την μικρη και το δευτερο δωματιο να το κανω playroom...τωρα αν στο μελλον θελει η καθεμια τον δωματιο της θα τις ξεχωρισω...στην περιπτωση τριτου αν ειναι αγορι σιγουρα σε ξεχωριστο δωματιο αλλιως θα εχουν οι 2 μεγαλες κουκετα και η τριτη κουνια και το αλλο δωματιο παιδοτοπος...χαχαχα

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλησπερα μαχη84!

Εμας το δωματιο της νεφελης ειναι κοριτσιστικο και ρομαντικο...ειναι ροζ πολυυυυ απαλο και απο την μεση και κατω εχω βαλει ριγε λευκη-ροζ ταπετσαρια!εχω και δευτερο υπνοδωματιο που σκεφτομουν να βαλω τον μπεμπη...αλλα επειδη μπεμπης γιοκ την μπεμπουλα νο2 θα την βαλω στο ιδιο υπνοδωματιο με την νεφελιτσα αφου μου ζητησε η ιδια οτι θελει να κοιμουνται μαζι για να την προσεχει....οποτε σκεφτομαι να παρω ενα κρεβατι στην μεγαλη για να παρω την κουνια για την μικρη και το δευτερο δωματιο να το κανω playroom...τωρα αν στο μελλον θελει η καθεμια τον δωματιο της θα τις ξεχωρισω...στην περιπτωση τριτου αν ειναι αγορι σιγουρα σε ξεχωριστο δωματιο αλλιως θα εχουν οι 2 μεγαλες κουκετα και η τριτη κουνια και το αλλο δωματιο παιδοτοπος...χαχαχα

Τι πανέμορφη που πρέπει να είναι αυτή η ταπετσαρία από τη μέση και κάτω! Aκούγεται τέλεια ιδέα.

Εσύ νινάκι μου ακούγεσαι αποφασισμένη να πας για τρίτο ε;

c8i6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια Καλώς σας βρήκα...

Καλώς το κορίτσι! Kαλώς ήρθες στην παρέα μας!

Πες μας λίγα πράγματα! Σε ποια εβδομάδα είσαι; Είναι το πρώτο σου; Ξερεις φύλο;

Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!

c8i6p2.png

Εγω το παιδικο δωματιο το εχω κιτρινο χρωμα,το καναρινι,και τους αλλους τοιχους πιο ανοιχτους, που ειναι ουδετερο χρωμα και για αγορι και για κοριτσι και φωτιζει πολυ το δωματιο το κιτρινο χρωμα.Επισης ειχα κανει ενα φεγγαρι λαχανι τον εναν τοιχο και ουδετερους τους αλλους και επαιζαν και πορτοκαλι λεπτομερειες.και αυτο θεωρω ειναι ουδετερο χρωμα..παντως ειναι πολυ ανεβαστικο στην ψυχολογια μας η προετοιμασια ενος παιδικου δωματιου!:tongue:

Μπταβο συμφωνω μαζι σου! Και εγω για ψυχολογικους λογους τωρα που ειμαι στην τρελη αναμονη ξεκινησα το ψαχιμο για χρωμα δεν κρατιεμαι μεχρι να μαθω για το μωρακι μου.

Πολυ χαρουμενα χρωματακια διαλεξες!!!!!!!!!! Τελειο ακουγεται :tongue:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Καλησπερα μαχη84!

Φτου φτου !! τι τελειο ολο αυτο που περιεγραψες..... γλυκαθηκα

:D

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...