Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα! Με καλες εξετασεις,καλες μετρησεις χωρις να βλεπει κατι "περιεργο" και κολαει στην ηλικια?:confused::confused:Κουφο εντελως!!! Η αμνιοπαρακεντηση δεν γινεται λογω ηλικιας,γινεται συμφωνα με τα ευρηματα,σε συνδιασμο με ηλικια-τροπο ζωης κλπ κλπ.Την ιδια ηλικια εχουμε και δεν τεθηκε ποτε τετοιο θεμα απτον γιατρο μου εφοσον ολα φαινονται φυσιολογικα.Για συζητησετο καλυτερα μαζι του...:confused:

Κι εγώ 37,5 και δεν ετέθη τέτοιο θέμα...:confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ναι βρε το φαγητο παντα εννοειται αν και εγω θα προτιμουσα να του το πηγαινω(δεν ξερω αν γινεται βεβαια) χωρισ μεταφορα ειναι φθινοτεροι

υπαρχουν βεβαιακαι οι δημιουργικες απασχολησεις που τα πας εσυ και πας και το φαι τους και ειναι γυρω στα 150ε

δεν ξερω καθολου τι γινεται με τους δημοσιους παιδικους.. ξερει καμια σας?

υπαρχουν βρεφονηπιακοι?

Επίσης στον παιδικό μας υπάρχει και η επιλογή 4ώρου. 9.30-13.30 (όχι απλά δημιουργική απασχόληση) χωρίς σχολικό, χωρίς πρωινό και μεσημερινιανό, 2200 το χρόνο, δηλ 200 το μήνα.Αυτό θα βόλευε πολύ κόσμο. Και γω θα θελα να το κάνω τώρα που θα μαι σπίτι, αλλά αν κοιμάται το μωρό το μικρό, θα το ξυπνάω για να πάω το μεγάλο σχολείο? Δεν ξέρω ακόμα..αλλά η διαφορά στα χρήματα είναι μεγάλη...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα!

να καλωσορίσω και γω τη νέα μανούλα! Με το καλό και να ευχηθώ σε όλους μας καλή επιτυχία στις εξετάσεις β επιπέδου!!! (ε αργουνε ακομα...)

εγώ χαίρομαι που σήμερα είναι Παρασκευή και έχει και ήλιο,κ μακάρι να κρατήσει!!!

Όταν με το καλό γεννήσω και περάσουν 13 μήνες θα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά. Τότε θα το κρατάει η μαμά μου,λογικά μέχρι να γίνει τρία... δε θέλω να το στείλω νωρίτερα...άντε 2,5... βέβαια είναι μεγάλο διάστημα για τη μαμά μου να κρατάει 1 μωρό και 1 νήπιο όταν θα επιστρέφει από το σχολείο... Θα δείξει... ελπίζω να αντέξει,,, αλλά αυτή μου έδωσε το ΟΚ... Οι βρεφονηπιακοί ιδιωτικοί στην περιοχή μας κυμαίνονται από 300-400 με το σχολικό, χωρίς μεσημεριανό αλλά με πρωινό, το μήνα.

Θα ήθελα να ρωτήσω. Αθηναίοι συνάδελφοι μου είπαν ότι στην Αθήνα οι σταθμοί είναι πανάκριβοι και ότι φτάνουν και μέχρι τα 600 το μήνα!!! Πολύ δεν είναι ρε παιδάκια??? Οτι ξεκινούν από 400+....τι να πω...εντύπωση μου έκανε...

Καλημέρα Μαγδούλα! Καλέ τι 600? Σε κανένα ''επώνυμο'' με κολυμβητήρια και 2 ξένες γλώσσες το δέχομαι. Ναι υπάρχει. Αλλά οι υπόλοιποι παιδικοί είναι στα 300-350. Σου μιλάω με σφραγίδα καθώς είμαι εντός του συστήματος αυτού:wink:.( Βρεφονηποιοκόμος) Μη τρελαθούμε κι όλας. Μετά εξαρτάται η τιμή και αναβαίνει αν τρώει πρωινό και μεσημεριανό μέσα και αν υπάρχει μεταφορά με το σχολικό. Αυτά...

gHTSp2.png

Κι εγώ 37,5 και δεν ετέθη τέτοιο θέμα...:confused:

Καλημέρα Μαρουσκάκι και November μας!

Η αμνιοπαρακέντηση είναι κόλλημα του Έλενα μαιευτηρίου γενικά. Όπου και να πήγαινα και έβλεπαν την ηλικία χωρίς να δουν εξετάσεις μου, μου τόνιζαν ότι αν είσαι 35 και ΜΙΑ ΜΈΡΑ πρέπει να κάνεις.!!! Έλεος! :evil:

Με εκνεύρισαν στην αρχή αλλά μετά είπα άστο να πάει... Σήμερα πάω να πάρω αποτελέσματα εξετάσεων που είχα κάνει πριν δυο μήνες (κάθε δύο τις κάνω εγώ) Γενικές, τοξόπλασμα, μεγαλοκυτταροϊό, όλα. Δευτέρα επίσκεψη γιατρούλη και Παρασκευή β' επιπέδου!:mrgreen:

gHTSp2.png

Καλημέρα, εδώ σε μας δεν υπάρχουν δημόσιοι για κάτω των 2,5 ετών ξέρω όμως ότι σε άλλες πόλεις (πχ Κατερίνη) δέχονται και μικράκια σε δημοτικούς παιδικούς...

Εδώ υπάρχουν και δημόσιοι βρεφονηπιακοί (και ιδιωτικοί φυσικά) που είναι για μωράκια μηνών... Επιλογή που δεν μου αρέσει καθόλου (ειδικά τους ιδιωτικούς δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου! Έχω δει τόσα!), αλλά αν οι γονείς δεν έχουν άλλη επιλογή και πρέπει να εργάζονται βοηθάει απίστευτα. Και το ποσό, μιλάω για το δημόσιο/δημοτικό είναι μηδαμινό εώς ελάχιστο.

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Πολλά τα νέα σας και θα σας πάρω όλες σβάρνα!!!!;)

habibi μας καλως ήρθες στη παρέα μας και να έχεις μια καλή και τελειόμηνη κύηση σου εύχομαι! Ωραία θα είναι να κάνεις την ανακοίνωση στο γιορτινό τραπέζι! Μα καλά άντεξες και κρατήθηκες και δεν το έχεις πει ούτε στη μαμά σου??? Θα είναι το πρώτο μωράκι στην οικογένεια? Πρώτο εγγόνι? Όλα καλά όλα καλά!:D

Marianthi!!!!!!!!!!! Τι σούπερ τα νέα σου κοριτσάκι!!! Στον άντρα σου το μεγάλο κέρασμα!;) Ο ''υπεύθυνος'' να πάρει το καλύτερο κομμάτι! Με το καλό το λουλουδάκι σου σου εύχομαι!!!

Μagda τι ωραία εικόνα το δέσιμο σας σαν παρέα... Μπράβο σας. Είναι στον άνθρωπο και στην τύχη πιστεύω! Να είσαστε καλά όλοι σας και δεμένοι και αγαπημένοι σας εύχομαι! Εγώ έχω φίλες που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τρεις από το σχολείο και 2 ποιο πρόσφατες! Έχουμε πλάκα και αγαπιόμαστε. Γενικά όμως, όπως λέει και το Marouskaki έχω γίνει κι εγώ λίγο εσωστρεφής απέναντι σε νέες γνωριμίες. Νοιώθω πως δεν κάνω το πρώτο βήμα να ανοιχτώ! Αν κάνει ο απέναντί μου όμως την πρώτη κίνηση και με ''λύσει'' γίνομαι άλλος άνθρωπος. Δένομαι αμέσως. Παλαιότερα ήμουν αρκετά ποιο αυθόρμητη. Μεγαλώνοντας αλλάζω ίσως... :rolleyes:

November 2 κλωτσιές ???? Μα 2??? Σα δε ντρέπεται:D:D:D:D! Αχ.. μεγαλώνει και η ζουζού σου... Πως περνάει βρε κορίτσια ο καιρός??? Καταπίνουμε τις εβδομάδες όπως ο mr. pacman τα φρουτάκια! Άντε πήρες κι εσύ τη δόση σου! Τέλεια!!!:)

Meldan τι κάνουν τα παιδάκια σου? Αναρρώσατε?

Crochetmania πως το έπαθε ο ζουζούνος σου το διάστρεμμα? Στο σχολείο? Πως είναι τώρα? Την παλεύει? Ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκε ο κακομήτσης... Περαστικά στο παιδάκι!!!

Arca 5 μήνας και πως νιώθεις? Για πότε θα περάσει ο καιρός και θα το 'χεις το κοριτσάκι σου να το ταχταρίζεις..!!! Αχ κι εγώ το περιμένω πως και πως. Κάποια φίλη μου έλεγε πως δεν ήθελε να τελειώσει η περίοδος της εγκυμοσύνης της... Της άρεσε τόσο! Εγώ πάλι ανυπομονώ να το γνωρίσω το πλασματάκι! Να το ζουμπήξω! Πάντως να ξέρεις κι εγώ έχω φουσκώσει αρκετά και έχω θέμα να βολευτώ. Ψάχνομαι πως θα κάτσω, πως θα ξαπλώσω... Στον ύπνο τη μαξιλάρα θηλασμού αγκαλιά δεν το συζητώ το πόοοσο με βοηθάει! Αυτά να ήταν τα προβλήματά μας!:D

Maraki1610 Με το καλό ο παιδαράς σας! Τσουπωτός και τούτος! 300άρισε!:D

litsaballet περαστικά σας σας εύχομαι! Πόσο πυρετό έχετε βρε κοπέλα μου? Με τον γιατρό σου μίλησες? Τι σου σύστησε?

Chrimai περαστικά και στον σύζυγο σου! Ένα καλοκαίρι τη γλίτωσα παρά τρίχα να το πάθω κι εγώ! Το πρόλαβα στο τσάκ και ευτυχώς την έβγαλα μόνο με αντιβίωση γιατί το κατάλαβα νωρίς!

Nikaki κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ λέω την εξής φράση ''δεν θα γεννήσω? θα γεννήσω και τότεεεεε θα τσακίσω τα GOODYS! ΘΕΛΩ ΕΝΑ GREENBERGER ΓΜΤ!!! και φαντάσου έχω 5 χρόνια να φάω junkfood και έχω σκαλώσει τώρα που δεν πρέπει!!! :roll: Για το ασβέστιο επειδή το είχα κι εγώ μου είπε ο γιατρός να μην το παίρνω με γαλακτοκομικά. Δηλαδή να υπάρχει μια απόσταση μιας ώρας πριν και μιας μετά. Για ρώτα τον γιατρό σου. Εγώ είδα διαφορά!

Όσο για διακοπές να σου προτείνω το αγαπημένο μου νησί? Άνδρο the best! (αν δεν παινέψεις στο σπίτι σου...:tongue:) Ειδικά για οικογένειες είναι ότι πρέπει και μόλις 2 ωρίτσες απο Ραφήνα! ;)

Ουφ τα είπα και θα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά γιατί αφήνω κενά και μετά δεν σας προλαβαίνω!!!! :mrgreen:

Το άλλο σας το πα??? ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΞΗ!!!:D (και την Παρασκευή 27 πάω για β' επιπέδου!!!:D:D:D:D)

Να μη ξεχάσω!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΗΛΙΟΥ! (αν και βλέπω πυκνή συννεφιά...)

gHTSp2.png

Εδώ υπάρχουν και δημόσιοι βρεφονηπιακοί (και ιδιωτικοί φυσικά) που είναι για μωράκια μηνών... Επιλογή που δεν μου αρέσει καθόλου (ειδικά τους ιδιωτικούς δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου! Έχω δει τόσα!), αλλά αν οι γονείς δεν έχουν άλλη επιλογή και πρέπει να εργάζονται βοηθάει απίστευτα. Και το ποσό, μιλάω για το δημόσιο/δημοτικό είναι μηδαμινό εώς ελάχιστο.

Εμεις ρε παιδι μου δεν εχουμε δημοσιο βρεφονηπιακο εδω στην πολη μας,οποτε σε υποχρεωνουνε να χωνεις το χερι βαθια στη τσεπη.Τελοσπαντων,ας ερθει ο επομενος χρονος με το καλο και βλεπουμε:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

κοριτσια κατι λενε οτι θα καταργηθουν τα εσπα γενικως

και γω στο δημοσιο ειμαι οποτε τζιφος ετσι κι αλλιως,τζιφος και ο δημοσιος παιδικος αρα..

η εκλειψη φαινεται εδω:https://diavlos.grnet.gr/event/e495

τι σου κανει η τεχνολογια ε?θυμαμαι σε μια εκλειψη πολυ παλια εκανα φροντιστηριο χημειας και σταματησαμε για να δουμε την εκλειψη μεσα απο καθρεφτη βεβαια

εχω διαβασει οτι ειναι στο πρωτοκολλο να γινεται αμνιοπαρακεντηση πανω απο τα 36 ανεξαρτητως αποτελεσματος αυχενικης.απλα ειναι πανω απ'ολα επιλογη της μανας γιατι εχει 1 στις 1000 πιθανοτητα αποβολης

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλημερα κοριτσια τι νεα τι θα μαγειρεψετε? Ξυπνησα καλυτερα και χωρις πυρετο αλλα θα μεινω σπιτι μη γινω χειροτερα. πειτε μου λιγο για να μην ονειρευομαι μονη μου οσες νιωσατε το μωρακι σας η αισθηση ειναι σαν να νιωθεις το εντερακι σου? Εγω ετσι νιωθω και νομιζω οτι ειναι το μωρο αλλα σαν πρωταρα δεν ειμαι και σιγουρη

UstLp3.png

Διαφημίσεις

hallooooo!!!!

πλάκωσε δουλειά στο γραφείο...αλλά σήμερα Παρασκευή είπα να κάνω μια ζαβολιά...και να χαζέψω λίγο..!!!!! η αλήθεια είναι ότι είχα παάααρα πολλά να διαβάσω!!!! αν δεν μπω στη δουλειά ...στο σπίτι είναι αδύνατο!!!

θα γράφω για ότι θυμάμαι!!!

τελίκα πολλές έχουμε μαζευτεί για β' επιπέδου στις 2/4 !!!! άντε να φύγει και αυτό...μετά μια καμπύλη ζαχάρου...και μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!! η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και ανυπομονώ πάρα πολύ..!!!! τι θα λέω μετά είναι άλλο θέμα!!!!

μη μιλάτε για άδειες....εγώ γεννάω Αυγουστο...Σεπτέμβρη επιστρέφω στη δουλειά!!!!!! Δυστυχώς αυτή είναι η συμφωνία μας...και εννοείται δουλειά μέχρι τη γέννα...σαν τη Μενεγάκη ένα πράγμα...αλλά με διαφορετικές αποδοχές!!!!! Οπότε δεν έχουμε αλλη λύση από το να στείλουμε τη μικρή μας...που τον Αύγουστο θα είναι η μεγάλη μας!!! σε βρεφονηπιακό...Ελπίζω ότι το καλοκαίρι θα καταφέρω να την καθαρίσω από τα pampers!!! Εδώ έχει και κρατικό και ιδιωτικούς...αλλά για να μπεις στο κρατικό με τα εισοδηματα ...είναι λίγο δύσκολο...όχι ότι είμαστε υψηλόμισθοι..αλλά προηγουνται οι μητέρες με κάρτες ανεργίας...μετά με βάση τα εισοδήματα...και οι θέσεις είναι πολύ λίγες...Οπότε σε ιδιωτικό!!! Νομίζω ότι ζητάνε 200? με μεταφορά χωρίς γεύμα..καλά είναι...Εκτός των άλλων εγώ θέλω να πάει εκεί για να μάθει και κάποιους κανόνες γιατί οι παππούδες την κακομαθαίνουν παρα πολύ..και δεν είναι και κανένα ήσυχο παιδάκι...τερατάκι είναι!

Περαστικα σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια....και εμείς από χτες ξεκινήσαμε βήχα....και αν υποτροπιάσουμε....θα πάθω εγκεφαλικό!!!!! Δεν θα την παλέψω πάλι να μου αρρωστήσει.....

εγώ δεν θα κάνω αμνιοπαρακέντηση..είμαι στο όριο...αλλά και να ήμουν +-2 χρόνια πάλι δεν θα έκανα...τη φοβάμαι πολύ αυτή την εξέταση. Δεν μπορώ να φανταστώ τη βελόνα να με τρυπάει...και με κίνδυνο να πάθει κάτι το μωρό μου. Υπάρχει και αυτή η εξέταση μέσω αίματος...η οποία δίνει 97% αποτελέσματα σε σχέση με το 99% της αμνιοπαρακέντησης...Από ότι μου είπαν και οι δυο κοστίζουν.....800-900?..δεν είναι λίγα!!

αν θυμηθώ και τίποτα άλλο θα συμπληρώσω!!! είπαμε σήμερα σερφάρουμε!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

καλημέρα

Ηabibi καλωσήρθες και με το καλό!

για παιδικούς σταθμούς που λέτε

εγώ έστειλα τη μικρή 5 μηνών και τον μεγάλο 20 μηνών

το ωράριο τους είναι 9-5 με σχολικό,φαγητό 3 φορές τη μέρα

(πρωινό- μεσημεριανό - απογευματινό) και ύπνο (1:30-3:30).

αν χρειαζόταν μπορούσαν να τα πάρουν και από τις 7 το πρωί αλλά πιάνω δουλειά στις 10 οπότε τα παιδιά φεύγουν στις 9.

οι τιμές είναι γύρω στα 300 με 350 ανάλογα με την τάξη που πάει το παιδί

+ 200 με 240 ευρώ για αναλώσιμα εφάπαξ στη αρχή του χρόνου πάλι ανάλογα με την τάξη....

για 2 παιδιά κάνουν και έκπτωση 30-50 ευρώ στο σύνολο

πέρυσι έδινα 570 για δύο παιδιά φέτος 610 πάλι και για τα 2

επίσης για προνήπιο και νήπιο έχεις και την επιλογή να κάνει το παιδί

με 180 ευρώ για όλο το χρόνο

1 φορά την εβδομάδα κολυμβητήριο + 1 ώρα την εβδομάδα αγγλικά

+ 1 ώρα την εβδομάδα θεατρικό παιχνίδι

έκδρομες και θέατρα είναι έξτρα περίπου 7-10 ευρώ το μήνα

σχολικές γιορτές επίσης έξτρα περίπου 100 ευρώ το χρόνο συνολικά

τα 600 ευρώ για ένα παιδί ίσχυει....σε κάποιες περιοχες της Αθήνας

εγώ μένω Κερατσίνι και δεν σηκώνει τέτοιες τιμές.....

άλλα έχω γνωστούς που στην περιοχή τους δίνουν 500 ευρώ για ένα παιδί

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

καλημέρα

Ηabibi καλωσήρθες και με το καλό!

για παιδικούς σταθμούς που λέτε

εγώ έστειλα τη μικρή 5 μηνών και τον μεγάλο 20 μηνών

το ωράριο τους είναι 9-5 με σχολικό,φαγητό 3 φορές τη μέρα

(πρωινό- μεσημεριανό - απογευματινό) και ύπνο (1:30-3:30).

αν χρειαζόταν μπορούσαν να τα πάρουν και από τις 7 το πρωί αλλά πιάνω δουλειά στις 10 οπότε τα παιδιά φεύγουν στις 9.

οι τιμές είναι γύρω στα 300 με 350 ανάλογα με την τάξη που πάει το παιδί

+ 200 με 240 ευρώ για αναλώσιμα εφάπαξ στη αρχή του χρόνου πάλι ανάλογα με την τάξη....

για 2 παιδιά κάνουν και έκπτωση 30-50 ευρώ στο σύνολο

πέρυσι έδινα 570 για δύο παιδιά φέτος 610 πάλι και για τα 2

επίσης για προνήπιο και νήπιο έχεις και την επιλογή να κάνει το παιδί

με 180 ευρώ για όλο το χρόνο

1 φορά την εβδομάδα κολυμβητήριο + 1 ώρα την εβδομάδα αγγλικά

+ 1 ώρα την εβδομάδα θεατρικό παιχνίδι

έκδρομες και θέατρα είναι έξτρα περίπου 7-10 ευρώ το μήνα

σχολικές γιορτές επίσης έξτρα περίπου 100 ευρώ το χρόνο συνολικά

τα 600 ευρώ για ένα παιδί ίσχυει....σε κάποιες περιοχες της Αθήνας

εγώ μένω Κερατσίνι και δεν σηκώνει τέτοιες τιμές.....

άλλα έχω γνωστούς που στην περιοχή τους δίνουν 500 ευρώ για ένα παιδί

που σημαίνει ....ένας μισθός για τους παιδικούς σταθμούς!!!!!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Καλημέρα κορίτσια!

litsaki περαστικά ελπίζω να είναι, ευχομαι να μην ξαναρρωστήσει καμιά μας. Εγώ στην αρχή όταν πρωτοένιωσα το μωρό ήταν σαν παλμός, σαν ελαφρά χτυπηματάκια κάτω από τον αφαλό. Τώρα είναι πολύ ξεκάθαρες κινήσεις, ώρες ώρες νιώθω λες και κινείται σαν τη σουπιά! Kαποιες φορές τρώω και καμιά κλοτσιά.

Β επιπέδου έχω την 25η, πάνω στη γιορτή μου! Aνυπομονώ!

loveisintheair τόσο γρήγορα πίσω στη δουλειά; Τι εφιάλτης είναι αυτός! Xάθηκε να έπαιρνες λίγο παραπάνω; Ακόμα δεν θα έχεις συνέλθει. Εγώ γυρίζω όταν το μωρό θα είναι 10 μηνών. Το γυρίζω είναι σχήμα λόγου, μάλλον θα παραιτηθώ και θα ψάξω για δουλειά Γερμανία. Και ο Θεός βοηθός. Τουλάχιστον μέχρι τότε θα πληρώνομαι.

Σήμερα μαγειρεύω φασολάκια με μοσχάρι. Πείτε κι εσείς καμιά ιδέα για αύριο!

c8i6p2.png

Καλημερα κοριτσια.Διαβασα χθες ολα τα νεα σας αλλα δεν προλαβα να σχολιασω τιποτα.Μας εχουν ματιασει ρε κοριτσια στο ποστ?Περαστικα σ ολους τους αρρωστους,κρεβατωμενους,εγχειρισμενους και φυσικα στο παιδακι της κροκετ με το πονεμενο ποδαρακι.Και τωρα να περασω στα ευχαριστα που δδιαβασα για τα μωρακια μαςΜαριανθη με το καλο η κοριτσαρα σας,τα βλεπεις ολα ροζ?Μπραβο,πολλα μπραβο στη μπουμπου που πραγματοποιησε την ευχη της μανουλας.Habibi καλωσηρθες κοριτσακι στην παρεα μας.Ευχομαι ολα να ταν περαστικα και το πασχα να ανακοινωσεις τα πιο ευχαριστα νεα.Μελακι οπως σου παν και υα κοριτσια αυτες οι εξετασεις δε γινονται μονο βασει ηλικιας.Κι εγω 3 κι ο γιατρος μου το απεκλεισε.Ευαγγελια μου για πασχα κανετε τιποτα ελληνικο εκει στα ξενα?Εισαι κοντα σε ελληνικη κοινοτητα?Μακαρθ να ρθει η μανουλα σου να της κανεις τουρ.Απ οτι καταλαβα ολες εχετε κανει εναν υπερηχο πριν τη β επιπεδου.Εγω παω κατευθειαν για β επιπεδου.Φοβαμαι βρε κοπελες μου λιγο γιατι το μωρο παλι αφαντο.Τι θα γινει πια μ αυτο το κοριτσι?Της ευαγγελιας ετοιμαζεται για μαυρη ζωνη,εμενα μαλλον κανει διαλογισμο και γιογκα.Θα περιμενω λιγες μερες και αν συνεχιζει θα παω για υπερηχο.Σημερα μπηκα και στον πεμπτο οποτε κακες σκεψεις στοπ.Σας φιλω

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...