Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Διαβασα χθες ολα τα νεα σας αλλα δεν προλαβα να σχολιασω τιποτα.Μας εχουν ματιασει ρε κοριτσια στο ποστ?Περαστικα σ ολους τους αρρωστους,κρεβατωμενους,εγχειρισμενους και φυσικα στο παιδακι της κροκετ με το πονεμενο ποδαρακι.Και τωρα να περασω στα ευχαριστα που δδιαβασα για τα μωρακια μαςΜαριανθη με το καλο η κοριτσαρα σας,τα βλεπεις ολα ροζ?Μπραβο,πολλα μπραβο στη μπουμπου που πραγματοποιησε την ευχη της μανουλας.Habibi καλωσηρθες κοριτσακι στην παρεα μας.Ευχομαι ολα να ταν περαστικα και το πασχα να ανακοινωσεις τα πιο ευχαριστα νεα.Μελακι οπως σου παν και υα κοριτσια αυτες οι εξετασεις δε γινονται μονο βασει ηλικιας.Κι εγω 3 κι ο γιατρος μου το απεκλεισε.Ευαγγελια μου για πασχα κανετε τιποτα ελληνικο εκει στα ξενα?Εισαι κοντα σε ελληνικη κοινοτητα?Μακαρθ να ρθει η μανουλα σου να της κανεις τουρ.Απ οτι καταλαβα ολες εχετε κανει εναν υπερηχο πριν τη β επιπεδου.Εγω παω κατευθειαν για β επιπεδου.Φοβαμαι βρε κοπελες μου λιγο γιατι το μωρο παλι αφαντο.Τι θα γινει πια μ αυτο το κοριτσι?Της ευαγγελιας ετοιμαζεται για μαυρη ζωνη,εμενα μαλλον κανει διαλογισμο και γιογκα.Θα περιμενω λιγες μερες και αν συνεχιζει θα παω για υπερηχο.Σημερα μπηκα και στον πεμπτο οποτε κακες σκεψεις στοπ.Σας φιλω

meldan μου κι εγώ πάω χώρις υπέρηχο ενδιάμεσα. Εσύ πότε εχεις β επιπέδου να σου φύγει το άγχος;

Εδώ στο Μόναχο έχει μεγάλη ελληνική κοινότητα και ορθόδοξη εκκλησία. Οπότε φαντάζομαι θα ακολουθήσουν κανονικά τα έθιμα μας όπως και στην Ελλάδα. Θέλω πολύ να παρακολουθήσω τον επιτάφιο εδώ φέτος. Αν είναι και η μαμά μου ακόμα καλύτερα, γιατί ο άντρας μου είναι καθολικός.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω β επιπ στις 22 απριλιου που θα μαι ακριβως 22 εβδομαδων.Ομως μεχρι τοτε θα χουν περασει εξι εβδομ απο τον προηγουμενο υπερηχο.Ο γιατρος μου πε αν καποια στιγμη νοωσω φοβο η αγχος να παω στο ιασω για εναν γρηγορο υπερηχο.Εγω ως τωρα ενιωθα τη μπουμπου μια στο τοσο κι ελεγα οτι θα πυκνωναν οι κινησεις αλλα εξαφανιστηκαν.Καλα μπορει να φταιω κι εγω,ολη μετα τρανταζομαι απ τον βηχα και το βραδυ που χαλαρωνω για να την ακουσω κοιμαμαι αμεσως απ την εξαντληση.Θα δω τι θα κανω.Αυριο ειχαμε ενα παιδικο παρτυ γενεθλιωβ κι εννοειται οτι δε μπορουμε να παμε αλλα θα στειλω τη μελινα που ειναι τελειως καλα με τη νονα της και κολλητη μου.Πρωτη φορα μονο του το κοριτσι μου αλλα θελω να παει να ξεσκασει.Εχει χασει το σχολειο της,τη ρυθμικη της,το προγραμμα της.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

litsaki περαστικά ελπίζω να είναι, ευχομαι να μην ξαναρρωστήσει καμιά μας. Εγώ στην αρχή όταν πρωτοένιωσα το μωρό ήταν σαν παλμός, σαν ελαφρά χτυπηματάκια κάτω από τον αφαλό. Τώρα είναι πολύ ξεκάθαρες κινήσεις, ώρες ώρες νιώθω λες και κινείται σαν τη σουπιά! Kαποιες φορές τρώω και καμιά κλοτσιά.

Β επιπέδου έχω την 25η, πάνω στη γιορτή μου! Aνυπομονώ!

loveisintheair τόσο γρήγορα πίσω στη δουλειά; Τι εφιάλτης είναι αυτός! Xάθηκε να έπαιρνες λίγο παραπάνω; Ακόμα δεν θα έχεις συνέλθει. Εγώ γυρίζω όταν το μωρό θα είναι 10 μηνών. Το γυρίζω είναι σχήμα λόγου, μάλλον θα παραιτηθώ και θα ψάξω για δουλειά Γερμανία. Και ο Θεός βοηθός. Τουλάχιστον μέχρι τότε θα πληρώνομαι.

Σήμερα μαγειρεύω φασολάκια με μοσχάρι. Πείτε κι εσείς καμιά ιδέα για αύριο!

ειναι λογικο να το νιωθεις πιο πολυ εισαι στη 19η και εγω 17η εβδομαδα απλα εγω λεω ειναι το μωρο η το εντερο μου? Εγω β επιπεδου εχω πιο αργα απο ολες σας ενα μηνα μετα απο σενα 24 απριλιου μου ειπε να παω 6 απριλιου για εναν 5 λεπτο υπερηχο γιατι μου λεει θα αγχωθεις 1,5 μηνα μετα. Κοριτσι ξερεις να μου πεις τι χαρτια πρεπει να κανω για τη δουλεια η που μπορω να παω να μου πουν?

UstLp3.png

ειναι λογικο να το νιωθεις πιο πολυ εισαι στη 19η και εγω 17η εβδομαδα απλα εγω λεω ειναι το μωρο η το εντερο μου? Εγω β επιπεδου εχω πιο αργα απο ολες σας ενα μηνα μετα απο σενα 24 απριλιου μου ειπε να παω 6 απριλιου για εναν 5 λεπτο υπερηχο γιατι μου λεει θα αγχωθεις 1,5 μηνα μετα. Κοριτσι ξερεις να μου πεις τι χαρτια πρεπει να κανω για τη δουλεια η που μπορω να παω να μου πουν?

Εξαρτάται που δουλεύεις!

Eγώ δουλεύω σε δημόσιο νοσοκομείο, μου είπαν εκεί τι χρειάζεται και τα μάζεψα.

c8i6p2.png

Απο ιδεες για φαγητο εχω στερεψει κι εγω.Κανω ενα φαι ισα ισα να χουμε κατι να φαμε.Εχασα κι ενα κιλο τωρα ειμαι στα 4.5.Αυριο σκεφτομαι να τους φτιαξω ψαροσουπα γιατι εχουν καιρι να φαβε ψαρακι.Εσυ ευαγγελια μου κανα ψητο ψαρακι με σαλατουλα?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Απο ιδεες για φαγητο εχω στερεψει κι εγω.Κανω ενα φαι ισα ισα να χουμε κατι να φαμε.Εχασα κι ενα κιλο τωρα ειμαι στα 4.5.Αυριο σκεφτομαι να τους φτιαξω ψαροσουπα γιατι εχουν καιρι να φαβε ψαρακι.Εσυ ευαγγελια μου κανα ψητο ψαρακι με σαλατουλα?

Πολύ ωραία ιδέα. Και τώρα που είπες ψαράκι σκέφτηκα σαρδέλες.

c8i6p2.png

κοριτσια κατι λενε οτι θα καταργηθουν τα εσπα γενικως

και γω στο δημοσιο ειμαι οποτε τζιφος ετσι κι αλλιως,τζιφος και ο δημοσιος παιδικος αρα..

η εκλειψη φαινεται εδω:https://diavlos.grnet.gr/event/e495

τι σου κανει η τεχνολογια ε?θυμαμαι σε μια εκλειψη πολυ παλια εκανα φροντιστηριο χημειας και σταματησαμε για να δουμε την εκλειψη μεσα απο καθρεφτη βεβαια

εχω διαβασει οτι ειναι στο πρωτοκολλο να γινεται αμνιοπαρακεντηση πανω απο τα 36 ανεξαρτητως αποτελεσματος αυχενικης.απλα ειναι πανω απ'ολα επιλογη της μανας γιατι εχει 1 στις 1000 πιθανοτητα αποβολης

Α... γιαυτό με έχουν ζαλίσει...! Οκ λύθηκε το ''μυστήριο''.!:wink:

gHTSp2.png

Καλημερα κοριτσια τι νεα τι θα μαγειρεψετε? Ξυπνησα καλυτερα και χωρις πυρετο αλλα θα μεινω σπιτι μη γινω χειροτερα. πειτε μου λιγο για να μην ονειρευομαι μονη μου οσες νιωσατε το μωρακι σας η αισθηση ειναι σαν να νιωθεις το εντερακι σου? Εγω ετσι νιωθω και νομιζω οτι ειναι το μωρο αλλα σαν πρωταρα δεν ειμαι και σιγουρη

Καλημέρα και σιδερένια κοριτσάκι! Εγώ την ένοιωθα σαν ... μπουρμπουλήθρα να το πώ... τώρα έχει αλλάξει όμως η αίσθηση. Σαν χτυπηματάκι εσωτερικά απο μπαλάκι του πινγκ-πονγκ!:tongue:

gHTSp2.png

hallooooo!!!!

πλάκωσε δουλειά στο γραφείο...αλλά σήμερα Παρασκευή είπα να κάνω μια ζαβολιά...και να χαζέψω λίγο..!!!!! η αλήθεια είναι ότι είχα παάααρα πολλά να διαβάσω!!!! αν δεν μπω στη δουλειά ...στο σπίτι είναι αδύνατο!!!

θα γράφω για ότι θυμάμαι!!!

τελίκα πολλές έχουμε μαζευτεί για β' επιπέδου στις 2/4 !!!! άντε να φύγει και αυτό...μετά μια καμπύλη ζαχάρου...και μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!! η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και ανυπομονώ πάρα πολύ..!!!! τι θα λέω μετά είναι άλλο θέμα!!!!

μη μιλάτε για άδειες....εγώ γεννάω Αυγουστο...Σεπτέμβρη επιστρέφω στη δουλειά!!!!!! Δυστυχώς αυτή είναι η συμφωνία μας...και εννοείται δουλειά μέχρι τη γέννα...σαν τη Μενεγάκη ένα πράγμα...αλλά με διαφορετικές αποδοχές!!!!! Οπότε δεν έχουμε αλλη λύση από το να στείλουμε τη μικρή μας...που τον Αύγουστο θα είναι η μεγάλη μας!!! σε βρεφονηπιακό...Ελπίζω ότι το καλοκαίρι θα καταφέρω να την καθαρίσω από τα pampers!!! Εδώ έχει και κρατικό και ιδιωτικούς...αλλά για να μπεις στο κρατικό με τα εισοδηματα ...είναι λίγο δύσκολο...όχι ότι είμαστε υψηλόμισθοι..αλλά προηγουνται οι μητέρες με κάρτες ανεργίας...μετά με βάση τα εισοδήματα...και οι θέσεις είναι πολύ λίγες...Οπότε σε ιδιωτικό!!! Νομίζω ότι ζητάνε 200? με μεταφορά χωρίς γεύμα..καλά είναι...Εκτός των άλλων εγώ θέλω να πάει εκεί για να μάθει και κάποιους κανόνες γιατί οι παππούδες την κακομαθαίνουν παρα πολύ..και δεν είναι και κανένα ήσυχο παιδάκι...τερατάκι είναι!

Περαστικα σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια....και εμείς από χτες ξεκινήσαμε βήχα....και αν υποτροπιάσουμε....θα πάθω εγκεφαλικό!!!!! Δεν θα την παλέψω πάλι να μου αρρωστήσει.....

εγώ δεν θα κάνω αμνιοπαρακέντηση..είμαι στο όριο...αλλά και να ήμουν +-2 χρόνια πάλι δεν θα έκανα...τη φοβάμαι πολύ αυτή την εξέταση. Δεν μπορώ να φανταστώ τη βελόνα να με τρυπάει...και με κίνδυνο να πάθει κάτι το μωρό μου. Υπάρχει και αυτή η εξέταση μέσω αίματος...η οποία δίνει 97% αποτελέσματα σε σχέση με το 99% της αμνιοπαρακέντησης...Από ότι μου είπαν και οι δυο κοστίζουν.....800-900?..δεν είναι λίγα!!

αν θυμηθώ και τίποτα άλλο θα συμπληρώσω!!! είπαμε σήμερα σερφάρουμε!!!

Σέρφαρε τώρα που μπορείς και είμαστε αρκετές μέσα γιατί το σκ εξαφανιζόμαστε! :P Μην αγχώνεσαι για τον βήχα! Έχε το νου σου στην υγιεινή της μύτης αλλά παίζει και τόση γύρη βρε παιδί μου! Εδώ με τα πεύκα δίπλα είναι όλα κίτρινα!!! ΣΙχαίνομαι και τις κάμπιες!!!!

Όσο για τα παπούδια και το πόσο τα κακομαθαίνουν... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ! Εγώ τα βλέπω απο τον ανιψιό μου που είναι 3 και οι γονείς μου του κάνουν όλα τα χατίρια! Σχεδόν τους δέρνει κι όλας! Όρια μηδενικά! Η αδερφή μου και ο άντρας της δουλεύουν όμως και δεν γίνεται αλλιώς... Πάει και λίγες ώρες παιδικό ο μικρός... Σκέφτομαι πως είμαι τυχερή που θα δουλεύω 3 ώρες την ημέρα και ευτυχώς και το γραφείο του άντρα μου είναι στο σπίτι οπότε δεν θα μπλέξουμε με ''πολλά χέρια''. Απ' την άλλη βέβαια σκέφτομαι... κι εμένα η γιαγιά μου σχεδόν με μεγάλωσε αφου δούλευαν οι γονείς μου. Δεν έπαθα και τίποτα! :rolleyes:

gHTSp2.png

καλημέρα

Ηabibi καλωσήρθες και με το καλό!

για παιδικούς σταθμούς που λέτε

εγώ έστειλα τη μικρή 5 μηνών και τον μεγάλο 20 μηνών

το ωράριο τους είναι 9-5 με σχολικό,φαγητό 3 φορές τη μέρα

(πρωινό- μεσημεριανό - απογευματινό) και ύπνο (1:30-3:30).

αν χρειαζόταν μπορούσαν να τα πάρουν και από τις 7 το πρωί αλλά πιάνω δουλειά στις 10 οπότε τα παιδιά φεύγουν στις 9.

οι τιμές είναι γύρω στα 300 με 350 ανάλογα με την τάξη που πάει το παιδί

+ 200 με 240 ευρώ για αναλώσιμα εφάπαξ στη αρχή του χρόνου πάλι ανάλογα με την τάξη....

για 2 παιδιά κάνουν και έκπτωση 30-50 ευρώ στο σύνολο

πέρυσι έδινα 570 για δύο παιδιά φέτος 610 πάλι και για τα 2

επίσης για προνήπιο και νήπιο έχεις και την επιλογή να κάνει το παιδί

με 180 ευρώ για όλο το χρόνο

1 φορά την εβδομάδα κολυμβητήριο + 1 ώρα την εβδομάδα αγγλικά

+ 1 ώρα την εβδομάδα θεατρικό παιχνίδι

έκδρομες και θέατρα είναι έξτρα περίπου 7-10 ευρώ το μήνα

σχολικές γιορτές επίσης έξτρα περίπου 100 ευρώ το χρόνο συνολικά

τα 600 ευρώ για ένα παιδί ίσχυει....σε κάποιες περιοχες της Αθήνας

εγώ μένω Κερατσίνι και δεν σηκώνει τέτοιες τιμές.....

άλλα έχω γνωστούς που στην περιοχή τους δίνουν 500 ευρώ για ένα παιδί

Μαράκι μ'αρέσει που μας δίνεις λεπτομερή εικόνα!:wink: Βοηθάς πραγματικά!

Η γνώμη μου είναι πως η νηπιακή ηλικία και φυσικά η προ νηπιακή δεν χρειάζεται ξένες γλώσσες. Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς να γεμίζουμε με τόσα πολλά το μυαλουδάκι τους. Τα καίμε λίγο στη προπόνηση αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω... Από την άλλη 500 ευρώ!!!! 500???? Προτιμώ να τα βάζω στην άκρη για τα προικιά του παιδιού! Τα θεωρώ τόσα πολλά...!!! Περιττά επίσης... Ο σύζυγος σου αλήθεια πως πάει? Την παλεύετε???

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Διαβασα χθες ολα τα νεα σας αλλα δεν προλαβα να σχολιασω τιποτα.Μας εχουν ματιασει ρε κοριτσια στο ποστ?Περαστικα σ ολους τους αρρωστους,κρεβατωμενους,εγχειρισμενους και φυσικα στο παιδακι της κροκετ με το πονεμενο ποδαρακι.Και τωρα να περασω στα ευχαριστα που δδιαβασα για τα μωρακια μαςΜαριανθη με το καλο η κοριτσαρα σας,τα βλεπεις ολα ροζ?Μπραβο,πολλα μπραβο στη μπουμπου που πραγματοποιησε την ευχη της μανουλας.Habibi καλωσηρθες κοριτσακι στην παρεα μας.Ευχομαι ολα να ταν περαστικα και το πασχα να ανακοινωσεις τα πιο ευχαριστα νεα.Μελακι οπως σου παν και υα κοριτσια αυτες οι εξετασεις δε γινονται μονο βασει ηλικιας.Κι εγω 3 κι ο γιατρος μου το απεκλεισε.Ευαγγελια μου για πασχα κανετε τιποτα ελληνικο εκει στα ξενα?Εισαι κοντα σε ελληνικη κοινοτητα?Μακαρθ να ρθει η μανουλα σου να της κανεις τουρ.Απ οτι καταλαβα ολες εχετε κανει εναν υπερηχο πριν τη β επιπεδου.Εγω παω κατευθειαν για β επιπεδου.Φοβαμαι βρε κοπελες μου λιγο γιατι το μωρο παλι αφαντο.Τι θα γινει πια μ αυτο το κοριτσι?Της ευαγγελιας ετοιμαζεται για μαυρη ζωνη,εμενα μαλλον κανει διαλογισμο και γιογκα.Θα περιμενω λιγες μερες και αν συνεχιζει θα παω για υπερηχο.Σημερα μπηκα και στον πεμπτο οποτε κακες σκεψεις στοπ.Σας φιλω

Να μην αγχώνεσαι καλέ! Τόσες μέρες δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται με τα μωρά μας? Μια κρύβονται μια εμφανίζονται μια δεν μας δείχνουν τι είναι μια κλωτσάνε δέκα όχι! Είναι τζαναμπέτικα που λέει και η Μαρούσκα!!! Ότι θέλουν μας κάνουν! :tongue::tongue::tongue::tongue: Μια απο τα ίδια είμαστε σε γενικές γραμμές! Κάνε κράτει γιατί θα πάρει φόρα και θα σε ζαλίζει μεθαύριο στα κλωτσουδάκια!:wink: Φιλιά!!!

gHTSp2.png

Εδώ υπάρχουν και δημόσιοι βρεφονηπιακοί (και ιδιωτικοί φυσικά) που είναι για μωράκια μηνών... Επιλογή που δεν μου αρέσει καθόλου (ειδικά τους ιδιωτικούς δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου! Έχω δει τόσα!), αλλά αν οι γονείς δεν έχουν άλλη επιλογή και πρέπει να εργάζονται βοηθάει απίστευτα. Και το ποσό, μιλάω για το δημόσιο/δημοτικό είναι μηδαμινό εώς ελάχιστο.

Εδώ στο δημοτικό παιδικό για το μικρό εμείς ως τρίτεκνοι και δημόσιοι υπάλληλοι αμφότεροι πληρώνουμε 40 ευρώ...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εχω β επιπ στις 22 απριλιου που θα μαι ακριβως 22 εβδομαδων.Ομως μεχρι τοτε θα χουν περασει εξι εβδομ απο τον προηγουμενο υπερηχο.Ο γιατρος μου πε αν καποια στιγμη νοωσω φοβο η αγχος να παω στο ιασω για εναν γρηγορο υπερηχο.Εγω ως τωρα ενιωθα τη μπουμπου μια στο τοσο κι ελεγα οτι θα πυκνωναν οι κινησεις αλλα εξαφανιστηκαν.Καλα μπορει να φταιω κι εγω,ολη μετα τρανταζομαι απ τον βηχα και το βραδυ που χαλαρωνω για να την ακουσω κοιμαμαι αμεσως απ την εξαντληση.Θα δω τι θα κανω.Αυριο ειχαμε ενα παιδικο παρτυ γενεθλιωβ κι εννοειται οτι δε μπορουμε να παμε αλλα θα στειλω τη μελινα που ειναι τελειως καλα με τη νονα της και κολλητη μου.Πρωτη φορα μονο του το κοριτσι μου αλλα θελω να παει να ξεσκασει.Εχει χασει το σχολειο της,τη ρυθμικη της,το προγραμμα της.

Καλά έκανες και την έστειλες με τη νονά της! Άντε κι εσείς να ισιώσετε... Σε νοιώθω όσο δεν φαντάζεσαι!

Εμένα απόψε ήταν το πρώτο βράδυ πίσω στο κρεββάτι μου με τον καλό μου!!!:| Μετά από 22 ημέρες ακριβώς που ήμουν στον καναπέ με ύπνο καθιστή και βήχα σπαστικό... Κοιμήθηκα και το ευχαριστήθηκα...!!! Επιτέλους. Να περάσει σε όλους μας αυτή η χλαπάτσα βρε παιδί μου! Να βγει και λίγο ήλιος να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας που έχει μουσκέψει... Διάβασα πως θα έχουμε δροσερό καλοκαίρι φέτος και μελτέμια! Μας βολεύει εμάς που θα μείνουμε να ''φυλάμε'' τις πύλες της πόλης...;)!!!

gHTSp2.png

Εδώ στο δημοτικό παιδικό για το μικρό εμείς ως τρίτεκνοι και δημόσιοι υπάλληλοι αμφότεροι πληρώνουμε 40 ευρώ...

Μα τόσο πλούσιοι είστε???? :lol::lol::lol::lol:

Να κλαίς και να γελάς είναι... Μα είναι δυνατόν τρίτεκνοι και να σας ζητάνε χρήματα??? Η αδερφή μου δεν δίνει τίποτα στο παιδικό για το μικρό που είναι εκεί απο τις 7.30 εως τις 13.30 και τρώει και μέσα 2 γεύματα. Βέβαια ήταν άνεργη όταν τον έγραψαν με τον σύζυγο να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ίσως αυτό να παίζει ρόλο... Θα τα ανακαλύψω κι εγώ σε 2-3 χρονάκια!:rolleyes:

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...