Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

γεια σας φιλες μου!!!πηγαμε παλι στο γιατρο σημερα ειμαι 6 και 2 και ναι....ακουσαμε και καρδουλα!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη το καλυτερο δωρο για τη γιορτη μου!!!εσεις τι κανετε???οι ναυτιες απιστευτες και καθε μεσημερι οταν καταφερω να φαω ζαλιζομαι παρα πολυ.....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας φιλες μου!!!πηγαμε παλι στο γιατρο σημερα ειμαι 6 και 2 και ναι....ακουσαμε και καρδουλα!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη το καλυτερο δωρο για τη γιορτη μου!!!εσεις τι κανετε???οι ναυτιες απιστευτες και καθε μεσημερι οταν καταφερω να φαω ζαλιζομαι παρα πολυ.....

Μπράβο καλή μου! Με το καλό τώρα να δείτε και προσωπάκι!!!

Αλήθεια στις πόσες εβδομάδες βλέπουμε το μωρό;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια κι από μένα! Καλωσορίζω την όμορφη παρέα σας!

Είμαι έγκυος 4 εβδομάδων και 6 ημερών, με Τ.Η.Π. 20/11 και Π.Η.Τ. 27/8 με βάση υπολογισμό από ένα ημερολόγιο κύησης που βρήκα στο διαδίκτυο. Έκανα 2 τεστ εγκυμοσύνης, ένα το Σάββατο και ένα εχθες, και τα 2 θετικά. Σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα της χοριακής. Ακόμη δεν έχω πάει στο γιατρό, είναι νωρίς και περιμένω λίγο να φτάσω αν όλα πάνε καλά στην 6η-7η εβδομάδα κι έπειτα να πάμε. Για να συστηθώ, είμαι 31, παντρεμένη εδώ και 1 χρόνο και κάτι, αλλά πολλά χρόνια μαζί με τον άντρα μου και είναι το πρώτο μας. Οπότε δεν έχω εμπειρία, έχω χαρά αλλα και πολλή αγωνία! Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και αγάπη και μια όμορφη εγκυμοσύνη!

Με το καλο σου ευχομαι το πρωτο σου παιδακι!καλωσορισες και καλη εγκυμοσυνη να εχεις!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μπράβο καλή μου! Με το καλό τώρα να δείτε και προσωπάκι!!!

Αλήθεια στις πόσες εβδομάδες βλέπουμε το μωρό;

Σε 32-33 βδομαδουλες περιπου....χαχαχαχαχα:-D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Με το καλο σου ευχομαι το πρωτο σου παιδακι!καλωσορισες και καλη εγκυμοσυνη να εχεις!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! εύχομαι κι εγώ το καλύτερο για όλες σας.

Λοιπόν, η χοριακή που έκανα σήμερα βγήκε θετική, τιμή 122,6, η οποία με βάση το πινακάκι που είχε με τις φυσιολογικές τιμές αντιστοιχεί σε μια βδομάδα λιγότερο. Δηλ. ναι μεν θετική αλλά, εγώ είμαι στην 5η εβδομάδα και αυτή η τιμή θα επρεπε να ήταν πάνω από 218. Έχω αγωνια !!! Πείτε μου καμια γνωμη αν μπορείτε.:roll:

Αν και η λογική μου λέει ότι πρέπει να αφήσω τη φύση, το Θεω και το σώμα μου να κάνει αυτό που πρέπει. Αλλά από την άλλη, η "τρελλή" μου πλευρά, μου λέει ότι θα θελα τόσο να γνωρίζω αν αυτή η εγκυμοσυνη είναι σίγουρη.. Είχα και μια βιοχημική εγκυμοσύνη το Σεπτέμβρη, μια εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε αρκετά νωρίς βέβαια και ευτυχώς, αλλά είμαι λιγάκι φοβισμένη. Δε θέλω να χαρώ πολύ πριν σιγουρευτώ αλλά με τρώει ταυτόχρονα..

Σας ευχαριστώ που ακούτε. Ειναι ωραίο να μοιραζόμαστε τις αγωνίες και τις χαρές μας.

Λοιπόν, η χοριακή που έκανα σήμερα βγήκε θετική, τιμή 122,6, η οποία με βάση το πινακάκι που είχε με τις φυσιολογικές τιμές αντιστοιχεί σε μια βδομάδα λιγότερο. Δηλ. ναι μεν θετική αλλά, εγώ είμαι στην 5η εβδομάδα και αυτή η τιμή θα επρεπε να ήταν πάνω από 218. Έχω αγωνια !!! Πείτε μου καμια γνωμη αν μπορείτε.:roll:

Αν και η λογική μου λέει ότι πρέπει να αφήσω τη φύση, το Θεω και το σώμα μου να κάνει αυτό που πρέπει. Αλλά από την άλλη, η "τρελλή" μου πλευρά, μου λέει ότι θα θελα τόσο να γνωρίζω αν αυτή η εγκυμοσυνη είναι σίγουρη.. Είχα και μια βιοχημική εγκυμοσύνη το Σεπτέμβρη, μια εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε αρκετά νωρίς βέβαια και ευτυχώς, αλλά είμαι λιγάκι φοβισμένη. Δε θέλω να χαρώ πολύ πριν σιγουρευτώ αλλά με τρώει ταυτόχρονα..

Σας ευχαριστώ που ακούτε. Ειναι ωραίο να μοιραζόμαστε τις αγωνίες και τις χαρές μας.

Μηπως η χοριακη σου ειναι 1226 μοναδες και οχι 122,6.ποτε περιμενες να αδιαθετησεις.εχεις σταθερο κυκλο?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

σημασια εχει καθε 2 μερες να διλασιαζεται,εμενα η χοριακη μου ηταν 43 και μετα 144 μην ανχωνεσαι ισως ειναι καθυστερημενη συλληψη....... οι τιμες τις χοριακες ειναι σχετικες.

79o6p3.png

σημασια εχει καθε 2 μερες να διλασιαζεται,εμενα η χοριακη μου ηταν 43 και μετα 144 μην ανχωνεσαι ισως ειναι καθυστερημενη συλληψη....... οι τιμες τις χοριακες ειναι σχετικες.

ευχαριστώ. μου δινεις θάρρος. ναι, ο κύκλος μου ήταν περίπου 28-

31 μέρες, όχι απόλυτα σταθερός αλλά ούτε και πολύ ασταθής. Αλλά τον τελευταίο καιρό, μετά την βιοχημική εγκυμοσύνη και αποβολή το σεπτέμβρη, άλλαξε, μεγάλωσε κάπως, δεν είχα σημειώσει ακριβώς. Πάντως η τελευταία περίοδος μου ήταν 20/11, γι'αυτό είμαι σίγουρη.

Θα δούμε. Λέω να περιμένω τώρα, να εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην κάνω άλλες εξετάσεις μέχρι και την Πρωτοχρονιά. Γιατί την προηγούμενη φορά η γιατρός μου με είχε βάλει σε ένα λούκι παρακολούθησης των χοριακών, δε λέω κι εγώ μετά χαράς είχα μπει σ' αυτή τη συνεχή εξέταση των τιμών της χοριακής, και αυτό με είχε αγχώσει πολύ και τελικά χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά λέω να περιμένω τι θα δείξει ο χρόνος.

Κορίτσια έκανα χτες χοριακή 9500 την προηγούμενη Δευτέρα ήταν 1190. Καλά λέει ο γιατρός μου χωρίς να σημαίνει κάτι... Μου είπε να ξανακάνω αύριο και να πάω Δευτέρα να με δει.

Aura σε καταλαβαίνω απόλυτα κι εγώ είχα βιοχημική τον Οκτώβριο κι απέβαλα...τότε είχα χοριακή 46 και μετά από 48 ώρες 72 και μετά 12 κτλ... Τώρα η πρώτη χοριακή 4+1 ήταν 133 η δεύτερη 433 η τρίτη 1190 και η τέταρτη 1 βδομάδα μετά 9500, Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!Κορίτσια έχω το μωρό άρρωστο χάλια πήγε να μου πάθει λαρυγγίτιδα ελπίζω να το προλάβαμε έδωσα κορτιζόνη κι ο Θεός βοηθός!!! Βγαίνω γιατί πάω να κοιμηθώ μαζί του καλό βράδυ!:roll:

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Διαφημίσεις

Aura και mama82 καλωσηρθατε στην παρεα μας.Πολυ μου αρεσει που αυξανομαστε.Μακαρι να σας πανε ολα καλα,σε ολες μας δηλαδη και του χρονου να κανουμε γιορτες αγκαλια με τα ζυμαρακια μας.Βαγγελιω η τιμη μου ακουγεται πολυ καλη καιανεβαινει οπως πρεπει νομιζω.Περαστικα στο μικρακι σου.Τι γινεται βρε παιδια,πολυ ιωση λεμε.Και γω κοριτσια ειχα μια βιοχημικη πριν απ τις ζουζουνεε.Μαλιστα με το που πηρα το τεστ το πα σε ολους και μεσα σε δυο μερες αλλαξαν ολα.Ας μη τα θυμομαστε.Ευχομαι σε ολες σας καλα Χριστουγεννα μρ υγεια κι ελπιζω να μη βιωσουμε καμια απολυτως απογοητευση στο θεματακι μαε,να πανε ολα κατ ευχην και οι ηδη μανουλες να χαιρομαστε τα μπισκοτακια μας.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Χρόνια Πολλά και καλό ρεβεγιόν σε όλες σας και στα παιδάκια σας και στους δικούς σας! Περαστικά στους αρρωστούληδες. Μέχρι τώρα έκανα ετοιμασίες για το τραπέζι, από τις 4 μαγείρευα, γιατί περιμένουμε τη μητέρα μου όπου να ναι, θα ρθει από Θεσσαλονίκη. Ουφ...κούραση !! Εύχομαι του χρόνου να μαστε μαζί με τα μικρά μας.

Καλά Χριστούγεννα !!!!!!

Κορίτσια έκανα χτες χοριακή 9500 την προηγούμενη Δευτέρα ήταν 1190. Καλά λέει ο γιατρός μου χωρίς να σημαίνει κάτι... Μου είπε να ξανακάνω αύριο και να πάω Δευτέρα να με δει.

Aura σε καταλαβαίνω απόλυτα κι εγώ είχα βιοχημική τον Οκτώβριο κι απέβαλα...τότε είχα χοριακή 46 και μετά από 48 ώρες 72 και μετά 12 κτλ... Τώρα η πρώτη χοριακή 4+1 ήταν 133 η δεύτερη 433 η τρίτη 1190 και η τέταρτη 1 βδομάδα μετά 9500, Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!Κορίτσια έχω το μωρό άρρωστο χάλια πήγε να μου πάθει λαρυγγίτιδα ελπίζω να το προλάβαμε έδωσα κορτιζόνη κι ο Θεός βοηθός!!! Βγαίνω γιατί πάω να κοιμηθώ μαζί του καλό βράδυ!:roll:

Μπραβο vagelio μου ολα καλα πηγαινουνε αλλα να πω και εγω κατι που βλεπω?Μα καλα τι λυσσα εχουν φαει οι γιατροι σας με τις χοριακες?γιατι τοσο κολλημα?χοριακη με την καθυστερηση,χοριακη σε μια βδομαδα,χοριακη σε 10 μερες.Ελεος!!!! Γιατι δεν κανετε εναν υπερηχο και καλο να δειτε σακο,να δειτε κατι ρε αδερφε να μην σε βαζει να τρυπιεσαι σαν το ναρκωμανη καθε τρεις και λιγο.Στην βδομαδα που εισαι κατι φαινεται σιγουρα.Εγω ποτε δεν εδωσα δευτερη και τριτη χοριακη.Νυσαφι....Συν του οτι ειναι απιστευτα ψυχοφθορο!!!:evil::evil:Τελοσπαντων,περι ορεξεως .....κολοκυθοπιτα.Περαστικα στο παιδακι σου!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ευχομαι σε ολους και ολες καλα Χριστουγεννα με υγεια και πολλα ευτυχισμενα παιδικα χαμογελα στο σπιτι σας.Ετσι ευλογημενα οπως γεννηθηκε ο Χριστος να γεννηθουν και τα παιδακια μας,γερα και δυνατα και ολα τα παιδια του κοσμου.Και εμεις οι γονεις τους να ειμαστε καλα για να μπορεσουμε να τα μεγαλωσουμε και να τα καμαρωσουμε.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

χρονια πολλα σε ολους.ο μικρος χριστος να βρει μια μικρη γωνιτσα να φωλιασει και μες στις καρδιες μας. Και τα επομενα χριατουγεννα καθεμια με ενα παιδακι παραπανω απο φετος αγκαλιτσα😊 να περασετε υπεροχα ολες.aura και mama82 καλωσηρθατε και με το καλο😊

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...