Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω δεν ξερω αν διαβασεις τις προηγουμενες μερες.... θα δεις

παντος οι περισσοτερες ξερουν...εχω φιλες στην αυχενικη ειχαν μαθει το φυλο του μωρου

γερα να ειναι

γερα να ειναι πανω απ'ολα φυσικα, και εγω δεν εχω θεμα με το φυλο αλλα ειναι αλλιως να ξερεις τι ειναι :P

34lep3.png

hSuPp3.png

Νοβεμπετ μου δεν καταλαβες,δεν εχω επιλογη.Το καλοκαιρι θελει η ιδιοκτητρια το σπιτι γιατι παντρευεται.Ειναι δεδομενο.Αν ηταν θεμα επιλογης δε θα φευγα,ειμαι σουπερ ευχαριστημενη απο το σπιτι.Πρεπει να τα βαλω ολα στην ακρη και να ψαχτω σοβαρα.

Ε τοτε δεν εχεις πολλα χρονικα περιθωρια.Τωρα πρεπει να ψαξεις γιατι μετα θα εχεις βαρυνει,δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα ακουραστα και ο χρονος ειναι περιορισμενος δυστυχως.εγω δεν εχω τετοια χρονικη πιεση,ναι μεν καλα θα ηταν να ειχα φυγει χθες αλλα και να φυγω οποτε βρω το καταλληλο σπιτι δεν θα μου πει κανεις τιποτα.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ναι το νοικιάζουμε οπότε δε θέλω να ασχοληθώ καθόλου με μερεμέτια και τέτοιες διαδικασίες, σα μετακόμιση θα είναι και αυτή η αναστάτωση. Άσε που ξενερώσαμε με τον ιδιοκτήτη... Οπότε και μεις θα φύγουμε,,,,τι θα βρούμε δεν ξέρω.... Επίσης πρέπει να γίνει πριν τον Ιούνιο που ξεκινάνε οι ζέστες!!!

Οχι μονο ξεκινανε οι ζεστες,πρεπει να τακτοποιηθειτε και εσεις ενα μηνα πριν τον ερχομο του νεου μελους,ωστε να το υποδεχτειτε με ηρεμια και εσυ προπαντων να εισαι ξεκουραστη,γιατι μετα........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Από τότε που έφυγα από τους γονείς μου, έχω αλλάξει 2 σπίτια! Αλλά και πιο πριν που έμενε μόνος ο άντρας μου όταν σπουδάζαμε αλλάζε κάθε 2 χρόνια σπίτι... Η μετακόμιση με ανανεώνει, τώρα βέβαια δεν μπορώ να κουβαλίσω... Αλλά θα έχω σίγουρα χρόνο μέσα στο καλοκαίρι (Ιούνιο) που δε θα δουλεύω να τακτοποιώ με την ησυχία μου πράγματα.. Να βρεθεί όμως κάτι της προκοπής...

Εγω εχω κανει 8 μετακομισεις τα τελευταια 15 χρονια λογω μεταθεσεων:roll: και ο συζυγος πανω απο 10 :evil::evil:Κομματια!!!οποτε ακουω για μετακομιση και βγαζω σπυρακια.Και με δυο μικρα παιδια μεσα στα ποδια μου??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:χαχαχαχα αστο δεν θα παρω:mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

ΕΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ! Καλώς την και με το καλό και το δικό σου το ζουζουνάκι! Ίδια ΠΗΤ έχουμε! Ντροπιάρικα έχει κι άλλα στη παρέα πάντως μην αγχώνεσαι!!! :tongue:[

σε ευχαριστω συναδερφισσα!!! λες να τα κανουμε και μαζι την ιδια μερα :P:eek:

34lep3.png

hSuPp3.png

Εμένα ευτυχώς μπορεί να πάρει άδεια ανατροφής ο άντρας μου. Γιατί δεν παίρνεις το εξάμηνο; Στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα δουλεύεις;

Στο δημοσιο ειμαι μαναρι,δοξα το Θεο θα επιστρεψω στην εργασια οταν το μπεμπε θα ειναι περιπου 14 μηνων αλλα σκεφτομαι την επιλογη του βρεφονηπιακου γιατι η επιλογη της πεθερας δεν παιζει:mrgreen::mrgreen:οποτε κανω ενα γκαλοπ...να δουμε που βαδιζουμε απο τιμες....!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Σου εύχομαι μια όμορφη και υγιή εγκυμοσύνη!

Αυξανόμαστε και πληθαίνουμε κορίτσια οι μανούλες του Αυγούστου! Φτου φτου να μην μας ματιάξω!

να σε καλα μαριανθη μου, καλως σας βρηκα!! οντως κοριτσια αντε να μαζευτουμε κι αλλες να σπασουμε ρεκορ..

34lep3.png

hSuPp3.png

Καλώς την!! Kαλώς ήρθες στην παρέα μας. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, το μικρό και το μεγάλο :D

ευχαριστω ευαγγελια μου!!! εσενα το πρωτο σου βλεπω ε? καλος ηρθες στο κλαμπ της ευτυχιας :tongue:

34lep3.png

hSuPp3.png

Ουφ με τούτα και με εκείνα ξέχασα να σας πω. Εγώ β' επιπέδου θα κάνω όταν θα είμαι 22+3. Πολύ αργά δεν είναι;

:confused::confused::confused:γιατι ρε κοριτσακι αργα?μια χαρα ειναι,απο 20-24 βδομαδες μπορεις να την κανεις εξαρταται τα γουστα του γιατρου,εδω εχουμε ολη την γκαμα και κοπελες που κανουν πολυ νωρις δηλ.20+κατι μεχρι και 23+.Οποτε εισαι αρχοντας!!!:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες Στελλα κ ανησυχουσα νομιζα οτι αργησα να μπω στην παρεα και ειμαι η τελευταια ! :tongue::)

Με το καλο το μωρουλι σου!

Οτι αργησες-αργησες αγαπη!! Αλλα εισαι καλο παιδι και σε συγχωρουμε:mrgreen::mrgreen:(οχι δεν κραταω μαστιγιο χαχαχα)....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλησπέρα κορίτσια καλως σας βρηκα :-D και εγω αυγουστο πρωτα ο θεος με πητ 15 αυγουστου... ευχομαι σε ολες με το καλο να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα

Καλεεεεε μετεξεταστεες θα μεινετε:mrgreen::mrgreen:Καλωσηρθες,περασε,βγαλε το παλτο σου,τι να κερασουμε??μπεμπεδοσκονη?????μωρουδιλα??εχουμε μπολικη απαυτην μεινε μαζι μας και θα το απολαυσουμε....ξερεις τι περιμενεις?(για να μην πω τι σε περιμενει !! χιχιχι) :D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ευχαριστώ πολύ! Ναι το κοριτσάκι μου, με άκουσε! Δεν ξέρω εσείς τι πιστεύετε, αλλά νομίζω πως καμιά φορά αν θέλεις πολύ κάτι το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου!

Καμια φορα!!!!!!!σωστα το εθεσες,γιατι οι περισσοτερες εδω μεσα θελαμε παρα πολυ το αντιθετο και το συμπαν ....μας εγραψε κανονικα:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλεεεεε μετεξεταστεες θα μεινετε:mrgreen::mrgreen:Καλωσηρθες,περασε,βγαλε το παλτο σου,τι να κερασουμε??μπεμπεδοσκονη?????μωρουδιλα??εχουμε μπολικη απαυτην μεινε μαζι μας και θα το απολαυσουμε....ξερεις τι περιμενεις?(για να μην πω τι σε περιμενει !! χιχιχι) :D:D

χαχαχα βαλε μπολικο απ'ολα... δεν ξερουμε το φυλο ακομα δεν μας αφηνει να δουμε :P ( κρυψε το μαστιγιο το βλεπω... και φοβουμεεε):twisted:

34lep3.png

hSuPp3.png

ΕΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ! Καλώς την και με το καλό και το δικό σου το ζουζουνάκι! Ίδια ΠΗΤ έχουμε! Ντροπιάρικα έχει κι άλλα στη παρέα πάντως μην αγχώνεσαι!!! :tongue:[

σε ευχαριστω συναδερφισσα!!! λες να τα κανουμε και μαζι την ιδια μερα :P:eek:

χαχαχα! Ποτέ δε ξέρεις! πλάκα θα είχε! Που θα γεννήσεις εσύ? Εγώ με το καλό στο Έλενα. Αναρωτιέμαι όμως γιατί το τικεράκι σου λέει 18 εβδομάδων και 6 ημερών κι εμένα 20? :roll: Τι παίζει να ναι λάθος?

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...