Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

που σημαίνει ....ένας μισθός για τους παιδικούς σταθμούς!!!!!!!!

ναι αν επαιρνα το βασικό δε θα τα έστελνα θα παραιτούμουν και καθόμουν σπίτι μαζί τους.... ευτυχώς παίρνω αρκετά παραπάνω και όταν θα πάει και το τρίτο με το καλό παιδικό...ο μεγάλος θα πηγαίνει πρώτη δημοτικού σε δημόσιο...

αλήθεια θα γυρίσεις στη δουλειά το Σεπτέμβριο?

ούτε μήνα δε θα κλείσει το μωρό?

γιατί δε κάθεσαι λίγο παραπάνω? δε γίνεται με τίποτα?

και γώ όταν θα είναι τριών μηνών θα γυρίσω

και θα δουλεύω τουλάχιστον μέχρι να μπώ στο μήνα μου και αν αντέχω ίσως μέχρι να γεννήσω εξάρταται από την εξέλιξη της εγκυμοσύνης

αλλά τι να κάνω?

ήδη τους ανακοίνωσα εγκυμοσύνη έχοντας μόνο 4 μήνες που έπιασα δουλειά εδώ....μου έχουν φερθεί παραπάνω από καλά...

παρόλη την ανακοίνωση μου έκαναν αύξηση και μου έδωσαν και δώρο μπόνους!!! επίσης δε μου είπαν αυτοί να γυρίσω στο τρίμηνο αλλά να αποφασίσω εγώ...

περίπτωση λαχείο αυτή η δουλειά και δε με παίρνει να ρισκάρω να τη χάσω αλλά είπαμε δεν είναι Έλληνες οι εργοδότες......

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμείς θεωρούμαστε υψηλόμισθοι με το σύζυγο και δεν μας παίρνουν σε δημόσιο παιδικό αλλά και με το ωράριο που έχουν θα ήθελα γυναίκα μετά για να τα κρατάει μέχρι τις 7 που γυρίζω....

επίσης για τον ίδιο λόγο δε δικαιούμαστε και ένα μικρό επίδομα που παίρνουν οι τρίτεκνοι....

άλλη ερωτηση ....το αμάξι μας δε χωράει 3 καρεκλάκια πίσω....

καμιά λύση???

Αντωνία, κι εγώ το μωρό έχω να το δω σε υπέρηχο από 20 φεβρουαρίου και β επιπέδου έχω στις 6 απριλίου, για υπολόγισε να δεις πόσος καιρός είναι...Κι εμένα είναι ήσυχος, τα βράδυα που ξυπνάω και διαβάζω κατά τις 12 εκεί κινείται και τον καταλαβαίνω...

Μαράκι, εδώ απαντώ και στο πότε διαβάζουμε οι μανούλες που είχες ρωτήσει κάποτε, χαχα!Κι εγώ είμαι κατά των πολλών εξτρα σε μικρά αλλά και σε μεγάλα παιδιά.Νήπιο με αγγλικά?Μήπως ιδιωτικό νήπιο είναι?Ο μεγάλος μου πάει τρίτη και φέτος ξεκινήσαμε αγγλικά....Αυτό και μπάλα που πάει εδώ και 4 χρόνια...Και τέλος!

Κρόκετ, πώς είναι ο παιχταράς σας?Καιρό έχω να σε ρωτήσω πώς πάει ως πρωτάκι...

Μέλι για τους ιδιωτικούς παιδικούς...Έχω δει και άριστους έχω δει και απαράδεκτους...Με 20 παιδιά ανά βρεφονηπιοκόμο και να γίνεται χαμός...:?:-?:? ή να μη λειτουργούν οι βρύσες επί μήνες...Αλλά και παιδικούς με τον παιδίατρο ανά μήνα,με τα φαγάκια τους, τα χάπενινγκ, τα όλα τους...

Πιστεύω ότι ο χειρότερος παιδικός είναι καλύτερος από την καλύτερη γιαγιά λόγω κακομαθήματος, αλλά με μαμά στη σύνταξη...με βλέπω να μεγαλώνω ένα μικρό δυνάστη σε λίγα χρόνια:?:-?:? Οι παιδικοί στην πόλη μας είναι Α-ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και δεν παίζει να κουβαλάει επί 1,5 χρόνο ο σύζυγος το μικράκι στην πόλη που δουλεύει όπως κάναμε με τον τρίτο...:?:-?:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μα τόσο πλούσιοι είστε???? :lol::lol::lol::lol:

Να κλαίς και να γελάς είναι... Μα είναι δυνατόν τρίτεκνοι και να σας ζητάνε χρήματα??? Η αδερφή μου δεν δίνει τίποτα στο παιδικό για το μικρό που είναι εκεί απο τις 7.30 εως τις 13.30 και τρώει και μέσα 2 γεύματα. Βέβαια ήταν άνεργη όταν τον έγραψαν με τον σύζυγο να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ίσως αυτό να παίζει ρόλο... Θα τα ανακαλύψω κι εγώ σε 2-3 χρονάκια!:rolleyes:

Και τα 40 ευρώ είναι με την έκπτωση του τρίτεκνου ε...Εντάξει, επειδή είμαστε κι οι δυο Δ.Υ. οπότε τι να πω...φυσικά η αδερφή άνεργη και ο γαμπρός Ι.Υ. λογικό να μην πληρώνουν τίποτα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εμείς θεωρούμαστε υψηλόμισθοι με το σύζυγο και δεν μας παίρνουν σε δημόσιο παιδικό αλλά και με το ωράριο που έχουν θα ήθελα γυναίκα μετά για να τα κρατάει μέχρι τις 7 που γυρίζω....

επίσης για τον ίδιο λόγο δε δικαιούμαστε και ένα μικρό επίδομα που παίρνουν οι τρίτεκνοι....

άλλη ερωτηση ....το αμάξι μας δε χωράει 3 καρεκλάκια πίσω....

καμιά λύση???

Ας απαντήσουν οι άλλες τρίτεκνες γτ εμείς είχαμε ένα παιδί ήδη 5,5 ετών όταν γίναμε τρίτεκνοι οπότε είχαμε δυο καθισματάκια πίσω κι ο Γρηγόρης καθόταν στη μέση πάνω σε κουβέρτα για να δένεται...Τώρα τι κάνουμε δεν ξέρω....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω δεν εχω ιδεα για τους παιδικους γιατι δε τα χω ψαξει καθολου.Η μελινα πηγαιβει τωρα για τρεις ωρες σε εργαστηρι δημιουργικης απασχολησης και της βαζω μαζζι της ενα μικρο δεκατιανο.Κοστιζει 160 το μηνα αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενη,πηγαινει παιδιατρος,παιδοψυχολογοςκαι κανουν ωραιες δραστηριοτητες,θεατρικο παιχνιδι,χορο κι αλλα.Του χρονου ομως θα παει δημοσιο προνηπιο.Γυρω στο μαιο νομιζω βγαινουν τα δικαιολογητικα.Η δαναη μαλλον δε θα παει αρχικα πουθενα,μετα βλεπουμε,ισως αν καθαρισει απο πανα να την παω στο εργαστηρι τγς μελινας.Μαρουσκσκι κοιμασαι κατα τις εννια και ξυπνας κατα τις δωδεκα και διαβαζεις?Θα μας τρελανεις βρε πολυτεκνη μανα?Και τωρα που το θυμηθηκα χρωστας μια συνταγη ε?Νοβεμπερ καιρι εχω να σε πετυχω.Τι κανεις?Φοβερο το γκομενο-φασολακι σου ε?Οσο για το μεγαλο σου κοριτσι δεν εχω λογια,τρελσ μου ακουγεται η ατιμη.Κοριτσια ποτε θα ασχοληθω με τη μετακομιση?Μπηκα στον πεμπτο κι ακομη τιποτα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

κι εγώ είμαι υπέρ του παιδικού από τη λύση γιαγιάς

το είδα κι από την εμπειρία μου...

αλλά να είναι καλός ο παιδικός να κάνει δουλειά όχι να είναι

παρκάρισμα παιδιών....

κι έχω μετανιώσει που δεν έστειλα και τον μεγάλο νωρίτερα

Ας απαντήσουν οι άλλες τρίτεκνες γτ εμείς είχαμε ένα παιδί ήδη 5,5 ετών όταν γίναμε τρίτεκνοι οπότε είχαμε δυο καθισματάκια πίσω κι ο Γρηγόρης καθόταν στη μέση πάνω σε κουβέρτα για να δένεται...Τώρα τι κάνουμε δεν ξέρω....

Εσυ κοπελια παιρνεις βανακι,για να μην πω mini bus:D:D:DΕγω εχω 2παιδικα καθισματακια,δεν σκοπευω να παρω τριτο,δεν χωραει βεβαια οποτε βγαζω τον μεγαλο απο το ενα καθισμα και καθεται στην μεση απο τα δυο καθισματακια.και τα μικροτερα δεξια-αριστερα!:tongue:αχ τι ωραιο σαν να το εχω εικονα στα ματια μου...:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια εγω δεν εχω ιδεα για τους παιδικους γιατι δε τα χω ψαξει καθολου.Η μελινα πηγαιβει τωρα για τρεις ωρες σε εργαστηρι δημιουργικης απασχολησης και της βαζω μαζζι της ενα μικρο δεκατιανο.Κοστιζει 160 το μηνα αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενη,πηγαινει παιδιατρος,παιδοψυχολογοςκαι κανουν ωραιες δραστηριοτητες,θεατρικο παιχνιδι,χορο κι αλλα.Του χρονου ομως θα παει δημοσιο προνηπιο.Γυρω στο μαιο νομιζω βγαινουν τα δικαιολογητικα.Η δαναη μαλλον δε θα παει αρχικα πουθενα,μετα βλεπουμε,ισως αν καθαρισει απο πανα να την παω στο εργαστηρι τγς μελινας.Μαρουσκσκι κοιμασαι κατα τις εννια και ξυπνας κατα τις δωδεκα και διαβαζεις?Θα μας τρελανεις βρε πολυτεκνη μανα?Και τωρα που το θυμηθηκα χρωστας μια συνταγη ε?Νοβεμπερ καιρι εχω να σε πετυχω.Τι κανεις?Φοβερο το γκομενο-φασολακι σου ε?Οσο για το μεγαλο σου κοριτσι δεν εχω λογια,τρελσ μου ακουγεται η ατιμη.Κοριτσια ποτε θα ασχοληθω με τη μετακομιση?Μπηκα στον πεμπτο κι ακομη τιποτα.

To διάβασμα είναι η αναπνοή μου, η ξεκούρασή μου....Τα χαρτιά για τα νήπια τα κάνουμε αρχές Ιούνη, όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε ποια είναι..

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πωπω meldan τι είπες τώρα???Και μεις για μετακόμιση είμαστε τελικά γιατί βγήκαν υγρασίες στο σπίτι και μάλιστα στην κρεβατοκάμαρα που θα είναι το μωρό, δηλάδη και όλοι μας,,,, οπότε γεια σας!!! Δε βρίσκω τίποτα της προκοπής όμως.... αχ!!! Τώρα που είπες μπήκα στον 5ο και ακόμα τίποτα, κάπως μου ακούστηκε!!! πρέπει κάτι να γίνει!!! Α καλά θα περάσουμε!!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι ρε κοριτσι!!hello !! Εγω γραφω παντα βραδυ και αποτι βλεπω οταν σταματαω εγω,ξεκινας εσυ:tongue:μα καλα δεν νυσταζεις τετοιες ωρες?? Τα κοριτσια μας!!!! ΟΛΑ τα λεφτα ειναι!!βλεπω και απο φιλες μου τα κοριτσακια αυτης της ηλικιας,ΓΛΥΚΑ σκετη και πανεξυπνα πανω απολα.Να μην αδικησω και τα αγορια μας βεβαια τα οποια εχουν αλλες χαρες και προτερηματα:tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εδω ειμαι ρε κοριτσι!!hello !! Εγω γραφω παντα βραδυ και αποτι βλεπω οταν σταματαω εγω,ξεκινας εσυ:tongue:μα καλα δεν νυσταζεις τετοιες ωρες?? Τα κοριτσια μας!!!! ΟΛΑ τα λεφτα ειναι!!βλεπω και απο φιλες μου τα κοριτσακια αυτης της ηλικιας,ΓΛΥΚΑ σκετη και πανεξυπνα πανω απολα.Να μην αδικησω και τα αγορια μας βεβαια τα οποια εχουν αλλες χαρες και προτερηματα:tongue::tongue:

Aν δεν έγραφες κάτι και για τα αγόρια θα σου έστελνα σφαλιάρα ιντερνετική μετά το κοριτσοπαραλήρημα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πωπω meldan τι είπες τώρα???Και μεις για μετακόμιση είμαστε τελικά γιατί βγήκαν υγρασίες στο σπίτι και μάλιστα στην κρεβατοκάμαρα που θα είναι το μωρό, δηλάδη και όλοι μας,,,, οπότε γεια σας!!! Δε βρίσκω τίποτα της προκοπής όμως.... αχ!!! Τώρα που είπες μπήκα στον 5ο και ακόμα τίποτα, κάπως μου ακούστηκε!!! πρέπει κάτι να γίνει!!! Α καλά θα περάσουμε!!!!

Νοικιαζετε το σπιτι που μενετε?γιατι θα μπορουσε να γινει και μονωση εξωτερικη για την υγρασια...meldan?????μετακομιση??:mad::mad:δεν σε βλεπω ουτε εσενα να κανεις κατι αυτη τη στιγμη,ισως σε 2-3 χρονια??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Aν δεν έγραφες κάτι και για τα αγόρια θα σου έστελνα σφαλιάρα ιντερνετική μετά το κοριτσοπαραλήρημα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχαχαχαχα!! Καλε και εγω γιο εχω,πρωτη εγω θα μου εριχνα σφαλιαρα:mrgreen::mrgreen:Γιεεεεεεε μου........:):D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...