Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Νοβεμπετ μου δεν καταλαβες,δεν εχω επιλογη.Το καλοκαιρι θελει η ιδιοκτητρια το σπιτι γιατι παντρευεται.Ειναι δεδομενο.Αν ηταν θεμα επιλογης δε θα φευγα,ειμαι σουπερ ευχαριστημενη απο το σπιτι.Πρεπει να τα βαλω ολα στην ακρη και να ψαχτω σοβαρα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντωνία, κι εγώ το μωρό έχω να το δω σε υπέρηχο από 20 φεβρουαρίου και β επιπέδου έχω στις 6 απριλίου, για υπολόγισε να δεις πόσος καιρός είναι...Κι εμένα είναι ήσυχος, τα βράδυα που ξυπνάω και διαβάζω κατά τις 12 εκεί κινείται και τον καταλαβαίνω...

Μαράκι, εδώ απαντώ και στο πότε διαβάζουμε οι μανούλες που είχες ρωτήσει κάποτε, χαχα!Κι εγώ είμαι κατά των πολλών εξτρα σε μικρά αλλά και σε μεγάλα παιδιά.Νήπιο με αγγλικά?Μήπως ιδιωτικό νήπιο είναι?Ο μεγάλος μου πάει τρίτη και φέτος ξεκινήσαμε αγγλικά....Αυτό και μπάλα που πάει εδώ και 4 χρόνια...Και τέλος!

Κρόκετ, πώς είναι ο παιχταράς σας?Καιρό έχω να σε ρωτήσω πώς πάει ως πρωτάκι...

Μέλι για τους ιδιωτικούς παιδικούς...Έχω δει και άριστους έχω δει και απαράδεκτους...Με 20 παιδιά ανά βρεφονηπιοκόμο και να γίνεται χαμός...:?:-?:? ή να μη λειτουργούν οι βρύσες επί μήνες...Αλλά και παιδικούς με τον παιδίατρο ανά μήνα,με τα φαγάκια τους, τα χάπενινγκ, τα όλα τους...

Πιστεύω ότι ο χειρότερος παιδικός είναι καλύτερος από την καλύτερη γιαγιά λόγω κακομαθήματος, αλλά με μαμά στη σύνταξη...με βλέπω να μεγαλώνω ένα μικρό δυνάστη σε λίγα χρόνια:?:-?:? Οι παιδικοί στην πόλη μας είναι Α-ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και δεν παίζει να κουβαλάει επί 1,5 χρόνο ο σύζυγος το μικράκι στην πόλη που δουλεύει όπως κάναμε με τον τρίτο...:?:-?:?

Φίλη μου και συμφοιτήτριά μου δούλευε σε επώνυμο παιδικό του Κολωνακίου παρακαλώ που παρακαλούσαν οι μαμάδες να γράψουν τα παιδιά τους και είχε 1 νηπιαγωγό και 1 βρεφονηπιοκόμο (την φίλη μου). Η φίλη μου λοιπόν (απλήρωτη 8 μήνες μέχρι που παραιτήθηκε και την έκανε) είχε 38 παιδιά διαφόρων ηλικιών ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ! Έτρεχε να προλάβει να τους κάνει παράλληλες δραστηριότητες ανα ηλικία και δεν προλάβαινε! Μέσα στο άγχος διαρκώς και με άπειρη δουλειά στο σπίτι της... Έμεινε 4 χρόνια εκεί... παραιτήθηκε και ακόμα της χρώσταγε η ιδιοκτήτρια. Για εμένα είναι έγκλημα. Θα ενημέρωνα τους γονείς για την παρανομία κι ας έχανα τη θέση μου. Αν πάθαινε κανένα χουνέρι με τραυματισμό παιδιού θα την έκλειναν μέσα. Τέλος πάντων. Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα πιστεύω και να κάνουμε εφόδους στους χώρους που βρίσκονται τα παιδάκια μας.

gHTSp2.png

Για τα καρεκλακια και γω το ιδιο σκεφτομαι.Η μελινα στη μεση και δυο καθισματα στις ακρες για τα πιο μικρα.Κι η μελινα μικρη θα ναι,νταν τεσσερα αλλα αφου δε χωρανε τρια καθισματα?Μαρουσκακι δεν πηγες για ενα γρηγορο υπερηχο στο νοσοκομειο?Εστω για μια καρδουλα,κατιειναι κι αυτο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Νοικιαζετε το σπιτι που μενετε?γιατι θα μπορουσε να γινει και μονωση εξωτερικη για την υγρασια...meldan?????μετακομιση??:mad::mad:δεν σε βλεπω ουτε εσενα να κανεις κατι αυτη τη στιγμη,ισως σε 2-3 χρονια??

Ναι το νοικιάζουμε οπότε δε θέλω να ασχοληθώ καθόλου με μερεμέτια και τέτοιες διαδικασίες, σα μετακόμιση θα είναι και αυτή η αναστάτωση. Άσε που ξενερώσαμε με τον ιδιοκτήτη... Οπότε και μεις θα φύγουμε,,,,τι θα βρούμε δεν ξέρω.... Επίσης πρέπει να γίνει πριν τον Ιούνιο που ξεκινάνε οι ζέστες!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Για τα καρεκλακια και γω το ιδιο σκεφτομαι.Η μελινα στη μεση και δυο καθισματα στις ακρες για τα πιο μικρα.Κι η μελινα μικρη θα ναι,νταν τεσσερα αλλα αφου δε χωρανε τρια καθισματα?Μαρουσκακι δεν πηγες για ενα γρηγορο υπερηχο στο νοσοκομειο?Εστω για μια καρδουλα,κατιειναι κι αυτο.

Στο νοσοκομείο άκουσα καρδούλα αλλά χωρίς εικόνα, κατάλαβες...;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Φίλη μου και συμφοιτήτριά μου δούλευε σε επώνυμο παιδικό του Κολωνακίου παρακαλώ που παρακαλούσαν οι μαμάδες να γράψουν τα παιδιά τους και είχε 1 νηπιαγωγό και 1 βρεφονηπιοκόμο (την φίλη μου). Η φίλη μου λοιπόν (απλήρωτη 8 μήνες μέχρι που παραιτήθηκε και την έκανε) είχε 38 παιδιά διαφόρων ηλικιών ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ! Έτρεχε να προλάβει να τους κάνει παράλληλες δραστηριότητες ανα ηλικία και δεν προλάβαινε! Μέσα στο άγχος διαρκώς και με άπειρη δουλειά στο σπίτι της... Έμεινε 4 χρόνια εκεί... παραιτήθηκε και ακόμα της χρώσταγε η ιδιοκτήτρια. Για εμένα είναι έγκλημα. Θα ενημέρωνα τους γονείς για την παρανομία κι ας έχανα τη θέση μου. Αν πάθαινε κανένα χουνέρι με τραυματισμό παιδιού θα την έκλειναν μέσα. Τέλος πάντων. Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα πιστεύω και να κάνουμε εφόδους στους χώρους που βρίσκονται τα παιδάκια μας.

Στον παιδικό που έστελνα για μια βδομάδα δοκιμαστικά το μεγάλο μου ...στην ίδια αυλή 2,5 χρονα ως 5χρονα, με τα μεγάλα να κάνουν κούνια και τα μικρά να περνάνε από κοντά, έπαθα σοκ, τον μάζεψα και φύγαμε...Όπως λέει κι η άλλη Μαρία, καλύτερα στον παιδικό από γιαγιάδες αλλά σε καλό παιδικό!Εδώ έχει 4 κι είναι όλοι αίσχος!:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι το νοικιάζουμε οπότε δε θέλω να ασχοληθώ καθόλου με μερεμέτια και τέτοιες διαδικασίες, σα μετακόμιση θα είναι και αυτή η αναστάτωση. Άσε που ξενερώσαμε με τον ιδιοκτήτη... Οπότε και μεις θα φύγουμε,,,,τι θα βρούμε δεν ξέρω.... Επίσης πρέπει να γίνει πριν τον Ιούνιο που ξεκινάνε οι ζέστες!!!

Αχ ρε κορίτσια, εσείς έχετε και τη μετακόμιση πριν τη γέννα...Εμείς το σπίτι θα βάψουμε απ' έξω και βαριέμαι με μαστόρια κλπ όχι να ξαναστήνεις σπιτικό από το μηδέν με την κοιλιά στο στόμα...Κουράγιο να έχετε, ε, δέστε το σαν μια νέα αρχή σε ένα νέο σπίτι με μια νέα ζωούλα!:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ ρε κορίτσια, εσείς έχετε και τη μετακόμιση πριν τη γέννα...Εμείς το σπίτι θα βάψουμε απ' έξω και βαριέμαι με μαστόρια κλπ όχι να ξαναστήνεις σπιτικό από το μηδέν με την κοιλιά στο στόμα...Κουράγιο να έχετε, ε, δέστε το σαν μια νέα αρχή σε ένα νέο σπίτι με μια νέα ζωούλα!:mrgreen:

Από τότε που έφυγα από τους γονείς μου, έχω αλλάξει 2 σπίτια! Αλλά και πιο πριν που έμενε μόνος ο άντρας μου όταν σπουδάζαμε αλλάζε κάθε 2 χρόνια σπίτι... Η μετακόμιση με ανανεώνει, τώρα βέβαια δεν μπορώ να κουβαλίσω... Αλλά θα έχω σίγουρα χρόνο μέσα στο καλοκαίρι (Ιούνιο) που δε θα δουλεύω να τακτοποιώ με την ησυχία μου πράγματα.. Να βρεθεί όμως κάτι της προκοπής...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Από τότε που έφυγα από τους γονείς μου, έχω αλλάξει 2 σπίτια! Αλλά και πιο πριν που έμενε μόνος ο άντρας μου όταν σπουδάζαμε αλλάζε κάθε 2 χρόνια σπίτι... Η μετακόμιση με ανανεώνει, τώρα βέβαια δεν μπορώ να κουβαλίσω... Αλλά θα έχω σίγουρα χρόνο μέσα στο καλοκαίρι (Ιούνιο) που δε θα δουλεύω να τακτοποιώ με την ησυχία μου πράγματα.. Να βρεθεί όμως κάτι της προκοπής...

Το βασικό είναι αυτό, να βρεις κάτι να αξίζει!Φεύγω, σχολάμε, καλό σαββατοκύριακο κοριτσάκια, τα λέμε από Δευτέρα πάλι!Να προσέχετε τα παιδάκια σας, τα μέσα και τα έξω!!!Άρχισαν οι ξινίλες κορίτσιααααααα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Πειτε μου και την δικη σας σκεψη οι μανουλες αλλα και οι μελλουσες που εργαζονται.Οταν επιστρεψετε στην δουλεια τι θα κανετε με το μωρακι σας?θα το πατε σε βρεφονηπιακο η' θα το κραταει η μαμα σας-πεθερα σας?ερωτηση προς εργαζομενες μανουλες....τι τιμες παιζουν οι βρεφονηπιακοι της πολης σας?

Εμένα ευτυχώς μπορεί να πάρει άδεια ανατροφής ο άντρας μου. Γιατί δεν παίρνεις το εξάμηνο; Στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα δουλεύεις;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Marianthi!!!!!!!!!!! Τι σούπερ τα νέα σου κοριτσάκι!!! Στον άντρα σου το μεγάλο κέρασμα!;) Ο ''υπεύθυνος'' να πάρει το καλύτερο κομμάτι! Με το καλό το λουλουδάκι σου σου εύχομαι!!!

Ουφ τα είπα και θα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά γιατί αφήνω κενά και μετά δεν σας προλαβαίνω!!!! :mrgreen:

Το άλλο σας το πα??? ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΞΗ!!!:D (και την Παρασκευή 27 πάω για β' επιπέδου!!!:D:D:D:D)

Ευχαριστώ πολύ Μέλι! Πράγματι επιβάλλεται η καθημερινή επίσκεψη στο παρεάκι μας γιατί οι εξελίξεις είναι συνεχείς και ραγδαίες!

Σήμερα διάβαζα σε μια γελοιογραφία: "Θα ναι σα να μπαινοβγαίνει η άνοιξη!"

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8αγοράκι!

-Ninakimou 3/8☺ κοριτσάκι!

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺αγοράκι!

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 ☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-μέλι 14/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αγοράκι!

-Marianthi27 18/8 ☺ κοριτσάκι!

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-ARCA 19/8☺κοριτσάκι!

-Meldan 20/8 ☺κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 24/8 ☺κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-habibi 26/8 ☺κίντερ έκπληξη!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

12-10!Με το καλό στη habibi, το ολόφρεσκο μέλος μας!Σου εύχομαι η ταλαιπωρία του πρώτου τριμήνου να γίνει μια ανάμνηση και οι επόμενες εξετάσεις σου να είναι άριστες!:PΜαριανθάκι, με το καλό η μπουμπούκα σας!Να γεμίσει το σπιτάκι σας ροζ όνειρα!

Πολλά γράψατε πάλι καλέ!!Χθες κορίτσια μου δυο φορές ζαλίστηκα, μετράμε το βράδυ πίεση, 8,5/5,5!Ντόινγκ!!Σήμερα 8/6, ξαναντόινγκ!:?:-?:?:-?

Ευχαριστώ πολύ! Να τρως λίγο παραπάνω αλάτι. Εκτός και αν έχεις και κάποιο άλλο πρόβλημα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημέρα

Ηabibi καλωσήρθες και με το καλό!

για παιδικούς σταθμούς που λέτε

εγώ έστειλα τη μικρή 5 μηνών και τον μεγάλο 20 μηνών

το ωράριο τους είναι 9-5 με σχολικό,φαγητό 3 φορές τη μέρα

(πρωινό- μεσημεριανό - απογευματινό) και ύπνο (1:30-3:30).

αν χρειαζόταν μπορούσαν να τα πάρουν και από τις 7 το πρωί αλλά πιάνω δουλειά στις 10 οπότε τα παιδιά φεύγουν στις 9.

οι τιμές είναι γύρω στα 300 με 350 ανάλογα με την τάξη που πάει το παιδί

+ 200 με 240 ευρώ για αναλώσιμα εφάπαξ στη αρχή του χρόνου πάλι ανάλογα με την τάξη....

για 2 παιδιά κάνουν και έκπτωση 30-50 ευρώ στο σύνολο

πέρυσι έδινα 570 για δύο παιδιά φέτος 610 πάλι και για τα 2

επίσης για προνήπιο και νήπιο έχεις και την επιλογή να κάνει το παιδί

με 180 ευρώ για όλο το χρόνο

1 φορά την εβδομάδα κολυμβητήριο + 1 ώρα την εβδομάδα αγγλικά

+ 1 ώρα την εβδομάδα θεατρικό παιχνίδι

έκδρομες και θέατρα είναι έξτρα περίπου 7-10 ευρώ το μήνα

σχολικές γιορτές επίσης έξτρα περίπου 100 ευρώ το χρόνο συνολικά

τα 600 ευρώ για ένα παιδί ίσχυει....σε κάποιες περιοχες της Αθήνας

εγώ μένω Κερατσίνι και δεν σηκώνει τέτοιες τιμές.....

άλλα έχω γνωστούς που στην περιοχή τους δίνουν 500 ευρώ για ένα παιδί

Εντάξει, λιποθυμώ!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...