Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαριανθη με το καλο η κοριτσαρα σας,τα βλεπεις ολα ροζ?Μπραβο,πολλα μπραβο στη μπουμπου που πραγματοποιησε την ευχη της μανουλας.

Ευχαριστώ πολύ!Την είχα πρήξει να είναι κορίτσι! Αν ήθελε, ας έκανε και αλλιώς! Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια σήμερα σκεφτόμουν ότι θα είμαστε εδώ μια παρεα μέχρι τον Αυγουστο και μετά μία μία θα μπαίνουμε και θα λέμε γέννησα! Με τις εμπειρίες μας από τον τοκετό μετά.

Συγκινητικό!

c8i6p2.png

Πάρτε κι ένα άρθρο που πέτυχα να γελάσετε!http://www.imommy.gr/egkimosini/psychologia/article/6820/14-asteia-pragmata-poy-akoyga-sthn-egkymosynh-moy/

Αυτό το "κορίτσι θα κάνεις γιατί..." ή "αγόρι θα κάνεις γιατί...", όπου στις τελείτσες βάλε την χ πρόληψη, κυριολεκτικά μου είχε σπάσει τα νεύρα! Μέχρι χθες είχα ακούσει ότι αν ομορφαίνεις στην εγκυμοσύνη θα κάνεις αγόρι (και το αντίθετο). Αν έχεις ναυτίες θα κάνεις αγόρι. Αν έχεις πιο λευκή επιδερμίδα θα κάνεις κορίτσι. Αν έχεις καούρες θα κάνεις κορίτσι. Αυτά.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια σήμερα σκεφτόμουν ότι θα είμαστε εδώ μια παρεα μέχρι τον Αυγουστο και μετά μία μία θα μπαίνουμε και θα λέμε γέννησα! Με τις εμπειρίες μας από τον τοκετό μετά.

Συγκινητικό!

:(:(:( (υγ: δεν βρίσκω προσωπάκι που απλώς να δακρύζει...)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Οχι καλε δεν ειναι αργα,μια χαρα ειναθ.Εγω παταω καμια φορα και παλιοτερες αναρτησεις μας και συγκινουμαι.Τι βλεπω μαριανθη στο τικερακι σου?Αναστασια η μπουμπου?Πολυ ωραιο,με το καλο να ρθει.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Παω να ξαπλωσω,να χαιδεψω κοιλιτσα και να την πεισω να εμφανιστει.Ξερετε τι σκεφτομαι και παρηγοριεμαι?Οτι οι αλλες δυο εκαναν σαν τρελες απο την κοιλια και τρελουλες παρεμειναν.Λετε αυτη η ησυχουλα να παραμεινι ετσι κι οταν γεννηθει η κανω ονειρα θερινης νυκτος?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!

καλε ποσα πολλα γραφετε????δεν σας προλαβαινω....

habibi....καλως ηρθες και σου ευχομαι οοοοοολα να σου πανε καλα και να ειναι ολα πισω σου μια αναμνηση!

marianthi....με το καλο η μπουμπου σου!τουλαχιστον μια μανουλα που το εμβριακι της, της εκανε την χαρη να ειναι το φυλο που θελει :tongue:

litsaballet...περαστικουλια! εγω στην αρχη το ενιωθα σαν αερας στον εντερο....τωρα μου χωνει κατι δυνατες ακριβως πανω απο το πιπι που με πιανει κατουρημα...γενικα ειναι περισσοτερο κινητικο απο την Νεφελιτσα μου!

November....εγω θα δουλεψω μεχρι τελος...και μετα θα παρω τους 4 μηνες μαζι + την αδεια μου εκτος αν μου δωσουν και το εξαμηνο που δεν με χαλαει καθολου...:wink:Τωρα για το μετα θα το κραταει η θεία μου ή η πεθερα μου γιατι η μαμα μου δουλευει ακομη...την Νεφελη μου την κραταγε η θεια μου!

Μελι μου...μου φαινεται να παρεις δευτερη γνωμη για την αμνιο....δεν εισαι δα και τοοοοσο μεγαλη ....Ελεος....μου φαινεται πολλοι γιατροι το λενε για οικονομικους λογους....:rolleyes:

Εγω την Νεφελη περσυ την πηγα παιδικο σταθμο μετα το Πασχα που ηταν 28 μηνων...την πηγαινα στις 8:30 και την επαιρνε η θεια μου στις 2 ...εκει ετρωγε δικο τους φαγητο και δεκατιανο και πληρωνα 200 Ευρω...φετος ευτυχως μπηκε στον ιδιο παιδικο με ΕΣΠΑ!Την πηγα γιατι μου ζηταγε παρεα και στην θεια μου εβλεπε συνεχεια τηλεοραση...ενω εκει εμαθε τα τσισα της, αρχισε ναμιλαει και παιζει...τρωει και μετα την παιρνουν για τον μεσημεριανο υπνο της...ξυπναει γυρω στις 4:30 και εγω 5:30 την παιρνω...οποτε περναει περισσοτερο δημιουργικα τις ωρες της!Σε 2 χρονια που θα παω την δευτερη μπουμπου παιδικο η πρωτη θα πηγαινει στο νηπιο...αρα μας καθεται καλα :tongue:

Σημερα παλι αγκιναρες εφαγα....μου αρεσει που βαζω μπολικο λεμονι :tongue:

Το βραδυ θα ψησω κανενα καλαμακι σουβλακι και αυριο λεω να κανω κοτοπουλακι με πατατουλες αλλα δεν ξερω αν το κανω λεμονατο κατσαρολας ή στο φούρνο...μαλλον το πρωτο για να ειναι μαλακο και για την Νεφελιτσα μου!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Kαλησπερα μανουλες, ευχαριστω και τις υπολοιπες κοπελες που με καλοσωρισαν στην παρεα κ για τις ευχουλες.

Εχθες νομιζω σιγουρευτηκα για την κινηση του μωρου καθως ετρωγα ! το ενιωσα χαμιλα εκει που μας κανουν τον υπερηχο , αμεσως να το πω στον πατερα χεχε

το βραδακι παλι μπηκα σε αμφιβολιες...εμεις για να ησυχασουμε πρεπει να το νιωθουμε συνεχεια!

Τα νερακια-μπουρμπουληθρες-πεταλουδιτσες τα ενιωσα πολυ νωρις 12τη νομιζω, αλλα το ζουζουνι αργειιιιι ,α παιζει ρολο νομιζω ο πλακουντας που ειναι μπροστα σαν μαξιλαρακι

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια καλως σας βρηκα :-D και εγω αυγουστο πρωτα ο θεος με πητ 15 αυγουστου... ευχομαι σε ολες με το καλο να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα

Καλως ηρθες Στελλα κ ανησυχουσα νομιζα οτι αργησα να μπω στην παρεα και ειμαι η τελευταια ! :tongue::)

Με το καλο το μωρουλι σου!

mI14p3.png

vEpEp3.png

Καλως ηρθες Στελλα κ ανησυχουσα νομιζα οτι αργησα να μπω στην παρεα και ειμαι η τελευταια ! :tongue::)

Με το καλο το μωρουλι σου!

λες να μεινω εγω η τελευταια τωρα???? ξερετε ολες τι μωρακια εχετε η ειμαι η μονη που εχει ντροπιαρικο μωρο και μας κρυβει το φυλο?

34lep3.png

hSuPp3.png

λες να μεινω εγω η τελευταια τωρα???? ξερετε ολες τι μωρακια εχετε η ειμαι η μονη που εχει ντροπιαρικο μωρο και μας κρυβει το φυλο?

Και εγω δεν ξερω αν διαβασεις τις προηγουμενες μερες.... θα δεις

παντος οι περισσοτερες ξερουν...εχω φιλες στην αυχενικη ειχαν μαθει το φυλο του μωρου

γερα να ειναι

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...