Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κορίτσια σήμερα σκεφτόμουν ότι θα είμαστε εδώ μια παρεα μέχρι τον Αυγουστο και μετά μία μία θα μπαίνουμε και θα λέμε γέννησα! Με τις εμπειρίες μας από τον τοκετό μετά.

Συγκινητικό!

Όντως... είναι μωρέ... :|

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κορίτσια καλως σας βρηκα :-D και εγω αυγουστο πρωτα ο θεος με πητ 15 αυγουστου... ευχομαι σε ολες με το καλο να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα

ΕΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ! Καλώς την και με το καλό και το δικό σου το ζουζουνάκι! Ίδια ΠΗΤ έχουμε! Ντροπιάρικα έχει κι άλλα στη παρέα πάντως μην αγχώνεσαι!!! :tongue:

gHTSp2.png

Στον παιδικό που έστελνα για μια βδομάδα δοκιμαστικά το μεγάλο μου ...στην ίδια αυλή 2,5 χρονα ως 5χρονα, με τα μεγάλα να κάνουν κούνια και τα μικρά να περνάνε από κοντά, έπαθα σοκ, τον μάζεψα και φύγαμε...Όπως λέει κι η άλλη Μαρία, καλύτερα στον παιδικό από γιαγιάδες αλλά σε καλό παιδικό!Εδώ έχει 4 κι είναι όλοι αίσχος!:?

Θέλει ψάξιμο και προσοχή... Όρεξη να χουμε! Καλό σαβατοκύριακο κοπελιά! Καλή χαλάρωση!:P

gHTSp2.png

Από τότε που έφυγα από τους γονείς μου, έχω αλλάξει 2 σπίτια! Αλλά και πιο πριν που έμενε μόνος ο άντρας μου όταν σπουδάζαμε αλλάζε κάθε 2 χρόνια σπίτι... Η μετακόμιση με ανανεώνει, τώρα βέβαια δεν μπορώ να κουβαλίσω... Αλλά θα έχω σίγουρα χρόνο μέσα στο καλοκαίρι (Ιούνιο) που δε θα δουλεύω να τακτοποιώ με την ησυχία μου πράγματα.. Να βρεθεί όμως κάτι της προκοπής...

14 μετακομίσεις η αφεντομουτσουνάρα μου εντός Αττικής και εκτός (Κυκλάδες) !!! Αμέ! Μεγάάάλο βιογραφικό...! Έχω γίνει εξπέρ! Έλεγα να το κάνω και επάγγελμα!:tongue::tongue::tongue:

Αν θέλετε βοήθεια σας κάνω μετακόμιση σε μια ημέρα! :tongue:

Κι εμένα μου μένει άλλη μια τελευταία οικογενειακή, αλλά του χρόνου με το καλό. Φέτος θα βολευτούμε σε αυτό που έχουμε. Δεν το κουνάω! :cool: Εσύ κορίτσι μου κοίτα να μην πιεστείς! Όπως λες χαλαράάά! Ωραία θα είναι με την ησυχία σου και θα βρείτε κάτι.

gHTSp2.png

Ευχαριστώ πολύ Μέλι! Πράγματι επιβάλλεται η καθημερινή επίσκεψη στο παρεάκι μας γιατί οι εξελίξεις είναι συνεχείς και ραγδαίες!

Σήμερα διάβαζα σε μια γελοιογραφία: "Θα ναι σα να μπαινοβγαίνει η άνοιξη!"

Ναι το πέτυχα και γέλασα! Πετυχημένο!:mrgreen:

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Ουφ με τούτα και με εκείνα ξέχασα να σας πω. Εγώ β' επιπέδου θα κάνω όταν θα είμαι 22+3. Πολύ αργά δεν είναι;

Όχι καλέ. Αν υπήρχε λόγος για νωρίτερα δεν θα στο είχε πει ο γιατρός σου? Νομίζω ότι το νωρίτερα δεν είναι καλό γιατί δεν έχουν σχηματιστεί κάποια όργανα και δεν γίνονται σωστά οι μετρήσεις. Το αργότερα πάλι είναι κακό μόνο στη περίπτωση που χρειαστεί αμνιοπαρακέντηση οπότε και καθυστερεί. Αν κάνω λάθος διορθώστε με παρακαλώ!

Αλλά εσύ από ότι θυμάμαι δεν έχεις τέτοια θέματα Μαριάνθη μου, οπότε... don't worry!

gHTSp2.png

Οχι καλε δεν ειναι αργα,μια χαρα ειναθ.Εγω παταω καμια φορα και παλιοτερες αναρτησεις μας και συγκινουμαι.Τι βλεπω μαριανθη στο τικερακι σου?Αναστασια η μπουμπου?Πολυ ωραιο,με το καλο να ρθει.

Ναι! Έχει ήδη όνομα το σποράκι μου! Προς τιμήν της πεθεράς μου

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Παω να ξαπλωσω,να χαιδεψω κοιλιτσα και να την πεισω να εμφανιστει.Ξερετε τι σκεφτομαι και παρηγοριεμαι?Οτι οι αλλες δυο εκαναν σαν τρελες απο την κοιλια και τρελουλες παρεμειναν.Λετε αυτη η ησυχουλα να παραμεινι ετσι κι οταν γεννηθει η κανω ονειρα θερινης νυκτος?

Το σίγουρο είναι πως θα είναι γλύκα! Για το ησυχούλα τώρα δεν ξέρω... Θα έχει τις μεγάλες αρχηγούς και θα βαδίσει στο δρόμο που χάραξαν οι πρώτες νομίζω! GIRL POWER! Αλλά δεν νομίζω να σε πειράζει ε? μανούλα??? Είσαι κι εσύ στην ομάδα!!! :D:D:D

1641753c7rwxz50io.gif

gHTSp2.png

marianthi....με το καλο η μπουμπου σου!τουλαχιστον μια μανουλα που το εμβριακι της, της εκανε την χαρη να ειναι το φυλο που θελει :tongue:

Ευχαριστώ πολύ! Ναι το κοριτσάκι μου, με άκουσε! Δεν ξέρω εσείς τι πιστεύετε, αλλά νομίζω πως καμιά φορά αν θέλεις πολύ κάτι το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλησπέρα κορίτσια καλως σας βρηκα :-D και εγω αυγουστο πρωτα ο θεος με πητ 15 αυγουστου... ευχομαι σε ολες με το καλο να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Σου εύχομαι μια όμορφη και υγιή εγκυμοσύνη!

Αυξανόμαστε και πληθαίνουμε κορίτσια οι μανούλες του Αυγούστου! Φτου φτου να μην μας ματιάξω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου!

καλε ποσα πολλα γραφετε????δεν σας προλαβαινω....

habibi....καλως ηρθες και σου ευχομαι οοοοοολα να σου πανε καλα και να ειναι ολα πισω σου μια αναμνηση!

marianthi....με το καλο η μπουμπου σου!τουλαχιστον μια μανουλα που το εμβριακι της, της εκανε την χαρη να ειναι το φυλο που θελει :tongue:

litsaballet...περαστικουλια! εγω στην αρχη το ενιωθα σαν αερας στον εντερο....τωρα μου χωνει κατι δυνατες ακριβως πανω απο το πιπι που με πιανει κατουρημα...γενικα ειναι περισσοτερο κινητικο απο την Νεφελιτσα μου!

November....εγω θα δουλεψω μεχρι τελος...και μετα θα παρω τους 4 μηνες μαζι + την αδεια μου εκτος αν μου δωσουν και το εξαμηνο που δεν με χαλαει καθολου...:wink:Τωρα για το μετα θα το κραταει η θεία μου ή η πεθερα μου γιατι η μαμα μου δουλευει ακομη...την Νεφελη μου την κραταγε η θεια μου!

Μελι μου...μου φαινεται να παρεις δευτερη γνωμη για την αμνιο....δεν εισαι δα και τοοοοσο μεγαλη ....Ελεος....μου φαινεται πολλοι γιατροι το λενε για οικονομικους λογους....:rolleyes:Μία? Είμαι παλαβή εγώ:-P! Δεκαμία θα πάρω! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγω την Νεφελη περσυ την πηγα παιδικο σταθμο μετα το Πασχα που ηταν 28 μηνων...την πηγαινα στις 8:30 και την επαιρνε η θεια μου στις 2 ...εκει ετρωγε δικο τους φαγητο και δεκατιανο και πληρωνα 200 Ευρω...φετος ευτυχως μπηκε στον ιδιο παιδικο με ΕΣΠΑ!Την πηγα γιατι μου ζηταγε παρεα και στην θεια μου εβλεπε συνεχεια τηλεοραση...ενω εκει εμαθε τα τσισα της, αρχισε ναμιλαει και παιζει...τρωει και μετα την παιρνουν για τον μεσημεριανο υπνο της...ξυπναει γυρω στις 4:30 και εγω 5:30 την παιρνω...οποτε περναει περισσοτερο δημιουργικα τις ωρες της!Σε 2 χρονια που θα παω την δευτερη μπουμπου παιδικο η πρωτη θα πηγαινει στο νηπιο...αρα μας καθεται καλα :tongue:Μια χαρά τα κανόνισες εσύ! :wink: Πέρνουν τα πάνω τους πάντως τα μικρούλια στον παιδικό ε? Συμφωνώ οτι βοηθάει σε πολλά! Ξεπετάγονται ξαφνικά και είναι λογικό! Όλα καλά!:D

Σημερα παλι αγκιναρες εφαγα....μου αρεσει που βαζω μπολικο λεμονι :tongue:Κι εγώ αλλά τις σιχαίνομαι... τις έφαγα με το ζόρι μαζί με αρακά... Τώρα ετοιμάζει ρύζι με γλυκόξινη ο καλός μου και θα το τσακίσω! Κάνει μια σάλτσα... απαπαπαπααα τέλεια!

Το βραδυ θα ψησω κανενα καλαμακι σουβλακι και αυριο λεω να κανω κοτοπουλακι με πατατουλες αλλα δεν ξερω αν το κανω λεμονατο κατσαρολας ή στο φούρνο...μαλλον το πρωτο για να ειναι μαλακο και για την Νεφελιτσα μου!

......

gHTSp2.png

κοριτσια πηγαμε γιατρο!ολα τελεια!

θα κανουμε ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΑΑΑ!!! Τι ωραία! Σούπερ να σας πάνε όλα! Πρωτομανούλα μας πως νιώθεις που έμαθες τα νέα για το πρώτο σου μωράκι που θα ναι αγοράκι? Ο μπαμπάκας τι λέει??? Πάντα χαρές παιδάκια! Όλα καλά!

RD+Clap.gif

gHTSp2.png

Καλώς την!! Kαλώς ήρθες στην παρέα μας. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, το μικρό και το μεγάλο :D

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...