Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!

Επιτελους εγινα κ εγω μελος! Αν αν πανε ολα καλα 26 αυγουστου ειναι η πητ,πρωτη φορα εγυος στην ζωη μου :)

Πολλα τα θεματα υγειας ..πολλα βγηκαν με τις πρωτες αιματολογικες(θυροειδης, συκωτη νεφρα και παει λεγοντας) , και ετσι δεν χαρηκα το α τριμηνο :( , επισεις ακομη δεν καναμε β επιπεδου και ουτε φανηκε το φυλο του μωρου γερο ναναι Παναγιτσα μου, και επειδη το PAPP-A δεν ηταν στα ορια μετα το β επιπεδου θα μας πουν αν χριαστει να κανουμε το harmony test (Εξεταση αιματος αντι αμνιοπαρακεντησης ) σε 2 εβδομαδες θα εχω ραντεβου με τον γιατρο μου και μονο τοτε θα εχω νεα...

μεχρι τοτε..... ο θεος βοηθος

Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας! Εύχομαι από εδώ και πέρα να έχεις μια όσο το δυνατόν πιο υγιή και ομαλή εγκυμοσύνη!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό. Όλα καλά. Το μικρούλη είναι 294 γρ. και μάθαμε το φύλο!!! Κοριτσάραααα!!!! :-D:grin::-D:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Όπως καταλάβατε, χάρηκα λιγάκι (!). Κερνάω λοιπόν γλυκάκι για τα ευχάριστα νέα!

post-37166-14825440899476_thumb.jpg

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ευχαριστω evangelia_kapa και Marianthi27 καλως σας βρηκα

Φρεσκα κ καλα νεα Marianthi27 μπραβο με το καλο! Και εγω βαθια μεσα μου θελω κοριτσακι αλλα φοβαμαι να το λεω μεχρι να μαθω οτι ειναι ολα τελεια <3

mI14p3.png

vEpEp3.png

γεια σας κοριτσια!

habibi καλωσηρθες!ολα καλα θα πανε

εμεις β επιπεδου εχουμε 21κ2μερες

διαβασα γινεται λεει μετα την 20 βδομαδα που φαινονται καλυτερα τα οργανα του μωρου και οσο πιο γρηγορα γινει τοσο το καλυτερο για τις περιπτωσεις που ισως χρειαστει αμνιοπαρακεντηση.

αυριο παω και γω γιατρο να δουμε το μωρακι!!

ασχετο τωρα βλεπω μπρουσκο και η βασιλικη ανακοινωνει στο μηνα οτι ειναι εγκυος χαχα..

KPOzp2.png deXnp3.png

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό. Όλα καλά. Το μικρούλη είναι 294 γρ. και μάθαμε το φύλο!!! Κοριτσάραααα!!!! :-D:grin::-D:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Όπως καταλάβατε, χάρηκα λιγάκι (!). Κερνάω λοιπόν γλυκάκι για τα ευχάριστα νέα!

[ATTACH]1614[/ATTACH]

Ω Μαριάνθη! Ελα να προσθέσεις κι εσύ εναν κορίτσαρο στο σκορ!

Nα την χαιρεσαι την κοράκλα

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλως σας βρηκα -lonestar- ;)

θα ηθελα τοσο πολυ στο Πασχαλινο τραπεζι να πω τα καλα νεα στους παπουδες θειες κτλ... λογω θεματων υγειας εκρυβα την εγκυμοσυνη, αλλα η κοιλιτσα φαινεται πλεον , θα ηθελα λοιπον να ξερω οτι εχω ενα υγιεστατο μωρακι το Πασχα να ανακοινοσω γεματη χαρα και σιγουρια τα νεα μου.Ετσι που ειμαι τωρα δεν θελω τραπεζια μονο υπομονη κανω στο σπιτι.

Η εκτος αν ο γιατρος μου πει να κανουμε την β μολις μπω στην 20τη εβδομαδα και προλαβω.. :)

mI14p3.png

vEpEp3.png

[ATTACH]1614[/ATTACH]

ξεχασα! μαριανθη να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!τι ωραια!

KPOzp2.png deXnp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Επιτελους εγινα κ εγω μελος! Αν αν πανε ολα καλα 26 αυγουστου ειναι η πητ,πρωτη φορα εγυος στην ζωη μου :)

Πολλα τα θεματα υγειας ..πολλα βγηκαν με τις πρωτες αιματολογικες(θυροειδης, συκωτη νεφρα και παει λεγοντας) , και ετσι δεν χαρηκα το α τριμηνο :( , επισεις ακομη δεν καναμε β επιπεδου και ουτε φανηκε το φυλο του μωρου γερο ναναι Παναγιτσα μου, και επειδη το PAPP-A δεν ηταν στα ορια μετα το β επιπεδου θα μας πουν αν χριαστει να κανουμε το harmony test (Εξεταση αιματος αντι αμνιοπαρακεντησης ) σε 2 εβδομαδες θα εχω ραντεβου με τον γιατρο μου και μονο τοτε θα εχω νεα...

μεχρι τοτε..... ο θεος βοηθος

Habibi συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και ευχομαι μεσα απτη ψυχη μου να ειναι γερο το μωρακι σου:tongue:Θα ηθελα να σε ρωτησω δυο πραγματα γιατι δεν τα κατεχω:το harmony test ειναι μια ακριβη εξεταση που κοστιζει περιπου 600 ευρω?και επισης οταν λες συκωτι-νεφρα με προβληματα τι εννοεις?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πειτε μου και την δικη σας σκεψη οι μανουλες αλλα και οι μελλουσες που εργαζονται.Οταν επιστρεψετε στην δουλεια τι θα κανετε με το μωρακι σας?θα το πατε σε βρεφονηπιακο η' θα το κραταει η μαμα σας-πεθερα σας?ερωτηση προς εργαζομενες μανουλες....τι τιμες παιζουν οι βρεφονηπιακοι της πολης σας?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Μολις ημουνα ετοιμη να φαω γαριδακια και ειδα στην tv ενα σποτ με ανορεξικες κοπελες και μου κοπηκε η λιγουρα αμεσως:(Πολυ κριμα για τα κοριτσια αυτα,αλλα πραγματικα σας λεω μου χαλασε το στομαχι με το θεαμα:confused::confused: σκιαχτηκα..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πειτε μου και την δικη σας σκεψη οι μανουλες αλλα και οι μελλουσες που εργαζονται.Οταν επιστρεψετε στην δουλεια τι θα κανετε με το μωρακι σας?θα το πατε σε βρεφονηπιακο η' θα το κραταει η μαμα σας-πεθερα σας?ερωτηση προς εργαζομενες μανουλες....τι τιμες παιζουν οι βρεφονηπιακοι της πολης σας?

γεια σου november

εγω γυρναω στη δουλεια οταν το μωρο θα ναι 9 μηνων..

η μανα μου δουλευει και η πεθερα μενει μιση ωρα μακρια αλλα σε χωριο και δεν οδηγει

ετσι μαλλον θα το παμε βρεφονηπιακο και θα χουμε σταντ μπαι την πεθερα μου για οταν αρρωσταινει...

συνηθως κοστιζουν 300-350ε

KPOzp2.png deXnp3.png

Πολλά τα νέα σας και θα σας πάρω όλες σβάρνα!!!!;)

habibi μας καλως ήρθες στη παρέα μας και να έχεις μια καλή και τελειόμηνη κύηση σου εύχομαι! Ωραία θα είναι να κάνεις την ανακοίνωση στο γιορτινό τραπέζι! Μα καλά άντεξες και κρατήθηκες και δεν το έχεις πει ούτε στη μαμά σου??? Θα είναι το πρώτο μωράκι στην οικογένεια? Πρώτο εγγόνι? Όλα καλά όλα καλά!:D

Marianthi!!!!!!!!!!! Τι σούπερ τα νέα σου κοριτσάκι!!! Στον άντρα σου το μεγάλο κέρασμα!;) Ο ''υπεύθυνος'' να πάρει το καλύτερο κομμάτι! Με το καλό το λουλουδάκι σου σου εύχομαι!!!

Μagda τι ωραία εικόνα το δέσιμο σας σαν παρέα... Μπράβο σας. Είναι στον άνθρωπο και στην τύχη πιστεύω! Να είσαστε καλά όλοι σας και δεμένοι και αγαπημένοι σας εύχομαι! Εγώ έχω φίλες που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τρεις από το σχολείο και 2 ποιο πρόσφατες! Έχουμε πλάκα και αγαπιόμαστε. Γενικά όμως, όπως λέει και το Marouskaki έχω γίνει κι εγώ λίγο εσωστρεφής απέναντι σε νέες γνωριμίες. Νοιώθω πως δεν κάνω το πρώτο βήμα να ανοιχτώ! Αν κάνει ο απέναντί μου όμως την πρώτη κίνηση και με ''λύσει'' γίνομαι άλλος άνθρωπος. Δένομαι αμέσως. Παλαιότερα ήμουν αρκετά ποιο αυθόρμητη. Μεγαλώνοντας αλλάζω ίσως... :rolleyes:

November 2 κλωτσιές ???? Μα 2??? Σα δε ντρέπεται:D:D:D:D! Αχ.. μεγαλώνει και η ζουζού σου... Πως περνάει βρε κορίτσια ο καιρός??? Καταπίνουμε τις εβδομάδες όπως ο mr. pacman τα φρουτάκια! Άντε πήρες κι εσύ τη δόση σου! Τέλεια!!!:)

Meldan τι κάνουν τα παιδάκια σου? Αναρρώσατε?

Crochetmania πως το έπαθε ο ζουζούνος σου το διάστρεμμα? Στο σχολείο? Πως είναι τώρα? Την παλεύει? Ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκε ο κακομήτσης... Περαστικά στο παιδάκι!!!

Arca 5 μήνας και πως νιώθεις? Για πότε θα περάσει ο καιρός και θα το 'χεις το κοριτσάκι σου να το ταχταρίζεις..!!! Αχ κι εγώ το περιμένω πως και πως. Κάποια φίλη μου έλεγε πως δεν ήθελε να τελειώσει η περίοδος της εγκυμοσύνης της... Της άρεσε τόσο! Εγώ πάλι ανυπομονώ να το γνωρίσω το πλασματάκι! Να το ζουμπήξω! Πάντως να ξέρεις κι εγώ έχω φουσκώσει αρκετά και έχω θέμα να βολευτώ. Ψάχνομαι πως θα κάτσω, πως θα ξαπλώσω... Στον ύπνο τη μαξιλάρα θηλασμού αγκαλιά δεν το συζητώ το πόοοσο με βοηθάει! Αυτά να ήταν τα προβλήματά μας!:D

Maraki1610 Με το καλό ο παιδαράς σας! Τσουπωτός και τούτος! 300άρισε!:D

litsaballet περαστικά σας σας εύχομαι! Πόσο πυρετό έχετε βρε κοπέλα μου? Με τον γιατρό σου μίλησες? Τι σου σύστησε?

Chrimai περαστικά και στον σύζυγο σου! Ένα καλοκαίρι τη γλίτωσα παρά τρίχα να το πάθω κι εγώ! Το πρόλαβα στο τσάκ και ευτυχώς την έβγαλα μόνο με αντιβίωση γιατί το κατάλαβα νωρίς!

Nikaki κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ λέω την εξής φράση ''δεν θα γεννήσω? θα γεννήσω και τότεεεεε θα τσακίσω τα GOODYS! ΘΕΛΩ ΕΝΑ GREENBERGER ΓΜΤ!!! και φαντάσου έχω 5 χρόνια να φάω junkfood και έχω σκαλώσει τώρα που δεν πρέπει!!! :roll: Για το ασβέστιο επειδή το είχα κι εγώ μου είπε ο γιατρός να μην το παίρνω με γαλακτοκομικά. Δηλαδή να υπάρχει μια απόσταση μιας ώρας πριν και μιας μετά. Για ρώτα τον γιατρό σου. Εγώ είδα διαφορά!

Όσο για διακοπές να σου προτείνω το αγαπημένο μου νησί? Άνδρο the best! (αν δεν παινέψεις στο σπίτι σου...:tongue:) Ειδικά για οικογένειες είναι ότι πρέπει και μόλις 2 ωρίτσες απο Ραφήνα! ;)

Ουφ τα είπα και θα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά γιατί αφήνω κενά και μετά δεν σας προλαβαίνω!!!! :mrgreen:

Το άλλο σας το πα??? ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΞΗ!!!:D (και την Παρασκευή 27 πάω για β' επιπέδου!!!:D:D:D:D)

gHTSp2.png

γεια σου november

εγω γυρναω στη δουλεια οταν το μωρο θα ναι 9 μηνων..

η μανα μου δουλευει και η πεθερα μενει μιση ωρα μακρια αλλα σε χωριο και δεν οδηγει

ετσι μαλλον θα το παμε βρεφονηπιακο και θα χουμε σταντ μπαι την πεθερα μου για οταν αρρωσταινει...

συνηθως κοστιζουν 300-350ε

300-350? με φαγητο εννοειτε και μεταφορα του παιδιου?δηλαδη να το παιρνουν αυτοι και να το φερνουν? ψηλα την εχουν την ταριφα:mad::mad:εμας εδω 250? χωρις μεταφορα,αν θες και μεταφορα 280? τοτε...περιμενω και τις υπολοιπες κοπελες!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Habibi συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και ευχομαι μεσα απτη ψυχη μου να ειναι γερο το μωρακι σου:tongue:Θα ηθελα να σε ρωτησω δυο πραγματα γιατι δεν τα κατεχω:το harmony test ειναι μια ακριβη εξεταση που κοστιζει περιπου 600 ευρω?και επισης οταν λες συκωτι-νεφρα με προβληματα τι εννοεις?

Σε ευχαριστω november rain :)

Ναι αυτη ειναι η εξεταση ακριβως....

Αν και δεν ηθελα να μπω σε τοσο λεπτομεριες αλλιως δεν γινεται να εξηγησω ..

εχω πονους στα νεφρα στην κυστη στο συκωτη στην χολη.... στις εξετασεις λοιπον βγηκε αιμα στα ουρα και γενηκα φαινενται και με το ματι το αιμα,στο συκωτη κατι που ξεχασα πος λεγεται αλλα δεν ηταν καλο ειπε ο γιατρος κατι για ηπατιτιδα υποθηκε τελος παντων :rolleyes: θα δουμε με τις τωρινες εξετασεις που θα μου γραψει ο νεος μου γιατρος.

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...